Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez havidíjas ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

TDC Geronimo
Az 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
De csúnya egy játék!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

BEAST
class guide

Conqnak 2h oldalon lesz kb 4 comboja amit hasznalni fogok, es kb mint l2ben bizonyos szintenkent egy ujabb rankot kapok beloluk, amivel egyutt jar az is hogy tobb lepesbol fognak allni, nagyobb damage es hosszabb cd. Ezen kivul meg ott lesznek a spellek es a featekbol szarmazo skillek.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Abból ítélve, hogy milyen gyorsan kapod az új skilleket az alacsony szinteken gondolom nem csak néhány kombó lesz és a viszonylag "nagy" 5-10 mp-es cd-k miatt azért ezeket erõsen változatosan kellene használgatni. Én vmi olyasmit tudnék elképzelni, hogy mondjuk vmi támadás+iránygombra kellene bindelni az ütéseket, mert így mondjuk nem lehetetlen, csak nem olyan kényelmes játszani.

Jockey
áhh isten ments, utálom a makrózást.
Én arra értettem, hogy van egy rakat +gombod, amikre spelleket+combo indításokat tudsz bindelni, a kivitelézés persze marad a normál billen, így viszont nem kell klikkelgetni a képernyõn ami már nem fér el normálisan 1-9ig..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Laza
Amit linkeltem oldalt, 6db-ra van szeletelve, es lehet egyszerre huzni mindet.
Minden darab 50-80k sebesseggel jon, igy olyan, mintha az egesz jonne 300+k sebesseggel 😊
(egyesevel sem jonnek gyorsabban)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nem kell ragaszkodni a wasd-hoz én pl az rdfg-t (F a back és azon van minden klaviaturán egy dombornyomott jel igy vissza is találok rá) használom ugy fél éve és kényelmesebben elférek így szinte mindent tudok bindelni.Valószínûnek tratom hogy shifr+ ill ctr+ hoz is lehet majd rendelni itt is dolgokat igaz az nekem nemigen vált be a wowban sem, pláne a kieg óta mikor is kétféle mountot használ az ember.Hetente nemegyszer ugrottam le az aldor bázis tetejérõl vagy skettisben a madárfészekrõl mert nem shift nullát hanem sima 0-t használtam és ezekre volt bindelve a tigris meg a madár.
TDC Geronimo
Támogatja, de szerintem megöli az aoc comborendszerét a makrózás azon a billen.

BEAST
Mindig is mondtam, nem ertem miert nem hittetek el eddig <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jockey
én tortuga felé indulok majd sztem😛
na jó, ez már télleg szar volt😛

BEAST
Majd kiderul ki merre hova megy, de remelem majd a tarsasag osszejon vegul.

Jockey
hmm te tudhatsz valamit:-)Ö

Jockey
jah és remélem a progi támogatja majd a g15ös keyboardot, mert akkor semmi gondom nem lesz skillekkel..😊
csak ajánlani tudom mindekinek, az frissitett g15 billentyûzet nagyon üt😊

BEAST
bal kez wasd korul, jobb kez eger :d

Jockey
jaja, ahogy néztem high lvl vidijókat, abban is 4-5 skil ami fontos,az meg elfér még bõven
amúgy meg hálistennek nálam alapból van oldalsó hotkey bar 2-is, ha azokra kirakod nagyobb cd-û skilleket akkor elvileg nemlesz ez zavaró sztem

ja, egy érdekes kérdés: ti jobbkezesek hogy kezelitek a keyb-et?
bal kéz egéren, jobb keyb-en, vagy fordítva?

én mit inditsak majd?
valami priestwarriorshamanmageroguewarlock all-in-one godlike hiddenclass nincs? <#idiota><#vigyor3><#zavart1>

komolyra fordítva a szót, asszem megvárom én is amig kijön a game, mindenki leirja szépen ide a véleményét, kialakúl, hogy melyik serverre özönlik majd a jónép, meg hogy egyáltalán érdemes lesz-e beruházni rá...
egyenlõre az olvasottak alapján eléggé vegyes a megitélése a gammának.

szal' hajrá, élménybeszámolók jöhetnek dögivel...

