Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DancZer
A CO, BAF és a PMC új hangokat kapott(valódi felvételeket), csak ezt a kiegészítõt kevesen vették meg mert mindenkinek jó a rosszabb minõségû. :)
Miért is?

Lenovo y510p

kifli
igen van, ami csak a torkulat tüzet rejti. De a hangtompítót simán suppressornak hívják, mert ezek nemcsak hangot tompítanak, de a torkolat tüzet is csökkentik/rejtik.
..és még mindíg jobbak mint az armában :))

Amúgy kifli :) , a suppressor nem elég egyértelmû elnevezés, mert mint mondtam van többfajta is.

DancZer
Amiket egy kézi videó kamerával vettek fel...

Lenovo y510p

Ezek a hangok...
http://www.youtube.com/v/B2sDNT91Rzw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

kifli
hivatalosan suppressor a neve a hangtompítónak, a silencer név késõbb ragadt rá, ilyen köznyelvi szinten. (valószínûleg amúgy filmekben használták a silencer elnevezést, hogy az emberek egybõl tudjanak asszociálni rá mi is az)
Hogthar
részletkérdés <#duhos2>
Most megfogtál, de szerintem azt meg silencernek rövidítik :D

Sound suppressor is lehet, nem?

Az elõbbi az, utóbbi inkább a flash suppressor, "röviden" :)

Az silencer, de inkább suppressor-nak mondják, ha jól tudom.

Hogthar
Hangtompító?
Klasszikus.

Hjajj micsoda emlékeket ébreszt bennem ez a sípoló toronyforgás hang...

Ez olyan battlefieldes volt :)

Némmá mit találtam:D
Csaba BRDM

A Béna.

Scottt
Hmm,mintha erõsen hajaznaerrebár lehet csak én öregszek már : )

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

m1c1mack0
Virtuoso

Scottt
Rainbow Six zenéje,ha nem tévedek :D

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DrRadon
A zenéje qrva jó :)

comment? :)

http://www.youtube.com/v/LrOIgxQ--Tc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Mi az, hogy "silender"? :D

Hogthar
Csodáljátok szeressétek, éljenezzétek, negatív hozzászólást nem fogadok el <#action>
link
DancZer
Egy módszer erre, hogy removeMagazine val kiszedes a megfeleloket, es csak azt hagyod bent amivel akarod hogy tamadjon. Azt nem tudom, hogy amadni fog, de sztem igen. :-D

Lenovo y510p

Am lehet olyat csinálni az editorban hogy a "vadászgép" csak az egyik fajta fegyverével tüzeljen? Pld: az Su-34 a ch-29es rakétával semlegesítse meg a kijelölt tankot. Csak azért kérdezem mert sehol nem találtam ilyet.
bakvarnyu
Arma 2 tudtommal már ingyenes, max 500 Ft , OA meg 2000 HUF, nincs mit ragozni.1.60 crack még nincsen.

:( tudtam, hogy ez lesz a vége.
bakvarnyu
Hát nem tudom az OFP menne-e a mostani gépemen maximális látótávolságra állítva! Szóval az az 1-2 generáció inkább 20 év<#vigyor1>

DancZer
Akkor spórolj rá egy kicsit és utána nem fogja. Hidd el megéri, sok fejfájástól kíméled meg magad és még online is játszhatsz. Az 1.60 rengeteg javítást tartalmaz.

Lenovo y510p

Az van hogy ha 1.60 teszem fel akk meg ezt írja:
"Wrong cd key"
:DDD najó akkor realista :)

Tapasztalt vagyok.

Olyan pesszimista vagy :) Szerintem az Arma III már tökéletes lesz <#idiota> Ha bugot akarsz látni nosztalgiázhatsz a régebbi részekkel, szigorúan patch nélkül :D

Azt meg már megszokhattuk, hogy ~ 1-2 generációval késõbbi hardverrel megy csak a leghigh-abb grafikán, vagy esetleg valami többgpu-s csúfsággal :)

DancZer
Ezt akkor szokta kiirni, ha a beta patchet rossz mappabol futtatjak. Lehet a telepitesi sorrendekkel nem stimel valami. Ha van OA akkor abbol fel kene tenni az 1.60 patchet, es utana az 1.10 A2-t.

Lenovo y510p

Patchelés után ezt írja ki :
Error compiling pixel shader PSSSSMSpecularAlpha:1
Hello mindenkinek!

Lenne egy gondom telepítettem az ARMA2öt plusz rá az OA és mikor indítanám az Arrowheadböl az editort kilép és ki ír valami errort. Korábban mikor csak az ARMA2 volt fent egy 1.02 javítással mûködõt minden aztán 1.05ig feltettem
a javításokat úgy sem volt gond. Ma letöröltem mind 2öt és megpróbáltam újra felrakni, de most már nehogy az OA hanem az ARMA2 1.05ig feltolva sem indul el. Mi lehet a baj? :(

Ja és valaki elmagyarázhatnál hogyan patcheljek meg honnan töltsem le.

ui: nem akarok tört szerveren játszani ha valaki ara gondol csak simán sp módban meg editoral.
Scottt
Errõl én is sok jót hallottam már : )

kösz srácok,megnézem õket :)

DancZer
Nekem ezt ajanlottak sokan, csak meg nem volt idom vegig jatszani. :-D http://forums.bistudio.com/showthread.php?116308-The-Forgotten-Few-SP-Dynamic-Campaign-Released!

Lenovo y510p

Scottt
Bis fórumán nézz szét meg Armaholicon.
Kampányok közül a Soldiers of Valor,Delta Force,meg a Seal Team SIXek,illetve szintén a Seal Team alkotójától a Delta forceos kampány.

tudtok jó sp küldetéseket? honnan tudok letölteni?

DrRadon
<#nevetes1>

Survive = túlélés
Adapt = alkalmazkodás

Az elsõvel nyilvánvalóan a bugok okozta idegrohamra, a másodikkal pedig a játék optimális (óuram add, hogy fusson az aktuális csúcsgépemen legalább 20 FPS-sel lowon) bekonfigurálására céloznak.

<#idiota>

DancZer
A többihez meg nem lesz géped? :D

Lenovo y510p

Az utolsó ponttal nem lesz gond.

DancZer

Lenovo y510p

Bajtársak.

Lackó elkészitette nekünk a nagyon jó kis O.M.J. kapánya magyar nyelvû változatát.:Pc Dome

Köszi Lackó.
Nem értenek hozzá,nincs ebben tapasztalatuk:O)
De ennél itt állítólag élethû repmodellt meg kezelést kap. Kíváncsi vagyok a fegyverrendszereket hogy oldják meg, azért egy fizetõs cuccban el lehetne várni mimumum ACE szintû szimulációt. Távmérõ-gépágyú kalibrálás, rakéta különféle támadási módjai stb.