Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
És az sem biztos 😊
"Várható megjelenés: 2009"
hova tûnt a Q1? 😊
kezdõdik...
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Túljutott rajta valaki? Elküldené a \Dokumentumok\ArmA\Saved\Campaigns\gunship 2000 könyvtárban levõ fájlját? Vagy feltenné valamelyik fájlmegosztóra?
Kösz,
Glo
De ha elfogadsz egy tanácsot, akkor a LIFE kódot nem használod. Semmi értelme sincs. A SAVEGAME viszont nagyon hasznos tud lenni.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.
2009 elsõ negyedévébe léptünk, ArmAII akármelyik pillanatban kint lehet! 😄

Radon király a ponttábla<#taps>#taps><#worship>#worship>
Értem én,csak leszarom....
B.Ú.É.K.! <#vigyor4>#vigyor4>
Szerintetek miért van az, h elõremenetben folyamatosan nyomom a w billentyût, ennek ellenére egyszer csak megtorpan a gyalogos...
Marha idegesítõ, tönkre teszi a játékélményt..
Üdv:
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
B.u.é.k. harcosok,esete kiiszom a Nyevámból az alkohólt mint a régi szép idõkben...<#pias>#pias>
A multira is igazat adok, hiszen ott kizárodik az AI minden hibája, ott tudod, hogy nem kell 360 fokban nézni, mert valaki fedez más szögekböl stb..
Feltettem az SLXv3-at és olyan történt ami eddig még egyszer sem annál az SP missionnál ahol meg kell tisztitani a várost eddig mindig elment egy MI17-es ,de most visszafordul többször is és raksikkal jol megszor és az AI is körbevesz.Eddig bármit raktam fel mindig nekem kellett felkeresni az AI-t de most õ vadászik rám. Sajna ACE-ban sem történt ez meg eddig.
Multira meg februárig nem tudok menni mert tanulnom kell 1000el utánna meg reméljük már a 2. részt kell játszani.
Lehetne úgy, mint a régi Arma-ban, csak kiszednétek a "Switching to manual fire"-t. Ott is a pilóta a fegyverváltó parancsra mondta meg milyen fegyvert akar(Switching to rockets, Switching to Chain gun, Switching to Hellfire stb), és a tûzgombra azt, hogy lõjön, a gunner meg kicsit késésben volt de teljesítette, és ennyi.
Itt viszont a single playeres repülés élvezhetetlen...
www.smart-bus.hu
A sérülés rendszeren folyamatosan dolgoznak... nagyon nehéz az ArmA keretein belül ezt jól leszimulálni...
www.smart-bus.hu
De úgy fest, h amit én befogok azt a lövész nem "látja", csak amit rádióba bemond. De arra se lõ rakétával..
Hát hogy is mondjam nem érzek olyan nagy változást benne.A super AI-t bekapcsoltam igaz nem veteránon,de néha csak áll tölem 20 méterre és nem lö le.A sebesüléses rendszer jó ötlet,de igy inkább szivatos mint realisztikus hogy ha eltalálsz egy ellent az kiterül azt hiszed hogy meghalt mert nem mozdul elszaladsz majd nem tudod hogy miért haltál meg mert egyszercsak feltámad.Azthiszem az SLX vagy melyik modban legalább jobra balra fetreng ha megszérül és akkor tudod hogy még nem halt meg.
Persze majd még tesztelem csak igy elsöre ez jött le nekem.LEgalábbis összehasonlitva a CSLA3-mal.Azt nem lehet hogy ami kijött hasznos és jol müködö kisebb mod azokat felhasználva belegyurni egy nagyobb modba?
www.smart-bus.hu