Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--------------------------------------------------------------------------------
I still think a MMO WWIII game would be great....
ArmA + SB Pro + Falcon 4.0 = ULTRA realistic Modern war game.
Micsoda álmok!
Next PC upgrade: 2022
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
2009. jan. 25. 23:23 | válasz erre | #14157
Sziasztok!
Találkozott valaki már olyan problémával, hogy Vista 64 (tudom gyengébben megy mint xp alatt, de a ramok miatt kellett)alatt az armed assault szerkesztõjében nem mûködik rendesen az egér - nem jelöli ki a gombokat, kattintásra nem aktíválja. A probléma rapszódikus....
Ötlete valakinek? Köszönöm!!!!
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Találkozott valaki már olyan problémával, hogy Vista 64 (tudom gyengébben megy mint xp alatt, de a ramok miatt kellett)alatt az armed assault szerkesztõjében nem mûködik rendesen az egér - nem jelöli ki a gombokat, kattintásra nem aktíválja. A probléma rapszódikus....
Ötlete valakinek? Köszönöm!!!!
ez a fegyver visszaadás benne van evolutionban nézd ki onnan, így vaktában kb olyasmi lehet, hogy "elmenti" a játékos fegyverét
_fegy = weapons _jatekos
és respawn után visszaadja: _jatekos addWeapon _fegy
bár lehet, hogy hülyeség...
szóval saját missön gyártás láma módra 😊 két kérdés..
egyrészt hoygan lehet azt megcsinálni hogy a playernek respawn után ugyanaz a fegyver kerüljön a kezébe ami azelõtt volt mielõtt meghalt?
másrészt hoygan oldható meg hogy egy jármû x idõvel azután hogy senki nincs benne respawnoljon az eredeti helyére?
köszi elõre is
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
*** AI már nem pazarol el tárakat az ájult/sebesült ellenségre
Gondolom tudod honnan idéztem^^
Azért beleírhatnátok, hogy mittomén 5méteren belül minden sebesültet agyonlõjenek^^
Csata utáni tisztogatás címszó alatt <#nyes>#nyes>
"This problem was caused by reset of dns settings for the domain. The problem is fixed now and it should take effect as soon as all dns caches will notice it (may take around 24 hours).
We apologize for any inconvenience."
"Afganisztán: Lezuhant amerikai Black Hawk helikopter Kabul mellett. A legénység túlélte a balesetet."
Ilyen még az armaban sincs😛
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A www.armedassault2.com a www.armedassault.com-ra irányít át.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Win 2000/XP, CPU 2 GHz, 512 MB RAM, grafická karta s 128 MB RAM, 3 GB místa na disku
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
A bannerben az "ITT KAPHATÓ" linkre kattintva, ott a bolt ahol én is vettem.
Gold verzió 9k + futár/posta.
www.smart-bus.hu
Köszönöm !
Egyébként pedig a 256 megás 3850-l, 1280x1024 ben minden normál, 2000 m-s látótávval gyönyörûen vinnie kéne! A bozótok mélyén leeshet az fps drasztikusan... az a része tényleg bugos fos! 😄
www.smart-bus.hu
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)