Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minden játék ilyen... szétcsesz az ideg.

www.smart-bus.hu

DancZer
tpM: Elmosódott textúra azért van, hogy legyen FPS-ed. Arma figyeli az FPS-t és ha kevés akkor nem tölti be a részletes textúrákat, lodokat. Próbáld meg defragmentálni a HD-det.

Solt: Elég idegesítõ lehet. Nálam akkor ilyen ha ki van kapcsolva a Vsync.

Feró Flex: Kezdésnek elég jó, nem tudod mióta fejlesztik? Tetszenek a hangok! Látszik, hogy a tank szimulációt jól megcsinálták. De összességében Arma még mindig jobb. Pedig jó lenne végre egy konkurencia. 😊

Lenovo y510p

Na sikerült,hát nem rossz 25dolcsi az "UP" de van benne igazi új tartalom.Az 1991-es Iraki "Sivatagi vihart" is lehet játszani mind a két fél oldalán.
On.
Nálam is vannak anómáliák de már nem is izgat igazából.Az új bétával pld. Baf no bin meg ilyenek de nem is mindíg.Igazából CWR2-t várom a régiúj kampány miatt,meg persze az új dinamikus hangokat.
Na most...

A végén van még egy kis finomság😮)
Scottt
😮 Nekem akkor ilyen hoki a minõsége mindennek,ha kevés az FPS..
Arma-Arma,fura dolog vagy te!

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Lehet... amilyen fos állapotban van a vinyód nem lepne meg. Kapcsold ki a lapozófájlt, hátha...

www.smart-bus.hu

És ezek az undorító textúrák? Winyó?

Besírok baszki... akkor a monitorommal lesz valami gáz...

www.smart-bus.hu

Nem, viszont cserébe ilyen mosottak a textúrák. 😞
kép1
kép2

~50FPS-em volt itt.

😄 Ezek szerint nálad nem csinálja?

www.smart-bus.hu

Nem adom vissza ne reménykedj.

Tempi nézd már meg nálad mi a helyzet...

www.smart-bus.hu

Ez lenne a jelenség...

Ha megvan a 60 fps, akkor gyönyörû folyamatos... ha leesik mondjuk 50-re, akkor oldalirányú mozgásnál meg úgy akad mint a videón. Az egér "simítás" maximumon van...

www.smart-bus.hu

És amikor forgolódsz nem akadozik?

www.smart-bus.hu

DancZer
Nekem nincs 60 fps-em, csak a desert szigeten.

Lenovo y510p

Hogthar
Az Arma 2 magyar felirattal jelent meg, az Arma 2 OA ellenben nem és magyarosítás sem készült hozzá.
Sziasztok, magyarosítást hol találok a játékhoz?
Ha van idõd légy szíves nézd már meg, hogy nálad oldal irányú mozgásnál akad-e a kép, ha nincs meg a 60fps.

www.smart-bus.hu

kérdés igazi-e
Aztakurva! 😄

www.smart-bus.hu

DancZer
A C4 es bemutató elég rizikós: http://www.liveleak.com/view?i=b4b_1327077154

Lenovo y510p

Scottt
Biztos,hát akkor lehet valami benne,mert elõtte mikor dobáltam a saját AI-k eltávolodtak..A kiscsávó meg nem igen tudott volna hova,mert a helyiségbõl 1ajtó vezetett ki,az ami elõtt én álltam : )
Ja és találtam szerintem 1 bugot:Ha leveszek/felveszek 1 maszkot,akkor a fegyverirányzék az visszaugrik a default értékre mindegy hogy min volt.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Biztos, hogy CN-t dobtál és nem sima füstöt? Elméletileg az a hatása, hogy az AI elmenekül az adott helyrõl.

Scottt
Tempi:Ma CQB-ztam Cinder Cityben(zseniális "sziget"!!) az AI-val,UPSMON sricpt szépen bepakolta õket egy házba,én meg hallottam, hogy karattyoltak egymást közt,szóval bedobtam 1 CN gránátot,vártam, hogy szétterjedjen aztán berontottam..Sajnos a kiscsávót egyáltalán nem hatotta meg, hogy neki épp fulladoznia kéne,de szerencsére így is telepumpáltam ólommal.
Szóval a kérdés az, hogy ennek és a flashbangnek a hatása le van-e szimulálva az AI-ra nézve?

DancZer
Köszi, tanulságos. 😊

Lenovo y510p

repvez
koschwarz
Kötelezõ lesz!

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Scottt
Az is zseniális film,bár inkább rendfenntartósabb illetve társadalom kritikás a témája,a kettõ pedig még inkább,bár mindezektõl függetlenül alapmû.

