Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Régen játszottam (értsd 1 hónapja) a játékkal, és mikor el akartam indítani az elõbb, kiírta popup üzenetben h DXT1..DXT5 suppoert missing, és kilépett.

Természetesen original verzió, seriallal, licenc-el, kistökömmel 😊

Mi a teendõ?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

<#schmoll2><#schmoll2>

www.smart-bus.hu

<#kocsog>

Zörögj majd rám MSN-n ha lesz valami action, addig megnézek egy filmet 😊

Így van, egy teljesen átlagos hétköznap... no nem, mintha hétvégén más lenne a helyzet! 😄

www.smart-bus.hu

akkor a szokásos 😄

Jó kérdés... a kockák wowoznak (<#kuss><#ijedt>), Tpm-nek anci kihúzta az onlány kábelt a gépbû, a Walt Disney figura meg le van némítva... 😄

www.smart-bus.hu

Büszkén vállalom a mártír bant, bár akkor már kirhattam volna rendesen 😄 BTW, Coop lesz ma?

<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas> <#nevetes1>

www.smart-bus.hu

Egyefene, úgyis kinéztem magamnak az eszesz dísztõrt 😄

Tovább postázod a késedet! 😄 😄

www.smart-bus.hu

Vezeklem, hogy tehetném jóvá súlyos hibám?😄

Tehát beismered, hogy csíter vagy? 😄

www.smart-bus.hu

Köszönöm 😄 és valóban a super AI kimaradt. Ezennel megállapítom, veteranon Super AI nélkül élvezhetõ a játék😄

<#vigyor2><#vigyor2><#nevetes1>

www.smart-bus.hu

[NST]Cifu
Kéne egy Chuck Norris nehézségi fok, mikor is minden ellenséges egységet megháromszoroz automatikusan a játék, az ellenséges NPC-knél nincs számolva a lõszerfogyás (sorozatlövés RPG-bõl), nincs figyelembe véve a látótávolság, valamint két fejlövés kellene, hogy meghalljanak. A fair play jegyében a játékosnak hátrakötött kézzel kellene játszania. Bár szerintem akadna itt egy-két ember, aki még így is elálmosodna játék közben. :Ð

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

A képességeid elismerem, de ha veteránra állítod, attól még nincs minden maxon! 😄

www.smart-bus.hu

aha, de kikérem magamnak a feltételezést, hogy nem veteranon nyomtam😄 amúgy lehet a könnyedséget, kiemelkedõ vezetõi képességem jelentette😄

Én csak 1-2 küldit csináltam... de ott nem volt gond, és bizony borsot tõrt az orrom alá az AI amikor pillanatok alatt több irányból bekerít...

Minden maxra volt húzva nálad?

www.smart-bus.hu

Annyira nem, múltkoriban unalmamban singliztem egyet, és a "gyári" kampány meglepõen könnyû, így, hogy a baráti AI-k azt csinálják amit mondasz nekik. Viszont nálam ACE-val komoly fagyások voltak, valamit nem komálhat az alap kampány az ACE modban.

Bár, ha mindent a legnehezebbre állítasz, és a super ai e van kapcsolva, akkor elég komoly kihívás lesz ezzel a moddal a gyári kampány is...

www.smart-bus.hu

Bevallom férfiasan, hogy fogalmam sincs, hogy lesz-e hozzá új single kampány... (nem hiszem)

www.smart-bus.hu

repvez
Köszi amugy ebben az ACE-ban lesz single kampány vagy csak MP-re lesz kialakitva?
Az 1.15-töl nem dobtam hanyatt magam ami a javitó listát illeti.
Nem térek magamhoz...

www.smart-bus.hu

ugye micsoda meglepi?

m1c1mack0
Hát erre nem számítottam.

Pont erre gondoltam XD

Ajaj... ezek szerint késni fog az ArmA II !!! 😄 Ez a pofabefogó patch! 😄

www.smart-bus.hu

Nem, ilyenek leszünk mi pár év múlva! 😄

www.smart-bus.hu

Nem igazán játszunk ezekkel... 😞 ACE-t tesztelünk, ha ez megjelenik, akkor minden más mod értelmét veszti! 😉

www.smart-bus.hu

Nem, õ Focus, és ellene küzdenek vargoszék 😄

Scottt
Ez meg Tempi😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Vargosz

www.armed-assault.hu [H.AR.C]

repvez
Van valakinek infoja hogy melyik a legjobb nagyobb addon amibe van kampány vagy az alap kampányt modositja?
Pl.FDF, CSLA3, XAM1.6 stb..
whááá ez nagyon nagy <#hehe>

<#hehe><#hehe><#hehe>

www.smart-bus.hu

ezek vargoszék WoW közben xD

www.smart-bus.hu

m1c1mack0
most lett vége épp

DOGMAN
ja látom nemrég indult a motor, no akkor is hasznos vótamma. 😄

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

DOGMAN
illetékes elvtárosok:

armed assault.hu-n ez a hibaüzi lakik az oldal tetején:
Log könyvtár nem írható - állítsd be a jogosultságot (CHMOD) ofphu_plugins/log/logs 777-re

linkje: http://armed-assault.hu/news.php?cat.4

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

megvolt már a coop mára?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Vargosz
Nagyon gonoszak vagytok!!! (tehát aki nem értette ma este A.C.E coop)<#banplz><#nyes><#nyes><#nyes>

www.armed-assault.hu [H.AR.C]

ZSír, akkor majd valaki zörögjön rám MSN-n ha kezdtek😊

Lennie kell! 😉

www.smart-bus.hu

Ma délután/este lesz COOP?

jaja mint VBS2-nek a tech features vidije

Szerintem elég, ha kihangsúlyozzák ami lényeges változás... aki nem veszi észre, annak úgyis mindegy! 😄

www.smart-bus.hu

Engem csak az "emlékeim" kárpótolnak! 😄

www.smart-bus.hu