35054
-
#34453 Sziasztok!
Lassan hozzálátok az ARMA III telepítéséhez, de szeretnék kérdezni egy-két dolgot.
Olvastam, hogy a játék bőven meghaladja az ajánlott rendszerigényt, és még a mostani csúcsgépeken is akadozik. Vannak esetleg csomagok, community patchek az optimalizálás javítására? Apropó community patch létezik a játékélmény bővítésére?
Soha nem játszottam ezzel a játékkal, mert régen a gépem nem volt jó hozzá (most talán az), de régen az Operation Flashpointot nagyon szerettem. Ha jól tudom ez is hasonló, csak kicsit királyabb :D
szerk.: csak szinglibe játszanék vele, a multi nem igazán érdekel. Bármilyen must have mod érdekel ami növeli a játékélményt :)
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.10.21. 18:19:16 -
#34452 nos igen ezek tényleg kimaradtak , de reméljük , hogy valamelyik DLC-ben majd megbujik valamelyik .
Bár ez akkora változásnak kéne lenie, hogy csak magában adx12-nek egymérfőldkönek kéne lennie. A VR az annyira nem nagy gond, mert már most is megoldható,de dx12 nélkül gyakorlatilag esélytelen bármilyen normális sebességet kicsikarni belőle ami elvárható lenne .
Bár ahogy a többi játékot elnézzük ott sem tolonganak még a tiszta dx12es motorral ellátott cimek, de , hogy még neki sem állnak az nagyon nagy lemaradást fog eredményezni mikorra már csak az lesz azelsödleges platform -
Solt #34451 Igen, ezt már beszéltük, hogy előbb az az izé kapja meg, de engem most az lomboz le, hogy 2018-ig semmi konkrétum ezekről... még csak szóba sem kerül.
Na mindegy, nem károgok, ez van... úgysincs időm játszani, így legalább nem idegesít, hogy nincs időm armázni... -
#34450 Ja, hát az lehet, de akkor is a DayZ-féle DX11 engine jön először, a lényeg az, hogy a lassú szimuláció ne csökkentse az fpst. -
Solt #34449 DX11 már van...
Elég elszomorító, hogy ilyen távlatban ezekről semmi terv nincs! :( -
#34448 DX12 nem lesz, DX11 lesz majd először, az is csak akkor ha DayZ alá már sikeresen átpakolták, de lehet hogy csak ArmA 4-hez jön ki. -
Solt #34447 Én néztem félre, vagy 2018-ig gyakorlatilag semmi infó sem a DX12-ről, sem a VR-ról? -
#34446 Arma3 roadmap
Tavasszal rendbe teszik a vadászrepülöket egy DLC formájába és év végéig a tankokat is megcsinálják -
Paladin #34445 Gondolom nem workshopból használod a cba-t, és frissítés volt közben.
Megnéztem, és bizony, ma volt belőle új. -
#34444 exile- modal játszom 1 hete kb.
1 szerveren voltam végig, ma este pedig csatlakozáskor felsorol egy csomo file-t a CBA-mod al kapcsolatban...are not signed by a key accepted by this server. To play on this server, remove lsited files or install additional accepted keys...
valaki tud megoldást? ha kitörlöm akkor sérül a mod nem? -
#34443 King of the hill megy ezzel a móddal, a többi a leginkább community coop.
Meg persze sok küldetést is csináltak hozzá steam műhelyben lehet keresgélni. -
#34442 Itt nem kell bajlódni a modokkal leszedi magától ami kell az adott szerverhez! http://a3launcher.com/
Nagyon jó kis progi! Ajánlom mindenkinek aki nem ismeri!
