12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#3255 azzal a csirkével akit első küldibe kísérsz el, hol is lehet találkozni megin? behajtanám az adósságát rajta :D -
#3254 Whispelj Isabellre vagy Elderathra az invért nub :p -
#3253 Békés. -
#3252 Sziasztok.
Tud valaki adni meghívót/vendég kártyát vagy mit?
Szeretném kipróbálni a játékot. Ezelőtti Hellgate: London "csalodásom" óta nem veszek lutrira játékot.
Nagyon megköszönném ha tudna valaki adni. E-mail címet adk ha valaki ír nekem privátot.
Köszi -
Maksi #3251 Tudna valaki feltenni 1-2 képet, akinek 8800GT, Core2 2,66GHz-es proci, 4 GB RAM van a gépében? Szeretném látni, mit lehet max kihozni a játékból egy ilyen konfiggal?!
Előre is köszi! -
#3250 Szintén, de legalább bennt vagyok:) mi a karid neve? -
#3249 Bejutottam a Fury-ra, de mindjárt bealszom. :) -
#3248 ekkora peched nemlehet komolyan:D:D:DDD
Most reggeltem furyra:DDD^^ Épp miután elmentél pár perccel engedett karit csinálni:D -
#3247 Lehet hogy ezek direkt nem mennek aludni fakk:D Na mind1 ennek már nincs értelme, jóccakát csá. -
WiLDoR #3246 na jóccakát.
én beleuntam -.- -
#3245 HA esetleg mennél másik szerverre, vagy bejutnál a Fury-ra akkor irj plz:D -
#3244 Hagyjad biztos azthiszi, hogy az apjával társalog. Ennél szebb wowkocka bizonyítványt nem is mutathatott volna. -
#3243 Délután 5? 3-4 körül próbáltam én elősször és már akkor is fullon volt...:S
És már tényleg eléggé idegesít... -
WiLDoR #3242 nekme már kezd kibaszottúl elfogyni a türelmem.
röhej, hogy délután 5-től nem lehet belogolni erre a qrva serverre >< -
#3241 bújd át a topikot először....... -
#3240 Az előbb még 2 szerver volt heavy load, mostmár csak a Fury.. van vmi mozgás ott:D:D
Ez ad egy kis morált az enterezéshez:D -
Glesthor #3239 Szerintem nálad nem stimmel valami. Még jó, hogy el nem küldted a picsába... Már elnézést a szóhasználatért! Ő csak a véleményét írta le. Ezerszer jobb, mint pl.: "mikó lesz máá tőrt szeró???" <- és ehhez hasonló kommentek.
Nem kell egyből lehordani valakit csak azért, mert nem azonos a véleményetek! -
#3238 óóó h aza... kössz szépen:D:D -
#3237 Ha megvárod a 30 másodpercet, nem dob ki desktopra. -
#3236 A játékban lehet egyáltalán olyat h log-out?:D
Mert elég idegesitő hogy mindig amikor karit akarok váltani ki kell lépni teljesen, aztán vissza:D -
#3235 Ha valaki tudna adni egy vendég kódot nagyon hálás lennék! Én is kiváncsi vagyok milyen. -
#3234 már bocs,de az eddigi hozzászólásaid alapján meg is érdemled,hogy buktad a 12k-t remélem már holnap abbahagyod!
ez qrvára nem a te játékod,boldog vagyok,hogy nem jön be! -
#3233 Én is azon vagyok, hogy megszeressem..na viszem tovább -
WiLDoR #3232 én az első 5 szintből nem vonnék le semmilyen következtetést -.-
pláne ilyet nem... -
#3231 Nah elvittem egy demo-t Tortugebe...hát nem nagyon fogott meg a játék :S
Jönnek hármasával a szörnyek és spellcast, spellcast semmi egyéb. Ráadásul ez a csőben való mozgás nagyon idegesítő. Remélem nem ennyiből áll a játék mert akkor már sajnálom azt a 12k-t.. -
#3230 Hehe:)
Én is erre gondoltam, hogy olyan 11-12 fele már tuti lessz aki elmegy aludni, és akkor ha nemis nyomok le vmi maratont de legalább elkezdem:D
Addig meg különböző szervereken próbálgatom a class-okat, mert még nem igazán ismerem mind:) -
WiLDoR #3229 aham, bár az enter gomb szép lassan már elkopik :))
viszont ha törik, ha szakad, elkezdtem a guardian-om, még ma, lassan elkezd úgyis a casual tömeg szállingózni az ágyikóba...
közben Arthur királyt nézem, tökéletes bevezető a játékhoz :) -
WiLDoR #3228 ez is csak nálad volt.
nálam pöpecöl felment elsőre, ahogy a nagykönyvben meg van irva.
full intel system + nvidia ftw.
minden gamma bugmentes, szal' nemtom minek itt a problémázás holmi textúra, meg installgondok körül xD -
OculusDei #3227 egy óra installálás után azt mondja nem jó az install. de egy reinstall megoldhatja.
és ezért én fizettem... -
Bhalage #3226 hallod Malav meggondoltam magam, 8kor autoba ultem, go MM, 8:20kor mar boldog aoc tulajdonos voltam :d
lattam super mario galaxyt is, az lesz a kovi befektetesem, ha majd ugy erzem, hogy elfog a vasarlasi laz ;o) -
#3225 Szerinted érdemes várni? -
WiLDoR #3224 nálam perfekt, semmi gfx bug, meg még ingame buggal sem találkoztam... -
#3223 betöltötte tortage-t, erre valami textúrahiba adódott és minden elkezdett villódzni, úgyhogy inkább kiléptem. másnak is volt ilyen? -
#3222 Maga szerver az van sok ahova felmehetsz, csak ahova én (mi) próbálunk feljutni az pont tele van, és nem enged fel:D -
izomman20 #3221 3 szerver van öszvisz? www.ageofconan.hu ezt irták.. igaz ezek preferált szerverek.... Van böven szerver vagy szükösködtök? -
#3220 nem vagy egyedül ezzel:D -
izomman20 #3219 genRob
Hol laksz? Borsodban akkor érdekel a dolog személyesen átveszem...
Jelezz ha igen... -
WiLDoR #3218 pontosabban?
miből mennyi van?
nem birok bejutni a fury-ra -.- -
#3217 Egész jó. -
#3216 Lesz egy eladó bontatlan példányom. Kicsit túl lett szervezve a dolog. Vkit érdekel esetleg 10ért? Hétfőn tudom küldeni.