Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olvass vissza a fórumon. Tpm valahol linkelt wikis leírást mit - hogyan.
Ace2-ben hogy a retekben robbantom fel a szatyrot?Eddig ugye eksön menüben volt hová lett belõle?Ja,mi ez a rengeteg új beállitás a szettingszben?Semmit sem értek szinte hogy mi mire való...

Köszi
Tudtam én, hogy jó balkezesnek lenni. <#idiota>

Na ez nem egészen világos. A kép elõterében lévõ fegyveren jó oldalon vannak a "dolgok".
Ebben az aspektusban Danci felvetését sem értem, tudtommal nincs fordított elrendezésû M4-AR15 triggergroup. Bal kezesek is ezt használják és igen, bal kezeseknek az arcuk elõtt 30 centivel elrepül keresztben a hüvely.

kifli
counter strike-ba is balkezes az összes fegyver jobbkézben, a válasz meg az, hogy így jobban néz ki a játékban, ha a másik irányba repül ki a cucc, akkor azt max a mögötted lévõ látja 😊
Ne legyetek már ilyen régimódi milsim fanboyok. Van célkereszt. <#gun>

|
|
--------
|
|

Nos, a képen látható fegyverek egyikén sincs irányzék.

Nem túl szerencsés irányba de ezt én akkora problémának azért nem érzem... ha a helyzet megkívánja igen is kezet kell váltani.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

DancZer
Hint: A közeli katona fegyverének elsütését követõen hova repül a hüvely és a forró por?

Lenovo y510p

Lehet ép fogást vált? 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Lehet csak nézegeti a fegyvert, mert a keze sincs rajta.
Muttley
ha vkinek kell
vadonatúj, karcmentes ArmA gyárilag 1.08 patch-csel
sikítson pü-ben

Just do it :)

Hecker007
Arról a kiadásról van valami hír amiben benne van az összes eddigi OFP+ArmA?
Lehet kapni itthon valahol vagy csak külföldrõl lehet behozatni?

Hmmm... Bátor dzsíájdzsók ezek!
Minek a fegyverre irányzék, az amerikai radarvezérlésû lövedék úgyis mindent eltalál 😊

Scottt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A minibusz mögött álló tengerészgyalogos lábánál egy gördeszka van? 😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DancZer
DancZer
Milyen hibákat találsz a képen? 😄 Faceplam ha meglátod! 😄

Lenovo y510p

macleody
Az van nekem is.
kifli
vbs2usar én ilyet szedek most 😄
macleody
Ja most nézem ez csak 1.23-as.
macleody
Nekem van valami VBS2 JCOVE Lite 4 gigás cumó.
Sokan így vannak a nõkkel is. 😄

DrRadon
Pedig évekkel ezelõtt hogy nyáladztunk a VBS2 után. Most meg... nagy ívben kaki van rászórva 😄

Scottt
Viszont kilõhetsz a jármûvekbõl, és a fegyver remegése is valahogy mintha eltaláltabb lenne,még majd próbálgatom.Az viszont tetszett, hogy az egyik küldetésben kisgyerekek rohangáltak meg civilek a fegyveresek között...

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Én a napokban töröltem le. Fizikán kívül nincs benne semmi különös. A grafikája rondább mint az Arma 1-é (nincsen normal map), az AI sem mutat sok újat. Vannak ilyen kis finomságok benne, hogy harcocsi búvónyílásából használhatod a kézifegyvered, ACE-hez hasonlóan minden tárgynak súlya van, nekifutsz egy ládának akkor nem elakadsz, hanem kicsit arrább mozdul a láda stb, de kb ennyi.

Scottt
DrRadon
2011. júl. 03. 18:54 | privát | galéria | válasz erre | #25590
Még annó réges-régen. Meg lehetett szerezni warez oldalakról. Mostanában lehet találkozni a VBS2-vel is. Azt még nem próbáltam, de akit érdekel keressen rá.

