Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Re: SB Pro PE 2.4x Upgrade - Announcements & Discussion

--------------------------------------------------------------------------------

I still think a MMO WWIII game would be great....

ArmA + SB Pro + Falcon 4.0 = ULTRA realistic Modern war game.

Micsoda álmok!
grebber

Next PC upgrade: 2022

Szeretnék már játszani Veled! Van mán ArmA-d harci kutya? 😄

www.smart-bus.hu

Van már Armád, Szkoti? 😛

Scottt
Én látom,benned van a hiba^^😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

van ám új ArmAII vid, ArmAHura kidobtam csak valamiért én nem látom (akárhányszor frissítek 😄)

ceaser
Én is így tapasztaltam, hogy a játék az ahibátlan, csak a szerkesztõ menûjében vannak ezek a problémák.....~ csak én szeretek buherálmi vele....😊 de a problémám, még a szûz játéknál jelentkezik (1.14patch)

A szerkesztõhöz én a büdös életben nem nyúltam, és nem is fogok! 😊) Maga a játék hibátlanul mûködik! 😊 Sõt, az alt + tab funkció jóval stabilabb mint XP-n... 😊

www.smart-bus.hu

ceaser
Akkor az egérrel lehet valami????? (Razer Lachesis)direkt vistához vettem, mert azt olvastam róla hogy nagyon passzolnak egymáshoz 😞

Miért is? Nekem csontra ugyanúgy fut mint XP-n! 😊

www.smart-bus.hu

w77d
nekem konkrétan Vista 64bit alatt futni nem akart rendesen a játék...

ceaser
© ceaser
2009. jan. 25. 23:23 | válasz erre | #14157

Sziasztok!
Találkozott valaki már olyan problémával, hogy Vista 64 (tudom gyengébben megy mint xp alatt, de a ramok miatt kellett)alatt az armed assault szerkesztõjében nem mûködik rendesen az egér - nem jelöli ki a gombokat, kattintásra nem aktíválja. A probléma rapszódikus....
Ötlete valakinek? Köszönöm!!!!

hát ez nagyon kalovgyuti4es...

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

joebacsi
jah, nem találok benne hibát 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

m1c1mack0
ceaser
Sziasztok!
Találkozott valaki már olyan problémával, hogy Vista 64 (tudom gyengébben megy mint xp alatt, de a ramok miatt kellett)alatt az armed assault szerkesztõjében nem mûködik rendesen az egér - nem jelöli ki a gombokat, kattintásra nem aktíválja. A probléma rapszódikus....
Ötlete valakinek? Köszönöm!!!!

Pfff ez már script... én beállítás alatt a description.ext féle dolgokra gondoltam 😊
ez a fegyver visszaadás benne van evolutionban nézd ki onnan, így vaktában kb olyasmi lehet, hogy "elmenti" a játékos fegyverét
_fegy = weapons _jatekos
és respawn után visszaadja: _jatekos addWeapon _fegy
bár lehet, hogy hülyeség...

norbre
😊

szóval saját missön gyártás láma módra 😊 két kérdés..
egyrészt hoygan lehet azt megcsinálni hogy a playernek respawn után ugyanaz a fegyver kerüljön a kezébe ami azelõtt volt mielõtt meghalt?

másrészt hoygan oldható meg hogy egy jármû x idõvel azután hogy senki nincs benne respawnoljon az eredeti helyére?

köszi elõre is

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

írjad

norbre
üdv emberek van itt valaki aki jártas a respawn beállításokban és tudna kicsit segíteni?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Sajnos még mindig nem lelem sehol a játékot ,vagy nincs készleten és nem is tudnak már hozni vagy eladták már <#falbav> esetleg valakinek tipp ? még jobb lenne ha valaki megunta ????

Scottt
Nincs😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Ez egy gonosz, övön aluli kérdés volt! <#nevetes1>

www.smart-bus.hu

jaigen: ACE 1.01 patch

btw van már armád Szkoti? 😛

Scottt
Tempi
*** AI már nem pazarol el tárakat az ájult/sebesült ellenségre
Gondolom tudod honnan idéztem^^
Azért beleírhatnátok, hogy mittomén 5méteren belül minden sebesültet agyonlõjenek^^
Csata utáni tisztogatás címszó alatt <#nyes>

kiderült, hogy:
"This problem was caused by reset of dns settings for the domain. The problem is fixed now and it should take effect as soon as all dns caches will notice it (may take around 24 hours).

We apologize for any inconvenience."

Scottt
Beszarok,de gondolom õk is telecsinálták a gatyát mikor leértek^^

m1c1mack0
Nálam megy.

m1c1mack0

"Afganisztán: Lezuhant amerikai Black Hawk helikopter Kabul mellett. A legénység túlélte a balesetet."
Ilyen még az armaban sincs😛

[NST]Cifu
Arma2.com? Biztos? Mert nálam Firefoxal, Operával és IE-vel is ugyanazt a Register.com-os oldalt mutatja.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

DrRadon
Ne offline-ban nyomasd. A lap tárolt verzióját bámulod már egy éve.😄

opera.com

DrRadon
Dezinformáció. Nem müxik.

már müxik

[NST]Cifu
Hehe, szerintem a "szokásos", elfelejtették befizetni az éves díjat, a szolgáltató meg így a saját oldalára irányít át. Valószínûleg ez register.com birtokolta a domaint.

A www.armedassault2.com a www.armedassault.com-ra irányít át.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

repvez
Mi történt az arma2 honlappal törölték?Mert valami teljesen más jön be
wardogzombie
Min. konfigurace:
Win 2000/XP, CPU 2 GHz, 512 MB RAM, grafická karta s 128 MB RAM, 3 GB místa na disku
<#hehe><#hehe><#hehe>

<#worship><#worship>

Tessék!

Tessék!

Ha egyik sem, akkor kb 3000 forint a buszjegy Bécsbe, és további 20 euro a GOLD verzió! 😊 Behozol még valamit, és még a végén hasznod is lesz... Tessék talpra esettebben állni a dolgokhoz... ez nem a WOW! 😄 (enyhe célzás volt a sok gyíkarcnak! 😄 )

www.smart-bus.hu

m1c1mack0
Hello!

A bannerben az "ITT KAPHATÓ" linkre kattintva, ott a bolt ahol én is vettem.
Gold verzió 9k + futár/posta.

LÁtod Solt ennyire kell a game már bármit megosztok ,akár a szig számom is kiiírom de nem találok sehol eladót 😞

Ha elfogadsz egy jó tanácsot! Keresd meg Micit, és kérd meg, hogy a telefonszámodat törölje! 😄 Elég bátor vagy... 😄

www.smart-bus.hu

Sziasztok keresek saját részre 1db eredeti Armát ! msn: [email protected] vagy telefon : 06706147494 !

Köszönöm !

http://www.youtube.com/watch?v=vLAPCWgXqCI&eurl=http://www.armedassault.info/
Na na, ég és föld a különbség a 256 és az 512-s kártya közt armánál... ez személyes tapasztalat... végig jártam a sort!

Egyébként pedig a 256 megás 3850-l, 1280x1024 ben minden normál, 2000 m-s látótávval gyönyörûen vinnie kéne! A bozótok mélyén leeshet az fps drasztikusan... az a része tényleg bugos fos! 😄

www.smart-bus.hu

Sanyix
dehogy kell... gyárilag bugos, nem lehet rajta segíteni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ica. Ha erre jarsz lokjel mar infot hogy iranyithato paplanernyot honann lehet szedni az OFP-hez. A fibmodban van csak hogy vagy honna lehetne kiszedni?
m1c1mack0
Kösz Cifu. Most locsolhatom a pofám 😊