Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt egy másik
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Pedig itt jól fogja a gránátvetõt vagy csak Potosop?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
De 1-2nap aztán új vas,és akkor lesz^^
Adhatnák kifele az ArmA2-t,már kíváncsi vagyok^^
Snecie fejlesztõk az OFPóta nembírták 1 peccselni megoldani?
Fulladjanak vízbe ha az Arma 2 is rossz lesz(ott már jól fogják)
Linda, New BIS service available
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Valószínûleg driver probléma, mert felraktam egy korábbit és mûködik rendesen 😊
http://sopronyi.photoshelter.com
Köszi!
http://sopronyi.photoshelter.com
ACE topik a hiv. fórumon
Akkor Tempikém heggeszed mint nagypapám az MTZ-t
nocdkey
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Ha mi vagyunk a lövész,akkor az ai befekszik mellénk kis távcsõvel és mondja a szelet,távolságot és aszerint kellene kompenzálni a célzást.
Vagy mi olvassuk be az adatokat.
Captain Sonar 2024 Remake
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Azt mar igazabol nem tudom honnan vettem h ez replay, de nekem annak tunt mikor eloszor lattam. De akarmi is, nekem tetszik a dolog.
Esetleg valaki a benfentesek kozul kepben van, h mi ez az opcio ?
Nekem tetszene pl. ha a ram vadaszo geppuskasnak "akadalya" lenne, es amig a tokfedelet feszegetne, odasetalhatnek "segiteni neki". <#hehe>#hehe>
Forditott esetben egyaltalan nem talalnam viccesnek a dolgot <#csodalk>#csodalk>
De konkret (letezo) peldaval elve, itt van a kulso nezet. Multiban kinyirja a jatekelmenyt, nem tanacsos bekapcsolni. Viszont ha egyedul jatszom en hasznalom, ( kovezzetek meg )mivel a rohadt botok is csalnak. Ezert nem kivanom jobban szivatni magam a szuksegesnel.
Lattam a Youtubeon egy videot a VBS rol. Lehet h rosszul ertelmeztem, de mintha lenne benne "replay" funkcio. Tudom h valoszinuleg sok eroforrast megeszik az ilyesmi, de milyen hasznos volna visszanezni sokszor,h az adott szituacioban mi tortent valojaban? Mi kerulte el a figyelmemet? Mit rontottam el ? Mit csinalnek mashogyan ?
www.smart-bus.hu
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.
Nem azt mondtam, hogy legyen olyan mint a CoD4 de attól függetlenül, hogy tudom, hogy a valóságban egyenként kell betöltögetni a tárba a lõszert marhára nem akarom ezt a mûveletet végigcsinálni minden küldi elõtt egy játékban. És IGEN az ArmA is csak egy játék élethûbb mint a többi de csak egy játék. Fogd fel, hogy nem fogja tudni a valóságot 100%-ban de még 90%-ban sem visszaadni mert végül is te a szobádban ülsz egy székben és egy virtuális katonát irányítassz akit nem tudsz úgy mozgatni mint ahogy te mozognál a valóságban és az érzékszerveid és a reakcióidõt is le van korlátozva.
Ez a futópados meg USB-s fegyver ötlet meg ne haragudj de röhejes. Menj inkább Paintballozni vagy Airsoftozni ott lesz fegyver a kezedben meg ki is fogsz fáradni ha sokat sprintelsz.
És hidd el engem is idegesít a sok VérPisti néha aki azt hiszi, hogy értenek a fegyverhez pedig még egy sem volt a kezükben és egy betût sem olvastak el a témában de az olyan szimulátorosok is idegesítenek akik felsõbbrendûnek érzik magukat és lenéznek minden más játékot és játékost aki nem hajlandó szimulátorral játszani.
Megnéztem az utóbbi egyik ingame-video-ját. Szép lesz az is.
Hozza még hasonló játékként a Shadow Harvest-et, Dog Tag-et, Rogue Warrior-t, Underwater Wars-t, Raven Squad-ot.
Tudja-e valaki hol lehet beszerezni Magyarországon az America's Army-t PC-re?
Maradnak az olyan apróságok, amik azért igényességrõl árulkodnak. A fekvõ pozícióban a csõtorkolat elõtt felverõdõ por például ilyen. Nekem az ArmA2-ben viszont hiányzik az, hogy kivetésnél a hüvelyek megperdülnek. Ez az, amit az OFP2 videójában nagyon hatásosan megmutattak. Persze kérdés, hogy benne lesz-e ilyen módon a játékban... 😞
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De jobban belegondolva evvel is hamar tele lenne am mandulank <#smile>#smile>
En amugy elegedett vagyok a latottakkal, mert nekem hianyoztak pl. a kezjelek, es a dinamikus epuletrombolas. Szemlatomast megadatik a folytatasban. Mindez maganvelemeny, nem offence. <#wave>#wave>
Követem eléggé mindkettõ játékot, kiváncsi vagyok mit hoz ki a CM, nem biztos, hogy ártana egy rendes konkurens az ArmA-nak. A játék topicja erre található.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Vannak benne így is hibák bõven, de fegyverek megjelenítése, torkolattûz és a HANG miatt számomra emlékezetes
Cifu,
Ha igaz februárban jön a második része, s tetszetõs a trailer :-)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu