Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

m1c1mack0
Helló!
Az armahu szerveren nem lehet warezolni, nem elvi hanem technikai okok miatt, ezért az aktív játékosoknak mind megvan eredetiben.
Mivel megvan az eredeti senki sem tudja hogy mi újság warez témában.
De van egy társaság akik warezzel nyomják, keresd õket õk biztos tudnak segíten.
Másrészt õk szoktak multizni is warezzal hamachi-n keresztül.

Ez amúgy minden warezos kérdezõre vonatkozik, õket keressétek õk otthon vannak a témában és biztos szívesen segítenek is.

Sziasztok!
Eléggé el nem ítélhetõ módon letorrenteztem az 1.05-ös verziót 😞 Meg fogom venni, de itthon már sehol nem kapható, neten pedig nem szeretek rendelni. A kérdésem az lenne, hogy van-e rá vmilyen mód, hogy ezt felpeccseljem 1.14-ig? Egyszerûen futtatom a peccseket és keresek egy 1.14-es cracket, vagy ennél azért bonyolultabb a dolog? Köszi a segítséget! És bocs a warez jellegû fájdalmamért.

Because fuck you. That\'s why.

m1c1mack0

Nekem csont ugyanaz Vista 64 bit és XP sp3 alatt! Eleinte úgy éreztem az XP gyorsabb, de aztán megmértem, és csont ugyanaz...

www.smart-bus.hu

Icebird
vista alatt szvsz lassabb, sõt én kipróbáltam jelenlegi rendszerem 64bites verzióján is, ami -10FPSt produkált.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

norbre
üdv emberek.. egy kis segítség kellene, a neten nem találok infót róla vagy béna vagyok 😊
szóval saját missön gyártás láma módra 😊 hoygan lehet azt megcsinálni hogy respawn után ugyanaz a fegyver kerüljön a kezébe az embernek ami azelõtt volt mielõtt meghalt?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

[NST]Cifu
Ki a fene beszélt a modokról? Alap OFP-rõl volt szó. MOD-ban bármit meg lehet csinálni...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
A Szu-37/Szu-30MKI esetében is csak fel-le lehet a TVC-t kitéríteni, annyi a különbség, hogy a TVC nem tökéletesen függõleges, hanem kicsit ferdén van beszerelve, így "V" alakban térhetnek ki (negatív terpesz). A MiG-29OVT az, amelyik már 3D-s TVC-vel bír.

Szu-30MKI videó

MiG-29OVT videó

A probléma az, hogy a Szu-37 és a MiG-29OVT is kísérleti gép. Ha pedig innen nézzük, akkor az F-16 MATV (3D-s TVC), és az X-31 (szintén 3D-s TVC) bõven a MiG-29OVT elõtt bírt már ilyesmivel.

F-16 MATV (1993-1994)

X-31 (1990-1995)

512es kártya kéne hozzá

Hi all!

Van egy kis gondom az ArmA-val. Az istenért se tudok kihozni belõle normális sebességet frankó kinézet melett. 1.14ig van patch-elve a játék, AA, Shadows felejtõs, textúrák low-on,land detail normal, felbontás 1280*1024-en. A többi beállításnál nem vettem észre számottevõ sebesség különséget. Így se megy végig úgy, ahogy elvárnám, ha tudna végig 30+ fps-t hozni, akkor azt mondom oké. A konfig: GA EP35 DS3/C2D E7200(8*475)/HD3850 256MB@776/1800/2*1GB CSX@1140/320Gb Sata II Samu stb. Vista X64 van fent SP1-el, alaplapi hangkari driver frissítve, VGA-hoz Catalyst 8.12. Vírusírtó és egyébb kémprogram keresõ&írtó pár napja volt futtatva. A win nincs 2 hónapos és minden más játák teljesen jól megy.
Conquer The Island

Mijaza CTI? <#idiota>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Mintha valahol aztmondták volna, hogy 73 fegyver különbözõ variációkban s mutattak AKS74U-t, AK107et Cobrával meg ilyen-olyan hangtompítóval...

"Az OFP-ben mesterségesen volt a két oldal kiegyensúlyozva"
Igen erre gondoltam, csak nem ennyire érthetõen fogalmaztam.
Az egész video olyan mintha picit az amerikaiak hifi szupiságát mutatná, miközben egyelik az oroszokat. :s
Bezzeg majd ha én leszek az AK-m mögött! <#violent>

Amúgy nem technológiai, hanem inkább anyagi fölényre gondoltam. pl: hogy az amikon a videóban mindenki fegyver optikával nyomja, mellényben. Míg orosz oldalon "csak" az AK-1xx-eken van.
Sanyix
de volt, csak modban, emléxem cti-ben a t80-al jó messzirõl osztottam az m1-eket at-11-el 😄 mfcti-ben volt.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Na ennyire azért nem vagyok otthon a témában... <#worship>
De ha jól tudom a Raptor csak függõleges irányban(fel-le) állítható, míg az orosz modelleken minden irányban.

