Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fogadjunk, hogy LG! 😊

www.smart-bus.hu

Hmuda
Hm, mégiscsak a lejátszóval lesz valami, mert másik gép meg kapásból beolvasta. Legalább tudom, hogy nem a lemez hibás. 😛

SZERK: érdekes...most hogy a másik gép beolvasta, hirtelen az enyém is elfogadta...fene se érti ezt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Megkockáztatom. Most megint kedvet kaptam hozzá, csak valamiért nem eszi meg a lejátszó a lemezt (mást vígan elfogad). Kösz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kulcs alapján van egy ID számod, ha jól tudom. Tehát a kulcs a lényeg, nem a lemez eredetisége...

www.smart-bus.hu

Hmuda
A FADE másolásvédelem azt észleli, hogy másolt a cucc vagy a kulcs alapján dolgozik? Valamiért nem mûködik a lemezem (pedig abszolút karcmentes) és jó lenne tudni, hogy a biztonsági másolat mit szól az eredeti kulcshoz.

Scottt
Készülget a kicsike😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

JohnnySmith
Megtaláltam 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Jó rég nem raktam fel a játékot, csehrõl hogy lehet angolra varázsolni? (1.15-öm van)
Elõre is köszönöm a segítséget...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

hmm de szép ez a növényzet:

Meg a karakterek (gondolom fõszereplõk) hangját/arcát/modelljét színészek adják:

Sanyix
ezzel kéne kezdeni: miko

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hmuda
Aki esetleg nem akar az új videó letöltésével idõt vesztegetni, itt van FLV-ben.

Szia! XP-n nekem is csinálja ezt... valószínûleg az ArmA ütközik valamivel... vagy hangkártya driver, vagy a CCC-vel...

Frissíts folyamatosan, aztán egyszer csak abba hagyja... 😊

www.smart-bus.hu

Sziasztok.. olyan problémám van a játékkal, hogy egy bizonyos idõ játszás után, mikor kikapcsolom akkor automatikusan újrainditja a gépem.

Korábban nem volt ilyen hiba, fogalmam sincs mi okozhatta. A legújabb Catalyst 9.1, és BIOS van fenn. Ezek lehetnek csak a változó tényezõk, mióta az Arma a gépemen van.

Ja, és eredeti a játékom!

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

1000,-
aztán pm-ben megkapod 😉

najónem, nekem nem is kért jelszót most egyszerûen nem is megy a link gondolom túl sokan ugrottak rá nekem is ~20kb-tal jött...

repvez
Nálad hogyan van jelszo vagy hogyan szerezted meg?
elmondom a lényeget: Mi17be beszállnak: jobb, gyorsabb az anim mint ArmA-ban. Mi24-gyel repkednek, egy T72 lõ a löveggel, mellette pár m-re a gyalogosnak semmi baja sem lesz (hmhmm hmm ACE-ben a túlnyomás <3 😊), pár alap ArmA-s hang meg szép VBS2 szerû nyomjelzõ lövedék.

repvez
jelszot kér a letoltéshez 😞
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

www.smart-bus.hu

vargosz meg teleszarná az M1-et 😄

Olyan vörös "szemeket" akarok!!! 😄 Elképesztõen brutális... még így is ijesztõ... gondolj bele játék közben rád fordul egy ilyen szörnyeteg, miután indítottál rá... elsírnám magam! 😄

www.smart-bus.hu

xD

Állhattok neki... nyomás! 😄

www.smart-bus.hu

aha thx így már világos

[NST]Cifu
A SHTORA-1 nem lõ fel semmiféle infracsalit, max. ködgránátot. A második és harmadik generációs irányított pct. rakéták ellen készült, mint a TOW, HOT, Hellfire, Kornet, stb.

Két mûködési metódusa van, az egyik a drótvezérlésû rakéták ellen, ez a következõképpen mûködik:

A drótvezérlésû rakéták, mint pl. a TOW esetén a rakéta végén egy izzó nyomjelzõ van, amely az infravörös érzékelõ számára "világit", ez a referenciapont, és az irányítórendszer úgy vezeti rá a rakétát, hogy ezt a referenciapontot igyekszik rávezetni a célpontra. A Shtora-1 a rakéta kilövése után az indító jármû felé fordítja a tank tornyát, és a torony elején lévõ két elektron-optikai egység egy nagy "hõfoltot" hoz létre (ez látható mûködés közben a #14241-es hsz képén). A rakéta irányítórendszere a nagyobb hõforrást veszi alapul, ezért a tankot fogja referenciapontnak tekinteni, az pedig ugye ugyanaz, mint amin a szálkereszt van, tehát nem fog korrekciós parancsot adni a rakétának. A végén a rakéta vagy a cél elõtt a földbe csapódik, vagy túlrepül azon (függõen attól, hogy a tankhoz képest milyen irányban volt) - és persze azért van esély arra is, hogy így is pont eltalálja (bár ez elég valószínûtlen, hacsak nem áll a harckocsi).

