Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Az AI meg betegesen jóra sikerült sztem. A dzsungelben úgy éreztem magam mintha a vietnámi háborúban lennék. Puff puff, de honnan lőnek? Félelmetes volt. Meg valahogy mindig hátulról lőttek le ...
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2016.07.14. 20:40:43
Lenovo y510p
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Lenovo y510p
Én jelenleg teljesen jól elvagyok a Campagine-al, még azt sem játszottam végig. Bár az én elvárásaim mások kicsit. Nekem az Op Flashpoint GOTY is az EDITOR miatt jött be annyira. Plusz, ahogy abban is az ARMA III-ban - lehet én vagyok túl beleélős, - de néha teljesen magával ragad a történet. Néhe elhiszem, hogy küzdök valamiért, és rosszúl esik ha elvesztek egy-két embert csata közben....
Az EDITOR-ra visszatérve. Van olyan aki kicsit komolyabban foglalkozik szerkesztéssel? Mert lenne egy-két ötletem, amit szeretnék megvalóstíani, csak kevés hozzá a tudásom.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.07.13. 16:30:20
Arma előtt foglalkoztam Heli szimulátorokkal így a lefejlesztett fizika még ha nem is tökéletes de kielégítő, többet ér számomra mint a csiszolt grafika, de ez megint csak személyes vélemény.
DLC bunndle úgy emlékszem olcsóbb volt, és ott nálam közrejátszott, hogy pont betaláltak két olyan fejlesztést ami kifejezetten érdekelt.
A Mostanival se lenne gond, ha nem lenne elárazva, vagy lehet az a gond, hogy a tartalom nagy része nem vonzó számomra.
Ha belegondolok ami érdekes az 2 fegyver és a sziget, ha belevesszük a grafikai fejlesztést(és most nem számítom bele hogy stabilitási gondokat okoz egyeseknél) akkor nekem ez a mostani ár negyedét éri meg.
Vicces, hogy pont a helisre mondod, hogy neked megérte, arra szokták a legtöbben azt reagálni, hogy "két heli ennyiért?!" 😉
Egyébként ha jól emlékszem, a dlc bundle is kb ennyibe került. Ahhoz képest az Apex pár darabbal kevesebb fegyver, pár darabbal több jármű, egy nagy, részletes, profi map, egy kisebb új kampány... szóval ha így nézed is, ott van ár érték arányban, szerintem.
Nem is beszélve hogy az elmúlt 3 patch óta csak a szívás van a játékhoz gyártott módokkal, mindenki szidja őket de ez nem is szempont mivel nem a fejlesztőknek kell a móderekhez igazodni hanem fordítva, de azért még is csak beintés.
Viszont megnövekedett a gépigény és instabil lett a játék így rengeteg játékos a communityben szív, kidobálja őket a szerverről folyamatosan ráadásul a jobb géppel rendelkezőknek is fps dropokat produkál, persze erre van orvosság ha jól beállítjuk a paramétereket, de ehhez nem érthet mindenki, olyan nehéz lett volna megoldani hogy magától beállítódjon?
Támogattam az arma fejlődését sok ideig, de mostanság több szívás van vele mint élvezet és az új tartalom sem csábító kicsit sem, persze ez magán vélemény, de érdemes elgondolkodni hogy mit is veszünk meg és mennyire éri meg, ész nélkül ne támogassuk azért őket mert biztos jót akarnak...
ui.😛aladin: teljes árú játék igen, persze nyílván nem AAA kategóriás játékokról beszélek. Anno az Arma 2 OA olcsóbban vettem meg megjelenésnél és több tartalom jött hozzá az alap arma 2 es tartalomhoz képest mint az apex.
Persze megtehetnék, hogy tesznek a community-re, és leszarják, hogy mennyire lesz fragmentált a közösség, és platform update-eket is így évente kapnák a contenttel együtt, akik fizetnek érte. Akkor ebben a dlc-ben lenne a nexus, az eden, és az ezer tweak és fejlesztés amit a spotrepekben vissza lehet nézni nyugodtan. Úgy már nem tűnne soknak az (jelzem, normál dlc szintű) ár, és mindenkinek csengetnie kéne, ha nem akar lemaradni.
Lenovo y510p
Lenovo y510p
Nézd meg az AK-12-t, AKS74U-t... Arma 2-es szinten vannak.
A Marksman DLC-t megvettem, mert nagyon jól kidolgozott modelleket hozott, szép textúrákkal, korrekt hangokkal, erre Apexben meg ilyen felemás katyvasz vár.
Ezzel egyébként sokan a arma.hu tsen egyetértenek.
Véleményem szerint tesztelik meddig mehetnek el, ha most ennek nagy sikere lesz a jövőben tovább csökkentik a tartalmat ugyanezért az árért, valószínű része az új üzleti stratégiájuknak.
