Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, ez ilyen álló animáció nem tudsz mozogni csak ilyen képek készítéséhez van 😊

Scottt
Szarul hozza be nekem(Google Chrome)
Itt egy másik

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt

Pedig itt jól fogja a gránátvetõt vagy csak Potosop?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
😄 Nincs<#nyes>
De 1-2nap aztán új vas,és akkor lesz^^

neked van egyáltalán ArmÁd? 😄

Scottt
De azok majd ti javítjátok<#zavart1>
Adhatnák kifele az ArmA2-t,már kíváncsi vagyok^^

Ja ArmA2-ben már külön vannak a felsõtest animációk ezért lehetnek fegyverfüggõ animok, mozgás közben újratöltés meg kézjelek. (bár a kormány még mindig csak úgy magától fog forogni és az újratöltés animok is egyfélék lesznek)

Scottt
Befosok,sehogyse lehet?:I
Snecie fejlesztõk az OFPóta nembírták 1 peccselni megoldani?
Fulladjanak vízbe ha az Arma 2 is rossz lesz(ott már jól fogják)

Icebird
van aztán mégsincs😊
Linda, New BIS service available

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

repvez
nekem is volt ilyen gondom, ha ATI kártyád van akkor vedd ki a pipát a 3d-s beállitások közül a pixel centered vagy valami hasonlo elöl.Bár a mostani 8.11-es driverben nem találtam ezt a beállitást.
Nem, nem kell ilyet ne is mondj, hogy ezt asz@rt nézzem 😉
Valószínûleg driver probléma, mert felraktam egy korábbit és mûködik rendesen 😊

http://sopronyi.photoshelter.com

HDR bug. Nekem is ilyen hozzá kell szokni :\

Sajnos nem találtam megoldást erre a problémámra. Angolul, hogy hívják ezt az effektet, hátha külföldi fórumon lelek valamilyen megoldást.
Köszi!

http://sopronyi.photoshelter.com

Azt ArmAban sajnos lehetetlen megoldani...

Scottt
Az ACE-ban normálisan fogják fogni végre az M16+M203-at?

nincs

repvez
feature lista van hozzá,mert nem erösségem az angol
á*

tulajdonképpen ez egy ilyen amennyire-arma-engedi-mindentbele-élethûségmod-jétszhatóságot-is-figyelembe-véve-mpkompatibilisan
ACE topik a hiv. fórumon

repvez
Ez az ACE mi ,most hallok rola elöször
Már nagyjából kész a publikus béta csak pár kis fix kell, credits, dokumentációk, meg trailer. Úgy becsüljük még ezen a héten meglesz.

Scottt
ACE?
Akkor Tempikém heggeszed mint nagypapám az MTZ-t

nem kell erre az arma 2-ig várni 😊

Icebird
Érdekes hogy ilyen plugint is feraknak a wikire😄
nocdkey

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Scottt
Lehetne benne, olyan is, hogy Lövész-Megfigyelõ páros.
Ha mi vagyunk a lövész,akkor az ai befekszik mellénk kis távcsõvel és mondja a szelet,távolságot és aszerint kellene kompenzálni a célzást.
Vagy mi olvassuk be az adatokat.

Mr Csé
😮

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

TitaniumRR
Adam II, ebben a stílusban nem tudok veled kommunikálni. Ha a jövõben szeretnél valamit közölni, moderáld magad. Addig is hagyj engem és a hozzászólásaimat figyelmen kívül.

Captain Sonar 2024 Remake

NEM! Illetve 20 ajró kb az átírása! Mondjuk ezzel a regnvvel lehet, hogy 50 ajró! 😄

www.smart-bus.hu

Jogos, kiábrándító! 😄

www.smart-bus.hu

Mr Csé
regedit-el átlehet irni a serial számot valahogy ? hogy tudjam multiba is használni 1.14 et?

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

fene a jó dógód 😄

pfff alap ArmA hangokkal nemkell :S

Errol beszeltem az iment...

Azt mar igazabol nem tudom honnan vettem h ez replay, de nekem annak tunt mikor eloszor lattam. De akarmi is, nekem tetszik a dolog.
Esetleg valaki a benfentesek kozul kepben van, h mi ez az opcio ?

