Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Avenger
Regeltem én is, majd aktiváljatok 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

TDC Geronimo
najó😄DDD

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
de xD menj regelj ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

lol jelentkezes kivéve Rheya ;ðdd

anti hero

gekkosoft?
cska nem a tenger mélyérõl ;o)

anti hero

[HUN]Crassus
Zsír! /most lett egy fain 1 kezes kalapácsom😛😊/

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

shala
csekkolom 😄

non potest pluere aeternum

TDC Geronimo
Régi crimsonosok meg bíszt ismerõsei, akik jönnének majd aocozni azok, ide látogassanak el 😉

Arnoux
Vazze de várom már, h lejöjjön és kipróbálhassam! Tegnap este óta jön a fileplanetrõl és 61%nál tart!😄 Remélem reggelre lejön

TDC Geronimo
Itt a hivatalos infó. Crassus kardot élesíteni <#ravasz1>

Itt is lehet majd sz.tem.
Vagy kamu kártyaszámmal majd vagy anélkülis lehet aktiválni az elsõ 30 napot.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

TDC Geronimo
Akinek Open Betaja van örülhet :p

NeBby
Ez van az elõrendelésnél:
"A játék megjelenésekor Age of Conan feltöltõkártyát az EIDOS egyáltalán nem szállít Magyarországra. Azaz, akinek nincsen netes fizetésre alkalmas bankkártyája, az a gamecard-ok megérkezéséig (ennek idõpontja még nem ismert), egyáltalán nem fog tudni a játékkal játszani!"

És akkor mivan azzal a 30 nappal amit adnak a játékhoz? Azt csak akkor lehet aktiválni , ha már 1 hónapot befizettem?(Többi MMO nál simán lehetett tolni a 30napos kóddal)

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Torzonborz
igen. az assámmal rendszeresen elõfordul. néha magál "meggyógyul" és tudok egy darabig játszani vele aztán megint elõjön. elég kellemetlen . 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Elõfordult vkinek, hogy vga hibára hivatkozva kiakasztja a gépet, leteszi 400x300-as felbontásba, stb?

TDC Geronimo
Az igazság az, hogy ez egy bazinagy lehúzás. Szal szerintem rendeld külföldrõl, olyan helyen ahol neked rhinot adnak.

[HUN]Crassus
mondjuk mi van ha én Rinót akarok?

[HUN]Crassus
CD galaxis

TDC Geronimo
ja várjá mégse, mind1 akkor is drágább sokkal mint angoloktól szal kapják be :d

TDC Geronimo
5 euro nálunk 3k huf úgy néz ki. Hát kapják be rendelem game.co.uktól.

BEAST
honnan rendelted? -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[HUN]Crassus
hopp hopp:

Örömmel értesítjük, hogy megérkezett az

Age of Conan Mamut Elõrendelõi kód
ára: 3000 Ft (mely a végleges játék megjelenését követõ 2 héten belül
beszámíttatható annak árába).

A kód mind személyes ill. csomagküldéses, mind pedig digitális vásárlással
megvehetõ honlapunkon.

BEAST
Engem viszont pont ezert erdekel a jatek, pvp/pvp-rp servereken a folyamatos gankelesek miatt "kenytelen" leszel baratkozni, ismerkedni... igy alakulnak meg a legnagyobb guildek a vegere, es pont az allando konfliktus mozgatja majd a vilagot. Ugyis olyan serverre megyek ahova a regi ismeroseim/barataim, de ha valasztanom kellene most inkabb pvp-rpre mennek, mert eleg valoszinu hogy kevesebb verpisti mentalitasu ember megy majd oda, ConanabarbarHUN meg iRpwnage nevu emberek sem lennenek, ez is nagy plusz 😄

Nemtudom de engem nemnagyon vonz az rppvp. WoW ban töltött pvp serveres pár év sok retardja miatt a pvp sem . pvp lessz szerintem pve serveren is -vmi bg szerûség biztos lessz- viszont nem csesztet minden "pistike" ha épp questelni szeretnék.