Steel Beasts Professional PE-vel "gépészkedve" rá kellett jönnöm hogy a T80-as ARE páncélzattal 2000méter felett igencsak képes a KE lõszert megfogni,gyakran 4-5 találat kell a kilõvéshez,persz becsapódási szög és a találat helye figyelembevételével.Mig a T72-est lõttem már ki 3840m-rõl olyan mintha papirból lenne az M1-nek és a LEO-nak.A gyalogosok úgy ki RPG-zik alólam az M1-et hogy hamar megtanultam tisztelni õket,mindig a hátsó fertályomat lövik szét.Egy találat a hajtómûbe és vége.Persze ez is csak egy játék.
[NST]Cifu
Az F-22 konkrétan elõbb bírt TVC-vel, mint a Szu-37, illetve 2000 után a Szu-35 (a Szu-37 program 2000-ben megszünt).

[NST]Cifu
Az OFP-ben mesterségesen volt a két oldal kiegyensúlyozva, például a Mi-24-esnek 8db Pct. rakétája volt és csak két UB blokkja, holott amúgy 4 UB blokk és 4db Pct. rakéta a standard felszerelés. Arról már nem is szólva, hogy érdekes módon 30mm-es gépágyúja lett az orrtoronyban a 14,5mm-es gatlig géppuska helyett.

A T-72 fejlettebb változatai és a T-80-asok képesek pct. rakétát indítani a lövegbõl, ez sem volt benne az OFP-ben.

Soroljuk tovább?

Jah mik vannak már, fejlõdik a teknika mindenütt 😊

Electric Reactive Armour
Aztán ha kifejlõdik az ETC, már a reactív páncélzat se lesz elég, jöhetnek a védõpajzsok 😊, to the future 😊

Sõt, van amiben elõrébb járnak, pl az irányítható vektorsugarú hajtómûves gépekkel köröket vernek az amcsikra. lásd SU-37

m1c1mack0
F22-õt és az F35-öt kivéve mindennek létezik orosz megfelelõje mai napig, csak nem hallunk róluk, mert nem velük csinál riportot a future weapons...

Jó példa pl. Ez,én konkrétan ezt 'médiában' sosem láttam, míg az amcsi LCAC-t számos mûsorban, sõt még játékban (joint ops) láttam.

Sanyix
eddig is volt ka-50 az egy szint az apacsokkal, és hát ka-52-t se lenne nehéz berakni, az má meg fõleg.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Arma-ra hirtelen nem emléxem hogy volt, de OFP-nél az egyensúlyt, mint a legtöbb játéknál úgy csinálták meg (szerintem), hogy egyik oldalnak erõsebb volt a helije, a másiknak a tankja, az egyiknek pontosabb volt a gpk-ja, a másiknak volt red dot a karabélyan, etc.
És az OFP-ben a 80-as évek szinvonalán még pariban volt szvsz a két oldal, de mára az amik elhúztak. Kiváncsi vagyok hogy lesz megoldva, mert a képeken csak az AK-1xx-en látok Cobra red dotot, a PKM-en nem, pedig az Ami M249-en van. Gondolom, remélem (!) nem ami istenítõre írják a játékot. De pl a Hind/Apache sem egy szint. Vagy most hülyeségeket beszélek? (Hozzá tenném, nem vagyok ami párti, sõt!)
Sanyix
hát reaktív páncélzatban tuti nem 😄

RPG29 powa

Pontosan milyen téren is vannak "teknikai" fölényben hogy ellensúlyozni kéne? 😊

Heti rendszerességgel aztán 1 hónap szünet néha kicsit több és egy új kampány.

_r_
De alsóhangon is a 45vs45 mindig megvolt.

indúlhatna mát az ATOW!<#violent>
joebacsi

Angolokat elpicsáztuk, svédektõl kikaptunk (levegõben jobbak voltak, illetve már sok ilyen közösségi meccs van a hátuk mögött, így összeszokottabb csapat is volt).

IC milyen rendszeresen van?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

<#nyes>
m1c1mack0
"Ezt a nép butítást marketingnek hívják 😊"
Igen.

"a közelmúltban játszottunk két 32vs32 válogatott meccset az angolok illetve a svédek ellen."

Mi meg játszottunk 70vs70-et ICarmában, igaz ott az oldalunk ~15 magyar+ ~20 orosz+ vegyes volt<#vigyor4>

Ja és nyertetek legalább?

Szerintetek hogy lesz egyensúllyozva a mostani való életben meglévõ amerikai teknikai fõlény az oroszokkal szemben(a játékban)?
joebacsi
bf2, cod4 szintû nép butítás "sign up report for duty"

Ezt a nép butítást marketingnek hívják 😊

Tény hogy a béef meg a kod jóval távolabb áll a realitástól, ezáltal viszont jóval nagyobb a célközönsége, aminek vannak elõnyei-hátrányai.

Egyik legfontosabb elõnye, hogy többen játsszák. Bf2-ben a közelmúltban játszottunk két 32vs32 válogatott meccset az angolok illetve a svédek ellen. Armában ekkora létszámú nemzeti összecsapásra esély sincs 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Icebird

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

[NST]Cifu
De ezt miért nem az OFP2 topicba? 😊

BTW nem tudom mi ez a nagy felháborodás, per pillanat sem az OFP2-nek, sem az ArmA2-nek nincs konkrét megjelenési idõpontja. ^^

m1c1mack0
Félreértés ne essék, szám kihabzását nem a korai megjelenés, hanem az OFP2 eddigi 100% kamu villantásai okozták. Konkrétan az, hogy eddig egy árva screenshot nem jelent meg, de ha a honlapot megnézed már ezerrel megy a bf2, cod4 szintû nép butítás "sign up report for duty". Remeg a kamera, filmbe illõ hangeffektek a rendervideóban, valahogy a már ismert szájíz érzõdik.
Persze ez részemrõl most 100% elõítélet és én is örülnék ha minõségében legalább egy ARMA (1 nem 2) potenciálú (mert bizony ez hiányzik a többi katonai FPS-bõl, hisz hiába pörög bennük jobban az FPS az Arma lehetõségeivel köszönõ viszonyban nincsenek) játékot kapnánk, de valahogy az elõbb említett szájíz azt az undorító érzést kelti bennem, hogy ez a játék is csak egy üres "faszán robban a tank, királyul lõ a vulcan, sznájpoltam a gyönyörû erdõben 250m-es max látótáv mellett, stb. " játék lesz természetesen modok nélkül, de legalább drága kiegészítõkkel.

Ne legyen igazam!

joebacsi
2 eset lehetséges:
vagy megjelenik elõtte vagy nem, amíg ez nem történik meg, addig felesleges zsírkrétázni

m1c1mack0
"operation flashpoint 2: dragon rising képek"

Mi a geci???

"Úgy néz ki, hogy a Codemasters meg tudja elõzni megjelenési idõben a nagy konkurenst, az ArmA 2-t, s hamarabb adja ki az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising-et."

Mik ezek?? mik? "képek" hogy lehet ilyet leírni???

Rajzolok unalmamban 3 képet zsírkrétával amin van tank, meg puskás ember, majd bejelenetem hogy ez az OFP 3 és különben is mindjárt megjelenik, de még az ofp2 elõtt.

ja továbbra is ontják a rendereket...

Scottt
Viszont az OFP II továbbra is pörög:
Új képek😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

nem azt csak én tettem hozzá

Most, hogy így ragozódik a történet, kezdem megérteni a régi OFP-s társaságot! <#kuss>

www.smart-bus.hu

És ezt így konkrétan mondta, hogy a hangok miaat játszik vele?<#eplus2> (csak gonoszkodom, tényleg jók (Y)<#wink>

A VBS-t azt BIA (Bohemia Interactive Australia) csinálja úgyhogy tök mind1 lesz ember IIhöz...

(jameg hivatalos fórumon ACE topikba írta egy VBS2 modder, hogy mióta kijött ACE (pedig még elég béta) porosodik a VBS2-je, úgyhogy ennyit errõl 😄 elmehetnek az alap ArmA-s hangjaikkal a fenébe...)

DrRadon
Nyugi. Lesz ArmA2, csak össze lesz csapva. Aztán majd patch-elhetünk, ha éppen ráérnek a BISék az armával foglalkozni.

Azért ez nem rossz üzlet. 5000 dollárért eladni egy felhasználói jogot a Game After Ambushhoz az amiknak, amin még ha osztoznia is kell a társ feljlesztõvel, akkor is szép summa. Mi az a kb 10 USD jutalék minden egyes ArmA2 eladás után ehhez képest. Igaz a volumen más, de ez még is csak fix üzlet, és egyáltalán nem biztos, hogy az ArmA2-bõl eladnak 100-200 ezer darabot.

No, de majd meglátjuk. Hogy Q1-ben vagy nem, azt nem tudom....

m1c1mack0
Moddolják a VBS2-t azt kapnak 10 millió USD-t 😮 hmmm ezután tényleg lehet szarnak az Arma2-re.

"The new simulator — a modification of the commercial "Virtual Battle Space 2" — will replace the Army’s official video game "DARWARS Ambush," which the service uses to train soldiers for combat."