Hat ja, a megfelelo balansz megtalalasa az eletszerusegre torekvesben nem lehet egyszeru. Mig mi egy kave mellett elmerengunk rola milyen jo volna ha lenne benne ez meg az, valoszinuleg az alkotok az elhangzottak egy reszet ugyanugy felvetettek majd elvetettek mar egyszer. Nekik ez uzlet is. Arra is torekedniuk kell, h ne csak a - mar meglevo - fanok oruljenek, hanem azok szamara is vonzova tegyek a jatekot, akik csak most kapcsolodnak be a sorozatba. A megoldast az options menuben ki-be kapcsolhatosagban latom.
Nekem tetszene pl. ha a ram vadaszo geppuskasnak "akadalya" lenne, es amig a tokfedelet feszegetne, odasetalhatnek "segiteni neki". <#hehe>
Forditott esetben egyaltalan nem talalnam viccesnek a dolgot <#csodalk>
De konkret (letezo) peldaval elve, itt van a kulso nezet. Multiban kinyirja a jatekelmenyt, nem tanacsos bekapcsolni. Viszont ha egyedul jatszom en hasznalom, ( kovezzetek meg )mivel a rohadt botok is csalnak. Ezert nem kivanom jobban szivatni magam a szuksegesnel.
Lattam a Youtubeon egy videot a VBS rol. Lehet h rosszul ertelmeztem, de mintha lenne benne "replay" funkcio. Tudom h valoszinuleg sok eroforrast megeszik az ilyesmi, de milyen hasznos volna visszanezni sokszor,h az adott szituacioban mi tortent valojaban? Mi kerulte el a figyelmemet? Mit rontottam el ? Mit csinalnek mashogyan ?

Halad az szépen az útján... türelem! 😊

www.smart-bus.hu

Anno az OFP: Elite nemvolt ám rossz. Én szerettem és végigvittem Xbox-on.

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

Adam II
Azért te se legyél már ennyire okos csak mert most ArmA-val játszol.

Nem azt mondtam, hogy legyen olyan mint a CoD4 de attól függetlenül, hogy tudom, hogy a valóságban egyenként kell betöltögetni a tárba a lõszert marhára nem akarom ezt a mûveletet végigcsinálni minden küldi elõtt egy játékban. És IGEN az ArmA is csak egy játék élethûbb mint a többi de csak egy játék. Fogd fel, hogy nem fogja tudni a valóságot 100%-ban de még 90%-ban sem visszaadni mert végül is te a szobádban ülsz egy székben és egy virtuális katonát irányítassz akit nem tudsz úgy mozgatni mint ahogy te mozognál a valóságban és az érzékszerveid és a reakcióidõt is le van korlátozva.
Ez a futópados meg USB-s fegyver ötlet meg ne haragudj de röhejes. Menj inkább Paintballozni vagy Airsoftozni ott lesz fegyver a kezedben meg ki is fogsz fáradni ha sokat sprintelsz.
És hidd el engem is idegesít a sok VérPisti néha aki azt hiszi, hogy értenek a fegyverhez pedig még egy sem volt a kezükben és egy betût sem olvastak el a témában de az olyan szimulátorosok is idegesítenek akik felsõbbrendûnek érzik magukat és lenéznek minden más játékot és játékost aki nem hajlandó szimulátorral játszani.

Scottt
Ingyó gém.Az US Army csinálta, hogy népszerûsítse a Sereget^^

AA az ingyenesen letölthetõ nem?

TitaniumRR
Bizony az Arma2 fog jönni Box-ra is, akárcsak az OF2 is.
Megnéztem az utóbbi egyik ingame-video-ját. Szép lesz az is.

Hozza még hasonló játékként a Shadow Harvest-et, Dog Tag-et, Rogue Warrior-t, Underwater Wars-t, Raven Squad-ot.

Tudja-e valaki hol lehet beszerezni Magyarországon az America's Army-t PC-re?

