Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
fõleg, hogy a piros arma2.hu felirat még mindig rosz helyre mutat, a bannerra kattitntva viszont jó helyre irányít 😊
Neeeeeeeeeeeeeeem.... 😊)

www.smart-bus.hu

És akkor az addonokról, modokról még nem is volt szó, de az már egy külön történet.

Leginkább a kettõt összetelepítve használják. Sima Arma2-es szerver szerintem már kevés van, ha még van.
Ha mindenhova be akarsz jutni, mindkettõt meg kell venned.

Nyugodtság, Virág elvtárs, nyugodtság 😊

Ez nem egy pörgõs totyik, jön válasz, csak ki kell várni 😊
Itt csak a flame-re ugrik mindenki egybõl 😊 igaz Solt Mester? 😉
Solt már fellebentette a fátylat: arma2.hu
Találsz szerver ip-ket, TS-t, miegymást...
Mindenkit szeretettel várunk vs, coop és egyéb hirigekre.

Piros arma2.hu felirat a bannnerban? 😊 No meg elõtte a szöveg..

www.smart-bus.hu

mijki
azt hogy lehet?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

fölösleges kérdezni. Nekik nem jelenik meg más HSZ-e csak a sajátjuk, szal hiába írsz, nem válaszolnak... csak egymással beszélgetnek

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Ez nem IL2! 😊 Van állandó magyar szerver... kettõ is... miért nem azon próbálkozol?

www.smart-bus.hu

mijki
Nem jött senki. Kár pedig szívesen játszanék csak nincs kivel. Na mind1. Akk holnap 19:00-kor ugyan ezen a szerver neven.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

ZTM
Na megnéztem az Arma 2 demoját, elég jól futott a gépemen szép grafikával...
De szerintetek melyik játékot vegyem meg?A sima ArmA 2-t vagy az ArmA 2: Operation Arrowhead-et melyiken játszanak többen multiplayeren?

mijki
Csináltam egy rövid, kb. 40 perces coop-ot.

"Operation Snake" a neve. Elég kezdetleges, ez az én elsõ coop-om, szerintem nem lesz nehéz, de remélem tetszeni fog.

Szükségem lenne 4 rambóra ma 18:00-kor, a host-on, hogy segítsen kiütni egy orosz tábornokot. A szeró neve: mijki COOP lesz. AI-t nem szeretnék vinni, mert az gyökér. TS-en fenn leszek ebben az idõpontban, mijki néven megtaláltok. Ha tehetitek gyertek el, és tanácsokat, ötleteket, javaslatokat szívesen várok. Ja, és alap Arma 2 kel lhozzá, nem ACE mód meg a sok mifene.

hidd el hogy nem annyira fárasztó szerzõdtetni valakit/valamit szerintem. legalábbis egyszerûbb kész terméket átvenni mint dolgozni rajta, nem?

az hogy mekkora cucc az tudja aki már csinált ilyet... én még nem

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

szerzõi jogi kérdés miért lenne? Aláíratnak egy szerzõdést a modderrel, hogy az általa készített moddal hozzájárul ahhoz hogy hivatalosan felhasználják az õ szellemi munkáját a játékhoz. Nem lenne akkora cucc, pláne nem kerülne semmibe, hisz így sem kérnek semmit a modért a modderek. Sõt, annyit kérnének szerintem maximum hogy a nevük fel legyen tüntetve... Egyes embereknek (modellezõk, programozók) nagy kiugrási lehetõség lenne az életben ez.

arma 2-bõl nincs magyar szeró? beírom a szûrõbe, hogy "arma.hu", vagy akár csak annyit is, hogy "hu" és 0 találat van, pedig minden más alapon van...

frissen felrakott játék felpatchelve, más nincs hozzányúlva.

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Scottt
De ezek maximum 5perces dolgok,kis apróságok 1profinak,õk szimplán csak lesza-lehu véleményen vannak.Adnak 1 enginet,azt vagy kipofozza a community amennyire a lehetõségek engedik, vagy nem játszol vele,aztán kalap kabát.😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

egy csomó mindenrõl nincs infónk ... szerintem nem tehetik meg hogy egyszerûen beültetik a modderek által készitett tartalmat a teljes verzióba...

ez felhozna egy csomó szerzõi jogi kérdést, amihez szakértelem kell amit megint meg kell fizetni stb.

azért lesz attól kevesebb pénzünk ha valamit jobban megcsinálnak, mert ha van 20 embered akit egy feladatra fókuszálsz hogy jobb legyen, akkor a másik fontos dolgot meg nem tudjátok megcsinálni egyáltalán .. napi 25 órát pedig nem lehet dolgozni

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

DancZer
Élõ adás a nemzetközi Frontlines-ról: Gromble_ziz stream

Lenovo y510p

repvez
attol miért lesz nekik kevesebb pénzük ha valamit jobban megcsinálnak és több ember kedvelheti meg?

Neoncsöves: ezt most is megtehetnék, mégsem teszik.Megtehetnék azt is hogy az összes ACE vagy más modokbol átultetik a dolgokat a teljes játékra, hogy ne csak online legyen érezhetõ a változás és egy DLC formájában kiadni.
2 legyet utnének vele ,javulna a játék , és kevesebb kavarás lenne a modolások között , hogy ez hiányzik meg az és nem kapcsolodik a szerverhez.
erre ingyen is lehetne megoldást találni... pl. felkérhetnének moddereket hogy ezeket az extra dolgokat csinálják meg, plusz amit még tudnak és cserébe kapnak egy különkiadást (modders edition vagy valami) továbbá beta verziókhoz hozzáférést kapnának, stb... ha modder lennék simán elvállalnám. amúgyis ingyen csinálnak a modderek mindent, sztem meg tudnának egyezni velük hogy belekerülhessen egy patchbe vagy új részbe az adott mod cucc 😊

rtfmZoli
Itt szoktunk lenni:
http://armed-assault.hu/

mijki
Öhm...van olyan játék, vagy lesz ami Arma stílusú lesz?

sajnos ez pénz kérdése .. azt kell csinálni amibõl pénz van, különben csõdbe mennek és nem csinálnak semmit

van vmi magyar oldal, ami segítene belemélyedni egy armában totál kezdõ emberkének?

repvez
sztem ez nem pénz kérdése, hanem akarom vagy nem akarom kérdése.
Ha a moderek meg tudják csinálni benne a dolgokat akkor ök sokkal könnyebben és gyorsabban megtudnák, ráadásul olyanokat kell minden egyes uj verzioban megcsinálni a modereknek amiket már az elözö verzióban már egyszer kijavitottak, és arra nem vették a fáradságot hogy átvegyék az uj részbe és akkor már azzal is egy gonddal kevesebb.
szerintetek az nem lehet ok, hogy nincs elég pénz és erõforrás, hogy minden részletre odafigyeljenek.. valószinûleg priorizálniuk kell

DrRadon
Éjt nappallá téve fohászkodom az éghez, hogy egy rendes, hozzáértõ és lelkiismeretes programozókból álló csapat megalkosson egy IGAZI harci szimulátort, és - arcomon ördögi vigyorral - ennek a sorozatnak minden szutykos lemezét elégethessem a kazánban.

Addig is, marad ez...

Scottt
Bár eddig is tudtuk,de megállapítom azért, hogy ez egy fos,csak az emeli a színvonalát, hogy nincs konkurencia,de ha lenne rendes párja akkor szerintem dobnák a kukába...

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Mindig is szartak az ilyen részletekre. Egyébként szerintem a szimulátor része nem is az ilyen vizuális dolgoknál kéne hogy kezdõdjön, hanem mondjuk onnan, hogy az egylövetû páncéltörõket (RPG-18, M136) nem lehetne újratölteni (mint a 2004-es VBS1-ben).

Scottt
Hogy van az, hogy a 2005-ben megjelent SWAT 4-ben megtudták oldani azt, hogy ha eldobunk 1 gránátot akkor az eltûnik az övünkrõl,és ha kivesszük a pisztolyt a combtokból akkor az látható, hogy nincs ott.Ellentétben a 2009-ben megjelent Arma 2vel amiben ha kilövöm az összes lõszert,és gránátot a katonán ugyan úgy ott maradnak... 😞 Nem hiszem, hogy az ilyen kis apróságok a nagy erõforrás igényük miatt nem kerülnek be.Pedig nekem pont az ilyenek adják meg a "szimulátor" érzését...

sziasztok. Lenne egy problémám az arma 2-vel... most vettük meg egy haverral, és a single-t tolnánk együtt, de a legelején, amikor megvotl a briefing a hajón, és rányomunk, h még maradnánk egy kis gyakorlásra, akkor csak a fõ player tudja csinálni a gyakorlatokat, és ha odamegyünk a helihez, hogy akkro mehet az eksön, akkor meg elindulunk sötétbe, majd kiírja, h vége, és kezdhetjük elõlrõl ahelyett, h jönne a kövi map... mi a teendõ ilyenkor?

Gondolom alapbol repuljon. Az editorban flying...
Waypoint-ot raksz valahova, es unload transportra allitod a tipusat.
Elofordulhat, hogy az adott teruleten nem tud leszallni, erdemes neki segiteni helipad objektummal.
Azért rakja alá, mert be kell állítani a heliknek a magassági szintjét. Alapból talajra/tengerszintre teszi. A helik initjében megadod a következõt: this setpos

Az 5.0 a magasság, ezt állítgasd be, hogy mégis mennyi kell az LHD fedélzetéhez. Remélem érthetõ.

mijki
Mért van az, hogy a szerkesztõbe, akármit csinálok a heliket a LDH(anyahajó) alá rakja? Hogy lehet azt megcsinálni hogy repüljön?