A másik metódos a lézer-rávezetésû rakéták elleni, mint a Hellfire vagy a Kornet. Amennyiben a torony tetején lévõ lézer-besugárzásjelzõk egy rávezetõ sugarat észlelnek, automatikusan ködgránátokat lõ ki az adott irányba, így a rávezetés (elvileg) nem lehetséges, hisz a lézersugár nem a tankon, hanem a ködfelhõn fog megtörni. A ködfelhõ mintegy 3 másodperc alatt terül szét eléggé, és az idõjárási körülményektõl függõen 20-30 másodpercig marad összefüggõ. Eközben a parancsnok elõtti kijelzõn egy led mutatja, hogy melyik irányból várható a támadás, így arra felé fordíthatja a tornyot (vagy akár az egész harckocsit), hogy a támadás felé nézzen a legerõsebb páncélzat, illetve merre kell keresnie a célpontot. A modernizált változat már valószínûleg képes arra, hogy a beérkezõ adatok alapján durva lõelemeket is kiszámoljon, így az irányzónak már csak finomítania kell a célon.

A T-90A-k és egyes export T-90S-eken nincs felszerelve a drótirányítású rakéták félrevezetéséhez szükséges hõcsapda a torony elejére, így csak a lézerirányítású rakéták elleni része mûködik. Ezek azok a T-90-esek, amelyeknél a tornyot körbe teljes befedik a Kontakt-5 (vagy Relikt) ERA blokkok.

Ami fellõ valamit, az az ARENA aktív védelmi rendszer lehet, de az meg félrevezet, hanem megsemmisít.

Az ARENA-rendszer két fõ részbõl áll: a torony hátulján, egy árbócon foglal helyet egy milliméter hullámhosszon mûködõ radar, amely a védett szektorokat figyeli, észleli és beméri a közeledõ rakétákat, valamint a védõtöltet-kazettákból, amelyek a torony külsõ oldalán, az elsõ 220-290°-os szögben helyezkednek el, a torony méretétõl és alakjától függõen 22-26db. Az elhelyezésük miatt az ARENA mellett nem lehet a toronyra ERA felszerelve.

A mûködésének lépései a következõk: a radar alaphelyzetben pásztázza a védelmi zónákat az árbóctól számított 50 méteres távig, és ha közeledõ veszélyforrást érzékel, akkor átvált bemérésre, hogy a cél adatairól (sebesség, pontos helyzet) megfelelõ információkkal láthassa el a vezérlõ számítógépet. A számítógép kiszámolja, hogy melyik kazettát kell elsütni, és pontosan mikor, majd amint a lövedék eléri a megfelelõ pozíciót, elsüti a védõtöltet-kazettát. A kazetta egy védõtöltet lõ ki kb. 3 méter magasságba, majd a formázott töltet berobban, az adott irányba hatalmas repeszfelhõt hozva létre, amely megsemmisíti a közeledõ rakétát, mintegy 15-25 méterre a harckocsitól. Egy közeledõ cél leküzdése 2-4 tizedmásodpercig tart, 70-700m/s sebességi tartományban repülõ rakéták ellen hatásos. Szükség esetén a parancsnok maga is kiválthatja az egyes kazetták mûködését a vezérlõpanelen.
A számítógép nem reagál az 50 méteren túli objektumokra, azokra, amelyek túl lassan szállnak (pl. egy elhajított kõ vagy egy nagyobb madár), vagy túl kis méretûek (pl. kis kaliberû lövedékek), illetve azokra, amelyek pályája nem kerül túl közel a harckocsihoz. Az ARENA automatikusan kikapcsol, ha kinyitják az egyik búvónyílást, és csak akkor lehet bekapcsolni, ha a búvónyílások zárva vannak. A töltetek zárt kazettáikban biztonságban vannak a kézi lõfegyverek tüzétõl, illetve a közelben robbanó nagyobb lövedékek repeszeitõl. Noha a hivatalos anyag szerint a rendszer olyan kis hatótávolságú, hogy a gyalogos egységek a harckocsi mellett maradhatnak, ez erõsen kétséges a mûködési zóna mérete miatt, mindemellett egy fényjelzés látható a torony hátsó részén, amennyiben mûködik az ARENA, és egy hangjelzést is figyelmezteti a gyalogosokat, amennyiben közeledõ rakétát érzékel (na persze nekik már ez édeskeveset jelenthet, mivel legfeljebb tizedmásodpercek maradhatnak a cselekvésre).

Az ARENA így néz ki egy T-80U-ra felszerelve:

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Durván bõvül ez az ACE 😄 és ez még mindig béta nem?
Pojén h. a végén 1 év mulva VBS 8-at csináltok nekünk 😄

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

+ még a zoknimban volt egy M1911, de azt megtartottam vészhelyzetekre 😊

jameg ACE-be készül egy védelmi rendszer T90-hez (nemtudom mi a neve, SHTORA?) mikor jön felé az irányított rakéta akkor fellõ valami hõforrást és azt találja el

Találtam Tempirõl egy videót... itt még nyugodt, és csak a suliban volt... ne idegesítsétek fel!

Íme

www.smart-bus.hu

DrRadon
Azért a szegecsek jó helyen voltak?

Te egy kétlábon járó organikus enciklopédia vagy. Minden fórumon kened-vágod a témát és szórod a paramétereket (szerintem hibátlanul, de ezt én nem tudhatom)<#taps>

Rájöttem, Te vagy a 13. cylon model. Más magyarázat nincs...

ArmA II ACE modban! 😉

www.smart-bus.hu

[NST]Cifu
De bizony, annak NVST-nek kellene, lennie, mivel ez egy T-90 modell, tehát ráadásul bentrõl kezelhetõ fegyverállvány kellene, hogy legyen, nem pedig egy sima állvány DSHK-val.

Azonban ahogy az OFP2 topicban is írtam, nekem a fõ problémám, hogy ott látható rajta a SHTORA-1 is, a lézerbesugárzás jelzõkkel együtt. Heveny kétségeim vannak, hogy le fogják modellezni a mûködésüket (alapból úgy vannak fent, hogy fedél nélkül), tehát nyugodtan berakhattak volna sima teljes Kontakt-5 ERA-val körberakott tornyokat, ez a modell helyett...

Mikor fogunk ilyet látni vajon egy játékban? 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Jut eszembe... nem tök mindegy! Tudod miért? Mert, ha erre nem figyelnek, akkor, hogy állhatnak a többihez? 😊

www.smart-bus.hu

Scottt
Majd kilövöm neked RPG-29essel örülni fogsz?😄

Ja nekem is tetszik a jó öreg OFP-s AK hang: zötyötyötyötyötötty...

repvez
Az uj videoval megint kezdig a mézesmadzag taktikát, teljesen felcsigáznak mert tetszenek azok a részek amit mutatnak.Jok a hangok , jok az árnyékok, ahogy a golyok a fába és az uton becsapodnak .Csak ne hogy olyan legyen mint egy film elözetes, mert lehet hogy jo a trailere, de a film, meg unalmas és szinte az egyész akcio abbol áll ami az elözetesben volt.
De ez Oroszország! Furcsa egy modern harckocsin a 2.vh-s géppuska...

Scottt
Ilyen alapon vannak olyan Abramsok a bõrnyakúaknál ami a seregnek van^^

DrRadon
"(már egyszer feltettem ezt a kérdést: nem NSVTnek kéne lennie a T90-esen DSHK helyett?)"

Nem tök mindegy? Egy képzeletbeli országban képzeletbeli konfigurációju tankok. Mit akarsz ennyi pénzért, VBS-t? (úgy is tudom mit válaszolnál) 😊

2 új kép

(már egyszer feltettem ezt a kérdést: nem NSVTnek kéne lennie a T90-esen DSHK helyett?)

Igen

Hümm, nem tuti hogy hazaérek. Mindig ez az idõpont?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Vasárnap 18.00

Mikor játsszátok a TOW küldiket?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Meglesz meglesz😄
Készülnek majd uj hentnaplok is,igaz a történtekhez semmi közük nem lesz mint azt megszokhattad😄

A Béna.

oyeah forrjon a bor a BMD kipufogón, robbanjon a szacsel az M1 alatt 😄

Azé ez melengette a szivemet Tempike: Solt-tal szoktunk menni így katonai fegyelemmel.
Nemhiába orditoztam annyit a kiképzésed alatt😄
Lassan én is visszaszivárgok,nagyon rajta vagyok az uj masinán!

A Béna.