Tomy Lee , ez a banner otvan a szeren 😉

"vessetek a mókusok közé" :)

Köszi😊

Tatyla
itt a többség hanyas szerveren van?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Arnoux
Ez nagyon állat

Én csináltam még annó Banner-t.Ezt:

Avenger
Gondolom mint a wow aréna csak kocsmában, és jön-megy a székláb 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

BEAST
najo, meg ezt sem tudod, nc :c

Torzonborz
még nincs benne sajna s nem tudni mikor kerül bele pedig ez jó móka lenne .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
? 😄DD

TDC Geronimo
Az a nipples szpem annyira szánalmas legalább mint ami wowba volt a dirgevel régen. Istenem de jó, hogy RPPVPn legalább elkerüljük az ilyen retardáltakat -.- Jössz te is!

Avenger
Valaki tudja hogy a kocsmai verekedés benne lesz alapból? vagy már most bennevan? valahol azt olvastam hogy startnál nem lesz még benne, de pvp ablaknál mintha láttam volna kocsmákat 😊

Jah , a fene vinné el😊
ELindítotam és megijesztett , randa volt és nagyon akadozott, míg rájöttem hogy olyan beállításokat csináltam aminél álltalában illõ restartolni a game-t(csak a progi elfelejtette ezt jelezni).Amint megtetem szép lett és gyors 😊, tetszik.

"vessetek a mókusok közé" :)

[HUN]Crassus
OMFG CSÖCSÖK! szal hangulat az van😄

BEAST
A hangulatot nagyreszt a community adja meg,foleg egy ffa pvp jatekban, a tobbi nem szamit -.-

Laza
En azert nagyban szamitok a hangulatra ... mert ha az nincs, akkor nem fogok orakig-napokig questeket grindelni csak ezert hogy szintet lepjek 😊

Mondjuk nem varok sokat, azt ugysem tudja visszaadni, amit akkor ereztem, minkor legelso undead karimat kezdtem a W megjelenese napjan 😉 (eddig egyik mmo sem tudta, sem elotte, sem utana).
De azert vmi hasonlot szeretnek ...

Remelem estig lejon a kliens - abbahagyom melo, eldobom tankonyv - es megyek <#email>

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nekem már le is jött onnan és mûködik is, csak ne felejtsétek a patch-elés elõtt átírni az xml file-t.
TDC Geronimo
*remeg* ;>

[HUN]Crassus
áááá 1 óra maintance:S

Faki
No én nézegettem felnyomtam két karit 20 fõle (Herald, Dark Templar) majd jól ráuntam. Ahogy elértem ezt a nagy szép világot, nekem egy szép nagy csalódás is lett. Szép nagy meg nyitott, de a kezdeti hangulat valahogy elröppent, aztán valamiért olyan érzésem támadt mintha egy "free" mmorpg-ben szaladgálnék bugyuta questeket csinálva. Tudom lvl 22-ként nem kell egy játékot megítélni, fõleg úgy hogy raidet, ostromot meg tuggyatökömmit még ki se próbáltam, de egyelõre nagyon bugos ez még és valahogy nem áll össze a játék világa.
Túl korai ez még, ráférne a játékra min 1 évnyi csiszolás, de valamiért nagyon sietnek és félõ hogy pont ezért is buknak majd bele.
Aztán lehet hogy csak a csalódottság beszél belõlem, mert töltögetés ment az agyamra 😊

TDC Geronimo
ja csinált csak azt az embert, aki elvileg ezt a topicot indította én még nem láttam itt, hogy õszinte legyek 😊

Tapasztalat: NEM 😄

Úgy lenne amúgy az igazi, ha a magyar oldalra lenne írva egy FAQ rész, és az lenne linkelve, úgy legalább egy helyen lenne minden.

Torzonborz
vki már csinált új bannert azzal nem tudom mi lett. de egy nagy villogó csillogó hupililazöldrózsaszín izé már csak észrevesznek. 😄

TDC Geronimo
Mondjuk ez is igaz 😊

Tökmindegy, akiknek a legnagyobb szükségük lenne rá azok alapból nem veszik észre az ilyeneket.

Lehet elkezdem azért.

TDC Geronimo
Nem ártana már egy banner csere is FAQ-al valóban.

Torzonborz
hmm nincs vkinek kedve a banner alá egy fákkot betennie ? csakhogy az általános kérdéseket ne kelljen lépten nyomon megválaszolni .