35066
-
sulyid #34185 Hogyan van ez a kampányos része a patchnek? Hogy-hogy mindegyik oldalról végig lehet vinni? Tudnál kérlek erről valami videót / forrást adni kérlek? Előre is köszönöm! -
Ha jol értettem amit irtak akkor az, hogy az 1.60os javitással mindegyik frakció oldaláról végig lehet vinni a kampányt , ezért nem jó a régi mentés és elöröl kell kezdeni a kampányt.
Az Apexnél nem tudom, hogy ez , milyen lesz. -
Gascan #34183 a coop kampany amit irnak az azt is jelenti h van ertelme sinlgeben is jatszani? -
Mégse hagyják el ezt a jövöbeni vonalat? -
-
Solt #34180
-
tpM #34179 OFP mindent ver -
Üdv! Nem tudom másnál is így van-e, de az utolsó pár frissítés után a játék elég jól fut nagy általánosságban, viszont 5-10 percenként beszaggat, mint a disznó...akad a kép és a hang is. Eddig ez nem volt. Pedig a beállítások nincsenek túlerőltetve, standard/high...
A vas paraméterei alább:
Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2016.06.03. 14:29:51 -
Solt #34177 Emelem süvegem! :) -
Masszív! -
JanáJ #34175 Ha még nem volt: link -
Gascan #34174 igen, megvan .. koszi! -
-world=empty vagy a Launcherben a Parameters->Advanced->Advanced->World "Empty world" miatt van. Ide javasolt azt a pályát tenni amelyiken többet játszol, hogy ne kelljen a küldetés betöltésekor még azt is betöltenie. -
Paladin #34172 Gondolom noworld (vagy mi az pontosan) paraméterrel indítod. -
Gascan #34171 azt tudja valaki mi befolyasolj a main menu "hatterkepet"? .. mar vagy 1 eve egy viz alatti semmit mutat :) -
Gascan #34170 ja, ez engem is zavart de siman kikapcsolhato -
Bloom, radial blur és a rotation blur is kikapcsolható a AA&PP részlegen. -
amióta ujratettem a gépet win 10el azóta most inditottam elöször el az armát, eddig jobban néz ki igy vannak színek van kontraszt, ami nem tetszik még, hogy azt a motion bluret hogy lehetne eltüntetni amikor forgolodom a karakterrel, nagyon zavar és pár perc alatt elfárasztja a szemem.
DE ez már a megjelenés óta.
Meg ha elfáradt akkor is ez az elhomályosodás is az utálom kategóriába esik. Az APC belsejében még mindig nappali világosság van függetlenül attól, hogy világit e lámpa vagy semmi fénynek nem kéne benn lennie. -
Paladin #34167 Feltéve, hogy nem használsz helyi dedikált szervert a gépeden, mert akkor nagy szopás workshopos modok változása. -
Ehhez nagyon sokat kéne fejlődnie a karakter irányításának és a ütközésmodellnek.
Legalább ilyen szinten kéne egérrel is és trackir-el használni már most ahhoz, hogy a VR-ben is jó legyen -
Gascan #34165 jo lett a patch! -
Borg18754 #34164 OFF
Elég király lenne ha majd az Arma következő részét így is lehetne játszani.
Ezek a VR rendszerek egyre jobbak.
-
Solt #34163 Azt húzzák a kukijukra, a helis DLC-vel együtt! :)) -
Most hétvégén steamen ingyenes próbaidőszak van arma3ra ha valakinek még nem lenne meg és ki szeretné próbálni -
tpM #34161 Palira vettünk, de Marek már át is utalta a részünket. 8-)
u.i: vedd meg a gokártosat is.
Utoljára szerkesztette: tpM, 2016.05.14. 18:07:11 -
Solt #34160 Meggyőztetek! :) -
tpM #34159 Vannak benne jó kis álcaruhák... :) -
Igen! -
Solt #34157 Urak,
Marksmen DLC megéri az 5 ajrót? :) -
Szintén. Szerintem nem volna bölcs dolog olcsóbban adni (még megjelenés után sem) mint az előrendelés idején. Azzal csökkentenék a jövőbeli előrendelések számát, ami megjelenés előtti profitot jelent. Szóval én semmikép nem várnék a megjelnésig. -
Paladin #34155 Amióta elő lehet rendelni (év eleje óta), ilyen akcióban van, akárhányszor néztem oda. Megjelenésig szerintem biztos hogy nem lesz olcsóbb. Én karácsonyi vásár előtt nem várnék komolyabb akciót.
De ez józan paraszti észjárás, a marketingesek húznak néha meglepő dolgokat :)
((Én mindenesetre remélem, nem lesz már jobb akció megjelenésig, mert már előrendeltem ;) ))
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2016.05.12. 08:54:37 -
Szerintetek lesz még nagyobb akció a megjelenés előtt, vagy most kéne lecsapni Tanoára? (Májusi, 20%-os akció van.) -
Akkor maradjunk annyiban, hogy az sem és ez sem olyan jó.Nem hinném, hogy olyan nagy meló lenne egy felcsontozott IK modellel és mocap rendszerrel felvenni egy normális sérült animációt.Vagy mármilyen más változatosabb animációt amit random használna az AI , hogy ne ilyen egyforma robotok legyenek amikor mennek alakzatban. -
tpM #34152 Az a helyzet, hogy OFP-ben sérült lábbal csak kúszni tudtál, és szerintem az sokkal jobb volt, mint ez... -
De sokáig tartott :) -
Added: Characters with injured legs are now limping instead of being forced to walk -
Fürtös #34149 Invading Cherno-Putyin style
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2016.05.08. 14:37:29 -
Megoldás -
tpM #34147 Inkább a fényviszonyokra gondolok. Egyszerűen rondák A3 alatt. 1-2ben még elmentek. -
Szerintem nem erre gondolt, a régi szigetek is elég éles textúrákkal voltak ellátva, csak a tárgyak geometriája van rosszul megcsinálva, a villódzó árnyékok és épületek még nem is annyira zavaróak mint a beakadás és a jelenség, ha egy épületbe rosszul fordulsz kihajít az épület oldalán, ez pont látszódott is a videóban.
Én és pár haverom játszunk a régi szigeteken és szidjuk is ezek miatt. De mégis csak az a fránya nosztalgia faktor.
.png)