Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo y510p
In space no one can hear you scream.
http://www.arma2.com/free
In space no one can hear you scream.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Bárcsak...
Fejlesztve: Az AI többet kémleli a horizontot, ha elveszti a célpontot.
Fejlesztve: Az AI jármûvek a fegyverekkel pásztáznak, ha a célpont pontos pozíciója nem ismert.
Javítva: Az AI jármûvek néha látták a játékost a látómezõn kívül is.
Lassan félni kezdek az A3 AI-tól, hogy milyen lesz. 😄
Elkészült az utolsó verzió a kisalkalmazásomból amivel nyomon lehet követni az Arma 2 béta megjelenéseket, javításokat: https://dev-heaven.net/projects/a2-beta-list/files
Lenovo y510p
Az Unsungról meg a Vietnam:The experiencérõl?
Melyik a jobb,melyik az igényesebb,esetleg ACE 2 kompatbilis
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ma este és minden szerdán este Én ide járok.Két óra tánctanulás aztán táncház és még sõr is van.😮))
Gyertek Ti is.
Ha sorozatot akarok nézni megoldom és mér a reklámot sem kell megvárni, továbbá akkor nézem amikor akarom. Hírek: RSS.
Lenovo y510p
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A retek klub ugyan így nyomhatnák ezeket is,ahelyett, hogy ezeket a köcsögöket sztárolja,de mégsem teszi.Az indok részletezésre inkább Solt asztala lesz 😄D
Kocsmai beszélgetés folyamán mondta az egyik haverom a következõt:
Amikor Körbenézek az utcán és látom a sok átlagos Emos és divat homoszexuális alakot, nem látok mást csak illúziót. Persze itt nem konkrétan Emosokra gondolok hanem az olyan átlagra akiknek általánosan nincs konkrét személyiségük vagy stílusuk. Ezek az emberek megragadják a környezetükben lévõ stílusokat és viselkedési formákat és pontosan leutánozzák azt, ez által felvesznek egy a társadalmunk által kivetített képet. Így lesznek a társadalom illúzió képei. Ezzel nem is lenne baj, mert ugyebár egy szép képet jó nézegetni, csak a mi társadalmunk jelenleg nem túl szép. Szóval nem veszek fel stílust, nekem személyiségem van.
Bocs az Offéert.
ON: Scottt kipróbáltam a pályát, nem rossz csak átlõ az ai a fákon és sajnos csak úgy tudtam megoldani helyzeteket ha nyílt terepen mozogtam, ami ugyebár nem túl reális, ilyen környezetben inkább az erdõben bújócskáznék. <#nevetes1>#nevetes1> De ahogy látom ti is pont ezt veséztétek ki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze ez csak ilúzióromboló materalista nézõpont, lehet van valami abban amit Hogthar mond, és csak úgy van. Kezdetektõl fogva. 😄
a gond az hogy dzsungeles pálya, ami pont jó terep az ellenségnek hogy fûbõl hasalva tökéletes célpont legyek neki ...
vagy 4x puffantottak le és még igy se tudom honnan, pedig még azt is láttam hogy a többiek pontosan hova lõnek 😊
meg a másik amit észrevettem, hogy ezen a Lingor térképen mintha lassabban - vagy inkább pici késéssel - forogna a kamera, ami csak akkor fordul elõ ha épp az erdõs, fás rész fele nézek ... ha a tenger fele akkor megy szépen mint a többi arma térképen
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu
Szerintem eddig jól csinálják, ugyanis az FPS szimulátorok terén õk a legjobbak és ezt tartani is tudják. Valószínûleg ha olyan nagy piaca lenne mint a repülõszimulátoroknak(bár nem tudom azoknak mekkora van, lehet még ennél is kisebb), akkor õk is hardcore-abbra csinálnák.
Hála a jó égnek ingyenesen szarrá moddolható a játék, így akik nehezíteni akarják azok megtehetik(ACE). Szerintem ha nem lehetne modolni akkor nem volna életképes, mert ahány ember annyi kérés.
Igazán befutó, akkor lenne ha minden amit itt kérnek megvalósítanának, persze ez lehetetlen. De a remény hal meg utoljára! 😄
Lenovo y510p
Na ugye.
Mert azért venné a nép ezeket is, különben aligha készülne a harmadik rész Armából. Csak jó lenne ha tanulnának a bohémiások az ex-kiadójuk hibáiból legalább, ha már a sajátjaikból nehezen megy 😊
na de teMpi megtalálta a megoldást, túl nagyok az igényeink, értem a célzást 😄 <#wink>#wink>
www.smart-bus.hu
http://sopronyi.photoshelter.com
Elõre is köszi! 😊 Most készítek egy kis összefoglalót PH-ra, ha kész van belinkelem ide is... megoldás még nincs, de rajta vagyok! 😊
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
http://sopronyi.photoshelter.com
Rakj le egy triggert(T1) amit szinkronizálj össze a WP1el Majd az aktiválást rakd rádio alphara.
Q egység spawnol majd megtesz 2 métert a WP1 ig és addig nem mozdul míg rádió üzenet nem aktiválja a triggert.
Valami ilyesmi,de lehet tévedek nagyon rég volt utóljára,hogy küldetést szerkesszek😄
A Béna.
solt: tudnal adni egy missiont? van uj otleted, hogy mitol lehet mikrolaggod? :-)
Lenovo y510p
Tetszik érteni is ha már olvasni tudol? 😊 Írtam én hogy nem fogok vele játszani? Csak annyit írtam hogy nálam ez játékélmény rontó tényezõ egy ilyen játéknál.. És ez egy extrém példa volt, a HP alapú sebzés maradjon csak meg a BF szériának. Egy armától ennél sokkal többet várnék.
"Mikor meglátom ezt a nem HP alapú sebzést mindig elmosolyodok. Ahhoz, hogy valami rombolható legyen kell lennie HP-nak."
Ez pedig alapvetõen hülyeség, csak egy jól kialakított sebzésrenszer kell, aminek egy jórésze (pl lövedékfizika) már régóta megvan az Armáknál, csak valamiért nem akarják kiegészíteni. Tankoknál kritikus találat pl. torony mozágás=0, ezek sima kapcsolókkal is megoldhatók, nem kell ide HP, csak a motornak tudnia kéne hogy mit, mikor, mivel és hol találnak el, és ezt le kéne programozni..
tPM : Ez tényleg szép meg jó, de nyilván te is örülnél ha legalább egy játéknál nem modolással kéne ilyeneket belecsempészni hogy realisztikusabb legyen a realisztikus szimulátor 😊
Ha szépen megkérlek, csinálsz nekem FRAPS benchmarkot? FPS és frametimes érdekelne... a te beállításaiddal ugyanott ahol én csináltam a videót. 60 másodpercig kellene futtatni, majd elküldeni nekem a két fájlt amit generál a FRAPS. 😊
www.smart-bus.hu