12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#3495 Örülj neki, hogy patchelik. -
#3494 k-ba mar! minden nap szerver karbantartas van bazz? -
Chris #3493 Ti még nem ismeritek őt eléggé... ;) -
#3492 Na, kitort a vulkan :)
A single q sorozat jobb mint a multi resz :)))
Es ott 70-100 fps-em volt, mig nappal 30-40 :)
Vegre egy MMO, ahol aki a kardom utjaba kerul, az serul. Bar azt nem tudom mi ertelme van az elugrasnak, mert az ellen utese elol kiterni nem tudtam soha, ha tavol alltam tolle o akkor is betalalt.
Aki teheti, ne jatszon arnyek nelkul ... borzalmasan sokat dob a jatekon. Raadasul egyszer kikapcsoltam, hogy megnezzem milyen, es az fps-em is leurott 80-rol 25-re :)
Par kep 1:1-ben:
Kep 01
Kep 01
Kep 01
Kep 01
Kep 01
Kep 01
Kep 01
Kep 01
Kep 01
Kep 01
Kep 01
Kep 01
Kep 01
Kep 01
Kep 01
Kep 01
Kep 01
Kep 01
Kep 01
Kep 01 -
#3491 Kojiro, PM ment. -
#3490 Most próbálnád tuti menne, vagy reggel... -.- -
#3489 nem mondod hogy napok óta másik szerveren tolod??? szisziribi!
szintiszta nc vagy...-.- -
Mr. Perfect #3488 Sztem meg nem gond, ha magát a játékot árulja, ráadásul jó áron. Hátha valakit érdekel. -
#3487 ez sztem nem reklámtopik:] -
#3486 ...ha kell tudok képet küldeni róla amin látszik, hogy érintetlen a fóliája. -
#3485 Van egy fölös példányom (Age of Conan) Érintetlen természetesen, nincs kibontva és bereggelve sem!!! 10e-ért postával odaadom. Sajnos túl szerveztem és kettő lett, ezért adnám el. PM-el elérsz. Dagon szerveren is megtaláltok, Holyheart néven. -
#3484 9 után volt vagy 10 perc amikor az aquilonia szerverre is sorbanállás volt :O -
Bhalage #3483 johat erted, nem is lehet azon a nyomi serveren karit csinalni megbekoszonni sem tudok .
(elobb probaltam:o( ) -
OculusDei #3482 heheh, én laptopról nyomom full minimumon -
#3481 k. -
Bhalage #3480 még nem :o)
amugy nyugira vagyom, elmentem egy pve serverre. estenkent egykis csittcsatt azt ennyi a jatek -
#3479 Ott vagy már a szerverünkön végre? -.- -
Yed #3478 nekem intel core 2 quad 6600 (2.4ghzs) vga 8800GT 2X2GB 800mhz crucial ramom van vista sp1 es nicns gondom a jatekal atlag 30fps max grafon bloomal -
Sanca #3477 Hali!
Valaki pro assassin fel tudna vilagositani hogy mely feastekre erdemes gyurni ahhoz hogy lvl 80-on majdan pro legyen a kari pvp-ben? (pve featek abszolut nem erdekelnek) -
#3476 Nekem ráadásul alaplap+proci+videókártya+ram csere is volt, de lusta voltam újra rakni a vistát :D stabil, és nem lassú, vagy ha lassú, milyen lenne ha újratelepíteném :) -
#3475 én külön 40gb-os particióra pakoltam fel vasárnap. azóta nem is fagy már kellett ez a reinstall de nagyon :D
-
#3474 Nekem a beta Vistan volt/van, de amint hallottam, hogy a DX10 kesik, inkabb az XP particiora tettem a jatekot :) -
#3473 hmm nekem Tortage-ban is össze-vissza rángat... nem hiszem, hogy kevés lenne a video kari(9600gt) vagy a proci (x2 4800+@2700mhz)
már defraggoltam is a winyot. lehet h a winyo a gond, kéne már egy új?:) -
#3472 Nekem nem swappol sokat, 2 Gb DDr800as ram, ráadásul Vista SP1 nélkül, ami köztudottan nem használ a tömörítési, másolási sebességnek. pálya betöltés után pár másodperc swap maximum -
#3471 ma kivettem a kolis gépemből 1gigát, így 3giga, gondoltam hátha az a gond... -
#3470 Ennek a kliensnek generalisan van valami problemaja. Remelem gyorsan megoldjak az okosok.
Mar csak abban bizhatsz, hogy a vinyod birja :)
Mennyi RAM-od van?
Szerk:
Elgondolkodtam azon, hogy a 2gigamat feltolom 4-re, csak a jatek miatt, hatha ugy 'elvezetesebb' lesz (bar max 3,2-t ha lathat majd, de legalabb dual marad, fel gigasakat nem rakok bele :)) -
#3469 gonosz csunya demonbuzerator lanykan felröhögtem :DASD -
Ragnar360 #3468 Na, h azt mennyire rüheltem pc-n, anno utoljára még a Dark Messiah-nál csinálta, de nagyon. -
Ragnar360 #3467 Akkor te se néztél "kedvcsináló" videót :DDD én mondjuk anno trailereket, meg 1-2 gameplayt láttam, az baromira bejött...csak gépet kéne hozzá fejleszteni, amugy nagyon bejövős. -
#3466 Nektek nem swappol kicsit sokat a game? -
Ragnar360 #3465 -
#3464 Szepnek szep, de ahogy az egesz mozog, az kiabrandito :( -
Mr. Perfect #3463 Ja ezen én is csodálkoztam, főleg a WoW rettenetes torrent alapú patch letöltése után. -
Bhalage #3462 hat en med-highon tolom stabil 3-40 fps es geciszep..
tegnap kicsit amuldoztam is - meg cska a noob 'white sand isle'sen voltam, de nagoyn bejon ez a szep taj...
hat meg vmalami amitol fejrealltam: female modellek.
basszki geciszep noket lehet csinalni, sajnos tul szepek :o(
akartam egy gonosz csunya demonbuzerator lanykat csinalni, de tul jol neznek ki a karik egy ilyen gonosz roleplayhez, ill tul noiesek...
:o( -
#3461 Én még csak úgy láttam. :P Na de majd jövő héten megnézem a skála másik végét. :P -
#3460 A normal latotavolsagot mivel allitom? Van ott vagy 6 csuszka, de maga a kod egyik mozgatasaval sem lesz kisebb.
Egyebkent erdemes kiprobalni, hogy hogyan nez ki a jatek, ha a low megjelenites csuszkajat teljesen leveszitek ... vicces :) -
#3459 detto
Csúcsidőben (megjelnés napján) szedte 500-800 között. -
Bhalage #3458 nemtudom ti hogy vagytok vele, de ez a patchletoltes egyszeruen BASZOTTJO
ilyen gecigyors patchert meg nem lattam ;o -
rockerdave #3457 szerintem amúgy annyi meghívót fognak küldeni az első napokban,hogy szétmegy megint a szeró :D -
#3456 "The buddy key program will open as soon as server capacity allows. Please check back later."