Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Manual Fire-ben se tudom irányítani a lövészt, h mikor mivel lõjön, illetve lõjön-e vagy sem.
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
És ha én lövöm a Shilkát a gépágyúval, õ is lõ engem. És az nem egészséges.
www.smart-bus.hu
tpM, azt akarom kérdezni, hogy a helikopterben a hud-on a kiírás színét meg lehet változtatni? Mert ez a neonzöld olvashatatlan a világos háttérben. Az apache meg teljesen MP gép lett, manual fire-ben sem lehet használni a pilótával a gépágyút meg a Hellfire-t 😊 A NIR rakétánál a 7-es sorozatok közt van különbség? Vagy ugyanazt lövi, csak 7-esével adja?
Van még ezer kérdésem, hol tehetem fel? <#vigyor>#vigyor>
Nagyon Nagyon NAGYON NAGYON TETSZIK! <#finom>#finom>
(Még akkor is, ha a single missionben akkor véreztem el, mikor már láttam a mentõhelit) 😄
Tegnap volt Xp reinstall, természetesen a játék reges beállításai elvesztek. Nosza elõvettem az Arma Cd-t, feltettem, feltettem rá az Ace kieget. Mivel neten vettem a játékot a softwrap küldött regelõ emailt, purchase kódot, miegyebet. Namost, mikor újra aktiválnám a licence-t neten, kiírja, hogy nem lehet újra felhasználni.
Mi a teendõ?
Hajj, de rég nem il2-ztem már.. asszem kicsit kiégtem. De az Ah1-et nyúzom rendületlen 😊
Ki is próbálom még ma az Apache-ot!
Mi24, úgy várlak már!
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.
"C:\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA\beta\arma.exe" -nosplash -mod=beta;@ACE
www.smart-bus.hu
És ha külön modként indul az 1.15 is akkor melyik iconnal inditsam vagy modositsam az ACE paraméterét az 1.15-ös modnak az eléréséhet?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
<#schmoll2>#schmoll2><#schmoll2>#schmoll2><#schmoll2>#schmoll2>
www.smart-bus.hu
Utállak! <#vigyor>#vigyor>
www.smart-bus.hu
Még 4 órát ír!!! <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
www.smart-bus.hu
Iszonyat lassan jön... az updater meg nem reagál rá... kénytelen avgyok az egészet szedni... :S
KÖSZÖNJÜK! 😉
www.smart-bus.hu
"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."
Értem én,csak leszarom....
És hamár meg lettem szólitva akkor a képességeim szerzöi jogok alatt állnak igy azokat az engedélyem nélkül felhasználni tilos! <#nezze>#nezze><#wave>#wave>
És azoknak is, akik a csapatjátékhoz szükséges tapasztalatokat a WoW-ban szerzik, repvez képességeiket pedig az IL-2-ben csiszolgatják.
<#integet2>#integet2>
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
www.smart-bus.hu