Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó lassan jön. 😞

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Köszi szépen ! <#eljen>
Torzonborz
nálam 37et 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nethyrrea
kb 20 gigát

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Arnoux
50 perces sor.. nembaj a lényeg, h van kulcs!!

még 34 perc és elkezdõdik a töltés! 😊 egyébként most végülis mekkora helyet foglal majd el a játék a telepítés után?

Beta kulcs a szerencséseknek:

http://www.gameshadow.com/competition.php?newsletter=47

Illetve aki regelt Tech testre annak upradelték az accját open bétára.

na végre meg van a kulcs, baze! 😄

ez a tetves fileplanet természetesen kifagy, amikor én akarok kulcsot szerezni. tipikus...

Mr_no_NaMe
Még 28 perc várakozás nekem..remélem maxal jön és akkor kb 2 óra alatt lentvan.
Én is köszi, csak mire lejön a kliens ... 😊 de ez már másodlagos.

"vessetek a mókusok közé" :)

Mr_no_NaMe
Azzzz pont jókor jött, meg is van a key! Köszi hogy szóltál 😊
Avenger
Lessétek meg a fileplanetet akinek kell még béta kulcs 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Arnoux
Én is😊

Mr_no_NaMe
Én is hálás lennék egy megunt acc-ért.
privi ment
TDC Geronimo
Crassus hol van a mai képadag? :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Avenger
Nyárra pont felmegy az euro árfolyam is állítólag, úgyhogy nagy öröm lesz 😄

Tatyla én már nem is merek accountot kérni 😄 pedig megunhatná már valaki a lvl13at 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Tatyla
aki megunta,hálás lennék egy béta felhsználó acc-ért....

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Jockey
én értem, hogy mindenki ki tudja számolni hogy usd-be jobban járan, de 2 évvel ezelõtt meg sarabbuljárt volna usd-el:-)
ez van ha szerencsétek van év végére az árfolyamok mozgása miatt már nem kell ennyit sirni:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Mr_no_NaMe
Pedig nagyon kipróbáltam volna 😞
Avenger
Nem lehet már sajnos 😞 max kölcsönkérni valakinek az accountját, de szólj nekem is ha sikerül 😄

Mr_no_NaMe
Sziasztok!
Eddig semmilyen bétában vagy tesztben nem vettem részt és semmi kulcsom sincs. Tudnék én most ezzel játszani? Ha lehet kulcsot igényelni akkor hol lehet?
Ha innen rendelnem,meglehet azt csinalni hogy 5+euro-t fizetek a funcom-nak,hogy 3nappal elobb kezdhessem,annak ellenere hogy meg nem jott meg a doboz?

Jimi Hendrix

DarkSector
Meg valszeg nem megy át annyi kapzsi kézen, mire megkapod.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A CE-hez jaro bow ugye nem a jatek legjobb ijja?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Torzonborz
a CE már 16k-nál tart mondjuk a sima tényleg 12k .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Volt már errõl szó korábban, az a különbség, hogy a cdgalaxis futárral küldi ki, angliából meg sima levélként adják fel, tehát a megérkezés jóval bizonytalanabb, a magyar posta jóvoltából vagy megkapod vagy nem. Persze ha minden rendben akkor tényleg sokkal jobban jössz ki a külföldivel.
Avenger
Igen ez tényleg durva, meg ott adnak 10 font kedvezményt ha elõrendelsz. Gondolom azzal magyarázható hogy onnan százezrek rendelik meg, innen meg csak párezer ember maximum. Ezért ott megengedhetik a kedvezményeket.

Arnoux
Öcsém ez mien már, kiszámoltam postaköltséggel EGYÜTT 9200 forint, itthon meg 12 vagy 13 lenne. Mennyire megbízható ez a game.co.uk?

<#pardon1>

Arnoux
Bakker USD-ben sokkal olcsóbb, de ahogy nézem GBP-ben is 400zal olcsóbb mint EURBan

Arnoux
Nem mondjátok komolyan, h angliából annyiért hozzák ki mint az 50 kilóméterre lévõ cd galaxisból?

Avenger
Itt
Megtalálható minden, tényleg durván lehúznak minket európaiakat 😞 de ez van...

Koszi a gyors infot, akkor sztem game.uk-rol fogom rendelni, megiscsak 9k < 12k huf.
Az viszont meg fontosabb hogy euro serveren jatsszak, a ping miatt. Lineage 2 -ben meg lehetett oldani hogy dolcsiba fizettem, es euro serveren toltam, ha itt nem lehet sajna marad a lehuzos euroban fizetes.
A havidijrol tudni mar valamit, hogy mennyi lesz dolcsiban meg euroban?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Avenger
A postaköltség pl a game.uk-ról 2.5 vagy 2.9 font, ami egy ezres kb. Ha dollárban akarod fizetni akkor valószínûleg az US verziót kell megvenned az USA-ból. De ebben az esetben csak amerikai szervereken játszhatsz, bár errõl nem kaptam még sehonnan egyértelmû információt 😊

Hali!
Tud valaki olcsobb alternativat a jatek megvetelere mint a cdgalaxis elorendeles(ami 12k huf ahogy jol latom)? Pl olyanra gondolok hogy csak cd-key megvetele a hivatalos honlaprol lesz-e, vagy mondjuk angliabol vagy nemeto-bol nem jonne-e ki olcsobban megrendelni(ott ahogy lattam 50 dolcsi / 25 font korul van a jatek, ami 8k huf, de + postakoltseg, ami fogalmam sincs hogy mennyi - tudja ezt vki?).
Ja a masik hogy ha lehetseges, mindenkepp dollarban akarom fizetni a havidijat, erre biztos megoldas hogy hogy lehet megoldani?

Avenger
Hm az egész Crimson Throne guild jön Aoc-ozni? 😄

Shala for vízhordó!

Hi,ha egy beta accot ketten is lehet hasznlani,letszives valaki ossza meg velem,csak akkor hasznanam amikor nem er ra,pl:ejfeltol hajnal3ig.
Elore is koszi.

Jimi Hendrix

shala
shala for president <#duma>

non potest pluere aeternum

raziel.
hiányzik már a kuncogásod tsrõl😞

najo kamm

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

TDC Geronimo
shalababa gyere aoc te is <3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Köszi, szép összeállítás. Nyugtass meg , azért meglett a 8 flesh eaters. 😊

"vessetek a mókusok közé" :)

BEAST
pedig jossz majd te is <#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

shala
olyanok vagytok mint vmi szektások, komolyan félek tõletek 😄

non potest pluere aeternum

szvsz egetverõ újdonságot nem kínál, de mindenképp érdekes próbálkozás - fõleg a mai tucatMMO-k körében
BEAST
Szerintem a harcrendszer eleg izgalmassa teszi a jatekot, nincs targeteles+autoattack bohockodas 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Igen tud: 18+

raziel.
....

adios edios!

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]