Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
Megszanhatnal az accal ha nem tudod hasznalni!😊

Botond
WoW elõtt nem volt élet se, mit nemértesz? 😄
magus
sajnos az én gépem nem elég, minimumon folyamatosan swappolva 10 perceket töltögetve játszani pedig nem lehet : / pedig szépek a képek

viszont jó oké h ettõl még lehet jó, de wowban imádtam h több faj közül lehetett választani, itt meg csak hmn van

BEAST
igen, az elso 20 szinten igy megy, 20 utan kerulsz at a valasztott "fajod" fovarosaba, igy kitagul a vilag (innentol mar normalisan mukodik a napszakok valtakozasa is)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
\o
Fehercsoki
Akkor akármikor át lehet váltani multi és single között vagy mi?

Jacek
Termeszetesen😊 starsider!

BEAST
Single es multi resze is van az elso 20 szintnek, a tortenetet egy single "ejjeli Tortageben" jatszhatod, mig nappal ugyanugy kalandozhatsz, vagy oldokolhetsz mas jatekosokkal.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fehercsoki
Azt hallottam hogy az elsõ 5 vagy 20 lvl singe player lesz ez igaz?

BEAST
Ugyis ranezek ha egyszer kesz lesz, ahogy warhammerre is ra fogok 😊 ... viszont a legtobb szep pvps elmenyem meg mindig lineage 2 siegekrol meg mass pvpkrol van 😊 hiaba ververejtekes szenvedes a jatekban a szintezes ... viszont az nem gyerebe dolog hogy az emberek nagy szazaleka botozik pont ezert 😊 ... ez volt az egyik ok amiert wow betazgatni is kezdtem :p

s0n1c
hm, ezt még swgbe hallottam valakitõl, nem swgztél véletlenül?
s0n1c
nem gyere be?
Jacek
Gumimaci Online😄

BEAST
nem lesz ;p

s0n1c
akkor Aion a te játékod lesz 😛
s0n1c
lol
BEAST
En a Lineage 2-vel voltam igy, ha az xpzes elvezetes lenne... 😄😄

Így van. lvl80 ig mindenképpen megéri. Nekem is ez a véleményem. Csak bízom benne, hogy utána is használható játék lesz!

azért volt egy pár AO,EQ,DAOC,EVE O. csak a nagyobbakat említve...amik éppen ugyen úgy mérföldkövek voltak.

Ha daoc-ban élvezetes lenne az xp-zés még most is az lenne az etalon

Torzonborz
off : nem volt épkézláb mmo. nna azért ezzel lehet vitatkozni bár eléggé egyén függõ .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
Enis igy voltam ezzel, pedig meddig "fikaztam" amikor malav bombazott a fanboy szovegeivel 😄 ... de a closed beta alapjan siman megerdemel egy vasarlast, lvl80+ig meg raernek balanceolgatni meg csiszolgatni ami meg maradt... utana meg kiderul mi lesz.

s0n1c
dark age of camelot? star-wars galaxies?
Ez abszolút hülyeség. Daoc akkor is ott volt, sokan onnan jöttünk.

Nekem vhogy dettó, képek alapján komolytalannak tartottam, béta meg elbûvölt.

[HUN]Crassus
nana!! azért azt ne feledjük azelõtt nemvolt éppkézláb MMO!szal WOW mérföldkõ volt anno!
kicsit elfogultnak érzelek😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

s0n1c
dehogynem, pedig furcsa, mert nagyon negatív véleményem volt wowról akkortájt (asszem disney mmonak hívtam, képek alapján), aztán us openbetaba elvarázsolt szó szerint, eu release utáni elsõ év hangulatát keresem azóta is
wow béta tesztben megvolt? kétlem 😊

