Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem itt mindannyian WoWoztunk, mindannyiuknak tetszett és sok-sok kellemes órát töltöttünk el abban a világban. De ennyi év után a WoW egy hatalmas unalom lett. Az uj kieg pedig semmi ujat nem fog adni, mint amit eddig is kaptunk már.
Az említésre méltó friss MMO-k közül az AoC ami a legjobb szerintem. Nem lesz akkora durranás mint anno WoW ebben egyetértek.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
non potest pluere aeternum
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
non potest pluere aeternum
Este jobban beleturom magam.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Amugy nincs hatterzene? Mert mig futkoraszott a szabadban nem szolt.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A masik nem tudom milyen hangulatot vartal az elso 5 szinttol 😊 ... nekem lvl20ig a destiny quest tetszett, kivancsi vagyok mi a folytatas, arrol nem is beszelve hogy nalam a hangulat nagy reszet a community adja, leginkabb azok akikkel egyutt jatszok, igy annyira nem aggodok 😊
Ott van a pl WoW, olyan grafikaja van, ami meg egy gyenge gepen is elmegy fullban, megis technikailag szinte tokeletesen meg van csinalva, es a hangulata egyedulallo ... es nekem tetszik is, mert az ami meg van csinalva, az jol is nez ki a maga vilagaban.
Azert hozom fel a W betuset, mert ez mar a nagyon sokadik MMO az eletemben, de ennek az osszerakott vilaga volt eddig a lejobb technikailag es hangulatilag.
Szoval nem kell egy ilyen jateknal a nagyfelbontasu, nagy polygon szamu grafikara torekedni, az ugysem volt nyero eddig sohasem, es abbol nehezebb tenyleg jot osszehozni.
Az en gepem jo hozza (Core2Duo E6750, 8800GT, 2GB Ram), es bar eddig csak a varosig mentem, nem igazan jott at a jatek hangulata ... van neki olyan? 😊
Mondjuk ami biztosan lerontja nalam a hangulatot, az a karakterek animacioja, mozgasa a talajon. De ezt mar a videok alapjan sem tetszett.
A harcot meg nem tudtam tuzesebben megvizsgalni, mivel az elejen egy gomb nyomkodasaval levertem 3-4 mobot is. A varos fele mar hasznalni kellett a skilleket is, de ott sem volt tul bonyi. Szoval azt meg nem vizsgaltam meg tuzetesebben, de jonak tunik ez a tobb iranybol tamadas.
Kivancsi vagyok mennyi ido utan harcolja ki maganak a nep az auto attackot 😊 Ugyanis mikor vki mar fel eve fog jatszani, es a 62503. mobot gyilkolja le, nem hiszem hogy mindig nyomkodni akarja azt az egy gombot (gyenge fightok).
Az elejen, mikor a 40. mobot oltem le ugyanazzal a gombnyomkodassal, mar en is orultem volna neki 😊
Egyenlore azt meg nem sikerult oszehoznom, hogy harc kozben tudjak mozogni is (mivel az 1-3-ig a WASD felett van), de azt legalabb jo volt latni, hogy ha tobben tamadnak, akkor meg a hatad mogott levohoz is automatikusan odafordul.
Na, majd este jobban belevetem magam.
http://www.youtube.com/watch?v=yfmX2nZX-EU&feature=related
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
szóval fel a fejjel jó lesz ez nagyon!😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
anti hero
a multiplayer rész (nappal) nekem játszhatatlan 7600gt/4gb ram/core 2 duo a sok töltés/fagyás/akadás miatt, viszont az éjszakai simán elfut
tudsz sebezni több ellenfelet sima ütéssel is, legalábbis nekem már sikerült
a kinti világ vegyes, egy nagy várost láttam korábban, teljesen üres volt, talán másutt jobb...
Egyrészt nagyon erõs gép kell, ezt tudtuk is, de hogy 8600gt-vel meg 2 giga rammal gyakorlatilag játszhatatlan ha lassú a vincseszter azt nem gondoltam.Mindegy, jobb gép kell és kész.
De a hangulat.... itt az elején nekem inkább Karib tenger kalózai, mint Conan. Valahogy nem az a világ amit a novellák alapján magam elé képzeltem. Mondjuk ez is változhat késõbb, de az elejére különösen kellett volna ügyelni.
A harcrendszer meg nem is annyira forradalmi. Ugyanúgy ki van jelölve 1 target, azt ütöd, csak nincs autoattack. Nem arról volt szó, hogy a sima ütés is sebezhet több célpontot, ha irányban állnak? Ezt én nem vettem észre, csak a direkt aoe sebzéseknél. Nézzétek meg a Savage 2-õt, ott valóban pazar a közelharc, nincs target, ha jó irányba ütsz sebzel, ha nem akkor miss.
Azért még adok neki esélyt a béta végéig, hátha megfog, lehet, hogy túl sokat vártam.
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Open
Log in and play the game
Ilyenekt ír az oldalon amikor belépek, de a gamába nem enged belépni.
Már változtattam passt is hátha.., de semmi.
Status Open!
Funcomra teljesen jól belogol, de a játékba nem!
★ 汤姆 李
anti hero
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
<o/
anti hero
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke