Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Solt: Elég idegesítõ lehet. Nálam akkor ilyen ha ki van kapcsolva a Vsync.
Feró Flex: Kezdésnek elég jó, nem tudod mióta fejlesztik? Tetszenek a hangok! Látszik, hogy a tank szimulációt jól megcsinálták. De összességében Arma még mindig jobb. Pedig jó lenne végre egy konkurencia. 😊
Lenovo y510p
On.
Nálam is vannak anómáliák de már nem is izgat igazából.Az új bétával pld. Baf no bin meg ilyenek de nem is mindíg.Igazából CWR2-t várom a régiúj kampány miatt,meg persze az új dinamikus hangokat.
A végén van még egy kis finomság😮)
Arma-Arma,fura dolog vagy te!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha megvan a 60 fps, akkor gyönyörû folyamatos... ha leesik mondjuk 50-re, akkor oldalirányú mozgásnál meg úgy akad mint a videón. Az egér "simítás" maximumon van...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
Ja és találtam szerintem 1 bugot:Ha leveszek/felveszek 1 maszkot,akkor a fegyverirányzék az visszaugrik a default értékre mindegy hogy min volt.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Szóval a kérdés az, hogy ennek és a flashbangnek a hatása le van-e szimulálva az AI-ra nézve?
www.smart-bus.hu
MSAA DX9 limitációs hiba miatt van(nem lehet javítani). Ezért tették bele a FXAA-t. A3 ban már nem lesz ez a hiba, mert ott már DX10/11-et fognak használni.
Lenovo y510p
Amúgy azért csúszik, hogy legyen idõ megcsinálni mindent rendesen.
Lenovo y510p
Addig is itt lesz ez, hogy rongyosra nézzük..<#eljen>#eljen>
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
Viszont a növényzetes "hiba" az valójában nem hiba. Annyi történik, hogy az antialiasing láthatóvá teszi a hegyes szögben elhelyezkedõ "leveleket". Nézd meg jobban. Mikor visszaváltasz antialiasing off-ra mozdulj el kicsit oldalra és látható lesz az ami antialiasingal "eltûnt".
Lenovo y510p
ITT pedig a növényzet textúráinak hibája látható élsimítás alatt. Minden növény ilyen, még a fû is...
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
Configráció:
Ati Mobility Radeon HD 5470 512mb kártya
Intel Core i 3 processzor with 4g RAM
Aki tud vmi jo megoldást szoljon.
Amugy Single Player módban játszható a játék csak multiplayerben rossz. Több szerveren is probáltam legföképp az arma.hu szerverein és az ott lévõ játékosok által készitett szervereken.És már a menünél is a képernyõ tetején illetve jobb oldalán piros csik húzodik !
Köszönöm elõre is a segitséget!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A művészet a kimondhatatlan tolmácsa. (Goethe)
A művészet a kimondhatatlan tolmácsa. (Goethe)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu