• ekre
    ez olyan szinten igaz, hogy az egész játék egy forgatókönyv szerint működik. ha elérsz x pontot, bekapcsolsz egy triggert, ami spawnoltatja az ellent, ami fix pályán közelít feléd (scriptelt útvonal).
    azon röhögtem (kipróbáltam), hogy pl látszik is egy pár helyen, hogy ahogy 1 lépést előremész, az egész orosz sereg rádspawnol. de így a semmiből jönnek elő :) addig nagy nyugalom, béke, de ahogy a lábujjad beért arra a területre, beindul a spawn. (ezt egyébkén egy szűk kis épületben néztem meg. órákat állhattam volna 1 helyben, semmi sem történt volna. "w"-re rápöttyintve viszont annyian másztak elő a semmiből, hogy jáj.
    minden egyes játékmenet ugyan úgy zajlik, az ellenfelek pont ott lesznek, mint az első játéknál.

ami méginkább csalódás volt vele kapcsolatban: demót nézve örültem, hogy rombolható a környezet. fenéket. az első pályán (pálya, lol) a csúf terroristák egy házból lőtték rpg-vel egy cobra-t, a cobra odafordult és kidurrantotta a falat. juj, ez mondom jó. nos, hiába lőttem utána bármivel a falakat, azok biza nem omlottak le. csak az az 1 fal, annak a helinek, azon jelenet erejéig.

pedig nincs is nagyobb móka annál, mikor vlki kezdő bemenekül előled egy házba, te meg nemes egyszerűséggel az egész házat ráomlasztod :D