Öhm-öhm,próbálgatom amit találtam,de sajnos az csak az 1.3as verzió,és 1.4 és 1.5 hozott finomabb újításokat.(Leszakadó végtagok,új sebesülés rendszer,stb,stb)

Amúgy szerintem ha jobb lenne akkor BIS már betiltotta volna. :>

Még ACE 1 topikba írta az egyik fizetett modellezõ, hogy mióta ACE kint van azóta porosodik a VBS2-je. 😊

Nem tudom azóta pontosan mennyi minden változott VBS2-ben, pl. ilyen mindenféle vízi herkentyû van benne (A3-ba mit gondoltok honnan kerülne át), meg támogatja az engine a föld alatti járatokat, bunkereket, de kb ennyi.

Például hozzáférhetõségben 1000%, hogy jobb! <#csodalk>

www.smart-bus.hu

Scottt
Srácok az ACE 2 mennyire van pariban a VBS2-vel,Van olyan amiben az ACE 2 jobb? 😊

Ja igen a servernév Stief lesz, még jó hogy a lényeg marad le 😄

Üdv öreg harcosok! Haverral (Stief) indítunk egy egésznapos (najó most már csak fél) warfare csatát a Zargabad pályán, ha sokan jönnek két ellenséges team lesz (ezt szeretnénk), ha nem annyian akkor csak coopozunk.

Amire szükség lehet : Arma2+OA+WarfareBE2.068LiteCO

Az AI kemény lesz, aki nem bírja a kiképzést az ne is jöjjön, panaszkodni meg fõleg ne 😊

ACE-ben többnyire pontosak a tûzgyorsaságok, csak a hang miatt nem hallhatod ezt a bizonyos kerepelést... Majd ACSE-ben fogod. 😊

repvez
DE az biztos hogy armába még egyszer sem hallottam haonloan se szolni és ilyen gyors kelepelést sem az összes fegyvernek nagyon lassu a tüzgyorsasága sztem .
<#eljen>
Amúgy a múlkori témához, itt egy példa hogy hangozhat egy fegyver különféle perspektívákból, különféle mikrofonokkal/beállításokkal felvéve.

aztakurva 😮

mire kijön az ArmA3 kell új PC meg pénz az origi ArmA3-ra. :|

Martinez01
Jólnézki 😊.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

DancZer
Egy kis normal map finomság igaz egy TOH, de ArmA 3-ban is nagy valószínûséggel benne lesz. http://takeonthegame.com/social-media/?pid=61

Lenovo y510p

Martinez01
Hát igen, eléggé gáz xD
Most voltam fenn szerveren 1edül :S...
Este felé lehetne szervezni egy csatát ArmA 2-õset. 😊

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

DancZer
Ezek iratlan szabályok. A TS3 azért jó, mert megkönnyíti a kommunikációt és a csapatmunkát. Elég gáz mikor chatelés közben lõnek le...

Lenovo y510p

Martinez01
Jah és még annyi: ugyanazok a szabályok, mint a sima armánál? (Gondolok itt a TS3-ra.)

Martinez01
Köszi😊

DancZer
Szia!
Nemrég indítottunk egy magyar ArmA 2: Free kompatibilis szervert. A játékon belüli szerver listán megtalálod, ha szûrésnek beállítod az Arma.hu-ra.
Általában nincs rajta állandó játék, de ha van rajta pár ember akkor elég gyorsan megnõ a létszám. 😊

Lenovo y510p

Martinez01
Üdv!
Épp most telepítem az ArmA 2 Free-t, és az a kérdésem, ezzel milyen szerverekre tudok csatlakozni, illetve ehhez kell valamilyen patch?
Köszi!

Icebird
Nem tudom hányadik patchtõl már menüben választható a Magyar, persze csak ha "Magyar" a CDkey!

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Én is letöltöttem ezt a játékot a Green Man oldalról. És azt szeretném megtudni hogy lehetséges lenne-e valahogy magyarítani a játékot.

Vagy az egyik patch nem tartalmazza véletlenül?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

wardogzombie
bal felsö sarokba a keresö

DancZer
Az egész játék nem, csak a community preview.

Lenovo y510p

csige791
Ez a take on helikopters tényleg ingyen van annak akinek van Arrow head-e?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .