12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Nethyrrea
    azzal a csirkével akit első küldibe kísérsz el, hol is lehet találkozni megin? behajtanám az adósságát rajta :D
  • TDC Geronimo
    Whispelj Isabellre vagy Elderathra az invért nub :p
  • genRob
    Békés.
  • AntiHero
    Sziasztok.

Tud valaki adni meghívót/vendég kártyát vagy mit?

Szeretném kipróbálni a játékot. Ezelőtti Hellgate: London "csalodásom" óta nem veszek lutrira játékot.

Nagyon megköszönném ha tudna valaki adni. E-mail címet adk ha valaki ír nekem privátot.

Köszi
  • Maksi
    Tudna valaki feltenni 1-2 képet, akinek 8800GT, Core2 2,66GHz-es proci, 4 GB RAM van a gépében? Szeretném látni, mit lehet max kihozni a játékból egy ilyen konfiggal?!
    Előre is köszi!
  • kisfigi
    Szintén, de legalább bennt vagyok:) mi a karid neve?
  • 0Fritz0
    Bejutottam a Fury-ra, de mindjárt bealszom. :)
  • kisfigi
    ekkora peched nemlehet komolyan:D:D:DDD
    Most reggeltem furyra:DDD^^ Épp miután elmentél pár perccel engedett karit csinálni:D
  • kisfigi
    Lehet hogy ezek direkt nem mennek aludni fakk:D Na mind1 ennek már nincs értelme, jóccakát csá.
  • WiLDoR
    na jóccakát.
    én beleuntam -.-
  • kisfigi
    HA esetleg mennél másik szerverre, vagy bejutnál a Fury-ra akkor irj plz:D
  • Mr_no_NaMe
    Hagyjad biztos azthiszi, hogy az apjával társalog. Ennél szebb wowkocka bizonyítványt nem is mutathatott volna.
  • kisfigi
    Délután 5? 3-4 körül próbáltam én elősször és már akkor is fullon volt...:S
    És már tényleg eléggé idegesít...
  • WiLDoR
    nekme már kezd kibaszottúl elfogyni a türelmem.
    röhej, hogy délután 5-től nem lehet belogolni erre a qrva serverre ><
  • [HUN]Crassus
    bújd át a topikot először.......
  • kisfigi
    Az előbb még 2 szerver volt heavy load, mostmár csak a Fury.. van vmi mozgás ott:D:D
    Ez ad egy kis morált az enterezéshez:D
  • Glesthor
    Szerintem nálad nem stimmel valami. Még jó, hogy el nem küldted a picsába... Már elnézést a szóhasználatért! Ő csak a véleményét írta le. Ezerszer jobb, mint pl.: "mikó lesz máá tőrt szeró???" <- és ehhez hasonló kommentek.

Nem kell egyből lehordani valakit csak azért, mert nem azonos a véleményetek!
  • kisfigi
    óóó h aza... kössz szépen:D:D
  • Magh
    Ha megvárod a 30 másodpercet, nem dob ki desktopra.
  • kisfigi
    A játékban lehet egyáltalán olyat h log-out?:D
    Mert elég idegesitő hogy mindig amikor karit akarok váltani ki kell lépni teljesen, aztán vissza:D
  • Zsoltika 007
    Ha valaki tudna adni egy vendég kódot nagyon hálás lennék! Én is kiváncsi vagyok milyen.
  • [HUN]Crassus
    már bocs,de az eddigi hozzászólásaid alapján meg is érdemled,hogy buktad a 12k-t remélem már holnap abbahagyod!
    ez qrvára nem a te játékod,boldog vagyok,hogy nem jön be!
  • Mr_no_NaMe
    Én is azon vagyok, hogy megszeressem..na viszem tovább
  • WiLDoR
    én az első 5 szintből nem vonnék le semmilyen következtetést -.-
    pláne ilyet nem...
  • Mr_no_NaMe
    Nah elvittem egy demo-t Tortugebe...hát nem nagyon fogott meg a játék :S
    Jönnek hármasával a szörnyek és spellcast, spellcast semmi egyéb. Ráadásul ez a csőben való mozgás nagyon idegesítő. Remélem nem ennyiből áll a játék mert akkor már sajnálom azt a 12k-t..
  • kisfigi
    Hehe:)
    Én is erre gondoltam, hogy olyan 11-12 fele már tuti lessz aki elmegy aludni, és akkor ha nemis nyomok le vmi maratont de legalább elkezdem:D
    Addig meg különböző szervereken próbálgatom a class-okat, mert még nem igazán ismerem mind:)
  • WiLDoR
    aham, bár az enter gomb szép lassan már elkopik :))
    viszont ha törik, ha szakad, elkezdtem a guardian-om, még ma, lassan elkezd úgyis a casual tömeg szállingózni az ágyikóba...

közben Arthur királyt nézem, tökéletes bevezető a játékhoz :)
  • WiLDoR
    ez is csak nálad volt.
    nálam pöpecöl felment elsőre, ahogy a nagykönyvben meg van irva.
    full intel system + nvidia ftw.
    minden gamma bugmentes, szal' nemtom minek itt a problémázás holmi textúra, meg installgondok körül xD
  • OculusDei
    egy óra installálás után azt mondja nem jó az install. de egy reinstall megoldhatja.
    és ezért én fizettem...
  • Bhalage
    hallod Malav meggondoltam magam, 8kor autoba ultem, go MM, 8:20kor mar boldog aoc tulajdonos voltam :d
    lattam super mario galaxyt is, az lesz a kovi befektetesem, ha majd ugy erzem, hogy elfog a vasarlasi laz ;o)
  • kisfigi
    Szerinted érdemes várni?
  • WiLDoR
    nálam perfekt, semmi gfx bug, meg még ingame buggal sem találkoztam...
  • Nethyrrea
    betöltötte tortage-t, erre valami textúrahiba adódott és minden elkezdett villódzni, úgyhogy inkább kiléptem. másnak is volt ilyen?
  • kisfigi
    Maga szerver az van sok ahova felmehetsz, csak ahova én (mi) próbálunk feljutni az pont tele van, és nem enged fel:D
  • izomman20
    3 szerver van öszvisz? www.ageofconan.hu ezt irták.. igaz ezek preferált szerverek.... Van böven szerver vagy szükösködtök?
  • kisfigi
    nem vagy egyedül ezzel:D
  • izomman20
    genRob

Hol laksz? Borsodban akkor érdekel a dolog személyesen átveszem...
    Jelezz ha igen...
  • WiLDoR
    pontosabban?
    miből mennyi van?

nem birok bejutni a fury-ra -.-
  • TDC Geronimo
    Egész jó.
  • genRob
    Lesz egy eladó bontatlan példányom. Kicsit túl lett szervezve a dolog. Vkit érdekel esetleg 10ért? Hétfőn tudom küldeni.