12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • WiLDoR
    "agyatlan zúzda, néha "menj ki a tűzből" meg "menj át a másikhoz" meg klikkelj" azon felül mindenki csak üt, healerek meg healelnek. nagyon izgi."

ha csak egy agyatlan zúzda, meg tényleg ennyire simple, ahogy leirtad, akkor nem értem, hogy pl. a wow community-nek miért csak az 1%-a ölte le eddig illidan-t, meg miért nem öli már mindenki röhögve kil'jaeden-t.
    szal' lehet, hogy az a "menj ki a tűzből" meg "menj át a másikhoz" nem is annyira egyszerű?
    főleg, ha 25 embernek kell csinálnia hibátlanul?
    hmm?
    mi lenne, ha ezen kívűl még valami komplexebbet is kéne csinálni bosskill közben???
    mondjuk 6 combo irányos fejen átpördülést, vagy 7 combo irányos tigrisbukfencet hullahoppkarikán át?
    asszem' akkor senki nem látna 1 bosskill-t sem, nemde? :D
  • Jockey
    ammmi ammii? azt ne mond van charge-unk..
  • Mr_no_NaMe
    EU Servers are online!
  • Avenger
    rakjál pontot a feral charge-re :)
  • Kalinka
    igen van, de snare nélkül sem érek oda :D

mivel 0 távolra ható varázslatom van...megállok és gyógyítom magam ő folyamatosan lő, ha elindulok behalok mire megérkeznék :)
    amúgy nagy pvp gank nem történt még velem.

tiszta harcban dark temltart lenyomtam, papot lenyomtam, Tempestet az kétesélyes, viszont a meleek eddig elkerültek eddig.
    Ranger ellen emg esélytelen eddig lvl42-n
  • Mr_no_NaMe
    :SADSAD
    Sztem is inkább váltsunk témát: gank

Engem is néha megtalálnak a kokok, de általában beszopják. Éledek és álltalában mindig ott ülnek a képzeletbeli hullám felett. Csak az a bibi, hogy baszok odamenni stealth nélkül. Szerencsétlenek mindig megszopják a counterattackot ._.
    Gankelni nem szoktam amúgy mert tényleg parasztság. Viszont mindig várom, hogy melyik koknub esik nekem akit le lehet majd csapkodni :)

Amúgy assanál lesz olyan, hogy stealthból támadok és utána újra vissza lehet menni stealthba? Mondjuk ez így azért már az opw csúcsa lenne, mert 1 counterattack is kb -40% hp.
  • Jockey
    pedig featből elvileg van snare effekt leszedő skilled nem?
    rangerek atm elég durvák tényleg, de sztem fognak velük csinálni valamit..
  • Kalinka
    ranger elkezd lőni és nem érek oda ütőtávba :D
    kéne az a plate bear shamannak is :)
  • Jockey
    haggyuk már ezt az fps szarságot, akinek kevés nézze át a video optionst, vagy vegyen erősebb gépet, vagy van más mmo alternatíva..:)
    inkább azt mondjátok meg ki mennyire gankol?
    engem szoktak, de kirögöhöm visszamegyek (ha nem több 10 szintel) és jól pofánbaszom a bunkómmal:-)
  • Botond #3566
    Körökre osztott stratégiát nem a körökre osztottság miatt mondtam, hanem mert az is pont annyira qrvára nem számít,mint az fps stílusú gémek.
  • Botond #3565
    itt azért nagyobb a tűrésköszüb. Az ütésed/spelled betalál, ha egy nagyjából 90-120-150 fokos tartományon belülre forogsz, fpsnél meg pontosan fejbe kell lőni, hogy lepadlózzon. Szóval itt kb arra nézzél azt helló, nem kell becélozni semmit Ezért is elég bőven 20-30 fps.
  • Kipu1
    Jótanács: ne játsz "jólmegmondó" embert ha halvány segédfogalmad sincs mit védsz vagy éppen támadsz.

Ezt jol megmondtad, koszi :D

Egbekiallto hibak ellenere kitarto veteran MMO player forumtarsam.
    Hajra, van meg legalabb 40 lvl onkentes szivas,hibakat mindig fogsz talalni.
  • Laza
    De ha rajossz, hogy mitol is jobb celozni nagyobb fps-el, akkor kiderul, hogy pont az elforgatasoknal gyorsabban fogja kirakni a kepeket, kvazi nem fog megakadni ... mint 20fps-nel :)
  • Mr_no_NaMe
    Igazából egész végig ügyességből kell harcolni a kombók miatt amik rendesen fizikálisan sebeznek, és nem pedig telljesen körökreosztott módon.
    Pont ez az új ebbe az mmoba de sebaj ._.
  • Laza
    Ha adnak a class balancera, akkor barmi lehet. De ehhez nagyon at kell gondolni, hogy pl a tankok hogyan fognak feltartoztatni akar 50 vadat a clothosok elol :D
    Ha meg nincs is ra szukseg, nincs is class balance :)
  • Botond #3560
    Aha,csak ez nem fps. Körökreosztott stratégiában meg a 2fps is teljesen jó, nem is értem itt miért vannak vele gondjaim, pedig gjáték-játék, és körökre osztott stratégiában is van multi. Ki érti ezt.

