12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Botond #3615
    Na ne. :D Megnősültél?:D Balek lettél te is?:D
  • Jockey
    az régen volt, már megállapodtam..:p
  • Botond #3613
    Aki meg a szeretője mellett szeretőt tart, az meg végképp ne firtassa mások családi életét. :D
  • Arwenke
    Minden heten uj van neki?:) Nem semmi.:)
  • Jockey
    a balkezét?:)
  • Botond #3610
    Az eheti élete szerelmét viszi, mit nem értesz?:D
  • Jockey
    melyik playboy magazine-t viszed moziba?:p
  • dr Kotász
    as soon as server capacity allows...
  • Torzonborz
    az még biza nem megy.
  • dr Kotász
    Újra. Nem fog beengedni wrong client version üzenettel.
  • Bhalage
    ne szomorkodj hej!
    kari mar megvan -tegnap ejszaka megcsinaltam, cska nem jatszottam vele :D
    milyen console paranccsal lehet keresgelni/kommunikalni?
    chat amennyire neztem eleg nubnak tunik :d

holnap gyuvok, ma mozi eletem parjaval.. :o)
  • [HUN]Crassus
    jól látom,hogy még nincs opció a próbajáték key-re? vagy faxx vagyok?
  • Tatyla
    megvettem ma én is,és igen az mm-ben cd-project kiadásban 7990Ft-ért.
    a kérdésem az lenne ha fenn van a closed béta elég ha csinálok egy accot vagy újra kell telepiteni?
  • Jockey
    emp renew meg blood flow az pont spirit ág, én wrath-l tolom, a 24órás buff meg sajna csökkenti a healing képességet cserébe, azt nem nagyon akarnám sztem
    ahogy nézegettem a fontos kombok featek lvl80ra mind meglesznek, majdnem végig lehet zongorázni mind2 feat ágat, cserébe sajna a priest ágra nem jut pont, bár ott nem is találtam semmi izgalmasat..
  • lololol
    az extrém gépigény miatt eladnám Conant. preorderes account (ingyen mammut mount + nagyobb inventory minden karakternek kezdésnél), barátmeghívó nincs elhasználva, júni 22-ig tart az ingyen hónap. 8k dobozzal bp-n
  • Avenger
    BSnek vannak pedig szép featjei. Empowered renewal, ami +50%dmg egyfolytában, mert mire lejár lehet is újra nyomni, ráadásul nem kell kasztolni sem, ütés közben is ellehet lőni. van a blood flowra is ilyen feat ami +20% sebzést ad. van még blood fever 24 órás buff +20% dmg. összességében durva dps-t tol BS. és ezek csak self buffok.
  • Jockey
    az szép, nekem egy kék 2h blunt jött az egyik q-ből, ami végre nem bészball vagy farönk kinézetű, hanem normál hammer..:)
    az is jopofákat csap :-)
  • [HUN]Crassus
    2200 lvl 34:P
  • Arwenke
    30s kuldiert kaptam egy kek crossbowt, na az eleg uber 1000+ critek csapkodtak vele.:) Az a baj viszont, hogy kisse lassu es en jobban szertem az ijjat.Foleg mivel crossbowal nincs salvo skill, ami egy lovesre 4-5 nyilveszot is ki lo.
  • Jockey
    többiek azt csicseregtk, hogy az első kb 10 ingyenes, de nincs infom róla, még pár pontot szétdobok és utána akarok respecelni, mert ha pénzes akkor gáz lesz:-)
  • Jockey
    hox-al nem volt még dolgom emlékeim szerint pedig 80 felett van a nyert/vesztett meccsek száma, de kiváncsi lennék mindenestre. Hálistennek volt HOX-om bétába, tudom mikor kell futni és várni picit, de gyakorlatba még nem próbáltam ellen:-)
  • Arwenke
    Respec penzbe faj mint a wowban?
  • Jockey
    én nem nagyontettem még arra sem, ált van nálam mindig valami kaja és ami nem sta regent ad non comabt vagy teljeset azt adom is el, mert abban igazad van, hogy 30+on már masszívan stamina hiánya van a embernek 1 mob után..(sta póti is sokat segit ezen)
  • TDC Geronimo
    HoX szinte csak nukeolni tud, olyan bepróbálkozott már? :)
  • Jockey
    jaja, ha első pár támadást túlélem (expect ranger) akkor a hot-k meg a timeres nagy heal általába sokat segít.
    Ha én nyerek, akkor szinten mindig közel full hp-al végzek, a gyengék a nagy burst damage-t toló playere, cloth-kat általába eddig levertem, igaz szinte mindd necro volt, azokat van aki nem veri le?:)
    hp nagyon gyík, és sajnos a featekből is szar hp buffot kapunk, ugyanis amit megvettem tegnap Battle roar az csak 60secig tart, viccnek tartom. Hasonló gondom van Ursine Roar feattel is, ami debuffol, de könyörgöm 10 secre??? még rakok rá 1 pontot ha nem nő a tartama megyek respecelni és leszedem amit ráraktam..
    dühítő, hogy nem találtam még olyan feat plannert, ahol értékkek is normálisan le vannak írva, így nekem kell kitapasztalni mindent:P
  • Hoz_Hun
    Köszönöm.
  • Arwenke
    Szerintem a regen skillekre minden keppen erdemes. Az elejen nem nagyon kell de 30 kornyeken mar sokat fogsz pihegni.:)
  • Laza
    A skill pontokat mire erdemes Guardiannal tolni?
    Tegnap mar elhasznaltam 30-at a climbingre, hogy egy kuldetesben fel tudjak maszni a tuzhanyo tetejere :)
  • TDC Geronimo
    Nekem sincs sok HoXként. 47es szinten van 1800 körüli HPm. Igaz a dpsre nincs panasz.
  • Avenger
    Elég kevés a bear shaman hp-ja, conq-nak 30ason 1600-1700, shamannak jó ha 800. de 2 healt magamra rakok harc elején, egyik 15öt másik 30-40et tickel másodpercenként plusz még gyógyít az elején 80at kb.
  • TDC Geronimo
    ...
  • Chris
    Nyugodtan lehet pvp területen kvesztelni, nem olyan általános a gank, lvl40-ig mindenképpen el lehet menni soloban, gondolom 80-ig is, az utazás még a wownál is szarabb, mindenhova gyalog mész és át kell az összes zónát gyalogolnod ha vhova el akarsz jutni, ugrani lehet, nem olyan mint a gw, hogy a virágágyás szélén ott a láthatatlan fal.
  • TDC Geronimo
    ...
  • TDC Geronimo
    HPval hogy állsz?
  • Jockey
    waoww télleg megtaláltam, Wrath ágon van amit én tolok, de ahogy nézem olyan lvl35+ kell hozzá, azt hétvégére behúzom és akkor mondom milyen..
  • Hoz_Hun
    Én már régen nagyon kiváncsi vagyok a játékra, de még nem vettem meg.
    Kiváncsi vagyok mi a véleményetek, kinek hogy jött be. Lehet- PVE területen indulni, vagy állandona mindig b*sztatni fognak a lvl nagyobb vérpistikék? Lehet egyedül questelni, vagy kötelező összebandázni valakikkel? Utazás hogy megy? WoW-os elgyaloglok/lovaglok A-ból B-be, vagy Guild warsos gyorsutazás? Ugrani lehet, mekora a szabadság a játékban?
  • Bhalage
    nyugi jovok majd
    :d
    amint lesz idom (ma tuti nem)
  • Avenger
    Hm Ursine rush a neve, legalábbis feat calculatorban.
  • Avenger
    Az charge, meg ad valami extra bleedinget vagy nemtudom, nem emlékszem már pontosan :)
  • Kalinka
    nem próbáltam még azt a feral chargot, feat táblában nem maradt rá pontom, de most már megnézem :)