35054
-
tpM #34373 Lehet nálad egy marokfegyver, amire gyorsan át tudsz váltani a beállított billentyűvel, és lehet nálad egy másik a hátizsákban, vagy a mellénybe "dugva". Nem lehet majd egyszerre kettővel tüzelni. :D -
Max_Andaxin #34372 Bár akkor a rendes pisztoly helynek mi értelme lesz? Vagy akkor lehet majd 2 pisztolyom és egyszerre tudom használni a kettőt??? -
Max_Andaxin #34371 -
#34370 Mindenki. -
Max_Andaxin #34369 Ma nem tudtam játszani...de ez a változás, ez most mindenre kiterjed, vagy csak az APEX-t megvásárlók részesülnek eme kiváltságban?? -
Gascan #34368 tegnap vegigjatszottam coopban a kampanyt ... sztem inkabb olyan 3 ora korult volt az egesz
egesz jo lett, csak rovid figyelembe veve, h az Arma 3at ha jol emlekszem pont annyiert vettem elovetlbe 23 euroert mint ezt a DLCt
Utoljára szerkesztette: Gascan, 2016.07.15. 17:48:50 -
tpM #34367 A mai devbranch-csel bekerült egy olyan változás, ami lehetővé teszi a géppisztolyok és pisztolyok mellénybe való elrakását. -
Max_Andaxin #34366 ..most ez mi ez??? A Campagine-t lehet multiban - gondolom coop - játszani???? -
Gascan #34365 nekem is tetszik ... igaz meg csak az elso 2 volt meg ... viszont en multiban csatlakoztam valakihez es igy egesz jo .. jobb mint arma 2 szingliben -
#34364 Egész jó lett az Apex protokol. 5-6 óra alatt végig lehet játszani. Főleg dzsungeles területen játszódik. A küldetések az End Game játékmódhoz hasonlóak. Ahogy haladsz a küldetéssel egyre több respawn pont van(hogy ne kelljen annyit gyalogolni). Mentés nekem nem volt(szólóban játszottam, de lényegében multikét futott), így praktikus volt h mindig van a közelben respwan pont.
Az AI meg betegesen jóra sikerült sztem. A dzsungelben úgy éreztem magam mintha a vietnámi háborúban lennék. Puff puff, de honnan lőnek? Félelmetes volt. Meg valahogy mindig hátulról lőttek le ...
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2016.07.14. 20:40:43 -
Max_Andaxin #34363 Na ettől tartok én is, főleg a trailer-t látva...én olyan látványban soha nem fogok játszani...na mindegy....majd ha legy egy min 60%.os leárazás...megveszem. -
#34362 Annyi különbséggel, hogy a Tanoa szigeten is tud majd játszani, ami kicsit jobban eszi a gépet. -
Paladin #34361 Ha most jól fut, akkor az apexet megvéve is jól fog futni. A program ugyanaz, az apextől csak a content (sziget, fegyverek, járművek, kampány) lesz több, ha megveszed. -
Max_Andaxin #34360 Üdv Srácok! Olvasgatom a hozzászólásokat, és látom, hogy az ARMA sem a fenékig tejfel kategória. Most, hogy ismét működik a gépemen - hozzá teszem, hogy nem multiztam még normálisan - én nem tapasztalom a lentebb írtakat. Bár ha jól veszem ki a szavaitokból ez azoknál van akik az APEX-t is már használják? Az ennyire számít?
Én jelenleg teljesen jól elvagyok a Campagine-al, még azt sem játszottam végig. Bár az én elvárásaim mások kicsit. Nekem az Op Flashpoint GOTY is az EDITOR miatt jött be annyira. Plusz, ahogy abban is az ARMA III-ban - lehet én vagyok túl beleélős, - de néha teljesen magával ragad a történet. Néhe elhiszem, hogy küzdök valamiért, és rosszúl esik ha elvesztek egy-két embert csata közben....
Az EDITOR-ra visszatérve. Van olyan aki kicsit komolyabban foglalkozik szerkesztéssel? Mert lenne egy-két ötletem, amit szeretnék megvalóstíani, csak kevés hozzá a tudásom.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.07.13. 16:30:20 -
#34359 Sajnos a mi társaságunkban minden 2. embernek van gondja az új patch óta.
Arma előtt foglalkoztam Heli szimulátorokkal így a lefejlesztett fizika még ha nem is tökéletes de kielégítő, többet ér számomra mint a csiszolt grafika, de ez megint csak személyes vélemény.
DLC bunndle úgy emlékszem olcsóbb volt, és ott nálam közrejátszott, hogy pont betaláltak két olyan fejlesztést ami kifejezetten érdekelt.
A Mostanival se lenne gond, ha nem lenne elárazva, vagy lehet az a gond, hogy a tartalom nagy része nem vonzó számomra.
