Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért is?
Lenovo y510p
Amúgy kifli :) , a suppressor nem elég egyértelmû elnevezés, mert mint mondtam van többfajta is.
Hjajj micsoda emlékeket ébreszt bennem ez a sípoló toronyforgás hang...
Csaba BRDM
A Béna.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
link
Lenovo y510p
Lenovo y510p
"Wrong cd key"
Azt meg már megszokhattuk, hogy ~ 1-2 generációval késõbbi hardverrel megy csak a leghigh-abb grafikán, vagy esetleg valami többgpu-s csúfsággal :)
Lenovo y510p
Error compiling pixel shader PSSSSMSpecularAlpha:1
Lenne egy gondom telepítettem az ARMA2öt plusz rá az OA és mikor indítanám az Arrowheadböl az editort kilép és ki ír valami errort. Korábban mikor csak az ARMA2 volt fent egy 1.02 javítással mûködõt minden aztán 1.05ig feltettem
a javításokat úgy sem volt gond. Ma letöröltem mind 2öt és megpróbáltam újra felrakni, de most már nehogy az OA hanem az ARMA2 1.05ig feltolva sem indul el. Mi lehet a baj? :(
Ja és valaki elmagyarázhatnál hogyan patcheljek meg honnan töltsem le.
ui: nem akarok tört szerveren játszani ha valaki ara gondol csak simán sp módban meg editoral.
Lenovo y510p
Kampányok közül a Soldiers of Valor,Delta Force,meg a Seal Team SIXek,illetve szintén a Seal Team alkotójától a Delta forceos kampány.
Adapt = alkalmazkodás
Az elsõvel nyilvánvalóan a bugok okozta idegrohamra, a másodikkal pedig a játék optimális (óuram add, hogy fusson az aktuális csúcsgépemen legalább 20 FPS-sel lowon) bekonfigurálására céloznak.
<#idiota>#idiota>
Lenovo y510p
Lackó elkészitette nekünk a nagyon jó kis O.M.J. kapánya magyar nyelvû változatát.:Pc Dome
Köszi Lackó.