Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
Alapkiképzésnél a lövészeti gyakorlaton iszonyat pontatlanok a lövések. Próbáltam guggolva, fekve, távcsõbe, stb de szinte több méterrel arrébb csapódik be a lövedék. A pisztolyos lövészetnél meg sokszor nem is látni a becsapódást. Pisztollyal lehetetlen eltalálni a céltáblát.
Ez a tört verzió miatt van?
Közben rátaláltam a 6 updater-re illetve a launicher-re, így már összeállt minden, csak a telekom rendszert nem tudtam még tesztelni.
@Petko,
Thx, amint tudok, felnézek!
Sajna rég jutottam utoljára addig.
Meg lett szavazva a #2 szerver sorsa, és újra az ace+addonsyn lett.
Petko hányan szoktok játszani?
Lenovo y510p
Ha nem erre gondolsz, akkor nem tudom milyen modról beszélsz.
persze ez nem helyettesíti a magyar communityt, de mellette simán elfér. teljesen nyílt közösség van, csak regelsz fórumon, valahonnan megszerzed a TS3 ip címét, beállítod a Six Updatert és mehetsz is játszani. Mindig szervezett játék van, a magányos farkasként rohangáló embereket nem szeretik. Ja és angolul tudni nem árt (kb. kötelezõ).
link
Az mit is jelent? --- Google a barátom, de sajna ebben nem segített :-)
Most vettem meg az elsõ két részt, és szívesen játszanék az ArmaHu szerveren. A gond az, hogy míg pl total war vagy mount & blade játékokat esetében nem gond a modok/addonok használata, addig az ArmaHu-hoz szükséges kiegek összegyüjtésétõl, felpakolásától és konfigolásától els látásra kicsit visszahökkentem.
Átnéztem a honlapon át elérhetõ wiwki, tényleg jól összefoglal mindent, de nekem még step by step segítség kéne (aztán majd belejövök).
Valami tipp, hogy abszolváljam ezt a problémát?
Thx!
Van amelyik bolt igy ingyen postázza.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Azért mondtam hogy várok egy Steam akciót, mert abból meg gubanc szokott lenni ha az alap játék DVDrõl lett feltéve, kiegészítõje akár külön álló akár nem az meg Steamrõl.
Vagy ha valaki tud mondani olyan helyet ahol belehet szerezni itthon értelmes áron azt az infot megköszönöm!
Steamen sokkal többe kerül, mintha megveszed egy magyarországi boltban.
Magyarországon kevesen tolják és az is szét van fragmentálódva. Számot nem tudok európára mondani, de azért elég sokan vannak... csak nem publikon, hanem zárt közösségekben játszanak sokan.
Korábban is már beakartam szerezni a gémet, de mindig valami közbe jött. Most steamen szeretném megvenni, ha lesz akció. Azt szeretném megtudni hogy mit is kell megvenni. Muszáj az alap a kiegekhez vagy önmagában is futnak-e azok, vagy jó ha beszerzem az alapot, még ha külön is futna. Meg még az is érdekelne hogy kb. hányan tolják a gémet aktívan Magyarországon, és mekkora a nagy Európai átlag.
Köszi elõre a válaszokat!
A Béna.
Lenovo y510p
(A programozós kocka részhez nem értek, hogy az mennyire nagy lépés.)
Amit még jó volna ha átvennének a ToH-bõl az az interaktív cockpit és a bind-elhetõ akciók!
Lenovo y510p
Ilyet berakni a marketing anyagba...
Valaki homályosítson má' fel engem! 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
lehet kielemezni , hogy mi változott az elözöekhez képest