-
Max_Andaxin #34441 No, sikerűlt leszednem a WW2 mod-ot...most már vannak járművek is, meg minden. Most viszont szervert nem találok ahol játszatnék-:(((
Komolyan őrület,...vagy csak én vagyok ilyen nyomi???? -
#34440 Wasteland, Exile, Braking point, Ravage, és még van pár ami hasonló. -
#34439 arma3 hoz létezik valami minőségi dayz -mod szerűség? -
Fürtös #34438 Nem tudom hogy számolja a sebzést de van reaktiv töltet a tankokon :D
Van minden ami kellhet -
Paladin #34437 Nálam nincs teljesítmény csökkenés, és abszolút nem bántam meg, nagyon jó kis map. -
#34436 Értem. Köszi az infót! -
#34435 Sajnos nem, Tanoa nagyobb városaiban fele annyi fps-em van mint Altis nagyobb városaiban, ezen kívül pedig sokszor megakad, így sajnos játszhatatlan.(néhány jó dlc után megbíztam a fejlesztőkben és előrendeltem, kár volt) -
#34434 Üdv! Az Apex kieg is hasonló gépigénnyel rendelkezik mint az alap játék? Elgondolkoztam a megvételén, de ez az egy dolog ami vissza tart picit. Alap játék medium beállításon 40-50 fps-el megy. -
Sith #34433 Fordítva nézelődj, néz egy missiont (workshopban scenario néven fut) singleplayer multiplayer stb és ott fel vennak sorolva hogy milyen modok addonok kellenek hozzá na azokat szedd le, a mission mellé, ha mindez megvan tudod indítani a missiont. -
#34432 Steam műhelyből szedjük mi is, szerintem neked is jól van meg csak függ a küldetéstől is hogy mi van lepakolva.
Pl ezt a küldetést én csináltam és vannak benne járművek is:
videó -
Max_Andaxin #34431 Ezt a WW2-mod ot hogy lehet leszedni, hogy minden működjön rendesen???
Seam-ről a "Műhelyből" leszedtem, de sem küldetések, sem járművek nincsenek, csak a gyalodgás, meg néhány statikus fegyver....Nem értem!!!! -
#34430 Halihó!
Érdemes még megvenni a sima ARMA 3-at Steam-en?
Főleg a Battle Royal mód érdekel. Van még elég játékos benne? -
tpM #34429 Szervusz Ica,
Keresd meg Fürtöst, ő eligazít. -
#34428 Zsírság!
Mi a helyzet ezzel a csodabringával?
Van hozzá T80, T90, Leo2A6 stb? Most hogy kijött hozzá az Everon, kedvem lenne megint hegeszteni.
Ahogy látom csak nem rakták bele a helisből a setHitPointDamage parancsot. Gondolom akkor még mindig ugyan az a szar HP-s rendszerű és ha szétlövöd a tank csövét felrobban tőle az egész? -
#34427 Kipróbálom, bár emlékeim szerint az inkább csak placebo. -
#34426 Hasonló gépem van, én is tapasztaltam teljesítménybeli változást, viszont a launcherben ha végig mész a paramétereken és jól állítod be akkor stabilizálódik az fps, nem lesz olyan mint régen de jobb mint 20 fps. -
#34425 Nektek hogy fut az új kiegészítő? Nekem sajnos sokkal többször akad meg/kevesebb az fps mint előtte, Tanoa gyakorlatilag játszhatatlan, kisebb harcokban is 20 körülire esik az fps, pedig nincs annyira szar gépem.(i5 4570+r9 390+8gb ram) -
Fox121 #34424 hali!
Újra raktam win-t és most meg nem olvassa be a mentésemet "Kint of Hill"-ben mi lehet a gondt múltkori instalásálsnál még jó volt..... ez a unitos dolog zavarhat be neki? -
#34423 Oszt a Bojler mennyi?
Jó falusi bort beszámoljuk árba? -
Gascan #34422 miert elado? :) -
tpM #34421 de minek bojler, hisz #nefürgyéle -
#34420 ugyanitt bojler eladó -
Requuu #34419 Eladnám Steames Arma3 játékot. Megvettem, de sajna nem jött be. Akit érdekel pm me és megbeszéljük, hogy adjam át. -
hatha ma meg nemvolt -
#34417 Igen át lehet. De esetedben valószínűbb, hogy eltaláltad a fa szélét és pont az ellen felé penetrált a lövedék. Editorban tudod ezeket tesztelni. :) -
#34416 Ez a katiba kegyetlen jó fegyver. 2-300 méterről 1-2 lövésezek mozgó célpontokat izzadás nélkül. Eddigi legjobb köröm mentem 7/1es stattal az előbb.
Amúgy azt jól láttam hogy át lehet lőni a fán? Egy elég vastag törzsű fa mögött volt az ellenséges játékos. Lehet hogy csak lagg volt és későn reagálta le a szerver -
#34415 ugye van a sector control KoTH meg a TDM KoTH. Igazávól szerintem ugyan az csak itt spawnol egy csapatszállító amire tudnak éledni a társaid. Felrobbantják akkor 5 percig nincs járgány.
Külön szintezel ebben a játékmódban és ahhoz képest lehet felszerelni a karaktered, de cserébe nincs pénz. Járgányok is szinthez vannak kötve -
#34414 Köszi. TDM-et nem. Az egy külön küldetés?