12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
izomman20 #3295 még egy kérdés ... Wow hoz képest gondolom a grafika jobb... na de csak az? jok a varázslatok fejlődések tapasztalati pontok stb? maga a rendesz megüti a wow mércéjét vagy nem? -
Callisto #3294 Na mi helyzet véleményt ír valaki a játékról, mert én megrendeltem a CE-t, de oly sok rosszat olvastam róla, hogy lehet el sem megyek érte... Egysíkú, kis területek, grafika sem nagy szám (Guild Wars 2.0-nak is emlegeteik). -
izomman20 #3293 vagy esetleg csak a felirat? -
izomman20 #3292 Na de a játék is maga ( küldetések szinkron stb..) is németül lesznek ha német verzioval installálom fel? Ez is fontos volna.. -
izomman20 #3291 Hétfön én már rendelem nem kinlodok... -
#3290 van angol,német,francia,spanyol szerver -
izomman20 #3289 Német verzio van a telepitésnél? és akkor végig német a játék? Német szervert is találok majd magamnak? ( német nyelvtanulás céljábol akarok játszani :-) -
#3288 Tegnap este óta kezd azért fogyni a türelem.. :P -
#3287 hüm hüm 28giga mióta sok a HD korszakban;) -
#3286 EU CEk között volt sok ilyen állítólag. Nekem is CEm van, de ment rendesen. Kérni kell új kódot elvileg, majd küldenek...addig meg várj "türelmesen" :s -
#3285 Van itt még valaki, akinek esetleg rossz a CD kulcsa (Collectors Edition)? Ugyanis nem tudok semmit se kezdeni, ez a tetves fun?com meg baszik válaszolni és kicserélni a kulcsot.
-
Skill #3284 csak 28 giga kell XD
amugy engem is érdekelne honan lehet letölteni. -
Gibor #3283 kulcsom nekemis van de nem töltöm le mert nemhiszem hogy van elég hely a vinyón. -
#3282 áhh már kulcs van,de a játékot honnan tudom lekapni? -
#3281 valakinek nincs egy 7 napos kódja?vásárlás elött ki szeretném próbálni...
Ha valakinek van egy fölös épp,és lenne olyan kedves megosztaná velem,akkor azt pm ben tegye,előre is köszy! -
#3280 visa vagy mastercard. esetleg webkártya. -
#3279 Van egy eladó példányom. Bontatlan 10e Ft-ért. Sajna kicsit túl lett szervezve igy van egy fölös, azt adnám el. Bocsi aki már olvsta az előzőt, de míg nem megy el be-be szúrogatom majd. :-) -
mephisto11 #3278 egyenlőre pay by cash-el sikerült regelnem és belépnem!!Köszi a segítséget!A hitelkártyám meglesz amire lejár a 30 nap....Üdv. -
#3277 visa-s akkor lehet hogy elfogadja -
mephisto11 #3276 bankártyám van csak hitelkártyám nincsen sajna gondolom a budapest bankos kártyát meg nem fogadja el...:-( -
Arwenke #3275 jatekban beirod \claim vagy /claim, nem emlekszem pontosan melyik per jel:) -
szugabo #3274 hogyan tudom használni a CE-ban lévő drinking cape-t és a gyűrűt? -
#3273 a cdgalaxis.hu-t ha olvasod, akkor irja, hogy a 30 nap free akkor van, ha már bennvagy. vagyig megadod a bankari számát, vagy a gémkárdét, és akkor játszol. nem von kle semmit a kártyárol, csak ha letelt a 30 free nap. pont mint a wownál :DD -
#3272 Ha nincs bankkártyád, válaszd a "pay by cache" opciót és 1 hónap múlva, ha veszel Gamecardot, akkor majd nyomsz egy "Change my subscriptiont, hogy megváltoztasd a fizetési módot. -
gatyo #3271 Sajnos az ilyen havidíjas MMO-knál kötelező a bankártya. A 30 napos free hónap egy ajándék csak (gyakrolatilag a játék árában van benne). Mivel egy ilyen játékot hosszú éveken át fejlesztenek a fizető játékos közösségnek, ezért úgy gondolják (szerintem helyesen), hogy akinek nincs saját bankkártáyája azt nem tekintik megbízható üzleti partnernek.
Esetleg megprobálkozhatsz, ilyen fiktiv bankkártyaszám generálokkal, de én sosem hasznaltam ilyet szal nemtudom működik-e itt. -
mephisto11 #3270 azt még hozzáteszem hogy belépek az oldalra az activation key-el mindent kitöltök de a bank kártyás résznél nem enged tovább...de ez mekkora gáz hogy ennélkül nem tudom kipróbálni a gamet??? -
mephisto11 #3269 Helló emberek.Tegnap én is megvettem a gamet de nem tom elindítani mert:nem tudok beregelni!Vagy hitelkártyát kér vagy pedig kaparós feltöltő kártyát de nekem egyik sincsen (egyenlőre) Ilyenkor mi a teendő mert igy nem enged beregelni...De világosan rajt van a dobozon is hogy 30 day free games...akkor nehogymár...de lehet hogy csak én vagyok béna...Légyszi segítsen aki tud!Köszi!Üdv... -
#3268 Haliho, ha valaki tudna küldeni Trial-t vagy guess-t annak örülnék. :) Ki szeretném probálni a game-t de látatlanba nem venném meg. -
#3267 Hát ahogy elnézem nem sokat aludtál:D -
izomman20 #3266 a vendég kulcsot lehetett már aktiválni? ( a 10 naposat amit kaptatok hozzá..)
-
WiLDoR #3265 most mit röhögsz?
már lvl10 ^^ -
Vucli #3264 XXXD -
WiLDoR #3263 heh, most nézem, ebben van beépített frapsolási lehetőség .mov file-ba ^^ -
WiLDoR #3262 Kether néven csináltam karaktert.
guardian -
WiLDoR #3261 na, most lehet simán karit csinálni a fury-ra xD -
#3260 ahh értem,akkor ezért nem tudtam használlni -
#3259 trader van ami bank, guild bank , posta mester és AH is egyben. minden nagyvárosaban található ilyen. csakhogy napok óta nem müxik . várjuk a peccset hogy megen jó legyen. -
izomman20 #3258 www.pcguru.hu
-
#3257 most kérdezek egy okosságot lehet röhögni ,de hol a postaláda? -
#3256 Meg tudtok nekem adni valami oldalt ahol leírások esetleg teszt van?