LCD - Plazma
  • PyRex
    "A Sony miben hazudik? Kíváncsi lennék, mert azalatt a 14 év alatt amióta ebben élek még idáig nem igazán vettem észre semmi hazugságot....."

LOL! Hát kövessük végig a Playstation3-mal és a rá készülő játékokkal kapcsolatos dolgokat. Senki nem hazudott még ennyit konzollal kapcsolatban, mint a sony folyamatosan teszi :) Gondolom akkor a TV-knél is ezt teszi, csak ahhoz nem értek annyira, ezért nem tűnik fel.

Egy viszont feltűnt: Sony Bravia S-es és V-s sorozatot is néztem és próbáltam belőni rendesen, de nekem egyszerűen nem életszerű a képe. Kétségkívül gyönyörű, de a fehér színek valósággal világítanak és egyszerűen az életben nem így néz ki egy adott tárgy, mint ahogy az az általam próbált 2 Bravia TV-n. Komolyan mondom, hogy a 3LCD-s projis TV-jük képe - ebből a szempontból - jobban tetszett. Persze amúgy messze elmarad az LCD-től, de mégis valahogy életszerűbb, nem tudom, ez teljesen az én véleményem, lehet, hogy el kellett volna még szarakodni egy fél órát a beállításokkal.