"az oljazozottan mûködikrõl csak annyit,hogy jópár top játékos csak lenyomja a heti 10-et vagy még azt se....és az újjakat pedig elriasztja,hogy full S3-as csapatok 17-18 pontokat visznek el tõlük 1500-on:S"

totálisan agree.
mi druida haverral 1845-rõl (már kezemben éreztem az s3 fegyvert -.-) buktunk vissza múltkor 1600 alá, mert szembejött zsinórban 2 wintrader csapat, akik full s3-ban tolták ilyen setupokkal, hogy hunter-druid, warrior-druid.
mindkettõt megnyertük pár kör erejére, s mig a warrioromat szarrá-fossá-huggyá cc-zték a druidámat szépen szétcsapkodták.
3-4 heti meló ment a levesbe kb. 1,5 óra leforgása alatt - alig voltam ideges, áááá...
na itt ment el a kedvem az egész kib*szott arena rendszertõl...

Jacek
En sajna nem tudtam betazni😞 de elorendeltem a AOC-ot nem a jatek ara szamit mosmegmar nemsokara ugyis jatszhatom😊max jo lesz a WoW kiegig😄

Az meg a WHO-ig, es ez igaz sajna azert megy ennyire a WOW mert nincs ellenfel olyan ez mint Madar karrierje jo a csavo de csak szanalmas ellenfelei vannak😊amig nincs komoly ellenfel addig nem is tolnak be annyi mindent a WOW-ba! de tuti hogy tartalekban ott allnak hegyekben a dolgok ami be lehet rakni ha gaz van..

s0n1c
a conanra gondolsz? lehet elhamarkodtam, de úgy gondolom, ha két hét tesztelés után nem jött az a bizonyos "bokafosás" akkor ezután sem fog
Magh
Én nem temetek semmit, csak reálisan szemlélem a dolgokat. Elképzelhetõnek tartok milliós bázist, de ehhez nagyon profi és gyors fejlesztés kell az elsõ hónapokban. A kiadók már megtanulhatták, hogy release után muszáj továbbra is raklapszám hordani a pénzt a deveknek. Még talán az EA is látja, hogy egy komolyabb playerbase egymaga több profitot hozna, mint a hatszáz ócska rókabõr franchise együttvéve. Szóval én pozitívan állok hozzá.

BEAST
Meg szerencse hogy te nem vonsz le elhamarkodott kovetkezteteseket mas jatekokkal kapcsolatban ;p

Pár percnyi tétlenség után miért dob le mindig?Teszterek nem pihenhetnek?😄

★ 汤姆 李

s0n1c
ez így azért erõs túlzás, hogy semmi nem teljesült, az igaz, hogy pár dologban nem mondtak igazat, vagy nem úgy mondták, ahogy az bekerült a bétába, viszont lehet látni, hogy rengeteget fejlõdött a játék az elsõ beta phase óta, halogatni meg azért halogatják szerintem, mert kicsit elszámították magukat, spec én ezt leszarom, inkább legyen késõbb kiadva, de jól, mint korábban, de szarul

az ominózus kingfight beégésre meg annyit reagálnék, hogy ez egy pár órás teszt volt kurvára tájékoztató jelleggel, rúgnám tarkón azt a hülye parasztot, aki kirakta a forumra ezzel elindítván a flametengert, plusz aki ebbõl videoból következtetést von le, az meg is érdemli
Wow témával kapcs.-ban annyit,hogy nemszeretem(magát wow-ot sem😊
Maradjunk + itt inkább AoC témánál ha lehet.

★ 汤姆 李

Még ki se jött és temetitek. Szerintem az elõ pár hónapban lesz elegendõ elõfizetõ! A kérdés csak az, hogy ez alatt az idõ alatt meg tudják e tartani õket a kellõ optimalizálással és fejlesztéssel! Pl. szakmákat tenni bele!
A wow nagy sikerét természetesen nem fogja elérni, de ha megfelelõen mûködik akkor elszippant szép számmal tõlük olyanokat akik jobb nem lévén játszanak még vele! A wow egy kifutó modell. Nagyon sok remek dologgal, de lássuk be közel sem tökéletes és rengeteg kiaknázatlan lehetõség ragadt benne vagy csak nagyon lassan kerül bele. Ha ezt az aoc fejlesztõi jól idõzítve meg tudják valósítani akkor nem tartom kizártnak a 1-2 milliós elõfizetõi tábort sem.

