Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem felesleges tovább ragozni a dolgot, nincs alapja a hasonlítgatásnak, annyira eltérõ az ArmA és a többi JÁTÉK <#ravasz1>

Ne vicceljetek a cod4 tele van scriptel😄 Kb a nullát üti meg a fizika😄 eddig ahol életszerü meghalást láttam,meg a játék is elég realisztikus, talán az Insurgenci (source eingine) nemtom ismeritek e..

Vegyél le mindent alapra a játékon belül, és próbáld úgy...

Nem igazán találkoztunk még ilyen hibával...

www.smart-bus.hu

Friss vga, friss dx9c. nHancer-t használok, de már azt is alapra állítottam, volt mikor kikapcsoltam. Amióta megjelent a game, használom ugyan ezzel a konfiggal és soha semmi baja, nem volt.
egy winreinstall után meg ezek történnek...

http://sopronyi.photoshelter.com

Ferrarihoz volt már szerencsém! 😄 Tény, hogy a hasonlat picit sántít, mert azért van bõven hibája, én csak a távolságot szerettem volna érzékeltetni! 😄

www.smart-bus.hu

TitaniumRR
Tudomásul vettem. :-) CoD4 téma részemrõl lezárva.

Minden hasonlat sántít - Majd egyszer mesélek a Ferrarikról, hogy milyenek is valójában etsközelbõl.

Én szívbõl kívánom, hogy ha már megszemélyesítjük, akkor legyen az ArmA2 mondjuk egy Porsche Carrera GT, vagy egy Saleen S7.
Sokoldalúság szempontjából pedig Impreza Type-R.
;-)

Captain Sonar 2024 Remake

A script kizárva, viszont a szabadságod kb a nullával egyenlõ, és ez csak egy érv a sokból! 😊 A Cod sorozat lényegileg más, egyszerûen össze nem hasonlítható az ArmA-val! Olyan mintha egy megkopott használt Ferrarit hasonlítanál egy csillogó villogó 1.0-s Suzukihoz! A lényeg a gépháztetõ alatt van! 😉

www.smart-bus.hu

TitaniumRR
Na, ugye, hogy megy ez flame nélkül is?
<#wink>
A CoD4 multiplayer funkciójáról néhány szót:
Játszott már azzal valaki?
Scriptelés ott elvileg kizárva.
Nekem másik platformon van, ezért nem tudok véleményt mondani.

így már értem és teljesen jogos a kritika😊

Scottt
Tényleg Cifu te még nem foglaltál állást a gépigénnyel kapcsolatban.
Te mit jósolsz?😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Új directX, új VGA driver... ezek megvoltak?

www.smart-bus.hu

1.14 természetesen 😉 (bár az sg fórumainak hozzászólásait olvasgatva, jogos a kérdés! 😊 )

Milyen verzióig patch-elted, ha egyáltalán? 😊

Sziasztok!

Technikai kérdésem lenne. Újra raktam az Armát. Azaz effekt, mikor egy sötétebb helyrõl ki vagy be mész és a fényerõssége változik az nálam "kiakad". Tehát kivilágosodik és úgy marad, kiégve. Találkozott valaki ezzel a paranormális jelenséggel? És tudtok megoldást rá?
Köszi a segítséget

DrRadon
😊

Õ a karakterek animációiról beszélt, nem az arcade/szimuláció vitát akarta feléleszteni. És ebben van némi igazsága. Nem igazán emberi a mozgásuk.

Meg Tempinek is, a mikroAI-ból tényleg semmit nem láttunk, legalább is ami az ellenséget illeti. Nyílt terepen mozognak/állnak, nem vágják a fedezék témát. És ha igaz a márciusi megjelenés híre, akkor már csak 1-2 hónapjuk vana forráskód lezárására. Az meg lehet hogy kevés lesz...

Sanyix
"Nem egy kategória, de a CoD4 akciója nekem élethûbb."

Hát ezen felröhögtem. Kod és az élethûség? Makó-Jeruzsálem 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

TitaniumRR
Lottóznod kellene :-)
Doom!
Igazad van. ;-)

Ettõl függetlenül nem tartom élethûbbnek, egy-egy tûzharc kétlem hogy olyan gyorsan lezajlana mint az általad említett játékban, egyszerûen nem lehet összehasonlítani a kettõt, annyira eltérõ, egy közös pont hogy fegyverek vannak mindkettõben 😊

Adam II
APA KEZDÕDIK

Bucser
"Nem egy kategória, de a CoD4 akciója nekem élethûbb"

Gondolom ezt a nehéz verítékkel megszerzett harci tapasztalatodból szûrted le😊

(vagy csak túl sok akciófilmet néztél)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

TitaniumRR
Írtam is, hogy nem egy kategória.

jaja kod a csövön keresztül...

De a COD 4 más, mert ott minden scriptelt.

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

TitaniumRR
Vandyke, köszönöm. Majd meglátjuk.

A kiadó nem buta - ha 4 magos CPU-ra idealizálja, nem sokan fognak játszani vele.

2 magost el tudok képzelni, de akkor az izmosabb 1 magosan is fog futni gond nélkül. Persze ezek csak becslések.

Nem vagyok szakértõ, de egy kicsit megnéztem kritikus szemmel is az ingame-videot. A környezet nagyon szép, de amikor akció van, akkor vannak benne egészen suta, lassú, kevésbé kidolgozott részek.

Nem egy kategória, de a CoD4 akciója nekem élethûbb. A környezet kétségtelenül rulez.

Na, majd meglátjuk. ;-)

Meg ez a vidi alpha állapotot mutatott... ha 1 mag kell csak az AI-nak (a legendás mikroAI-nak!) akkormár csak jó lesz.

mit bírtok nyavajogni, az eggyel is el vagyunk nem? a kettõ is jó lesz már csak az új egységek, hadszíntér miatt is, leszarom ha akad, leszarom ha csúnya, leszarom ha buta az AI majd megyek SONAF-ra 😄 a hangulata legyen jó (jobb) mint az egynek és én örömmel fogok vele játszani <#smile>

m1c1mack0
Projected Minimal PC System Requirements

* Dual Core CPU
* 512 MB RAM
* GPU with Shader Model 3 and 256 MB RAM
* Windows XP or Windows Vista

dual core cpu ajjjajjjj

DrRadon
Jó van má' na! Majd legközelebb úgy írják: 4-16 Gigádból egy gigát...

Adam II
<#nyes>

[NST]Cifu
Zavart érzel az erõben, Luke? 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Adam II
Rossz érzésem van nagyon rossz.

Ja mégha valami rendes fizika lenne bent meg ilyesmik...

Scottt
Mi a fasz az, hogy 4magon fog optimálisan futni ez a szar?<#wow1>K....rva annyukat azt!<#boxer>
Tényleg idiódák aki vesz egy 4 magos procit az biztos, hogy nem 1gb ramot vesz mellé-.-"

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Adam II
Ezek szerint kétmagos E8400-on csak döcögni fog? Mert annak nem örülnék 😞

Remélem másban nem ilyen a logikájuk! 😊

www.smart-bus.hu

[NST]Cifu
Ebbõl a nézetbõl tényleg hülyeség mondjuk, igazad van. 😊

Egy árva szóval nem mondtam, hogy van köztük összefüggés!

A logikájuk nem stimmel számomra! Egyszerûen nincs olyan user aki egy 4 magos processzor mellé 1 GB ramot vesz! Azt furcsálom, hogy ilyet leírnak optimális rendszer"követelményként"! Fõleg Vista mellé! Lehet, hogy megelégszik 1GB rammal, csak a "megelégszik vele", és az "optimálisan fut vele" közt van egy ici-pici különbség!

www.smart-bus.hu

áá csak TpM tollaival ékeskedtem 😉)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

[NST]Cifu
Mióta van összefüggés a kihasznált magok száma és a memória igény között?

Azt el tudom hinni, hogy az ArmA2 alaphangon megelégszik 1 giga rammal. Hogy Vista mellé nem fog ártani a két giga, az más kérdés.

Adam II
Úgyse fog futni csak majd 2 év múlva.

Sanyix
úúúú neee neeeeeeeeee. Én úgy gondolom, hogy úgy kéne ennek mûködnie, hogy minden szar külön threadben fut... aztán az os eldönti melyik magon melyik menjen. Ez már megint ilyen hülyítésnek hangzik...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Adam II
HAHAHAHA

4 magos mellé 1GB ram? Inkább nem kommentálom...

www.smart-bus.hu

BIKI: ArmA2
Egyébként annyit biztosan tudunk, hogy 1 magot külön az AI fog használni.

vandyke
Hello!
Kellemes hetet mindenkinek!
"TitaniumRR" ezt már én is többször kérdeztem a kiadótól, de pontos választ még nem kaptam.
Jelen állás szerint 2009. márciusában jön a játék.

üdv,

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Scottt
Degecen születtél?<#idiota><#idiota><#idiota>

😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

TitaniumRR
Mik a várható rendszerkövetelményei a 2. résznek?

<#worship>