Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

edios
Sziasztok!
Akik játszottak vele tõlük kérdem: Játékmenetben tud vmi olyat, amit wow, meg többi mmo nem?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Ok, nem sokka, koszi.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

kb mikorra várható a kulcsom? mert kb egy hete regeltem magamat a kulcsra.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

raziel.
szia görcs

<3

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Jockey
arwe kiléptem kenjed..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

En manualisan baszkodtam vele vagy 1 orat, mondjuk az elobb leirt megoldas sokkal egyszerubb.😊

Köszi srácok.

TDC Geronimo
Simpleconfig.exe, tedd arra hogy ablakba indítsa el, aztán ha bejött kirakhatod full képernyõre.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
Ilyenkor a jatek konyvtaraban indits a simpleconfig.exevel, allitsd at windowed modeba, majd jatekban allitsd vissza teljes kepernyore, nekem is ez volt.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nekem is fekete képpel nyitott, leszedem a legújabb nvidia drivert is...

En csak siman atvettem a full felinstallt jatekot es nem volt patch. Mondjuk kicsit szarakodni kellet vele mert csak fekete kep volt, de megoldottam.

Na várjál, lehet closedbéta. 😄

Lehet holnap meg tudod majd nezni.😊

TDC Geronimo
Akkor fogalmam sincs

Igen.

TDC Geronimo
openbeta?

Bazki, 56 és 12 megás peccsek után most tölt egy 262 megásat is... Mennyi lesz még?

Laza
Mi az a /instanceselection ?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

TDC Geronimo
Nem úgy van, mint a GWbe megnyugodhatsz 😊

Laza
Latom megy a vita rendesen 😊
Nekem akkor szoljatok, ha mar nem csuszkalnak a karakterek 😄

Egyebkent nalam az a kerdes, hogy a normal vilag terulet olyan modon instance rendszeru, mint a GuildWarsban ... vagy jobbat mondok, mint az EQ2-ben? Ahol a varosbol kimenet instance szervert kellett valasztani, es nem volt minden jatekos egy helyszinen?

Remelem nem 😞

Az, hogy ket zona kozott tolt, a fenet sem erdekli, hogyha minden szinten folyamatos interakcio lehetseges minden karakterrel, es egy adott teruleten ottvan minden azon a helyen levo jatekos.
Mint a D&D Onlineban (kiveve persze a dungeonokat).

Persze, hogy kinek mi a kivansaga, az szubjektiv ... de orulnek, ha 4 ev utan vegre valami epkezlab MMO a piacra kerulne. A mindenki altal ismert jatek ota megjelent stuffok eddig borzalmasak voltak 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Jockey
nincs itt nagy trükk, lever kicsi hpra és a végén inditasz egy combot de de a felvezetõ ütéssel nyird, ki, hanem a záróütéssel, akkr elég szépen adja:-)

TDC Geronimo
Ja, próbáld meg mobokat úgy megölni hogy combo közbe haljon meg. Akkor valami ilyesmit látsz majd :p

Jockey
jaja, ez elég fincsin néz ki:-)

[HUN]Crassus
nemsikerûlt még a fatality-t összehoznom....mondjuk én úgy tudom,hogy crites combóval kell kinyírni az ellent az hozza elõ....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

TDC Geronimo
Openbetaba nektek bugos fatality sajna, meg vér is fekete. Majd ha fatalitynél telefröccsen vérrel a képernyõd az a pwn <#ravasz1>

[HUN]Crassus
a teljesség igénye nélkül😛😊

2900pro 1280*960 8x aa minden maxon

[HUN]Crassus

[HUN]Crassus

TDC Geronimo
Nem látom :y

Arnoux
Nem is rossz ötlet, akinek nem tetszik az nekem is elküldheti. Én ahogy hallottam a játékról azóta ki akarom próbálni, csak most lett faxa gépem hozzá.

[HUN]Crassus

Ha ennyire nem tetszik akkor küld el priviben a béta kulcsodat 😊 mert én nem kaptam még, pedig már egy hete regeltem...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

BEAST
ooo nem :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

na amugy most mindenki usa verziot fogja nyomatni? ;f

anti hero

Torzonborz
hogy ez a darkfall mindenhol elõjön 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

vagy legalább vmi linket 😊 nem mindenki olyan szerencsés hogy bosszankodhat azon "milyen vacak" a játék , sokan szeretnén kipróbálni. Vita helyett inkább jöjjenek a képek s videók. 😉 Crass mesélj nekünk , te mit tapasztalsz /beg

"vessetek a mókusok közé" :)

BEAST
utana majd jossz te is velunk kezdeskor ;p

TDC Geronimo
frapset tedd fel nub, az vesz fel videót is meg képet...azt pakoljál ide párat -.-

[HUN]Crassus
na ez az......nem lelem😛

Nem volt életem, de wow-ra irtam is hogy 1-2 honap, nekem annyi kelett elsö karinal, viszont AoC-ban ha jol tom akinek nincs elete nagyon gyorsan 80 lesz, nem 1-2 hónap alatt. Persze engem is lekötött az elején, és sokat lopott az életemböl. De én az elsö naptol kezdve a mai napig tolom, neha kisebb kihagyásokkal, és tudom menyit bosszankodtam amiatt hogy egesz nap ugralok a városban, vagy bg-re megyek, illetve várom az esti raidet, ahol szintén egy instaban harcolok, miközben masik 5 klan ugyanazt a bosst öli.
Ugyhogy engem, az érdekel a legkevésbé, milyen lesz felszintezin a karit, én max szintre több lehetöséget szeretnek a bg-nel, és a isnta pve-nel.
Persze ettöl még lehet fos lesz a játék, és még annyit se fog max szinten nyujtani mint wow, de hogy lvl 5-ig csöben kell menni, nalam rohadtul részletkérdés.