A béta alapján több mint egy éve nem wowozó. Ugyan azt érzem vele mint a wownál amikor elkezdtem. Nem tetszett, de aztán egyre jobban. 😊

Én ezt máshogy látom, szerintem épp ez fogja elõsegíteni a sikerét, látszik azért a Mythicen, hogy anno az elsõk között is (majdnem) elsõk voltak, nagyon jól tudják, hogy fél játékkal és nem tökéletesre szánt játékkal nem fogják tudni megvetni a lábukat a piacon. Ha 2009 Q1 akkor 2009 Q1, ez mit számít? Álmatlan éjszakái senkinek nem lesznek emiatt, aki meg számolja a napokat addig az megérdemli. 😊

A "user szopja meg" kontextust felejtsük el, hiszen istenadta joga mindenkinek megválasztani, hogy mivel játszik. Erre megintcsak azt lehet mondani, hogy a számok makacs dolgok és bármit is írunk vagy mondunk egy teljesen egyértelmû dolgot mutatnak mindenféle árnyalás nélkül.

Magh
WAR-al az a gond, hogy a rengeteg ígéretbõl eddig semmi nem teljesült. Legutóbb az ostromokkal égtek be, állandóan halogatják, simán elképzelhetõ, hogy még 2009 Q1-re sem készül el. Pedig én csak jól kidolgozott csapatalapú PvP-t várok tõle, elõ is van rendelve. A hype, fõleg ennyire korán elkezdve, meg soha nem tesz jót egy projectnek. Azt meg, hogy a WoW-ot akár csak megingatja, lehetetlennek tartom.

s0n1c
másik óriási probléma, hogy lehazudják az égrõl is a csillagokat a fejlesztõk, aminek releasekor jó, ha a fele teljesül, a másik felének a fele "majd egy kiegben lesz benne" címszó alatt bekerül késõbbi fejlesztések kosárba, a maradék meg elfelejtõdik... engem ez személyszerint nagyon idegesít, kezdenek olyanok lenni a politikusok komolyan... és ugye ezt is a user szopja meg
Torzonborz
off :
PotBs-ban 50en kezdõdik az élet. akkor mehetsz igazán pvpzni és port csatázni. ja nincs olyan insta meg réd faxság mint wowban ? höh még jó , ez nem arról szól . viszont van elég hibája az tény.

on : a többiben teljesen igazad van .jó példa erre a VG ahol próbálták hitegetni a népet hogy ilyen meg olyan jó lesz aztán a kezdeti 200k játékosból pár hónap alatt 20-30k lett s nem csak azért mert a kliens rettentõ lassú és instabil volt ( ami itt talán megoldódni látszik lassan ) hanem a tartalmi hiányosságok is rendesen közrejátszottak ebben. a VG mostmár jó , stabil és gyors és jóval több a tartalom is mégsem tudják jelentõsen növelni a játékos állományt.
nna léneg a lényeg én is remélem hogy ebbõl az Funcom is tanult és nem fuccsolnak be.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ezzel nem azt mondom, hogy megdönthetetlen a wow, csak a megdöntését vhogy úgy képzelem el, ahogyan az a WHO-ban kezd alakot ölteni. Jó elõre meg van szervezve körülötte a hype, bombabiztos alapokon álló koncepciók vannak, amiket már fél évvel elõtte is részletekbemenõen tudnak ismertetni, van stabil know-how a daoc miatt, stb.

De baromira örülnék ha nem teljesülne a papírforma AoC esetében és tényleg lenne egy stabil 5-600k elõfizetõ az elsõ hónapokban.

