Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo y510p

Lenovo y510p
Lenovo y510p
Lenovo y510p
Na ez egész jól hangzik. ^.^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Itt majd talán a megjelenés elött már lesz valami fogalmam hogy megéri e megvenni.
Mert eddig mindet megvettem,de csalodtam benne.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
yea
We're set to deploy our first developer blog post soon™! In it, Arma 3 Project Lead, Dan Musil, sets out our plans for 2012 and talks about recent developments.
In the mean time, we just couldn't resist leaking a little preview of the upcoming new screens, along with a juicy quotation:
"The scale of the map truly cannot be comprehended from the screenshots... it is HUGE, vastly beyond anything seen previously. Last, but certainly not least, we are committed to delivering you a slick and rock-solid multiplayer experience."
You can expect a bunch of splendid new info and hi-res screenshots... soon™
De az is jó ha a gépeket közvetlen egymáshoz kötitek, egy netkábellel. Csak úgy nem lesz net. Esetleg, ha az egyik gépnek van 2db portja, akkor az egyikbe be kell kötni a netet, és akkor pl megoldható, hogy mindkét gépen legyen net is.
Routerrel mindenesetre egyszerûbb a dolog.
Ha a név nem mond semmit, akkor nézzétek meg ezt!
Szóval fejlõdnek! Már csak a DevBlog-ot kell megvárni, hogy kapjunk infókat. 😊
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
Amúgy nem feltétlen idõhiány miatt nem játszom, hanem egyszerûen nincs nekem tetszõ játék. Az ilyen Berzerkekbõl meg zászlóért rohangálásból már kinõttem.
Lenovo y510p
Lenovo y510p
maxHangok = 128;
😄
Volt szó itt régebben arról, hogy Arma 1-ben a tereptárgyak felfogták/torzították a hangokat. Nagyon hangulatos volt, ahogy egy utcai tûzharcból bemenekültél egy házba és szépen eltompultak a hangok. 😊
Ez nincs jelen sem Arma 2-ben, sem OA-ban, szóval valamilyen szinten visszalépés A1-hez képest.
Szerintem ha ezek már klappolnak és úgymond "lemarad a hangrendszer" akkor fejleszteni fogják azt is. OFP óta ugyan az a hangmotor volt, OA-ban viszont már újat kaptunk. Lehet Arma 4 megint újat ad majd. 😊
Lenovo y510p
Ez nem csak a hangokra igaz, hanem a technikák belsejére is. Valamit valamiért. Az idõ véges ahogy a költségvetés is.
A fegyverek hangját felvenni sem 1Ft és ezt a vásárlókon kell "behajtani". Több hang kell akkor azt meg kell fizetni. Õk nem úgy kalkulálnak mint a DICE, hogy: "úgyis eladunk belõle 10m db az elsõ nap". Szerintem meg kell becsülni azt amit adnak, mivel egyedül vannak a piacon. A hivatalos BIS fórumon már rinyáltak a hangok miatt és a fejlesztõk mondták, hogy javítanak rajta.
Ez van, ezt kell szeretni. 😊
Lenovo y510p
http://static.ak.fbcdn.net/rsrc.php/v1/y1/r/Qyh5ph9cQ_M.swf?v=10150189718906022&ev=0
Lenovo y510p
Amikor voltak MO-on a GM-6 ot felvenni akkor sem egyszerû mikrofonokat hoztak. Hibrid azt is mondta, hogy a krapek aki az analizáló kütyüt tartotta meg se rebbent mikor elsütötték a fegyvert! 😄 Szal nem elõször voltak ilyen helyen.
Nem kell õket lebecsülni, csak hát az emberek többségének más kell. Nem feltétlen valósághûség a lényeg, lásd: CoD, BF3, Crysis. Tudnának õk valósághû grafikát csinálni, de nem az a céljuk és szerintem ez a hangokra is egyaránt igaz.
Lenovo y510p
http://sopronyi.photoshelter.com
<object width="400" height="224" ><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="movie" value="http://www.facebook.com/v/10150189718906022" /><embed src="http://www.facebook.com/v/10150189718906022" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="400" height="224"></embed></object>
http://sopronyi.photoshelter.com
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Próbáljátok meg ezt úgy(olyan hangosan) meghallgatni, hogy már inkább lehalkítanád. Na ilyen egy fegyver hang, zavaróan hangos!
Lenovo y510p
Ez a baj általánosságban is a legtöbb DLC-vel, "áldott" legyen aki feltalálta 😄
Amúgy meg a hangokkal az Arma 1-re céloztam konkrétan, ott még borzalmas volt némelyik.