BEAST
Szerintem nem lesz itt problema, emlekezz csak mas jatekokban is megijedt mindenki hogy jaj mennyi spell/skill/akarmi hogy erem el ezt mindet es jottek az ilyen 3 action baros embere akik egerrel kattingattak mindenre... amikor wasd mellett egy halom gomb van meg amire lehet pakolni a kepessegeket/combokat, ha olyan egered van majd lehet oda is... pl a parry/block nalam biztos ott lesz. Ahogy neztem a skillek fejlodeset, kb 4-5 combo lesz amit hasznalni fog egy kaszt, az meg kenyelmesen elfer majd 4,5,6,r,t,f,g gombok barmelyiken... a tobbi buff, vagy ritkan hasznalatos nagy cd-s skilleket lehet rakni picit "messzebb" is. A shieldek pakolasat szerintem nem fogom eroltetni, foleg az elejen nem.

Egérrel kattingatni mégnagyobb visszalépés a jelenlegi helyezetbõl. 😄

TDC Geronimo
<#mf2>

TDC Geronimo
Kapcsold be a combat roset azt kattintgass az irányokra <#idiota>

na hello,

hallod Malav rossz olvasni a postjaidat, ekkora fanboit meg eletemben nem lattam mint amekkora te lettel ;o) ..

tehat ha jol veszem ki akkor 2-3heten belul ebbol retail lesz ;o)
kivancsi vagyok mar nagyon, nincs kedvem most toltogetessel szopni, megveszem a korongot azt csáá

anti hero

[HUN]Crassus
én is erre próbálok megoldást találni...nekem ugye 5 irányú támadásom lesz.....,de már 3 nál is gondban vagyok hova bindeljem a combókat....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Na itt pont csak sima szállítás van.

Próbáltam azt is tegnap. Lvl5-ön kicsit monotonná vált, hogy hullámmozgással mindenkire eltáncolom a villámot és egyszerre többen instant halnak az aoe miatt. A rootja meg vhogy nagyon nehézkes, körülményes. Melee kipróbálása után egyelõre unalmas vele játszani.
Necrot is próbáltam, azzal is hasonló az érzésem, de abban idegesítõbb, hogy ilyen korlátozottan lehet csak irányítani a peteket.

Engem momentán egyelõre rohadtul zavar, hogy a háromirányú támadás miatt kevesebb képességet tudok bindelni a legkényelmesebb hotkeyekre. Erre találhatnának vmilyen alternatív megoldást, mert az elmélete amúgy nagyon jó.

akik csinálták 😄 www.funcom.com
TDC Geronimo
Tempest of Set, jóféle kari. Nekem tetszett.

Segítsetek, hol láthattam olyat, hogy internetes vásárlással, letöltéssel lehet beszerezni? Nincs kedvem rohangálni érte.

bélanéni
Open Beta-ra lehet még jelentkezni? Mi a menete?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Jockey
ohh te szerencsésnek mondhatod magad
mentem küldizni aküldi alatt a 4ik kifagyás relog(ami vagy 10 perc a töltés miatt) után untam meg és hagytam ott, "van holnap is" felkiáltással:p
egy kérdés a rutinos játkosoktól:
bear shamit tesztelném, igaz még csak lvl11 vagyok, de még mindig gyengusnak érzem..:p
chris: megnéztem xolti-t igaz cak lvl 6 de ígéretes, amit sztem még próbálj ki a villámos pap, nemtom mi a neve, az is érdekes, neked testhez álló lehet😊

TDC Geronimo
hehe nekem ilyen hiba utoljára kb másfél hónapja volt 1* -.-

Tegnap 2-szer generált vmilyen vga hibát a játék tortageban, pedig az ajánlott nvidia driver van fent, egész gépet újra kellett indítanom. A guta megüt ilyenkor.

