Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A művészet a kimondhatatlan tolmácsa. (Goethe)
Itt le tudod tölteni:http://forums.bistudio.com/showthread.php?p=2088089
Elsõ hozzászólás, letöltés a spoilerben.
Lenovo y510p
Pl. félrehord a fegyver?
Szerintem ha tetszik a játék jobban jársz ha megveszed. Nemrég jött ki egy új frissítés hozzá ami még játszhatóbbá teszi. Ami a tört verzióra nem mondható. 😊
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
És még az érdekelne hogy mekkora az arma ban az égbolt textúra mérete pixelben?
tankponthu
Lenovo y510p
Most, ha egy falrészt kidöntök (pl: hk-val) és ugyan így elkezdek távolodni, akkor amíg a falat látom addig a lyukon átfutó ellent is?
Repvez. Az összes effekt mûködik, csak egy kettõnek vannak alapfeltételei, pl ha nincs az utófeldolgozás legalább lowon ,akkor csak a RBG csatornák fognak mûködni, ha játszadozol velük belehet finomhangolni szépen.
1. Valós idõbe rombolod, tehát felbontod a modellt(crysis fák szétlövése).
2. Kisebb darabokból építesz nagyobb elemet és mindegyiket külön kezeled(ezt láttuk a videóban).
Sajnos mindkét megoldásnak ugyan az a hibája. Kis látótávnál viszonylag egyszerûen megoldható, nagy látótávnál viszont nehéz jól megcsinálni. Mondok rá egy példát:
Tegyük fel, hogy szétlövöd a fal közepét V alakban(ahogy a videóban is szétlõtte).
Majd elkezdesz hátrálni és a fal egyre távolabb kerül tõled, vagy te a faltól? 😄
A V alakú vájatot továbbra is fent kéne tartani, hogy átláss rajta. Ugyanakkor optimalizálni azaz a modell részletességét csökkenteni kell, mert különben nagyon erõforrás zabáló volna. És úgy csökkenteni a modell részletességét, hogy a V alakú vájat megmaradjon elég problémás. Fõleg, ha már 1km-re vagy a faltól és még mindig azt akarod, hogy látható legyen a fal mögött elfutó ember.
Voxel technológia kéne, ami Arma-ban nincs, még! 😊
Lenovo y510p
Volt valami játék, amiben minden rombolható volt és az is már vagy 5 éves. Red Hummer vagy mi.
Lenovo y510p
Csak annyit tettem, hogy 2x rákattintottam a PBO-ra az megnyitotta a játékot és egyböl betett a pályára és a rádió menüben ott voltak a csüszkák.
HÁt azt hittem azért finobabban lehet állitgatni az értékeket és tobbminden értelmes változot, mert vanank amire semmit nem reagál és vannak olyanok ami eg teljesen szétcseszi az egészet a legkisebb változtatásra is.
Egyedül a brighness és az RGB csatornák állithatása hoz eredményt.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Eleg jonak tunik. Alul van a letoltes link.
Kicsomagolod az arma konyvtarba majd a jatek inditasa utan Shift+insert billentyukkel lehet valtani.
Lenovo y510p
Lenovo y510p
letöltés
Használati utasítás:
1. rádió használata
2. kattincs az "enable" gombra, hogy az aktuális effekt érvényesüljön
3. játszadozz a csúszkákkal ,hogy megtaláld amit keresel
4. Állíthatod a napszakot is , ha editorban nem állítottad be.
5. kattint a copy to clipboardra.
6. beilleszted a küldetésed(amelyikbe szeretnéd érvényesíteni az effektet) init be, majd lezárod egy ; jelzéssel
7. alá írod még a következõket. "colorCorrections" ppEffectCommit 0;
"colorCorrections" ppEffectEnable true;
8. elmented és élvezed a Rock N' Roll t
http://i1208.photobucket.com/albums/cc379/comradekraze/ArmA%20II/arma2oa2011-09-1202-41-29-91.jpg
http://i1208.photobucket.com/albums/cc379/comradekraze/ArmA%20II/aa2oapp3-1.jpg
Bocsi a képek nem akarják az igazságot 😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Tényleg van ebben a színezgetõsben valami,ennyit a BF-3ról..
Nem erõforrás megosztás történt szerintem, hanem a felvásárolt stúdiók csapatai dolgoznak a TOH és a Carrier Commander projekteken. Amit te mondasz az visszalépés volna, mert az Arma 2 sem tudták befejezni idõre. A TOH-el szerintem jót csináltak, mert így két csapat is fejleszti a játék motort.
Lenovo y510p
Link újra
Arra lennék kiváncsi, hogy lehetséges e egy régi meglévõ ArmA1 addont át konvertálni 2-be. Mármint embereket. Itt keresgéltem, de nem találtam semmit, bocsi ha mégis volt.
Máshol ezt találtam, de...jó angolos létemre se fogtam nagyon a dolgot:
http://forums.bistudio.com/showthread.php?t=109261
És a CAA1 Projects-et is megtaláltam..de az elv csak üres cuccokra jó.
Elõre köszi ha tudtok valamit.
DE ez a carrier command és az A3 mégcsak nem is egy stilus, hogy valamit át tudnának emelni a másikba.
@DancZer: Köszi. Azt gondolom a TOH demót próbáltad. Miért ilyen csúnya a táj? Mert Demo, vagy az eredeti is ilyen lesz?
Mondjuk nem értem mi kerül rajta 40 júróba. :-S