Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Na az ember lehet tisztességes és mégis képes elbújni kérésre egy csigalépcsõ mögött. <#falbav>#falbav>
DancZer: van egy ilyen parancs a beta patchben:
<93622>93622> New: Scripting function eyeDirection.
Ezt azt jelenti, hogy scriptel a belsõnézet szögét tudom variálni gyalogos egység esetén?
Mert õszintén szólva eléggé örülnék neki, ha már végre nem csak a külsõ nézet szögét lehetne állítani.
Köszönöm!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ha igen küldj privbe egy email címet és küldök egy plugint amivel úgy megnyitja a pbo mintha tömörített fájl lenne, vagyis inkább mintha mappa, mert nem tömörít és nem is csomagol semmit.
Ui.: ha küldetéseket elkezdesz vele szerkeszteni, ezzel a pluginnal tudsz betömöríteni is, de nálam idõnként hibás, tehát úgy szoktam, hogy kitömörítem a users/Documents/ArmA 2/missions mappába.
Ha pl Vogonstarship.Chernarus.pbo a neve csinálok egy Vogonstarship.Chernarus mappát és a pbo tartalmát ebbe másolom.
Ezek után megtudod nyitni a küldetést a játékon belül editorba és el is tudod menteni, ilyenkor a játék maga készít egy pbo t neki.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Regeditben ki kell törölni az Armás hozzátársítást, meg úgy általában mindent a .pbo-ról. Ezek után elindítod a cpbo-t. Felajánlja, hogy mostantól társítva lesz és igazából ennyi. Nem is kell ezek után az exével foglalkozni, mert dupplakattal kicsomagolja, jobb klikk -> create PBO-val pedig .pbo-t tudsz csinálni az adott mappából. Remélem érthetõ.
Addig rájöttem, hogy ki kell csomagolni a .pbo-t fájlját,le is szedtem kegety cpboját, de akárhogy kattintgatok nem történik semmi,nem tudom társítani a .pbo fileal.
Mappából már tudok .pbot, de ha rákattintok jobb egérrel a .pbora akkor nem adja ki semmi féle kicsomagolási lehetõséget.
Ötlet/Tipp?
Remélem nem haragítom õket is magamra, a végén csak akad egy tag aki végül rám küld valakit 😄
Jobb esetbe lefizetnek, hogy többet ne tegyek ilyet.
rosszabb esetbe, találkozok egy gumi csizmás alakkal.
Annyit mond csak, so long, majd likvidál.
Ezek után még ki is porszívózza a lakásom, aminek végül is örülök valamilyen szinten, mert rá férne, csak ugyebár akkor már mindegy lesz <#nemtudom>#nemtudom><#zavart2>#zavart2>
Igazából Bis OA-s Eotech változatát használom most, útmutatásként a bohemiának, hogy egy kis odafigyeléssel jelentõs javulást érhetnek el.
Ez még friss gyári verzió, nem volt csatatéren, úgyhogy gyors ki is viszem és megtaposom párszor hogy jó karcos legyen <#mf1>#mf1>
Pl a Pzkpw(Panzerkampfwagen) rövidítését nem lehet semmi mással összekeverni,ellentétben az angol 3szavasokkal,amibe annyi mindent bele lehet látni 😄
www.smart-bus.hu
Remélem azért nincs harag<#lookaround>#lookaround>
Köszönjük, nélkületek sosem sikerült volna! :'(
<3
Ha megvenném steamen meg lehetne oldani hogy magyar legyen?
Pár ingame kép a fegyver packról:
#37. et nézd.
Viszont a plusz gombok jól jönnek, a csúszka pl nagyon hasznos nagyításra.
Lenovo y510p
Lesz replacment packja is méghozzá az USMC woodland változatából. Mivel jelenleg nincs sivatagi USMC a mostani verziót nincs mire cserélni.
Ha érdekel a jelenlegi verzió arma.hu ace szerverén fenn van a @armahu mappába. Addonsynkel leszedhetõ.
Ezek a gázkarral rendelkezõ joyok mennyi plusz adnak mondjuk egy armában? Ami ugye nem egy szimulátor. :-). A mostani valami ~10e-es MS joyommal az a bajom, hogy nem bírok vele finom mozdulatokat tenni, mert túl rángatom.
ON
Lenovo y510p
Esetleg 1 replacement filelal együtt?