TDC Geronimo
Dolgoznak 😊

genRob
Hali! Bocsi ha már volt róla szó. Lehet még vhonnan béta key-t szerezni? (Tegnap volt még fpen ma már nincs.) Elõre is köszi a választ ill az esetleges linket!

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

[HUN]Crassus
nah ez az:S regelni már lehet,de még fizetni nem😛😄

Jockey
a jelen állás szerint inkább dolgozzanak a fagyásokon és a töltési idõkön, mert az nem állapot hogy 10 percenként basz ki a gamma😊

BEAST
tegnap nyilt meg az eu early acces reg oldal, es majus 17re irjak a startot 😊 ... viszont eleg szep kis kaosz van a keyekkel, mert van aki mar hetekkel ezelott megkapta, van aki tegnap... vannak akik talan 10-ig megkapjak, es vannak akik nem is kapnak, boltonkent valtozo :S

Nem néztem, de biztos, hogy ez nem csak US szerverre vonatkozik?

BEAST
igen, az mar 6 nap elony ;p

Nethyrrea
gondolom akkor 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

[HUN]Crassus
az elõrendelt példányok mikor lesznek boltban/mikor lehet kifizetni, sacc/kb? ,mert most már május 17-i kezdést látok preorder key tulajoknak😛

TDC Geronimo
Elõrendeléshez jár key, de az csak 3 nappal hamarabbi kezdést biztosít majd. Igen, jelenleg fut a closed és az open beta is. Guest pass meg majd jár a full gamehez, a sima változathoz 1, míg a CE-hez 5.

Jockey
valljuk be, ma egy dombor kártya évi 3k HUF költség, egy normál bankkártya 1500HUF ktg, úgy gondolom a felár nem luxus kategória, viszont az mmo-zás az internet és egyéb ktg-ek miatt még mindig luxus kategória, ha luxust akarunk akkor legyen domb. kártyánk is, akinek meg korosztály miatt nem jut az kopogtathat anyuéknál vagy hajrá free mmo-k😛

bélanéni
Srácok, bocs, de nem szeretnék visszaolvasni párszáz hsz-t.
Elõre is kösz a válaszért:

Írjátok többen, hogy töltitek a klienst, és nemsokára játszotok.

- elõrendeléshez járt key vagy van valami open beta jelenleg?
- van-e olyan lehetõség (open beta hiányakor), hogy 10 napos trial, esetleg friend-key, stb...?
- a lényeg hogy ki szeretném próbálni a játékot 😊

Elõre is kösz mégegyszer, remélem segít valaki.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Egyértelmû, de sztem mar nem csak mmo-hoz elengedhetetlen, meg is van már jó pár éve, viszont kiváncsi leszek, hány ember fog visitani megjelenéskor, hogy miért nincs gamecard, nem tud jatszani.
Nethyrrea
hát szerintem manapság egy mmohoz egyre elengedhetetlenebb egy dombornyomott kártya. ahogy néztem elég kevés mmonak elérhetõ(fõleg idehaza) a fizetési módja. már ha havidíjas. amelyik meg cash shopos free mmo, ott meg fõleg kell dombornyomott.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

reggel naivan elindítottam egy új töltést másik helyrõl. az elejln egész szépen jött a dolog. most értem haza a házidokitól és nézem, hogy lelassull ez is 36-ra. lehet, hogy béta kipróbálása nélkül fogom megvenni a játékot... <#nemtudom> addig meg majd olvasgatom az élménybeszámolóitokat! <#wink> egyébként meg tényleg nem baj, ha az "érett korosztály" számára lesz nagyrészt elérhetõ a játék. mentesülünk a 10 évesek hülyeségeitõl! <#mf2>

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Legalább az open béta végével megszakad ez a hisztifesztivál is ami a letöltés, reggelés miatt van.

Ez nem feltétlenül baj, újra az érett korosztály mmozik csak.