Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyesmi kaliberû film a Végveszélyben is Harrison Forddal,a film Tom Clancy regényébõl készült szóval nem rossz<#vigyor>#vigyor>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Szerintem rosszul teszed, ha azért nem játszol majd A3-al, mert ha lenne végtelen lõszered és 2 nap szabadidõd, akkor szétlõhetnél egy tankot. 😄 Bár te döntésed, csak kicsit fura kifogás. 😊
Lenovo y510p
DancZer írta korábban amivel egyetértek : "Mikor meglátom ezt a nem HP alapú sebzést mindig elmosolyodok. Ahhoz, hogy valami rombolható legyen kell lennie HP-nak."
Mellesleg életben egy nagyobb kaliberû fegyverrel pl egy 7.62 essel ha rászánsz pár napot vagy hetet te is szétkapsz egy tankot.
Ezt még régebben írtam, azóta fejlõdött a rendszer (ki tudja miben).
A HP alapú sebzés egy ilyen játékban nekem képzavar, és mindenképp rontja a játékélményem.
Ha Arma3-ra nem hoznak össze egy ipkézláb fizikát, és fegyver és lövedékkaliberszerinti páncél-át/vagynem-ütéseket (akármilyen nehéz is legyen megvalósítani) akkor szerintem el is áshatják magukat, szégyenükben mindenképp.
A lõszer nem biztos, hogy ugyanaz. A kaliber oké, de ugye van gyújtó, tracer, stb. Élesbõl is többféle súlyú lehet. Az M-16-nál volt valami gebasz Irakban, mert a NG régi 16-kat használt és abba másmilyen lõszer kellett mint az új M16/M4-ekbe ami az armynál van.
Upper reciever-^
Szóval ,ahogy kivettem a fegyver tetején van szerelék sín és azon van a nyílt irányzék, viszont én azt hittem hogy m4a1 - bõl is van ilyen módosított változat.
Lõszer típus ugyanolyan viszont.
M4 safe/semi/burst
M4A1 safe/semi/auto
M4A2 ? tipp, hogy lehet rá lógatni egyéb cuccokat
M4A3 Az A2-höt képest plusz, hogy az upper reciveren (?) is rail fut és erre van rárakva a bõrönd fogantyús nyílt irányzék. Ha optikát aarsz rátenni akkor ezt leszeded és helyére mehet az optika.
Lehet, hogy a lõszer is változik bennük. Nemtom.
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
1.60-nál járunk,több mint két évvel a kiadás után..
http://www.arma2.hu/forum/viewtopic.php?f=37&t=16253 😊
Lenovo y510p
Nincs ennél idegesítõbb... itt a csúcskategóriás gép, és gyakorlatilag a hajamra kenhetem...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
kicseréltem a kábelt és igy jó lett
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu
Nem ArmA hiba, csak azért írtam ide is, hogy kizárjam a júzer errort.
Szó szerint minden hardver zsír új, csak a monitor, a hangkártya és a billentyûzet régi... ugyanez a jelenség volt a régi gépemen is, ami tempinél teljesen jól mûködik. Ilyen volt a GTX460, HD6950, GTX580, és HD6990-n is... hangkártyát kivettem, így az sem okozhatja.
Bios alapon, win verzióból próbáltam a szûz telepítést, és a teljesen naprakészet is... driver verzióból legalább 5 félét... energiagazdálkodások mind kilõve...
A monitor és a vga közt valami nem stimmel... olyan, mintha valami óriási input lag lenne...
www.smart-bus.hu
Sajnos ha más játék csinálja akkor ez nem arma hiba lesz, máskülönben beírtam volna fórumra.
Monitor és VGA out hiba nem lehet, mert akkor a videó nem szaggatna. Érted?! Próbálj meg egy DX frissítést: http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=35
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
De érdekes modon minden más játék mégha akadva megy is el nem terheli ugy a szemem mint az arma .
Ebben a textura zizegés is közrejárszik.
Mi az, hogy a monitor nem bírja a vga teljesítményét? Ezt, hogy érted?
Vsync = Függõleges szinkron ( kb ). Ez a kép szétcsúszását akadályozza meg... amit a videón látsz az a microlag, microstuttering. Ez sajnos független a vsync-tõl...
www.smart-bus.hu
akkor nem lenne evidens hogy a monitorod nem birja a videokari teljesitményét?
vsync nem erre van?
A művészet a kimondhatatlan tolmácsa. (Goethe)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Tavaly novemberben vettem monitort, de arra már nem emlékszem, hogy a régi monitorral lett volna ilyen gondom...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu