Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az armahu szerveren nem lehet warezolni, nem elvi hanem technikai okok miatt, ezért az aktív játékosoknak mind megvan eredetiben.
Mivel megvan az eredeti senki sem tudja hogy mi újság warez témában.
De van egy társaság akik warezzel nyomják, keresd õket õk biztos tudnak segíten.
Másrészt õk szoktak multizni is warezzal hamachi-n keresztül.
Ez amúgy minden warezos kérdezõre vonatkozik, õket keressétek õk otthon vannak a témában és biztos szívesen segítenek is.
Eléggé el nem ítélhetõ módon letorrenteztem az 1.05-ös verziót 😞 Meg fogom venni, de itthon már sehol nem kapható, neten pedig nem szeretek rendelni. A kérdésem az lenne, hogy van-e rá vmilyen mód, hogy ezt felpeccseljem 1.14-ig? Egyszerûen futtatom a peccseket és keresek egy 1.14-es cracket, vagy ennél azért bonyolultabb a dolog? Köszi a segítséget! És bocs a warez jellegû fájdalmamért.
Because fuck you. That\'s why.

www.smart-bus.hu
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
szóval saját missön gyártás láma módra 😊 hoygan lehet azt megcsinálni hogy respawn után ugyanaz a fegyver kerüljön a kezébe az embernek ami azelõtt volt mielõtt meghalt?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Szu-30MKI videó
MiG-29OVT videó
A probléma az, hogy a Szu-37 és a MiG-29OVT is kísérleti gép. Ha pedig innen nézzük, akkor az F-16 MATV (3D-s TVC), és az X-31 (szintén 3D-s TVC) bõven a MiG-29OVT elõtt bírt már ilyesmivel.
F-16 MATV (1993-1994)
X-31 (1990-1995)
Van egy kis gondom az ArmA-val. Az istenért se tudok kihozni belõle normális sebességet frankó kinézet melett. 1.14ig van patch-elve a játék, AA, Shadows felejtõs, textúrák low-on,land detail normal, felbontás 1280*1024-en. A többi beállításnál nem vettem észre számottevõ sebesség különséget. Így se megy végig úgy, ahogy elvárnám, ha tudna végig 30+ fps-t hozni, akkor azt mondom oké. A konfig: GA EP35 DS3/C2D E7200(8*475)/HD3850 256MB@776/1800/2*1GB CSX@1140/320Gb Sata II Samu stb. Vista X64 van fent SP1-el, alaplapi hangkari driver frissítve, VGA-hoz Catalyst 8.12. Vírusírtó és egyébb kémprogram keresõ&írtó pár napja volt futtatva. A win nincs 2 hónapos és minden más játák teljesen jól megy.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Igen erre gondoltam, csak nem ennyire érthetõen fogalmaztam.
Az egész video olyan mintha picit az amerikaiak hifi szupiságát mutatná, miközben egyelik az oroszokat. :s
Bezzeg majd ha én leszek az AK-m mögött! <#violent>#violent>
Amúgy nem technológiai, hanem inkább anyagi fölényre gondoltam. pl: hogy az amikon a videóban mindenki fegyver optikával nyomja, mellényben. Míg orosz oldalon "csak" az AK-1xx-eken van.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De ha jól tudom a Raptor csak függõleges irányban(fel-le) állítható, míg az orosz modelleken minden irányban.
A T-72 fejlettebb változatai és a T-80-asok képesek pct. rakétát indítani a lövegbõl, ez sem volt benne az OFP-ben.
Soroljuk tovább?
Electric Reactive Armour
Aztán ha kifejlõdik az ETC, már a reactív páncélzat se lesz elég, jöhetnek a védõpajzsok 😊, to the future 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
És az OFP-ben a 80-as évek szinvonalán még pariban volt szvsz a két oldal, de mára az amik elhúztak. Kiváncsi vagyok hogy lesz megoldva, mert a képeken csak az AK-1xx-en látok Cobra red dotot, a PKM-en nem, pedig az Ami M249-en van. Gondolom, remélem (!) nem ami istenítõre írják a játékot. De pl a Hind/Apache sem egy szint. Vagy most hülyeségeket beszélek? (Hozzá tenném, nem vagyok ami párti, sõt!)
Angolokat elpicsáztuk, svédektõl kikaptunk (levegõben jobbak voltak, illetve már sok ilyen közösségi meccs van a hátuk mögött, így összeszokottabb csapat is volt).
IC milyen rendszeresen van?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Igen.
"a közelmúltban játszottunk két 32vs32 válogatott meccset az angolok illetve a svédek ellen."
Mi meg játszottunk 70vs70-et ICarmában, igaz ott az oldalunk ~15 magyar+ ~20 orosz+ vegyes volt<#vigyor4>#vigyor4>
Ja és nyertetek legalább?
Ezt a nép butítást marketingnek hívják 😊
Tény hogy a béef meg a kod jóval távolabb áll a realitástól, ezáltal viszont jóval nagyobb a célközönsége, aminek vannak elõnyei-hátrányai.
Egyik legfontosabb elõnye, hogy többen játsszák. Bf2-ben a közelmúltban játszottunk két 32vs32 válogatott meccset az angolok illetve a svédek ellen. Armában ekkora létszámú nemzeti összecsapásra esély sincs 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
BTW nem tudom mi ez a nagy felháborodás, per pillanat sem az OFP2-nek, sem az ArmA2-nek nincs konkrét megjelenési idõpontja. ^^
Persze ez részemrõl most 100% elõítélet és én is örülnék ha minõségében legalább egy ARMA (1 nem 2) potenciálú (mert bizony ez hiányzik a többi katonai FPS-bõl, hisz hiába pörög bennük jobban az FPS az Arma lehetõségeivel köszönõ viszonyban nincsenek) játékot kapnánk, de valahogy az elõbb említett szájíz azt az undorító érzést kelti bennem, hogy ez a játék is csak egy üres "faszán robban a tank, királyul lõ a vulcan, sznájpoltam a gyönyörû erdõben 250m-es max látótáv mellett, stb. " játék lesz természetesen modok nélkül, de legalább drága kiegészítõkkel.
Ne legyen igazam!
vagy megjelenik elõtte vagy nem, amíg ez nem történik meg, addig felesleges zsírkrétázni
Mi a geci???
"Úgy néz ki, hogy a Codemasters meg tudja elõzni megjelenési idõben a nagy konkurenst, az ArmA 2-t, s hamarabb adja ki az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising-et."
Mik ezek?? mik? "képek" hogy lehet ilyet leírni???
Rajzolok unalmamban 3 képet zsírkrétával amin van tank, meg puskás ember, majd bejelenetem hogy ez az OFP 3 és különben is mindjárt megjelenik, de még az ofp2 elõtt.
Új képek😉
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
(jameg hivatalos fórumon ACE topikba írta egy VBS2 modder, hogy mióta kijött ACE (pedig még elég béta) porosodik a VBS2-je, úgyhogy ennyit errõl 😄 elmehetnek az alap ArmA-s hangjaikkal a fenébe...)
Azért ez nem rossz üzlet. 5000 dollárért eladni egy felhasználói jogot a Game After Ambushhoz az amiknak, amin még ha osztoznia is kell a társ feljlesztõvel, akkor is szép summa. Mi az a kb 10 USD jutalék minden egyes ArmA2 eladás után ehhez képest. Igaz a volumen más, de ez még is csak fix üzlet, és egyáltalán nem biztos, hogy az ArmA2-bõl eladnak 100-200 ezer darabot.
No, de majd meglátjuk. Hogy Q1-ben vagy nem, azt nem tudom....