1.Ha figyelmesen olvastal volna HATSO aspektust irtam(tehat seggbe lett love)innen az RPG 7 elintezi az AAVTP egy lovesbol aki mast hisz annak elment az esze....(ugyan ez igaz a T-72-re is, hatso aspektusbol felrobban az egesz motorter(?)
2.Szinten a 7-esrol volt szo(ahol az egyeni loveszvegyveren kivul) meg tobb toltetet visz magaval a pancel elharito lovesz, egy kulon erre rendszeresitett tartoban....(az MP.5-ot peladkent hoztam ami kivalo kozeli onvedelmi fegyvernek, lehetett volna 10 masik..ha nem tunt fel sniper kuldetesrol irtam, ahol a tavoli celokra van SVD-m tehat az az elsodleges fegyverem)
3.Irtam hogy pilota volt a aki a repteren kovalygott(kerdezd meg a BIS-t miert, ha heliket tettem be, es ha megnezted volna AKSU az onvedelmi fegyveruk(ezt is kerdezd meg a BIS-tol miert..!)...
Azt is irtam hogy ghilie suitban voltam teljeen alcazva es mar regen masik pozicoban mikor elkezdtek lovoldozni ram, ugyhogy ne gyere torkolattuzzel,meg dorejjel...EGY LOVES EGY OLES...(de ez abszolute lenyegtelen, tudjuk az AI mire kepes)
Igaza van Solt-nak..tenyleg erteni kene mit irnak le...!