Ma volt egy kis időm és kiprobáltam a multi részt én is ( bár ne tettem volna)
A jó a dologban, hogy egész jól megy a játék multi alatt is .
A szerverkeresőben még mindig ugyan az a káosz uralkodik mint OFP óta.Ha csak ez alapján akar az ember egy kis időt játszani multiban hát elég rövid időn belül elmegya kedve töle.
Ha a ping és a játékososk számra rakom sorrendbe a szervereket az első 20 csak altris lifos RPG, tehát simses mászkálós, köze sincs a katonai taktikai lövöldéhez.
MAjd jönnek a kibogozhatatlan nevű szerverek sokasága amiből semmi nem derül ki , hogy az adott szerveren mi meg, kell e mod hozzá meg ugy egyáltalán.
Az egyik szervert random kiválasztva ahol a lista szerint 50 ember volt betettem magam egy 4 fös csapat engeener katonája ként. a játék betöltésekor egyedül találtam magam egy távoli lakatlan szigeten a nagy szigettől egy szem pisztollyal. Elkezdtem úszni a part felé ,de nem akart közeledni igy megfullasztottam magam.
A respawn után ugyan ugy tök egyedül valahova kitett, a térképen sem célok sem játékosok nem voltak jelölve.
Ugyhogy addig amig a BIS nem lesz kedves és a hülyeségein kivül valami értelmes módját nem választja annak, hogy multiban a csapatok egy cél érdekében együtt mozogjanak és csapatként dolgozzanak addig én nem vagyok hajlandó a multival foglalkozni.
MErt az nonszensz, hogy csak akkor lehet egy játékkal normálisan multizni ha klán rendszerben zárt szerveren meghatározott időben tudsz csak ténykedni és nem akkor amikor van egy kis időd és felnézzel bármelyik random szerverre.
Ahoz képest, hogy ez egy nagy kiterjedésű szigeten nagy csapatok mozgatására kitalált taktikai lövöldözös katonai szimulátor lenne, ehelyett egy magányosan céltalanul rohangáló lövök mindenre ami mozog játék.