Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akik játszottak vele tõlük kérdem: Játékmenetben tud vmi olyat, amit wow, meg többi mmo nem?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nekem akkor szoljatok, ha mar nem csuszkalnak a karakterek 😄
Egyebkent nalam az a kerdes, hogy a normal vilag terulet olyan modon instance rendszeru, mint a GuildWarsban ... vagy jobbat mondok, mint az EQ2-ben? Ahol a varosbol kimenet instance szervert kellett valasztani, es nem volt minden jatekos egy helyszinen?
Remelem nem 😞
Az, hogy ket zona kozott tolt, a fenet sem erdekli, hogyha minden szinten folyamatos interakcio lehetseges minden karakterrel, es egy adott teruleten ottvan minden azon a helyen levo jatekos.
Mint a D&D Onlineban (kiveve persze a dungeonokat).
Persze, hogy kinek mi a kivansaga, az szubjektiv ... de orulnek, ha 4 ev utan vegre valami epkezlab MMO a piacra kerulne. A mindenki altal ismert jatek ota megjelent stuffok eddig borzalmasak voltak 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
2900pro 1280*960 8x aa minden maxon
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"vessetek a mókusok közé" :)
Ugyhogy engem, az érdekel a legkevésbé, milyen lesz felszintezin a karit, én max szintre több lehetöséget szeretnek a bg-nel, és a isnta pve-nel.
Persze ettöl még lehet fos lesz a játék, és még annyit se fog max szinten nyujtani mint wow, de hogy lvl 5-ig csöben kell menni, nalam rohadtul részletkérdés.
Amugy meg bizni kell benne, hogy egyszer megjelenik a darkfall online, és akkor talán lesz majd egy jatek, ami tényleg maradandot tud alkotni wow utan.
Ami ebben agammában el fogja vinni a hátán dolgot, a a pvp, és a tervek jól hangzanak
elvileg bétába már kipróbálhatták az arra érdemesek az insance-lt pvpminigame-t is, és valljuk be, aki eddig nem próbálta a játékot, annak fingja nincs, hogy mennyi lehetõség rejlik maga a "forradalmi" harcrndszer miatt a pvp-be, kedve ott, hogy nem tudsz átrohanni a másikon, igy eleve esélytelen, hogy egy 8fõs meele csapat gázoljon át valakin, met mondjuk pár ember fér csak oda..:-Á)
ha mágjával csinálnak valamit sztem nagyon baba kis gamma lesz, a várostrom meg stbrõl meg még fingunk nincs..sõt igazából semmirõl..:-Á)
ez alapján meg a lvl13 alapján nem mernémlehúzni a gammát, nekem se teszik annyir a korlátzottság, de ez van:-)
másrészt, én igens élveztem, hogy egy hatalmas világban repkedhettem megkötések nélkül töltögetések nélkül, illúziórombolás nélkül.
bár azt meg kell hagyni, ha volt életed akkor nem tudtad élvezni a wow adta igen szegényes high end contentet, de (bár még nem játszottam ezzel) ahogy olvastam ez sem fogja megadni, ahhoz sokkal hosszabb távban kéne gondolkodni és szabadabban arra meg nincs pénz
semi ez, sem semmi más nem fogja ledönteni a wowot, amíg ugyanazt próbálják meg eladni úgy hogy egy-két részt belõle jobban csinálnak meg a többit meg szarul.
Remélem nagyon, hogy csak tartogatják a készítõk a puskaport a zsebükben késõbbre.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ti milyen wow-al játszottatok, az ok hogy amig wowban szinteztél, volt egy nagy világ, 1-2 hónapig amig elérted a max szintet, aztan a kövi x évre választhattal, hogy bemész egy instába pvp-ni x db masik emberrel, vagy bemész egy instába pve-ni x db masik emberrel, és persze egyidöben öli 1000 klan ugyanazt a raidbosst, a köztes idöre meg szabadon ugrálhattál a városban. Aki ráadásul indulás után 1 évvel kezdte a játékot azt a max szintig találkozott 30 emberrel? Sokra ment azzal hogy nem kellett töltögetnie.
Engem wow-ban is az zavart volna a legkevésbé ha elvyn forestböl dusk woodba töltöképernyövel megyek át. Wowban sincs szintezés közben nagy bejárható terület, lvl 6-ig 1 zonaban tudsz szintezni aztan 12-ig egy masik, es igy tovabb. Nem ettöl fog eldölni hogy jo e a jatek vagy sem, az a kérdés mi lesz akkor ha elérted a max szintet.
Engem csak az érdekel, hogy tud e majd vmi olyat nyujtani a játék max szinten ami leköt legalább addig amig esetleg ki nem jön vmi jobb mmo.
A high end content a lényeg nem az a 2 hét amit szntezéssel töltesz, ha azt akarom hogy a szintezés legyen a content lineagezni megyek.