A próféta szóljon belõled, minimum legyen 500k elõfizetõje AoC-nak és akkor nem kell majd abbahagyni fél éven belül mert nincs pénzük fejlesztésre és befejezetlenül áll a játék. Ott van a Pirates of the Burning Sea, az is élvezetes max levelig, utána a játéknak egyszerûen vége van, mert nincs semmi tartalom.
Véleményem szerint a wow a repülõrajttal, a remekül egyszerû játékmenettel és még sorolhatnám az elvitathatatlan érdemeit, hozott egy olyan magas teljesítendõ színvonalat, amivel egyik fejlesztõ sem fog tudni mit kezdeni hacsak nem feneketlenek a zsebei, nincsenek napi 26 órát dolgozó biorobotjai, stb. Bárhogy meg lehet ideologizálni azt, hogy ne hasonlítsunk össze egy több éves kiforrott játékot egy bétával vagy még fejlesztés alatt állóval, a piac az piac, tízbõl tizenegy ember egyértelmûen párhuzamot fog vonni és olyan álláspontra fog jutni, hogy "jó-jó, sok az újítás, de majd csak pár hónap múlva/wotlk után/stb veszem meg, mert most még sok a bug, lassú, nem olyan letisztult, majd akkor talán jobb lesz". Csakhát addig a szerencsétlen készítõ kimutatja az eladásokat, a befektetõk hátán fel fog állni a szõr, kihátrálnak a projekt mögül, aztán a szerencsétlen, amúgy zseniális készítõk a kosztpénzüket is belefeccölhetik, akkor sem lesz keret fejlesztésre. Na nagy vonalakban ezért gondolom én azt, hogy vagy durrantasz már a bétában, vagy neked durrantottak.

Nem 1 perc, nyilván ha castolgatsz 2 mp-ként akkor úgy tolódik felfelé a buff.

Nekro minion-okat mikor lehet heal-elni?Merre,hol van olyasmi skill?

Áh,k...a jo ez a gém😊rendelem is elõ!Jól fut a gépemen,nem is kell vennem újat<#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Magh
Maga az aréna rendszer egy moslék, a fõ ok, amiért abbahygatam a játékot. De az üzleti része virágzik 2500 rating fölött, a top csapatok elvannak egymással, wintrade etc. Ugyanígy az összes új bossnál pörögnek a topikok, folyik a verseny a 1st killekért, nagyon komoly pénz van benne. Az sem titok, hogy a PvP és PvE rész sem közelíti meg a valódi E-Sportok összetettségét. Viszont konkurencia sincs. Gyakorlatilag nulla változtatással ugyanezt eljátszhatják a kiegben, ami még két év garantált bevétel.

BEAST
fizeto jatekosok = olajozottan mukodik 😊 ... a blizzardot szvsz nem erdekli hogy hanyszor logol be az ember 😊

[HUN]Crassus
az oljazozottan mûködikrõl csak annyit,hogy jópár top játékos csak lenyomja a heti 10-et vagy még azt se....és az újjakat pedig elriasztja,hogy full S3-as csapatok 17-18 pontokat visznek el tõlük 1500-on:S
Aréna jelen pilanatban egy hulladék.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Magh
http://aoc.wikia.com/wiki/Spellweaving_revealed

Itt faszán le van írva a legújabb koncepció.

Magh
Pontosan, zseniálisan kampányolnak és tartják meg a játékosokat minimális munkával. De ez csak azért sikerülhet, mert jelenleg egyszerûen nincs a piacon másik MMO, ami ennyire kiforrott, és itt most nem a balance-ról beszélek. Nézzük meg, van legalább fél év a kiegig, és erre az idõre egy már majdnem kipucolt insta az adag, meg esetleg berakják az új talenteket. Ennyi. A WotLK újításai is nevetségesek. De rossz esetben lelép 500k player AoC-be, aztán még 500k WAR-ba, miközben 2 millió új játékos száll be csak a kieg miatt. A "top guild" PvE és progamer aréna biznisz olajozottan mûködik, hiába béna az egész.