• DancZer
    Vagy ami több embert érdekel. 1000 vagy 10000 játékos esélytelen egy pályára zsúfolni.

Azért vezetők, mert senki nem tud jobbat csinálni. Ott volt az OFP próbálkozás és kuka lett a vége. Amit kifli linkelt a múltkor az is fényévekkel le van maradva. Crysis megállt a demózás szintjén a kis kísérletükkel. Bis pedig tartja magát és folyamatosan fejlesztik.

A pontrendszert szvsz azért nem támogatom, mert szerintem ha valaki órákat játszik előbb utóbb jobban fog célozni, mozogni és az ellenséget is hamarabb meglátja mint egy újonc. Vannak viszont olyan emberek is akikben ez hamarabb kialakul mint másba, viszont nincs annyi ideje játszani. Így hátrányba kerülne azokkal szemben akik többet játszanak. Szerintem akkor jó egy szimulátor ha a játékos emberen múlik, hogy lelő e valakit vagy körbelövi.

A karakter formázás szerintem jó lenne, viszont ha mmo-s tapasztalatom azt sugalja az emberek többsége törpenövésű csontkollekció volna. Ha viszont játékon belüli korlátozást okozna az volna amit tpm írt.

Én örülök az A3 fejlesztésinek, mert sokat dobnak a játékon és őrületesen jó lesz, csak legyen időm játszani. :-D