És még egy kérdés. Azt hogy lehet megcsinálni, hogy a heli kirakjon minket, és elmenjen?

Itt valóban nem az a lényeg, h ki mennyit lõ le 😊 Pl. pont most fejeztem be egy olyan küldetést, amiben én egy olyan karakter vagyok, aki NEM halhat meg. ( különben vége ) Emiatt nem is sokat harcolok, csak ha elkerülhetetlen.
Az elsõ ARMA biztosan jól fut mindenkinél, de azt nem tudom játssza e még valaki. Az aktuális rész nagyon megeszi a gépet.
Nekem az a meglátásom ,h ehez a játékhoz csak egy igen vékony rétegnek van türelme és kitartása. Csak saját magával lehet összehasonlitani.
Ami a csalókat illeti, passz. MI szük "családi" körben csak coopokat tolunk az AI ellen 😊

Ugyan már, nagyon jókat játszunk!
Lelkes a csapat is. Meg egész jól összeszoktunk már.
ArmA-ból meg úgysem lesz több...
De drukkolok Neked 😊

Annyiból már én is megcsinálom Neked. A hangokat. 😛 😄

repvez
támogatom
DrRadon
Szesz Amery, kedvenc csatatéri opiát származék dealerem! Sajnos ez az Arma már nem igazán az az Arma, ami miatt annyi éjszakán át érdemes volt a TS-re menni.

Most összegyûjtök 50 millió dodót, mindenestõl megveszem a BIS-t és korbáccsal fogom hajszolni a kódereket, hogy valami maradandót alkossanak Arma3 néven <#wink>

ZTM
Üdvözletem!
Nem nagyon volt szerencsém még kipróbálni az ARMA-t, viszont keresek egy jó katonai játékot, amit multiplayerben érdemes játszani, és amibe a jármûvek is szerepet kapnak...
Eddig a BF:BC2-n gondolkodtam, igazán elragadott a rombolhatóság, ám sajnos a komolyabb helyzetek 20 FPS körülire tették a teljesítményt ami teljességgel elfogadhatatlan(akár full low, akár max beállítások).
Sajnos a Call of Duty sorozta egyáltalán nem nyûgöz le 2 hét max oszt szétunom a sok ugrálvacsipávallövõs11évesszarembereket...

Viszont miután megláttam ezt a komoly katonai szimulációt, ahol nem csak az a lényeg hogy ki mennyit öl, és szép tágas térkép van igazán lenyûgözõdtem.
Kérdésem a következõ:mik a kilátások, látom van 1. és 2. rész, szerverek?népszerûség?játszahtóság(laggerek, csalók)
Érdekelne melyiket vegyem meg...
Most töltöm a 2. rész demóját hogy megnézzem hogy szuperál a rendszeremen.
Köszönöm a válaszokat és a megértést!

Te még élsz vazze? Inkább gyere játszani 😉

Egy videó alapján meg lehet állapítani. Elég ránézni. Eleget BC2ztem, felismerem. A Project Reality meg nem csinált semmit a BF szériával, csupán a BF2 élettartamát meghosszabbította (nem csak számomra), hiszen van egy magyar társaság is ami kb 40-50 fõs, akik közül kb 20 aktív ember van...

a renderelésben igazad van, sorry hogy hülyeséget mondtam.

DrRadon
Ember, ne csináld már! Mi az hogy egyes mozgások "elõre lerendereltek"? Talán leanimáltak vagy digitálisan rögzítettek (mocap). Renderelés a megjelenítéskor van.

Egyébként meg semmi baj nincs azzal, ha minél több élethû mozgás animációja kerül bele. Attól csak több lesz a játék nem kevesebb.

A Project reality meg az ég világon semmit sem csinált a BF szériával, "csak" a BF2-höz készített módot. De javíts ki ha tévedek.

Abba már nem is kötnék bele, hogy egy pár másodperces videó alapján kijelented, hogy ez "ugyanaz mint a BC2". <#fejvakaras>

rtfmZoli
A tüzérségnél, ha közelre is nagyjából pontosan lehetne vele célozni(4-10 km) indirekt tûzzel az jó lenne. A réginél a minimális távolság sok bosszúságot okozott, közbe meg 80-90 fok közötti állásszögnél lehetne vele nagyjából pontosan célozni közelebbre.

aha ezt olvastam a multkor

nem lehetne úgy megcsinálni mint RO-ba?

Amúgy van új satchel kezelés meg tüzérségi modul (még az ágyúcsövet is tisztogatni kell benne 😄), de nem tudom mikor tudom ezeket dokumentálni, majd igyekszem.

ríddefakingmenyuó

rtfmZoli
amúgy ACEben hogy lehet letámasztani a fegyvert? mert tök jó lenne ha úgy mûködne mint Red orchestrában