Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
SZERK: érdekes...most hogy a másik gép beolvasta, hirtelen az enyém is elfogadta...fene se érti ezt.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Elõre is köszönöm a segítséget...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Meg a karakterek (gondolom fõszereplõk) hangját/arcát/modelljét színészek adják:

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Frissíts folyamatosan, aztán egyszer csak abba hagyja... 😊
www.smart-bus.hu
Korábban nem volt ilyen hiba, fogalmam sincs mi okozhatta. A legújabb Catalyst 9.1, és BIOS van fenn. Ezek lehetnek csak a változó tényezõk, mióta az Arma a gépemen van.
Ja, és eredeti a játékom!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
aztán pm-ben megkapod 😉
najónem, nekem nem is kért jelszót most egyszerûen nem is megy a link gondolom túl sokan ugrottak rá nekem is ~20kb-tal jött...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Két mûködési metódusa van, az egyik a drótvezérlésû rakéták ellen, ez a következõképpen mûködik:
A drótvezérlésû rakéták, mint pl. a TOW esetén a rakéta végén egy izzó nyomjelzõ van, amely az infravörös érzékelõ számára "világit", ez a referenciapont, és az irányítórendszer úgy vezeti rá a rakétát, hogy ezt a referenciapontot igyekszik rávezetni a célpontra. A Shtora-1 a rakéta kilövése után az indító jármû felé fordítja a tank tornyát, és a torony elején lévõ két elektron-optikai egység egy nagy "hõfoltot" hoz létre (ez látható mûködés közben a #14241-es hsz képén). A rakéta irányítórendszere a nagyobb hõforrást veszi alapul, ezért a tankot fogja referenciapontnak tekinteni, az pedig ugye ugyanaz, mint amin a szálkereszt van, tehát nem fog korrekciós parancsot adni a rakétának. A végén a rakéta vagy a cél elõtt a földbe csapódik, vagy túlrepül azon (függõen attól, hogy a tankhoz képest milyen irányban volt) - és persze azért van esély arra is, hogy így is pont eltalálja (bár ez elég valószínûtlen, hacsak nem áll a harckocsi).
A másik metódos a lézer-rávezetésû rakéták elleni, mint a Hellfire vagy a Kornet. Amennyiben a torony tetején lévõ lézer-besugárzásjelzõk egy rávezetõ sugarat észlelnek, automatikusan ködgránátokat lõ ki az adott irányba, így a rávezetés (elvileg) nem lehetséges, hisz a lézersugár nem a tankon, hanem a ködfelhõn fog megtörni. A ködfelhõ mintegy 3 másodperc alatt terül szét eléggé, és az idõjárási körülményektõl függõen 20-30 másodpercig marad összefüggõ. Eközben a parancsnok elõtti kijelzõn egy led mutatja, hogy melyik irányból várható a támadás, így arra felé fordíthatja a tornyot (vagy akár az egész harckocsit), hogy a támadás felé nézzen a legerõsebb páncélzat, illetve merre kell keresnie a célpontot. A modernizált változat már valószínûleg képes arra, hogy a beérkezõ adatok alapján durva lõelemeket is kiszámoljon, így az irányzónak már csak finomítania kell a célon.
A T-90A-k és egyes export T-90S-eken nincs felszerelve a drótirányítású rakéták félrevezetéséhez szükséges hõcsapda a torony elejére, így csak a lézerirányítású rakéták elleni része mûködik. Ezek azok a T-90-esek, amelyeknél a tornyot körbe teljes befedik a Kontakt-5 (vagy Relikt) ERA blokkok.
Ami fellõ valamit, az az ARENA aktív védelmi rendszer lehet, de az meg félrevezet, hanem megsemmisít.
Az ARENA-rendszer két fõ részbõl áll: a torony hátulján, egy árbócon foglal helyet egy milliméter hullámhosszon mûködõ radar, amely a védett szektorokat figyeli, észleli és beméri a közeledõ rakétákat, valamint a védõtöltet-kazettákból, amelyek a torony külsõ oldalán, az elsõ 220-290°-os szögben helyezkednek el, a torony méretétõl és alakjától függõen 22-26db. Az elhelyezésük miatt az ARENA mellett nem lehet a toronyra ERA felszerelve.
A mûködésének lépései a következõk: a radar alaphelyzetben pásztázza a védelmi zónákat az árbóctól számított 50 méteres távig, és ha közeledõ veszélyforrást érzékel, akkor átvált bemérésre, hogy a cél adatairól (sebesség, pontos helyzet) megfelelõ információkkal láthassa el a vezérlõ számítógépet. A számítógép kiszámolja, hogy melyik kazettát kell elsütni, és pontosan mikor, majd amint a lövedék eléri a megfelelõ pozíciót, elsüti a védõtöltet-kazettát. A kazetta egy védõtöltet lõ ki kb. 3 méter magasságba, majd a formázott töltet berobban, az adott irányba hatalmas repeszfelhõt hozva létre, amely megsemmisíti a közeledõ rakétát, mintegy 15-25 méterre a harckocsitól. Egy közeledõ cél leküzdése 2-4 tizedmásodpercig tart, 70-700m/s sebességi tartományban repülõ rakéták ellen hatásos. Szükség esetén a parancsnok maga is kiválthatja az egyes kazetták mûködését a vezérlõpanelen.
A számítógép nem reagál az 50 méteren túli objektumokra, azokra, amelyek túl lassan szállnak (pl. egy elhajított kõ vagy egy nagyobb madár), vagy túl kis méretûek (pl. kis kaliberû lövedékek), illetve azokra, amelyek pályája nem kerül túl közel a harckocsihoz. Az ARENA automatikusan kikapcsol, ha kinyitják az egyik búvónyílást, és csak akkor lehet bekapcsolni, ha a búvónyílások zárva vannak. A töltetek zárt kazettáikban biztonságban vannak a kézi lõfegyverek tüzétõl, illetve a közelben robbanó nagyobb lövedékek repeszeitõl. Noha a hivatalos anyag szerint a rendszer olyan kis hatótávolságú, hogy a gyalogos egységek a harckocsi mellett maradhatnak, ez erõsen kétséges a mûködési zóna mérete miatt, mindemellett egy fényjelzés látható a torony hátsó részén, amennyiben mûködik az ARENA, és egy hangjelzést is figyelmezteti a gyalogosokat, amennyiben közeledõ rakétát érzékel (na persze nekik már ez édeskeveset jelenthet, mivel legfeljebb tizedmásodpercek maradhatnak a cselekvésre).
Az ARENA így néz ki egy T-80U-ra felszerelve:

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Pojén h. a végén 1 év mulva VBS 8-at csináltok nekünk 😄
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.
jameg ACE-be készül egy védelmi rendszer T90-hez (nemtudom mi a neve, SHTORA?) mikor jön felé az irányított rakéta akkor fellõ valami hõforrást és azt találja el
Íme
www.smart-bus.hu
Te egy kétlábon járó organikus enciklopédia vagy. Minden fórumon kened-vágod a témát és szórod a paramétereket (szerintem hibátlanul, de ezt én nem tudhatom)<#taps>#taps>
Rájöttem, Te vagy a 13. cylon model. Más magyarázat nincs...
www.smart-bus.hu
Azonban ahogy az OFP2 topicban is írtam, nekem a fõ problémám, hogy ott látható rajta a SHTORA-1 is, a lézerbesugárzás jelzõkkel együtt. Heveny kétségeim vannak, hogy le fogják modellezni a mûködésüket (alapból úgy vannak fent, hogy fedél nélkül), tehát nyugodtan berakhattak volna sima teljes Kontakt-5 ERA-val körberakott tornyokat, ez a modell helyett...
Mikor fogunk ilyet látni vajon egy játékban? 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Nem tök mindegy? Egy képzeletbeli országban képzeletbeli konfigurációju tankok. Mit akarsz ennyi pénzért, VBS-t? (úgy is tudom mit válaszolnál) 😊
(már egyszer feltettem ezt a kérdést: nem NSVTnek kéne lennie a T90-esen DSHK helyett?)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Készülnek majd uj hentnaplok is,igaz a történtekhez semmi közük nem lesz mint azt megszokhattad😄
A Béna.
Nemhiába orditoztam annyit a kiképzésed alatt😄
Lassan én is visszaszivárgok,nagyon rajta vagyok az uj masinán!
A Béna.