Ok, köszönöm. 😊

www.smart-bus.hu

DancZer
Jött is válasz.

MSAA DX9 limitációs hiba miatt van(nem lehet javítani). Ezért tették bele a FXAA-t. A3 ban már nem lesz ez a hiba, mert ott már DX10/11-et fognak használni.

Lenovo y510p

DancZer
Remélem lesz olyan jó mint a Tropa de Elite.

Amúgy azért csúszik, hogy legyen idõ megcsinálni mindent rendesen.

Lenovo y510p

Scottt
Addigra vagy mind meghalunk,vagy kilábaltatnak minket a válságukból..

Addig is itt lesz ez, hogy rongyosra nézzük..<#eljen>

Milyen meglepõ.

DancZer
Hallottátok, hogy csak 2012 Q4-ben jön az Arma 3? Az is lehet, hogy csak 2013-ban.

Lenovo y510p

<#eljen> Köszi..

www.smart-bus.hu

DancZer

Lenovo y510p

De, ha ráközelítesz élsimítás mellett a növényzet textúráira, akkor látható, hogy ilyen homályos kis kockák vannak... próbáld meg ott ahol fû van... élsimítás nélkül szépen tisztán átlátni a fûszálakon, élsimítással meg elõjönnek ezek a kis valamik...

www.smart-bus.hu

DancZer
Teszteltem én is és a következõt tapasztaltam. Az árnyékos hiba valóban létezik, ezt majd jelzem feléjük.

Viszont a növényzetes "hiba" az valójában nem hiba. Annyi történik, hogy az antialiasing láthatóvá teszi a hegyes szögben elhelyezkedõ "leveleket". Nézd meg jobban. Mikor visszaváltasz antialiasing off-ra mozdulj el kicsit oldalra és látható lesz az ami antialiasingal "eltûnt".

Lenovo y510p

Szóval... Fehér keret... teljes képernyõs felbontásban ( talán ) lehet látni, hogy az árnyékban lévõ textúrán nincs élsimítás, és fehér keret veszi körbe a textúrát. Játék közben sokkal durvábban látszik mint a videón.

ITT pedig a növényzet textúráinak hibája látható élsimítás alatt. Minden növény ilyen, még a fû is...

www.smart-bus.hu

DancZer
Próbálj csinálni te egy szervert, hogy úgy mi a helyzet. Biztos, hogy szaggat és nem laggol?

Lenovo y510p

Clod-ot teszteltünk, de holnapra megcsinálom... 😊

www.smart-bus.hu

Sziasztok ! NEmrég vettem meg az Arma 2 OA-t és olyan gondom van hogy Rettentöen szaggat a játék multiplayerben egyenesen játszhatatlan ! Nemtudom mi lehet a baj directx frssitve uj VGA driver felrakva!!

Configráció:

Ati Mobility Radeon HD 5470 512mb kártya
Intel Core i 3 processzor with 4g RAM

Aki tud vmi jo megoldást szoljon.
Amugy Single Player módban játszható a játék csak multiplayerben rossz. Több szerveren is probáltam legföképp az arma.hu szerverein és az ott lévõ játékosok által készitett szervereken.És már a menünél is a képernyõ tetején illetve jobb oldalán piros csik húzodik !

Köszönöm elõre is a segitséget!
ugyan arról beszélsz amirõl én? 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Az Arma2 magyar volt, de mindenki utálta, mert az angol OFP-n nõtt fel.
Blackfoot1
Magyarítás az ARMA 1 hez ábszolút nem elérhetõ a neten. Asziszem egy magyarítás fogja eldönteni hogy játszom e majd vele vagy sem. Nem volna baj ha angol nem ez a lényeg hanem az hogy nem lehet még overviewet sem írni hozzá meg briefinget. Így akkor az egésznek ábszolút nincs értelme.

A művészet a kimondhatatlan tolmácsa. (Goethe)

Blackfoot1
Van valakinek ötlete ahhoz hogy hogyan lehet magyar küldetésleírást csinálni abban az esetben ha az ARMA angol??? Tegnap kipróbáltam, és nem ismeri fel a hosszú ékezeteket? Akkor lényegében angol armához nem is lehet magyar küldetés leírásokat meg ilyesmiket csinálni??

A művészet a kimondhatatlan tolmácsa. (Goethe)

Mindig elfelejtem, hogy NV keze mindenhova elér... 😊))

www.smart-bus.hu

Hogthar
Ha jól tudom csak Nvidiánál mûködik és azt is csak configból. Ha nem így van DancZer úgyis kijavít. <#hamm>
Mármint configból mûködik AMD-n is? Ha igen, akkor megköszönöm a leírást...

www.smart-bus.hu