35054
-
#34533 Jó alap, de az argo a közelébe se kerülhet a squadnak.
Egyrészt modern hadviselés, nem futurisztikus.
- A Modern hadviselés azért kézenfekvő mert aktuális, tud rá építeni az ember és ezért jobban beleéli magát. A futurisztikussal se lenne gond ha jól meglenne csinálva a világa, de itt csak arról szól hogy pár ismeretlenebb technikát tesznek be egy görög szigetre és azt mondják ez a future. Ha a gyalogosok kezébe m41a több hangulat kerülne bele.(igen ez armára is igaz)
Másrészt a játékmenet.
-Arma és az argo is kötetlen ami jól hangzik, de csak azok számára lesz összjáték akik ráveszik magukat, hogy együtt dolgozzanak.
A Squadban és a project reality-ben is rengeteg megkötés van, rákényszeríti a játékost, hogy együtt játsszon a többi játékossal. Nem feltétlen jók ezek a megkötések, de elérik azt amit más játékokban nem nagyon tudtak, PVP és mégis fej-fej mellett haladnak a játékosok. Ezt még az arma se tudja, ha nem ai ellen játszunk akkor rohangálunk össze-vissza igaz összejátszunk, de nem mozgunk együtt csapatban.
Az argo ingyenes jelenleg, ami nem is érdekelne, de a fejlesztése erőforrást kíván, ezeket a játékmeneteket beletehették volna az armába magába is ingyen. -
#34532 Ettől többet irtam. Örülök, hogy a fórum levágta a smile utáni részt! Hogy roh...
Repvez: armat folyamatosan fejlesztik, és írjak újra az alapokat. Nemtudom te milyen alapok újrairasát hiányolod. Sitrep-eket olvasod?
Projekt Argo nekünk jó. A szigetet ingyens DLC-vel megkapjuk a 16. szülinapra, meg azokat a javításokat is amiket ők javítanak. -
#34531 Félre értetted..én a Bohemiásokrol írtam, nem a Squad-osokról.
Repvez: ha jól tudom nincs heli, se tank (tudom, tudom! tpM -
#34530 és mi is az amit a squad nem tud?
A bis enélkül is kijavithatna olyan funkciokat amit eddig nem tett,de ugy látszik nem is akarnak, pedig agogy irod mindenhez hozzáférnek és ők is csinálták az egészet,hogy át is lássák.
de valahogy uj funkciok beépitése elörébb valo nekik mint az alapok rendbetétele -
csanyigabor #34529 Unreal Engine alapú a Squad, hozzáférnek a motor forráskódjához. -
#34528 Csomó dolog megvan nekik, amit a Squad még nem tudott megoldani (vagy lehet nem is akar), és az engine-hez is hozzáférnek (hiba javítás, hiányzó script funkciók, hibás script funkciók javítása) így gyakorlatilag olyat is meg tudnak csinálni amit a Squad-osok nem tudtak volna. -
#34527 Leesett miért csinálják a Projekt Argo-t. Squad konkurenciának. Arma jó alap (először ők is ezt akarták). -
#34526 egy kicsit lemaradtam a patchek követésével csak a cikkeket olvasom róluk, az 1.64es kijött már? elvileg abban javitottak az AI ujkeresését és a jármüvek vezetését.Valaki nézte már? talán már át megy a hidon is ? -
#34525 Ez az egész kínai volt nekem, de újonc armásként szívesen csatlakoznék egy kis teamspeakes mókára :) -
Fürtös #34524 Lesz! :D remélem megvan még valakinek OFP alatt mert én már csak nyomokban emlékszem -
tpM #34523 TCZ lesz? =) -
Fürtös #34522 Hölgyek urak, örömmel jelentem be, hogy a mai nappal életre kelt az Arma 3 szerverünk.
A cél egy Magyar/nemzetközi PVP szerver futtatása klaszikus CTF/ArmorCTF/Sector control pályákkal RHS mod alatt
(Hasonlóan az URAL66 hoz és a TacBF-hez)
Természetesen szívesen látunk minden küldetést és ötletet.
Remélhetőleg a hétvégén mindent fel tudunk konfigolni és elindítani.
Mindenkit szívesen látunk ,akinek bármi ötlete, javaslata van az ne tartsa magában.
Esetleg ha valaki jártas pályaszerkesztésben és van kedve pár régi klasszikust átportolni az vendégem egy sörre
Hétvégére igyekszünk a Kolhoz DM-et és az AliBaba CTF-et tető alá hozni aztán mehet a néphirig -
#34521 Előző szombaton 20-30 an voltunk kb. -
krizsi69 #34520 Köszönöm.Utànanézek. -
T800 #34519 Jól hangzik! Hányan vagytok eddig a játékra? -
#34518 Csak ennyi üzenetet dob mást nem?
Sokan módokkal játszanak, lehet nem enged fel a szerver ha nem futtatod az adott módot.
Vagy ha nálad fut valami mód az is bezavar, van mód ellenőrzés a legtöbb szerveren. -
krizsi69 #34517 Sziasztok. Segítségre volna szükségem,megvettem az arma3 játékot a Bohemia Interactiv oldalán,kaptam hozzá a zeus modot,de ahogy belépnék egy szerverre az esetek kilencven százalékában kapok egy + You kicked off the game " feliratot és kivág a szerverről.Ha valaki tudna megoldást erre a hibára azt előre is megköszönném... -
#34516 On: http://arma.hu/kunena/jatek-szervezes/7-new-hope-hadm%C5%B1velet.html -
T800 #34515 Srácok! Tudom off, de hátha valakit érdekel:
http://joinsquad.com/readArticle?articleId=128
Free weekend + 50% akció! -
#34514 Nnna, már nem is köll megvennem az Escape from Tarkov-ot ;) Zsír! -
#34513 Inkubátor. Majd meglátják mit lehet kihozni belőle. Kísérleteznek. -
#34512 Szerintem ez nincs átgondolva rendesen, ki célközönség? Amiben az arma kimagasló azt teljes mértékben mellőzni akarják argoban, minden amit it kapsz akárhol máshol megkapod sokkal jobb minőségben. -
#34511 Project Argo: Atcade-os, egyszerűbb ui, nincxs action menü, stb. A multira helyezik a hangsúlyt. Gondolom megprobalnak verseny szintre vinni. Szerintem ez abból a szempontból jó, hogy az arma így most már megmarad mint hardcore-os franchise Argo meg lesz az egyszerűbb lövöldözős. -
#34510 -
#34509 Ahhoz dinamikus fény-árnyék rendszer kellene. Ráadásul mivel az videokártya effekt, így optimalizálná is kicsit a játékot.... Pff, ez itt a Bohémia Interaktív ne legyenek irreális elvárásaid
Fölösleges bármiféle elképzelést dédelgetni a játék felé, elég sokat elárul a cégről a directX 12-es hercehurca.
Jót akarnak őt, viszont úgy ígérnek, hogy felmérnék van e haszna, vagy megtudják e oldani. Ebből nekem az jön le hogy nincs megfelelő erőforrásaik egy komplexebb optimalizált jól működő rendszer kialakítására.
A következő DLC sorozat sem fog ezen változtatni, szóval az alapra kell építeni és elfogadni.
Például személy szerint a jelenlegi grafikával nincs gondom, de örülnék egy jó optimalizálásnak, 3D stereo támogatásnak(vagy VR) és red orchestra 2 fajta scopenak, a mostani zoomolt verzióval a trackIR megőrül ráadásul a zoom mértékével megegyező mértékben nő a visszarúgás is. De nem is reménykedek, talán majd a 4. részben 5 év múlva.
Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2016.10.28. 12:20:28 -
Paladin #34508 Én már azzal elégedett lennék, ha a szobában levő fényforrás nem világítaná meg a külső falakat is :) -
#34507 Az alap árnyék rendszer model alapú, az egyik legrosszabb megoldás ráadásul procit terhel, ezt átírni elég sok idő lenne.
Ez az árnyék rendszer viszont grafikai, videó-kártyát terhel ráadásul nem is ők készítik, csak beimplementálják a játékba.
Örüljünk hogy megkapjuk, 3 éves már a játék. -
#34506 SPgwA_0zRa8
ezen az állapoton nem segít , azon az egy szem ajtón annyi fény jön be, hogy beviládit még a lépcsőfordulóba is ?
-
#34505 Értem, de attól még a sima árnyékolás nem jó, addig ez sem fog jól mutatni. -
#34504 Itt nem a sima árnyékról van szó, hanem épületen belüli árnyékokról, ez külön kapcsolható az rendes árnyékoktól függetlenül. -
#34503 Ezzel a jobb árnyékkal egy baj van, hogy olyan helyen is féyn van ahol árnyéknak vagy sötétnek kéne lennie.
Nincs olyan ablaktalan ház vagy tank belső ahol ne lenne nappali világos, csak tudnám, hogy jut be a fény oda? ezen a HDR vagy szórt fény szimuláción kéne változtatni, hogy legyen értelme az árnyékokkal foglalkozni és felhasználni mint játékelemet kihasználni az árnyék adta rejtözködést stb.. -
#34502 A minap twitteren jelezték, hogy a CQB pályák véletlenszerűen készülnek. Szerintem van piaca, bár engem se fogott meg. Én is maradok az armánál.
SITREP #00179: https://dev.arma3.com/post/sitrep-00179
Új, jobb minőségű árnyékok:
A Jet DLC tartalma (feature, content) már nem akarnak módosítani, mivel már zajlik a fejlesztés (bővebben a köv. sitrepekben). Itt max annyira szólhatunk bele, hogy mikor a dev-branchre kerül, akkor kell tesztelni, véleményezni.
A Tank DLC-hez viszont várják az ötleteket: https://forums.bistudio.com/topic/196366-tanks-dlc-feedback/ -
#34501 Tuti recept: Battlefield 1 grafika + arma játékmenet + VR = egyből PTSD-t kapsz (Post-traumatic stress disorder)
Egy időben én is szemeztem a Squaddal, de inkább az armát vettem meg. -
T800 #34500 Szerintem meg pont,hogy nem tartozik se a COD se a Battlefield játékok listájába. Ott meny tényleg az amiről te beszéltél :) "lövök mindenre ami mozog" Ez a játék a Bf2 project reality mod készítőinek (ha nem tévedek) az új szüleménye, ami erősen alfa stádiumban van még, de ahogy néztem szépen haladnak vele a srácok. Arma után talán ez az a játék ami a realizmusra törekszik,persze nem olyan részletességgel mint az Arma.
https://www.youtube.com/watch?v=pVGEm8Y7mg4
Csekkold le ezt a videót -
#34499 A kezdetekkor még testszett, de ahogy több infó jött rola kiderült, hogy csak 12 egy tucat lett belöle.
Lehet, hogy vannak benne jó dolgok, de nincs benne semmi olyan a játékmenetet illetöen amit máshol ne láttunk volna.A szokásos 2 csapat kocka térképen agyatlan futok lövök mindenre ami mozog. Meghaltam respanolok aztán folytatom ahol abbahagytam.
kár érte -
T800 #34498 Lehet OFF de nem játszik innen valaki a Squad nevű játékkal?
www.joinsquad.com -
#34497 Arma.hu vagyunk páran, persze van lappangás. Ezenkívül még a Haf csapata is aktív. -
T800 #34496 Srácok!
Van még valami szervezett játék? Gondolok itt most Coop-ra vagy akár PVP-re is. Annó sokat jártam fel az ARMA.hu-ra de nem tudom mennyire aktívak ott még az emberek, vagy hogy van e valami más magyar közösség ahova lehetne csatlakozni. -
#34495 1. Az egeret úgy tutom a marker fölé kell húzni és utána delete gomb
2. Ha waypointra gondolsz azt csak a szakaszvezető és a high command tuda adni. Járművekben talán még a commander, de ebben nem vagyok biztos.
Csináld végig a Bootcamp-et és az összes tréninget. Azokban benne van minden fontosabb tudnivaló.
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2016.10.25. 17:18:41 -
#34494 Köszönöm, kiprobálom