Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Conqnak 2h oldalon lesz kb 4 comboja amit hasznalni fogok, es kb mint l2ben bizonyos szintenkent egy ujabb rankot kapok beloluk, amivel egyutt jar az is hogy tobb lepesbol fognak allni, nagyobb damage es hosszabb cd. Ezen kivul meg ott lesznek a spellek es a featekbol szarmazo skillek.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Én arra értettem, hogy van egy rakat +gombod, amikre spelleket+combo indításokat tudsz bindelni, a kivitelézés persze marad a normál billen, így viszont nem kell klikkelgetni a képernyõn ami már nem fér el normálisan 1-9ig..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Minden darab 50-80k sebesseggel jon, igy olyan, mintha az egesz jonne 300+k sebesseggel 😊
(egyesevel sem jonnek gyorsabban)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
na jó, ez már télleg szar volt😛
csak ajánlani tudom mindekinek, az frissitett g15 billentyûzet nagyon üt😊
amúgy meg hálistennek nálam alapból van oldalsó hotkey bar 2-is, ha azokra kirakod nagyobb cd-û skilleket akkor elvileg nemlesz ez zavaró sztem
bal kéz egéren, jobb keyb-en, vagy fordítva?
valami priestwarriorshamanmageroguewarlock all-in-one godlike hiddenclass nincs? <#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3><#zavart1>#zavart1>
komolyra fordítva a szót, asszem megvárom én is amig kijön a game, mindenki leirja szépen ide a véleményét, kialakúl, hogy melyik serverre özönlik majd a jónép, meg hogy egyáltalán érdemes lesz-e beruházni rá...
egyenlõre az olvasottak alapján eléggé vegyes a megitélése a gammának.
szal' hajrá, élménybeszámolók jöhetnek dögivel...
hallod Malav rossz olvasni a postjaidat, ekkora fanboit meg eletemben nem lattam mint amekkora te lettel ;o) ..
tehat ha jol veszem ki akkor 2-3heten belul ebbol retail lesz ;o)
kivancsi vagyok mar nagyon, nincs kedvem most toltogetessel szopni, megveszem a korongot azt csáá
anti hero
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Necrot is próbáltam, azzal is hasonló az érzésem, de abban idegesítõbb, hogy ilyen korlátozottan lehet csak irányítani a peteket.
Engem momentán egyelõre rohadtul zavar, hogy a háromirányú támadás miatt kevesebb képességet tudok bindelni a legkényelmesebb hotkeyekre. Erre találhatnának vmilyen alternatív megoldást, mert az elmélete amúgy nagyon jó.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
mentem küldizni aküldi alatt a 4ik kifagyás relog(ami vagy 10 perc a töltés miatt) után untam meg és hagytam ott, "van holnap is" felkiáltással:p
egy kérdés a rutinos játkosoktól:
bear shamit tesztelném, igaz még csak lvl11 vagyok, de még mindig gyengusnak érzem..:p
chris: megnéztem xolti-t igaz cak lvl 6 de ígéretes, amit sztem még próbálj ki a villámos pap, nemtom mi a neve, az is érdekes, neked testhez álló lehet😊
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Elõre is kösz a válaszért:
Írjátok többen, hogy töltitek a klienst, és nemsokára játszotok.
- elõrendeléshez járt key vagy van valami open beta jelenleg?
- van-e olyan lehetõség (open beta hiányakor), hogy 10 napos trial, esetleg friend-key, stb...?
- a lényeg hogy ki szeretném próbálni a játékot 😊
Elõre is kösz mégegyszer, remélem segít valaki.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....