Amugy meg bizni kell benne, hogy egyszer megjelenik a darkfall online, és akkor talán lesz majd egy jatek, ami tényleg maradandot tud alkotni wow utan.
TDC Geronimo
"ha volt életed" Ez a duma öcsém <#unalmas>

BEAST
Persze, egyszer biztos jo jatek lesz a warhammer online, talan jovo ilyenkorra ki is probalhatjuk 😊 ... de igazabol eszemben sincs a ket jatekot hasonlitgatni amig az egyik 2 het mulva a masik pedig jobb esetben is fel ev mulva jelenik meg.

Jockey
nincs ezzel semmi gond, engem az eleje leginkább LOTRO-ra és EQ2-re emlékeztet, relative egyszeru és korlátolt bejárható területek.
Ami ebben agammában el fogja vinni a hátán dolgot, a a pvp, és a tervek jól hangzanak
elvileg bétába már kipróbálhatták az arra érdemesek az insance-lt pvpminigame-t is, és valljuk be, aki eddig nem próbálta a játékot, annak fingja nincs, hogy mennyi lehetõség rejlik maga a "forradalmi" harcrndszer miatt a pvp-be, kedve ott, hogy nem tudsz átrohanni a másikon, igy eleve esélytelen, hogy egy 8fõs meele csapat gázoljon át valakin, met mondjuk pár ember fér csak oda..:-Á)
ha mágjával csinálnak valamit sztem nagyon baba kis gamma lesz, a várostrom meg stbrõl meg még fingunk nincs..sõt igazából semmirõl..:-Á)
ez alapján meg a lvl13 alapján nem mernémlehúzni a gammát, nekem se teszik annyir a korlátzottság, de ez van:-)

magus
egyrészt, ha az elején kezdted és nem egy szintén ázsiai partnerrel felváltva 12 órás turnusokban nyomtad akkor nem 2 hét - 2 hónap volt a 60. ha volt életed ennek a sokszorosa. Mert ugye elsõre még élvezed is hogy bejárhatod a területeket nem csak grind grind q q q grind grind q q q q instance grind grind grind aztán végre max szinten vagy.

másrészt, én igens élveztem, hogy egy hatalmas világban repkedhettem megkötések nélkül töltögetések nélkül, illúziórombolás nélkül.

bár azt meg kell hagyni, ha volt életed akkor nem tudtad élvezni a wow adta igen szegényes high end contentet, de (bár még nem játszottam ezzel) ahogy olvastam ez sem fogja megadni, ahhoz sokkal hosszabb távban kéne gondolkodni és szabadabban arra meg nincs pénz

semi ez, sem semmi más nem fogja ledönteni a wowot, amíg ugyanazt próbálják meg eladni úgy hogy egy-két részt belõle jobban csinálnak meg a többit meg szarul.

Szerintem az átgondolt koncepció a warhammernél kezdõdik. Eddig csak annyit hallottam, hogy "guildharcok, várfoglalás". Ez így nem tûnik olyan alapos tervnek mint amikor a who-s csóka videókon keresztül magyarázta a tierek mûködését, stb, stb., de ezt te is jól tudod. 😊
Remélem nagyon, hogy csak tartogatják a készítõk a puskaport a zsebükben késõbbre.

BEAST
Hat, az ffa/guild pvp alapu vilag, guild varos es ostromolhato battlekeep nekem jol hangzott, es majd kiderul hogy milyen lesz elesben. Amit eddig pvpztem azt nagyon elveztem pedig kis noob 20 alatti vagyok enis, vannak lehetosegek ebben a harcrendszerben, kivancsi vagyok mire lesz kepes par honap mulva egy jobb jatekos ... bar meg mindig nem ertem miert hasonlitja mindenki a wowhoz.

Nem is hasonlitgatom, csak próbáltam rávilágitani, hogy attol, hogy wow-ban nem töltött 2 zóna között, semmivel se kaptál többet, de ezek szerint nem sikerült.
Tatyla
felesleges a két játékot egymáshoz hasonlitgatni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Wow-bol jött emberek sirnak amiatt hogy instance-elt a jatek, meg töltöget, és hogy csöben lehet menni stb?
Ti milyen wow-al játszottatok, az ok hogy amig wowban szinteztél, volt egy nagy világ, 1-2 hónapig amig elérted a max szintet, aztan a kövi x évre választhattal, hogy bemész egy instába pvp-ni x db masik emberrel, vagy bemész egy instába pve-ni x db masik emberrel, és persze egyidöben öli 1000 klan ugyanazt a raidbosst, a köztes idöre meg szabadon ugrálhattál a városban. Aki ráadásul indulás után 1 évvel kezdte a játékot azt a max szintig találkozott 30 emberrel? Sokra ment azzal hogy nem kellett töltögetnie.
Engem wow-ban is az zavart volna a legkevésbé ha elvyn forestböl dusk woodba töltöképernyövel megyek át. Wowban sincs szintezés közben nagy bejárható terület, lvl 6-ig 1 zonaban tudsz szintezni aztan 12-ig egy masik, es igy tovabb. Nem ettöl fog eldölni hogy jo e a jatek vagy sem, az a kérdés mi lesz akkor ha elérted a max szintet.

Engem csak az érdekel, hogy tud e majd vmi olyat nyujtani a játék max szinten ami leköt legalább addig amig esetleg ki nem jön vmi jobb mmo.
A high end content a lényeg nem az a 2 hét amit szntezéssel töltesz, ha azt akarom hogy a szintezés legyen a content lineagezni megyek.
Miert van?