Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Engem ami jobban zavar az a rész mikor éjjel mutatja a tracereket és beszaggat, pedig egyáltalán nincs FPS veszteség még akciónál sem. (fraps)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Igen, "sajnos" csak az tenné teljessé az élvezeteket 😊
Reméljük az ARMA2-ben már lesz egy kis csapatjellegü mozgás is.Mert most azt se nagyon látni, hogy AI által mozgatott csapat egymást fedezné vagy alakzatot váltana raj vagy tüzcsoport szinten.
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Szerk.: A te videóidon is ilyesmik látszanak, tehát egy bukfenc mindig ugyanúgy zajlik le.
A szent grál ilyen téren az lenne, ha a mozgást fizika alapján számolná a számítógép, figyelembe véve a modell animációs csontvázát (bones). Ettõl viszont még nagyon-nagyon messze vagyunk.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ilyenek is jok lennének:
anim
OFP nél is volt külön anim javito pack itt nem terveznek ilyet kiadni?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."
Ezek vannak meg:
Armed.Assault.REAL.PROPER-ViTALiTY
Armed_Assault_Queens_Gambit-FLT
Elõre is köszönöm!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az nem Oleg hét hanem Orosz idõmérték egység😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mondjuk a Tigris helinek.Hogyan kell kinézni?
Mert átírtam már minden hogyan de amikor meg tudom venni akkor nem rakja ki a helikoptert, de leveszi a pontot.😞
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.
átolvastam és tiszta.De hogyan tudom visszakonvertálni a filokat .pba-ba?
Lenne egy kérdésem. Hogyan lehet a WARFARE Mp-be beletenni mégtöbb válsztható dolgot? Gondolok itt az AH-64 Apache-ra amit meg lehetne venni,ch-47 -et stb.
Köszi az ötleteket elõre is!
(opera)
De mondjuk ezek a képek nem azért ilyenek, hanem mert a hiv. fórumon egy kép max 100kb lehet így feldarabolta és 3 vagy 4 részból rakta össze 😊
Ez meg gyorsabb,és nem frissítget-.-"😄
Pedig kezdtem reménykedni:/