Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jameg az AI-tól ne várj sokat ArmAban, egyszerûen bizonyos idegesítõ elemei bele vannak kódolva és sok a szívás még a kis változtatásokkal is.
Ne a videókból indulj ki... nem azt mondom, hogy katonai fegyelem van, ha mi játszunk, de egy komolyabb VS-nél mindenkinek megvan a feladata, és próbálunk összehangoltan játszani. Csak azt tudom mondani, gyere fel egyszer, próbáld ki. Ég és föld a különbség...
Katonai szigort, és profi katonai hadmûveleteket ne várj... ezt nem játsszák mélységi felderítõk, és nem is a Furkótól kaptuk a kiképzést... 😄 Ez sajnos nem olyan mint a Lock-On, hogy a pilótáktól lehetne tanulni, vagy összemérni a tudást...
Mi most kezdtünk bele egy Theatre of War nevezetû "hadjáratba", ahol kb 25 vs 25 megy a csata, van egy magyar alakulat, van vezetõség, van heli transzport vissza a frontra, vannak páncélosok, stb... szektorokat kell elfoglalni és megtartani... szóval kifejezetten kellemes szórakozás, fõleg ACE alapon...
www.smart-bus.hu
Ami videokat láttam multikrol abban semmi szervezetség nem volt, ugyanolyan agyatlan quake-es megyek, lövök mindenkire, meghalok, ujraéledek, lövök tovább tipus.(coop-ot is játszottam )az sem volt jobb.ezért nem szeretem a multis dolgokat
Az ACE egyébként BETA, tehát nem csak update van, hanem folyamatos bõvítés...
Ezek a modok pedig multira készülnek... a single rész olyan nudli, hogy senki nem foglalkozik vele. Egy ACE alapú csata oldalanként 20-30 fõvel meggyõzne a játék szépségérõl... hozzá sem nyúlnál többet az alap kampányhoz... 😉
www.smart-bus.hu
Azt még megértem hogy az alap mod viszonylag nagy mert uj egységek meg stb kerülnek bele, de a javitásba ami általában csak az értékek finomitásárol és a rosszak kicseréléséröl szol hogyan lehet ilyen nagy?Ez nem csak az ACE-ra értem a XAM az FDF és egyéb modokkal is hasonlo a helyzet.
És ebben a nagy méretben mit kap az ember ha csak az alap kampánnyal játszik szinte semmit.Az uj egységek nem jelennek meg benne nincsen nagyobb csatajelenet, nincsen uj küldetés,nincs uj kampány.Az összes mod azt feltételezi hogy az ember csak multiba nyomul vagy perfektül tud missiont szerkeszteni és van is ideje megcsinálni saját kis bevetését.
Tudom ez most fikázásnak hangzik és biztos azt mondjátk ha nem tetszik ne játszak vele.
Pedig nem ezért irtam.Csak szeretném megérteni az, hogyha valakik veszik a fáratságot és probálják jobbá tenni a játékot akkor miért nem forditják az energiájukat egy olyan modba ahol minden modositás bekerül vagy böviti az alapjáték képességeibe?Mert most ugy néz ki hogy csak a missionbulder választéka nö a modokban de aki az editor felé sem néz az sokat nem vesz észre belöle.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
a szaros vége áll a bótnak felfelé"
Nekünk meg buuuuughalmaz jár,OFP-ét és az ARMA-t megvásároltam,ARMA2 részemrõl varez lesz!ennyi
Nincs titkár csajszi? Vagy lehet, az asztal alatt volt éppen.😊
A hangtárban keressétek,ma reggel 7-8 óra között!BIS-es okostojással ezzel a Spanekal van egy interjú készitve.A 41-dik perctõl érdemes hallgatni,érdekes dolgokról beszél az emberünk<#wow1>#wow1>
Szerintem nem gyõznél, de ha már felajánlottad... 😊
Kisebb hallgatás után ismét jelentkeztek a készítõk egy újabb videóval, látom már be lett posztolva. A kiadó elmondása szerint hetente jön még ilyen és ehhez hasonló videó, addig míg a játék meg nem jelenik.
A február 20-as megjelenést nem tartom valószínûnek, lévén mi még egy teszt példányt sem láttunk a játékból (pedig az új gép már nagyon várja).
üdv,
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
"A csernaruszi nagylábúról keringõ mendemonda szerint, az Északi területek hegyvidékein gyakran feltûnik ez a furcsa lény."
Már látom magam elõtt a jetivadász pályát/mod-ot és azt ahogy ordítva rohan ki csubakka az erdõbõl a 96 FFAR elõl😊
Olyan kampányt el tudnék viszelni, hogy az egész területen dul a háboru és a különbözö alegységeknek más más feladatuk van.És visszatérnek az OFP-s kampánymenetre nem erre a kiválasztom hogy melyiket akarom megcsinálni tipusut.
Jo látni azért hogy mostmár kezd több info kiszivárokni a játékbol.
Amazon meg Morpchicon Február 20at ír megjelenésnek (amit nem hiszek :\) mások pedig Máj 26at - ez hihetõbb.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Milyen állat lesz, amikor csendben lapulsz egy bokorban, oszt rád ront egy vuki. Most majd tényleg beszarsz, nem úgy mint anno, mikor a szkópodban felbukkant a szitakötõ😊
Ezek szerint akkor hetente jelenik meg egy-egy frakció videója. Ez azt jelenti, hogy 4 hét és megjelenik végre?
www.smart-bus.hu
😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
#define ACE_SCOPE_SHOW_BIS __hidden
átírod a __hidden-t __visible-re tehát:
#define ACE_SCOPE_SHOW_BIS __visible
Mert ACE elrejti az alap egységeket a legtöbb addon meg ugye ahhoz kapcsolódik.
www.smart-bus.hu
"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Játszottam pár órát ACE moddal a magyar szerón.
- Hogy van az, hogy amíg tüzet nem nyitok addig csak figyelnek a katonák 1 km-rõl, amint lövök egyet ezer helyrõl zúdul rám az ólom, és olyan távolságokból is betalálnak nyílt irányzékú AK-val ahova én csak optikával tudok ellátni (Evo parajump-on az elsõ városnál a csávó a templom tövébõl talált el, miközben én egy bokor alatt hasaltam a reptér felõli dombon)..
- Oké, vannak egységek amik odajönnek ahonnan lõttem. De nekem úgy tûnik hogy ezek egyszercsak megjelennek az orrom elõtt a textúrából, majd miután kinyírtak vissza is mennek a textúrába, mert a 3 másodperces respawn alatt úgy eltûnnek mintha ott se lettek volna soha (a respawn Humwee mellett öltek meg, és mire visszaspawnoltam el is tûntek, sõt egy ízben a halál utáni távolodás alatt tûntek el!!).
- Respawn alatt a technika ami elõtte hosszú percekig állt egyhelyben eltûnik, és valami tök más helyre távozik.
Mégis hogy van ez?
Egyenlõre ennyi, mert 30 pont környékén mindig elszakadt a cérna..
Viszont nem tudom milyen géppel vették fel, de a textúrát szép sorban rakja fel az 5t truck mikor kijön a füstbõl <#nyes>#nyes>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Viszont a bakák úgy futnak, mintha tornaórán lennének, magas sarok emeléssel. Igazán rakhattak volna 30 kilónyi nehezéket arra az ürgére, akinek a futó mozdulatait bedigitalizálták az animációhoz.
Már csak egy kérdés foglalkoztat, de az nagyon: MIKOR JÁTSZHATUNK VELE VÉGRE?