12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • TDC Geronimo
    De miért tolod máshol? Istenem te...
  • izomman20
    Már bocs de nem ismered a helyzetet.. 1000 ft autozásra van a media markt is.(ezt jelenti a közelben) .. időbe igaz jobb ( ha van polcon...) ha nem rendelhetek? Most lemondom a galaxist ( nem tudotam hogy media marktba is adnak friss játokot stb..)
    Tescóban Corában is kapható? ( Ha a mediamarkt nem jön össze)
    ez azért fontos hogy tudok e beszerezni ha elfogyott akkor is mert ha most a cd galaxist lemondom nem hiszem hogy többet szobaállnak velem...
  • Bhalage
    budaorsiben megjelenes napjan volt egy jo par. meg most is ottvan jopar ;o)
  • Bhalage
    haat, nem veletek nubokkal fogom tolni, de azert edi vagy, koszike
    ;y

ps. majd kereslek imgame, cska most masik szerón tolom ;o)
  • Callisto
    Már bocs, de a nicked illik hozzád. Ha van ott MM, miért nem mész oda megvenni? Ha olcsóbb jól jártál, ha ugyanannyi akkor is: 1. hamarabb megvan, 2. nem fizetsz postaköltséget. Többe nem fog kerülni, az tuti.
  • izomman20
    Biztos hogy minden MM be 7900 ft már? ha elfogyott rendeltetek velük gondolom megoldható... ? fontos irtajok mert akkor még ma este lemondom a rendelést ( nem adták postára a galaxisnál..)
  • izomman20
    lehet most már kapni a media markt ban? nézte már valaki? itt is van a környéken egy... lehet lemondom a cd galaxis rendelést... amit pont reggel adtam meg..
  • izomman20
    media markt = mm ???
  • Tatyla
    PvP: Fury,Soulstorm

PvE: Dagon

Rp-PvP: Aquilonia
  • Tatyla
    nyíregyházi mm,én se értettem hogy hogyan de tényleg annyi.
  • teddymac
    Jővő hónapban megveszem,de szeretném kiprobálni )
  • boholy
    Üdv, melyi serveren vannak a magyarok? :)
  • Laza
    Hogy a fenebe kerul annyiba?
    Nem elaraztak?
  • Tatyla
    ez diszkrimináció...
  • Tatyla
    hát igen az ikonok még elég gagyik...
  • Mr. Perfect
    Basszus. Pénteken vettem a büdaörsi MM-ben akkor még 11900 volt.
    Nekem a múgy a gondom a játékkel, hogy a kezelőfelület rém ronda.Tudom, hogy hülyeség a WoW-hoz hasonlítani, de annak pl. a kezelőfelülete fényévekkel jobb és szebb is. Azonkívül a varázslatok és egyég képességek ikonjai szinte tök egyförmák. vagy legalább is nem elég karakteresek, hogy első ránézésre fel lehessen ismerni, hogy melyik melyik.
  • Botond #3359
    Azt írják cd galaxis honlapon,hogy azt nem adnak magyaroknak egy darabig. :s
  • Psychedelic #3358
    Felépitettük a Keep-ünket. :) Most jön hozzá majd a tradepost, van dolga a 80-as karinak, farmolhatjak a materialokat hozza. :D

• teddymac
    Nálunk sajna nincs MM :(
  • teddymac
    gamecardot lehet itthon már kapni ?
  • BEAST #3355
    :y
  • TDC Geronimo
    ??? Guildbe bent vagy már nub?
  • Bhalage
    bejon ez az Aoc :o)
  • Botond #3352
    directx9-es*
  • Botond #3351
    A wow,amiben még nincs directx-es gfx,ugye. Ettől függetlenül szerintem a gfx-re lehet a legkevesebb panasz wow esetén.
  • Avenger
    Igazából ha már mindenki wowhoz hasonlítja, ami 8 giga. Ebben a legnagyobb textúra például nem 64*64 pixeles(csak arányaiban mondom, nem takarja a valóságot) :)
  • Nethyrrea
    ha a legtöbb mmo meg tudja oldani 10 giga alatt akkor jogosan merül fel a kérdés. de nyugodtan felvilágosíthatsz, ha már felvetetted a témát, ne csak leszólj
  • Tatyla
    ha nem tudod miért 26 gigát telepit inkább ne szolj semmit...
  • Tatyla
    MM-ban 7990 Ft ha érdekel valakit...
  • Nethyrrea
    max azért mert pl egy crysis jellegű játékhoz képest a grafikája kategóriákkal "roszabb" (igen, tudom hogy teljesen más a két játék), és azért az hogy 25-6 gigát rak fel a játék, sztem sír róla hogy egy jóóóóóó kis optimalizálás ráférne.

nekem a gépemet valamiért nemszereti most, úgyhogy csak level 9-ig sikerült elszenvedni magam, majd ha upgradeltem a gépet akkor játszom tovább.
  • TDC Geronimo
    Instanceolás teljesen rendben van. Így is van, hogy perceket kell várni 1-1 questmobra, instanceolás nélkül ez a szám a tízszeresére nőne. Az meg hogy kocsmába tölt...hát istenem azt az 1 secet kibírod amíg betölt. Kiérsz egy nagyobb helyre pl koshep province vagy conalls valley és ott meg questelsz órákon át egyetlen töltés nélkül. A crysisos hasonlítgatást meg még most sem értem, hogy miért kell hozzá hasonlítgatni, mondjuk tény, hogy van még mit optimalizálni.
  • Mr_no_NaMe
    Van arra valami esély, hogy Herald kasztnak esetleg több formja is legyen?
    Az az 1 form se néz ki valami jól és nagyon ritkán lehet használni...
    Most szerencsétpróbálok egy assassinnál.
  • Ferro_TwL
    Na az én véleményem a játékról, bár előre bocsátom, hogy csak egy 25-os szintű barbárom van, meg 1-2 10 körüli altom.

Nem voltam a betaban és írták párán mennyit optimalizáltak rajta, de szerintem a grafikán lenne még mit. Ahhoz képest, hogy nálam a crysis med-high beállítással stabilan 30-35 fps-el ment, itt night modban low-medium detailen 25-30 körül van, ezért inkább low detailen kell játszánom. Szóval szerintem elég brutális a gépigény és lehetne még rajta optimalizálni. Viszont a játék marha stabil egyszer nem fagyott ki eddig, a serverek is stabilak nincs lag szóval ezért nagyon piros pont jár.

A másik problémám a nagyon "heavy instacolás". Minden instance, még a kocsmát is külön tölti be. Ráadásul szerintem elég keveés embert enged be egy-egy zónába, néztem volt, hogy 50 Tortuga volt egyszerre, mégsi amiben én voltam elég kihalt volt.

Ami viszont nagyon király az a harcrendszer, valami beszarás főleg a melee kariknak, fatality-k állatul néznek ki, a combo rendszer nagyon ott van. A küldetés rendszer is nagyon jó, rengeteg van.

Röviden ennyi lenne, szvsz megérte megvenni, de aki pénzt áldoz rá, legyen nagyon jó gépe, mert az nagyon kell hozzá.
    Mivel nem voltam még dungeonba, se pvp, se craftig nem volt még, ugyhogy ez csak az első benyomás a játékról. Nagyon ígéretes, a legnagyobb hiba szerintem az instacolás ezen kéne javítani valamit, mert nagyon megtöri a játokot.

Btw a Dagon serveren vagyok Bromm néven ha van itt magyar klán (a fury állandóan tele van, bár van ott egy 10-es bear sámánom, Ferro néven, de a barbár sokkal jobban bejön:P)
  • Mr. Perfect
    A dobozban nincs barát kód. Az account kreálás után belépve a weblapon lehet valahogy aktiválni. Gondolom akkor generálják a kódot amit aztán meg lehet adni annak akit szeretnél meghívni. Ő aztán ezzel a kóddal regisztrál és már mehet is a móka. Ja mondjuk a DVD-ket nem árt kölcsönadni és a telepítés egy jó egy másfél óra plusz kb. 700 megás patch letöltése.
  • attes
    Hiba a mátrixban
  • Nethyrrea
    nekem utóbbi 2 napban egyfolytában azt csinálja hogy loading screenről kihal 1-2 alkalommal (vagy kékhalál vagy csak desktopra kilép), aztán nagynehezen tán betölt ott ahol (szintén belassulás miatt) meghaltam, lépek kettőt hármat, aztán játék megáll, képernyőnek no signal, és ennyi.

gépfejlesztés lesz ebből....
  • sinner
    azért van mit javítgatni, mert hát a dagger speckója jó, csak a kinézetével van némi..........

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  • Zsoltika 007
    Dettó
  • teddymac
    Nem tudna valaki ilyen baráti kódot adni nekem:) és egy linket, honnan tölthető le a játék. Nagyon szeretném kipróbálnia játékot,de nem szeretnék zsákba macskát vásárolni
  • izomman20
    Azt leirnátok nekem hogy a baráti ( meghivó ) kódot hogy lehet aktiválni?
    Dobozban kapjátok a kodot és csak beirjátok? vagy hogy müködik? Köszi előrre is!
    (gondolom ahhoz nem kell számlaszám megadás stb..plusz ha elviszem neki az én eredeti játék példányom feltelepitem neki és beirom a kodot akkor már ö is játszhat 7 napig?)