Ha belegondolok ami érdekes az 2 fegyver és a sziget, ha belevesszük a grafikai fejlesztést(és most nem számítom bele hogy stabilitási gondokat okoz egyeseknél) akkor nekem ez a mostani ár negyedét éri meg. -
Paladin #34358 Te nagyobb társasággal játszol, úgyhogy biztos igazad van, ami a technikai, gépigényes, stb dolgokat illeti. Én pár fős baráti társasággal játszom, ott nem tapasztaltatunk hasonlókat.
Vicces, hogy pont a helisre mondod, hogy neked megérte, arra szokták a legtöbben azt reagálni, hogy "két heli ennyiért?!" ;)
Egyébként ha jól emlékszem, a dlc bundle is kb ennyibe került. Ahhoz képest az Apex pár darabbal kevesebb fegyver, pár darabbal több jármű, egy nagy, részletes, profi map, egy kisebb új kampány... szóval ha így nézed is, ott van ár érték arányban, szerintem. -
#34357 A Marksman és a Heli DLC meg is érte számomra, de az Apex még a fejlesztéssel együtt is kevés tartalom az árhoz képest.
Nem is beszélve hogy az elmúlt 3 patch óta csak a szívás van a játékhoz gyártott módokkal, mindenki szidja őket de ez nem is szempont mivel nem a fejlesztőknek kell a móderekhez igazodni hanem fordítva, de azért még is csak beintés.
Viszont megnövekedett a gépigény és instabil lett a játék így rengeteg játékos a communityben szív, kidobálja őket a szerverről folyamatosan ráadásul a jobb géppel rendelkezőknek is fps dropokat produkál, persze erre van orvosság ha jól beállítjuk a paramétereket, de ehhez nem érthet mindenki, olyan nehéz lett volna megoldani hogy magától beállítódjon?
Támogattam az arma fejlődését sok ideig, de mostanság több szívás van vele mint élvezet és az új tartalom sem csábító kicsit sem, persze ez magán vélemény, de érdemes elgondolkodni hogy mit is veszünk meg és mennyire éri meg, ész nélkül ne támogassuk azért őket mert biztos jót akarnak...
ui.:Paladin: teljes árú játék igen, persze nyílván nem AAA kategóriás játékokról beszélek. Anno az Arma 2 OA olcsóbban vettem meg megjelenésnél és több tartalom jött hozzá az alap arma 2 es tartalomhoz képest mint az apex.
-
Paladin #34356 Így van. Meg lehet nézni, mennyi minden jött ingyen a marksman dlc óta.
Persze megtehetnék, hogy tesznek a community-re, és leszarják, hogy mennyire lesz fragmentált a közösség, és platform update-eket is így évente kapnák a contenttel együtt, akik fizetnek érte. Akkor ebben a dlc-ben lenne a nexus, az eden, és az ezer tweak és fejlesztés amit a spotrepekben vissza lehet nézni nyugodtan. Úgy már nem tűnne soknak az (jelzem, normál dlc szintű) ár, és mindenkinek csengetnie kéne, ha nem akar lemaradni.
-
#34355 Szerintem nem drága. Azért ennyi, mert ők sem ingyen dolgoznak. Szóval amit "ingyen adnak" az bőven be van árazva, csak ugye nem mindenki fizet érte, hanem a community egy része. Az előző dlc-k ára se azért volt annyi amennyi, mert pimasz lehúzós fráterek. Én sem azért vettem meg eddig mindent, mert nagyon kellett a sok tartalom. Hanem azért mert szerintem igy nem darabolják a játékosbázist és ez jó. Ha havonta jönne ki ennyiért dlc azt azért túlzásnak érezném, ez még sztem ok. -
#34354 Azért tölt minden alkalommal több gigát, mert új kódolást kaptak a fájlok, amit a steam nem tud kezelni. Erre felhivták a figyelmet sitrepben is. -
tpM #34353 A HK41x család az egyetlen, amire azt mondom, hogy hozza a szintet. -
tpM #34352 Nézd meg azt a LIM-85 nevű akármit, aztán tedd mellé a Navidot vagy az SPMG-t...
Nézd meg az AK-12-t, AKS74U-t... Arma 2-es szinten vannak.
A Marksman DLC-t megvettem, mert nagyon jól kidolgozott modelleket hozott, szép textúrákkal, korrekt hangokkal, erre Apexben meg ilyen felemás katyvasz vár. -
Paladin #34351 Harminc (23) euroért teljes árú játék?? Áruld el hol vásárolsz! ;) -
#34350 Mi a gondod az új fegyverekkel? Szerintem a fénypontjai a kiegészítőnek, igaz a fegyver hangok nem a legjobbak, de fegyverek kidolgozottsága megfelelő. Viszont sehogy sem fér a fejembe, hogy ilyen kevés tartalom mellett hogy kérhetnek el egy teljes játék árát ezért a kiegészítőért.
Ezzel egyébként sokan a arma.hu tsen egyetértenek.
Véleményem szerint tesztelik meddig mehetnek el, ha most ennek nagy sikere lesz a jövőben tovább csökkentik a tartalmat ugyanezért az árért, valószínű része az új üzleti stratégiájuknak. -
tpM #34349 Reméltem, hogy kiadásra felpofozzák ezeket az új fegyvereket (Apex), de tévedtem. Egyszerűen még a sima A3-as fegyverek szintjét sem érik el, nemhogy a Marksman DLC-ben szereplőkét... -
#34348 Azt értem, de elvileg a devvel minden nap érkezett frissités , tehát elvileg naprakésznek kéne lennie, nem kéne, hogy 4gb okat toltsön ujra, aki a simát használja annak ugye csak mondjuk 2-3 havonta frissül amikor a verziószám is ugrik, ott érthető lenne.
Ezért nem tiszta a dolog. -
Paladin #34347 Az apex nem csak content, hanem platform update is, mint eddig is mindegyik. Értsd úgy, hogy egyben új patch is.
Ahogy mindig, most is csak a content a fizetős.
Röviden Tanoa!=Apex :)
Én megvettem, nekem 9.4 gigát tölt. -
#34346 Nekem most kezdett el letölteni 4.2GB-ot. -
#34345 -
#34344 Már pénteken leszedett nekem 3,4gb ot, bár nem teljesen értem a szisztémát, mert én nem vettem meg csak a dev verziót használom.
Akkor miért szedi nekem le az apexet feleslegesen? ha a devben lehetne használni legalább akkor még megérteném, de igy , hogy semelyik verzióban nem lehet igy ne is szedje le hozzá a dolgait csak aki megvette. -
#34343 19:00 órára ígérték, ha minden jól megy... -
Gascan #34342 nektek mar letoltotte az apexet? ugy tudom ma van a release -
JanáJ #34341 A hanggal mi gondod van? Nekem Tanoán devben olyat játszik, hogy kiakadnak hangok. Pl a repülőn hallom a flaps-et, vagy a futó kiengedését, de hajtómű hang nincs. Hasonló kerekes járműveknél is. Minden új játék indulásnál jó, de 5-10 perc alatt elromlik. De ha 30 percet állok egy helyben és utána ülök járműbe, akkor 30+5 perc. -
#34340 Köszi!!!! Végigolvasom, mert ahogy látom, az enyémnél jóval erősebb gépekkel is előforduló hiba ez... (Mert pl.: nem függ a beállított részletességtől se...LOW-tól HIGH-ig minden kombinációnál előjött eddig... -
Solt #34339 Ezt a kettőt találtam: FPS Drop / Sound Lag
Ha itt nem találsz semmit használhatót, akkor kéne egy videó a jelenségről, amin látszik az FPS, CPU órajel, kihasználtság, GPU órajel, kihasználtság, illetve memória használat. (GPU is)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.07.10. 13:06:02 -
#34338 Phenom II 945-el játszok + Radeon 6870 és most fejeztem be a kampányt, teljesen jól futott.
Multiban viszont elég kevés az fps, főleg a bázison meg a városokban.
Egyelőre nem cserélek procit, most egy GTX 950-et akarok venni mellé. -
Gascan #34337 sztem az en konfigom meg egy ideig megallja a helyet, az uj konzolok dominalnak meg 4-5 evig.. azokat portoljak nagyreszt, azokhoz meg az ilyen gepek jok .. van egy-ket PC exkluziv kivetel mint Arma
ha aramazni akarsz akkor egy intel i5 46xx valamiben gondolkozz szerintem, video karit meg nem is biztos h kell cserelni de Armahoz proci kell -
Solt #34336 Így, hogy repvez-nél nincs ilyen hiba gyengébb gépen, ezt kizárhatjuk...
Kicsit nehezen fog már az agyam, holnap utánanézek hátha találok valami infót. -
#34335 Hát igen, gondolkodtam hogyan lehetne fejleszteni, de töméntelen pénz jön ki a végén mindig. Ha csak CPU-t keresek, akkor komoly fejlődés nem várható sima AM3-as laptól. Max egy X6 1100T-s...ami a top bele.
Ha lapot is cserélek...akkor nagyobb a játéktér, de magasabb a költség is persze... Meg most mi éri meg, ami pár évre megállja a helyét? Intel 1151? Vagy AMD FM2+ (bár az AM4 a levegőben...) -
#34334 Ami érdekes, hogy mondjuk 1.58-1.59-ig folyamatos volt...az azt követő verzióktól van a probléma...mondjuk nem tudom, hogy annyi fejlesztés ment a game-re, hogy megnőtt volna a gépigény???