Ezért nem tiszta a dolog.
Ahogy mindig, most is csak a content a fizetős.
Röviden Tanoa!=Apex 😊
Én megvettem, nekem 9.4 gigát tölt.
Akkor miért szedi nekem le az apexet feleslegesen? ha a devben lehetne használni legalább akkor még megérteném, de igy , hogy semelyik verzióban nem lehet igy ne is szedje le hozzá a dolgait csak aki megvette.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Multiban viszont elég kevés az fps, főleg a bázison meg a városokban.
Egyelőre nem cserélek procit, most egy GTX 950-et akarok venni mellé.
ha aramazni akarsz akkor egy intel i5 46xx valamiben gondolkozz szerintem, video karit meg nem is biztos h kell cserelni de Armahoz proci kell
Kicsit nehezen fog már az agyam, holnap utánanézek hátha találok valami infót.
www.smart-bus.hu
Ha lapot is cserélek...akkor nagyobb a játéktér, de magasabb a költség is persze... Meg most mi éri meg, ami pár évre megállja a helyét? Intel 1151? Vagy AMD FM2+ (bár az AM4 a levegőben...)
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Folyamatosan megy a játék nincsenek akadások
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2016.07.09. 19:46:24
Szóval nem Win10 van a képen, de az a "nem tudja kezelni a saját mentéseit" dolog már korábban is volt. Viszont ez segített..mármint a rendszergazda futtatás. Most úgy működik, ahogy kell. Köszönöm mindenkinek a segítséget !!!!!<#worship>#worship>
Steam.exe-n tulajdonságok, kompatibilitás, futtatás rendszergazda ként, ugyanezt csináld meg az arma3.exe-vel illetven én a launcherével is megcsinálnám biztos ami biztos alapon. Launcherben elvileg beállítható hogy a battle eye induljun az armával automatikusan, van pár szerver ami kéri, főleg a kulcsellenörzősök.
Törlés-újra telepítés-kézzel bemásolás--->Elindul - ha Battle EYE-t deaktiválom -, és még játszani is tudok vele, mindaddig, amíg nem akarom az irányítást megváltoztatni. Ha ugyanis be akarok lépni a főmenüben abba a menüve, akkor egész egyszerűen kifagy a játék. És jön egy hibaüzenet - magyarúl -, hogy " Jogosulatlan szoftverkiemelés történt!" Heee???<#wow1>#wow1>
Ha nem piszkálok semmit, akkor fut, lehet játszani...csak ne akarjak semmit változtatni...testre szabni. Jó mi?<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: jimcat, 2016.07.06. 19:13:15
Legalábbis Steam fórumon ezt a megoldást találtam a problémára.
Utoljára szerkesztette: Hecker007, 2016.07.06. 14:34:39
Kicsit komplikált a path ahhoz, hogy fejből megmondjam, de elég egyértelmű ha a steam mappában keresgélsz. (Vagy guglizz rá, rögtön meglesz).
A folder-t hol találom...azt lehet nem tettem meg és ez a kányája....(Bár van CCleaner a gépen...de arra gondoltam az sem úgy szuperál ahogy kellene)
Steames játékoknál általában ez a két javítási lehetőség az alap: a helyi fájlok ellenőrzése, vagy ha az nem segít, akkor a törlés (én utána a folderben maradt cuccokat is törölném még kézzel), és újra install steamről.
De aztán ha indítom - mod-ok nélkül is - Addon 'A3_Anims_F_Bootcam' requires addon 'A3_Anims_F_Kart' üzenet fogad.
Majd tovább megyek, elkezd tölteni aztán:Include file A3\ui_f_curator\UI\deflineResinclDesign.inc not found üzenet után kilép...-😞((<#rinya>#rinya>
Előe is elnézést, ha már erről volt szó mert nem olvasgattam végig a fórumot.
Anno lemezen vettem meg az ARMA III-t, aztán a steam-on regisztráltam. Szépen jöttek a DLC-k..bevallom én nem vettem meg őket...számos mod-ot meg hasonló "okosságot" töltöttem le hozzá, és egy ideig nem is volt gondom vele. De mivel a mulit része a DLC-k miatt lassan elérhetetlenné vállt számomra 3-4 hónapja letöröltem. Most nemrég, mikor volt akció, megvettem a Helikopteres DLC-t. Újra rakam a játékot és most nem indul. Bejön ez a BattelEYE sz***ság, aztán onnan semmi. Hiba üzenetek, hogy nem talál dolgokat. Most nem vagyok otton így nem tudom idézni.
A lényeg, hogy már a mod nélküli indítást sem enged. Valaki tapasztaltá már hasonlót. Nem igazán szeretém, hogy emiatt újra kelljen telepítenem a gépet, pedig nagyon játszanék vele...