Scottt
Ha 1x kiadnátok wazze<#vigyor3>

Milyen jó a lejjeb említett modban van pörgõ hüvely, fekve lövéskor felverõdõ por meg súly alapú fáradás 😊. Talán nemcsak én leszek az egyetlen magyar aki játszani fogja :>

[NST]Cifu
A realizmust bizonyos határok között kell tartani, illetve egy részét a jelenlegi technikával elég nehéz lenne normálisan visszaadni. Gondolok itt a visszarúgásra, a fegyver dörejére (zárt térben elsütni egy komolyabb fegyvert - tuti jó ideig jeltolmács kell, ha meg akarsz valakit érteni). Az akadály is sokkal több rétûbb dolog, mint amit pl. az AA-ban mutatnak. Nem csak olyan akadály létezik M16/M4 esetén, amit két mozdulattal elháríthatsz. Legalábbis legutóbb teljes vagy részleges szétszerelést igénylõ akadályt nem láttam benne. ^^

Maradnak az olyan apróságok, amik azért igényességrõl árulkodnak. A fekvõ pozícióban a csõtorkolat elõtt felverõdõ por például ilyen. Nekem az ArmA2-ben viszont hiányzik az, hogy kivetésnél a hüvelyek megperdülnek. Ez az, amit az OFP2 videójában nagyon hatásosan megmutattak. Persze kérdés, hogy benne lesz-e ilyen módon a játékban... 😞

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Jah, meg ket dolog. Az elakadt fegyver. IGEN partolom ! Masik mikor 2 meterre allok a fickotol es kifogyok. Tok mindegy h a tarbol vagy kompletten, es nem csaphatom arcon puskatussal, illetve a hidegfegyver hasznalat is ki van csavarva jatekos kezebol az eddigi reszekben <#wilting>

Azert kell reagalnom a hozzaszolasodra, mert magam is sokat gondolkodtam ilyesmiken. De valoban van egy hatar a realizmusban, ami mar komolyan a jatszhatosag rovasara megy. Ez a futopados dolog kompletten nem megvalosithato, es szuksegtelen. Mert futopadot a fitnesszterembe, nem nekem a szoba kozepere. <#vigyor2> Viszont abban kurvara igazad van h zavaro ez a "nyomom a gombot azt szaladok kinaig" metodus. Ok h farad meg liheg meg remeg a keze, de ezt en inkabb ugy kompenzalnam,h a nalad levo cuccok tomege korlatozzon a mozgasodban. ( ezt egyebken a Stalkerben kurva jol megoldottak. Masik ami nekem meg hianyzik, az a karakter toketlensege, amivel keptelen alacsonyabb falakon, vagy barmin keresztulvergodni. Az AK tarazasa nekem is emlekezetes. Foleg hidegben fagyott ujjakkal. De Egyesevel gombkombinaciokkal ? Na neeee 😊 Viszont az meg beleferne h mikor eppen nincs mas dolgod ( armaban gyakori a nem hentelos missionokban ) akkor az ammo truckokbol, vagy ladakbol valoban csak omlesztett loszert tudnal vetelezni, amit egy darab "actionmenu legordul ,tarazas funkcio bekap" es akkor szepen elkezd tarazgatni komotosan a harcos, de magatol. Es a szivatas kimerulhetne abban h ilyenkor nem tudsz mozogni.
De jobban belegondolva evvel is hamar tele lenne am mandulank <#smile>
En amugy elegedett vagyok a latottakkal, mert nekem hianyoztak pl. a kezjelek, es a dinamikus epuletrombolas. Szemlatomast megadatik a folytatasban. Mindez maganvelemeny, nem offence. <#wave>

[NST]Cifu
Minek a második része? Az OFP:Elitet ugyanaz a BiS csinálta, aki az OFP-t és az ArmA 1-2-õt. Az OFP2 a Codemasters saját fejlesztõcsapata csinálja.

Követem eléggé mindkettõ játékot, kiváncsi vagyok mit hoz ki a CM, nem biztos, hogy ártana egy rendes konkurens az ArmA-nak. A játék topicja erre található.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

TitaniumRR
Nem szimulátor és egy abszolút felejthetõ játék lenne. Az EA (nem csípem õket, mint játék kiadót) ott nagyon ráment a fegyver animációra.
Vannak benne így is hibák bõven, de fegyverek megjelenítése, torkolattûz és a HANG miatt számomra emlékezetes

Cifu,

Ha igaz februárban jön a második része, s tetszetõs a trailer :-)

Black? Hmmm... nem..

www.smart-bus.hu

Jogos, már keverem itt a dolgokat! "Csak" csõcsere van! 😊

www.smart-bus.hu

TitaniumRR
Tényleg szép az RO. Láttad már a Black-et?