Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi
Ebben az aspektusban Danci felvetését sem értem, tudtommal nincs fordított elrendezésû M4-AR15 triggergroup. Bal kezesek is ezt használják és igen, bal kezeseknek az arcuk elõtt 30 centivel elrepül keresztben a hüvely.
|
|
--------
|
|
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Lenovo y510p
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
vadonatúj, karcmentes ArmA gyárilag 1.08 patch-csel
sikítson pü-ben

Just do it :)
Lehet kapni itthon valahol vagy csak külföldrõl lehet behozatni?
Minek a fegyverre irányzék, az amerikai radarvezérlésû lövedék úgyis mindent eltalál 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Lenovo y510p
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
2011. júl. 03. 18:54 | privát | galéria | válasz erre | #25590
Még annó réges-régen. Meg lehetett szerezni warez oldalakról. Mostanában lehet találkozni a VBS2-vel is. Azt még nem próbáltam, de akit érdekel keressen rá.
Öhm-öhm,próbálgatom amit találtam,de sajnos az csak az 1.3as verzió,és 1.4 és 1.5 hozott finomabb újításokat.(Leszakadó végtagok,új sebesülés rendszer,stb,stb)
Nem tudom azóta pontosan mennyi minden változott VBS2-ben, pl. ilyen mindenféle vízi herkentyû van benne (A3-ba mit gondoltok honnan kerülne át), meg támogatja az engine a föld alatti járatokat, bunkereket, de kb ennyi.
www.smart-bus.hu
Amire szükség lehet : Arma2+OA+WarfareBE2.068LiteCO
Az AI kemény lesz, aki nem bírja a kiképzést az ne is jöjjön, panaszkodni meg fõleg ne 😊
mire kijön az ArmA3 kell új PC meg pénz az origi ArmA3-ra. :|
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Lenovo y510p
Most voltam fenn szerveren 1edül :S...
Este felé lehetne szervezni egy csatát ArmA 2-õset. 😊
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Lenovo y510p
Nemrég indítottunk egy magyar ArmA 2: Free kompatibilis szervert. A játékon belüli szerver listán megtalálod, ha szûrésnek beállítod az Arma.hu-ra.
Általában nincs rajta állandó játék, de ha van rajta pár ember akkor elég gyorsan megnõ a létszám. 😊
Lenovo y510p
Épp most telepítem az ArmA 2 Free-t, és az a kérdésem, ezzel milyen szerverekre tudok csatlakozni, illetve ehhez kell valamilyen patch?
Köszi!
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Vagy az egyik patch nem tartalmazza véletlenül?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Lenovo y510p