12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
izomman20 #3335 nem az én gépem haveré... ( ö fog vendég verziot játszani.. ) -
#3334 Szerintem ez felbontástól függ, minimumon szerintem meglenne 20-25 (ha az neked játszható). -
izomman20 #3333 Arra a feltevésemre sajnos még mindig nem válaszolt senki hogy..
3 gigás proci 1 giga ram geforce 7600 videokarival hogy fut a gép low (minimum) beállitásba ? 8-10 fps vagy gyorsabb? játsznato azért (20-25 fps elérése kell ) -
izomman20 #3332 kösz -
#3331 lehet -
izomman20 #3330 Baráti meghivás ( 7 napos) már él? Lehetett aktiválni? Hétfőn rendelem meg a játékot keddre megérkezik addigra azt is szeretném használni... -
#3329 pár hónapig tuti nem... -
#3328 Mikor lesz Trial versio ? -
#3327 Köszi -
#3326 20 folott annyi Q. van hogy boven valogathatsz kozuluk, sztem 1 karival mindent nem is lehet megcsinalni mind, vagyis meg lehet, csak nincs ertelme.
Nem hiszem, hogy bugos lenne Q., mivel 1-2 Heralod mar futkozik. Te nem csinalsz vmit jol. -
rawenwoods #3325 Menj ki a mansionból. Egy cucc balra kettő a városban. -
#3324 45-ös Conquereor most ütötte 7!!percig a 32!!!-es Guardianomat mire levágott:),de akkor is cak azért,mert már meguntam:P/mivel nekem esélyem nem volt levágni ugye:D/ jó móka volt:)
-
#3323 Én most elakadtam a heraldommal. Az éccakai questet csinálom Tortagebe, de amikor el kell menni egy csajszi északai mansionjába ahol az őrökön végigküzködve, még a csaj elismerését is ki kell harcolni..
Na most elvileg neki vinni kéne valamit, de a szövegen kívül nem találtam erre utaló jelet. A quest a beszélgetés után is a csajra mutat, és akár mit beszélek a nővel a quest log nem változik. Ez bug? Vagy valamit rosszul csinálok :S -
#3322 Most tudtam megcsinálni a Fury -n a DT -met Ma már nem játszok vele. a Rangert a Dagon on felhuztam 14re. Eddig bejön a játék és a Ranger tényleg nagyon erős:D Csak attól félek hogy megunom majd a DT mel is ugyanazokat a Qkat csinálni amiket már a Rangerrel megcsináltam :S. -
PunkZoli #3321 Hi
pár kérdés
Lehet szerverek közt ugyanazzal a karival nyomulni/ azaz váltani szervert?
A triallal kezdett karaktert lehet folytatni, ha később megveszem majd a játékot?
Az account rendszerről még valaki meséljen plíz!
Mennyi a havi díja a játéknak? ill lesz e gamecard, vagy csak bankkártyás? -
Cutee #3320 1 kérédésnél a válasz ott bujkál a zárójelben (csak amcsiknak kell tölteni)
a 2. kérdés pedig válaszd ki a legördülő sávból kiválasztod, h pénz. -
zole72 #3319 Your Reference (ie My Visa) *
Card Number *
Expiry Date (mm/yy) *
CCV/CVC Number
ide mit kell írni vagy itt is mind1 nem akarok bankártyán fizetni ilyenkor mit lehet beíni -
zole72 #3318 State (Only Required for US)
ide a regisztációnál mit kell megadni
New york vagy itt teljesen mind1 hogy mit adunk meg? -
Cutee #3317 Vki van a 3. PvP serveren (twilight) vagy mindenki az első kettőn tolja ? -
Von Nyalosch #3316 Másnál is előfordul Ati kártyánál, hogy ha a cuccaidat néezed, akkor kérdőjel és a cucc képe váltakozva villog amíg rá nem viszed a egeret? Két 3870-es van a gépben és a 8.5-ös catalyst van fent. Esetleg érdemes lenne visszarakni a 8.4-et? -
#3315 Van egy eladó példányom. Bontatlan 10e Ft-ért. Sajna kicsit túl lett szervezve igy van egy fölös, azt adnám el. Bocsi aki már olvsta az előzőt, de míg nem megy el be-be szúrogatom majd. -
Lyan Kyj #3314 moderator needed! -
#3313 eladom a játékot akit erdekel PM 9k
-
Arwenke #3312 /ignore -
#3311 Akár csak a postod -
#3310 értelmes hozzászólás volt.....már nem várjuk, már játsszuk, szóval ha csak divatfikázásból jöttél ide akkor mehetsz is, ha esetleg indokod is van hogy miért akkor maradhatsz (még).
-
#3309 Borzalmasan gyökér játék lesz ez ne nagyon várjátok !
Nem tudom miért vagytok ennyire oda érte ... -
#3308 ma elég vicces (vagyis egyáltalán nem vicces) dolgokat produkált nekem AOC...
elkezdek játszani, egyszercsak iszonyatosan belassul, meg is áll, aztán desktopra ki.
délután már a load képernyőnél behalt, esetleg beengedett de utána helyből freeze majd desktopra ki, sőt, nemeccer sikerült neki kékhalált is produkálnia. meg néha loading képernyőn benyögött egy ilyet hogy rossz client version (hogylehetne rossz, dvdről raktam fel), egyetlen opció a quit game gomb volt.
asszem ebből gép upgrade lesz.... -
#3307 ha véleményeket akarsz hallani akkor olvass vissza itt. írtak elegen eleget róla már -
izomman20 #3306 kösz szépen -
#3305 Én idaig wow-oztam de ami itt fogadot az igy wow utan uber kiraly:D -
#3304 de ez az 1 form van -
#3303 Nah indítottam egy heraldot és egyre jobban bejön a játék.
Heraldosokat kérdezném, hogy ugye nem csak ez az 1 form van? Mert akkor nem is viszem tovább hanem akkor már necromancer :) -
#3302 minden fullosan német ha olyan klienst+szervert használsz. -
#3301 teljesen felesleges a wow-hoz hasonlitgatni,két külön kategória. -
#3300 Jó, semmi, megoldodott -
Arwenke #3299 Siman meguti a wow mercejet, de mas a jatek mar csak a pvp miatt is.
A wowban pvp csak ugy volt itt meg kb arrol szol majd a jatek. -
#3298 Help!
Feltelepítettem a gamet, beregisztráltam a CD kulcsot és nem tudok belépni. Azt irja in-game hogy Authentical Failure bla bla bla. De az Account Management oldalon be tudok lépni. Akkor most mit tegyek? már a PW t is mágváltoztattam,de azzal se enged be. -
Arwenke #3297 Mitol gagyi? Baromira nem olyan mint a guild wars, aki azt mondta kb soha nem jatszot az AoCal. -
Skill #3296 nehéz öszehasonlítani egy 3 éves játékot egy 1hetessel. :)
a régi wowra hasonlít jelenleg. gagyi de ha fejlesztik szerintem 2. helyre elég lesz . mármint mmorpg piacon.