(fpsnél a célzás miatt kel a nagy fps, itt ilyen nincs...)
  • Mr_no_NaMe
    gyász ._.
  • BEAST #3558
    Nem lesz tobb :p

mai patch notes
  • Laza
    Jujj... ne hasonlitsd mar a jatekokat a filmekhez :)
    A jatekban is max addig latod folyamatosnak, mig nem mozditod meg a kamerat/karaktert. Probald mar ki hogy milyen amikor 20fps-nel 360 fokban korbejarod a karaktered :)

Ha nem latod a kulonbseget, menj szemeszhez :D
    24 fps
    30 fps
    60 fps
  • l3alF1aKe
    miért a boss harcok nem ilyenek ?
    agyatlan zúzda, néha "menj ki a tűzből" meg "menj át a másikhoz" meg klikkelj" azon felül mindenki csak üt, healerek meg healelnek. nagyon izgi. Meg lehetne csinálni ha nem is 100, de kevesebb trashel az egészet, és még élvezetesebb is lenne, igaz nem nagyon lenne idő pihizni csapatok közt, mert max 1-2 csapatra lenne szükség, ergo valamit elrontasz, kezdheted elölről.
    Gondolj csak wow ban Mount Hyjal ra.

Laza nak ment
  • Mr_no_NaMe
    Ha játszottál versenyszerűen valami fps-el (cs16,source,cod,farcry) akkor tudod miről beszélek.
    Nem akartam felhozni de mostmárcsakazértis:

cs16ba ugye alap 85 fps van. Sokáig így játszottam mert koknub voltam átállítani. Felraktam 101 fpsre és érdekes módon az emberem kétszer gyorsabban futott és olyan fénysebességgel lőttem, hogy vmi hihetetlen.
    Tehát nem mind1, hogy 30-40, vagy 80-100 fps.

A film fps =/= game fps! Ezt ne keverjük pls.
  • Chris
    De biztos fogunk raidelni, ez az én különbejáratú véleményem, nem a guildé, én is szívesen játszanám a játékot, csak én már túl vagyok azon, hogy megérje a bosszankodást, fejfájást ha így marad hosszabb távon.
  • Laza
    "Szerintem ott is az lenne a jó ha be megyünk 20-an és azért lesz nehéz mert ránk jön 100 ellen ,és mindenkinek vigyázni kell hogy mit csinál ,hová üt vagy castol egy aoe skillt mert ha ezt rosz helyre teszi akkor a csapat társa is belehalhat."

Lattal te mar olyan jatekot, amiben ez nem egyenlo az agyatlan kaszabolassal? :)
    Az altalad irt esetben oda a classok egyedisege, a balance.
    Es ha mar emlitetted a WoW-ot, a 8+ eves MMO-s tapasztalatom alapjan szerintem ebben volt a legjobban kidolgozva a PvE, a classok hasznalhato egyedisege, amire taktikakat lehetett epiteni, amitol nem ugy nezett ki a jatek, hogy berohan 5 ember, es ut vag mindent ahol er (mint pl D&D Onlineban).
  • Botond #3552
    Volt vagy hat bugos catalyst, ami nem volt kompatibilis wow egyes részeivel, főleg bwl-el. Új catalystokban javították aztán, a driver hiba volt, nem a gém vot szarul optimalizálva. Itt meg egyértelműen optimalizáási gondjai vannak aocnak.
  • Botond #3551
    Ez 1 marhaság. 20fps az folyamatos kép. Moziban a filmeket 20 fpsel adják. :D Nekem volt ilyen, amit írsz, hogy belaggolt és egyik pillanatban éltem a következőben meg nem. Nem 30 fpsnél. 10ről esett le 2re az fps, akkor volt. :) Stabil 10 fölötti fpsnél még látod mit csinál a másik, bár valóban az élvezhetőségi küszöböt 20 fölé kell tenni. Ettől függetlenül optimalizálni kell, de ilyen marhaságot ne mondjatok már, hogy pvphez kell stabil 30-40-50-60 fps, mert ez marhaság.
  • Mr_no_NaMe
    Minél hosszabb a leállás annyival több a javulás :)
  • warbar
    ennyit a déli kezdésről...
  • Tiger1111
    Akkor itt sem sokat fogok raidelni(sajnos) kivéve ha a guildnak szüksége van rám .Egyébként egy guidba vagyunk,ingame Salas a nevem.
  • Chris
    A vége kimaradt, nem a megfelelő embernek címezted a rendszer dolgot, lásd: #3454
  • Chris
    Itt is nálad sokkalta erősebbekkel van töltve az insta és ugyanúgy nem fognak -hasamraütök- 5-nél többen egyszerre rátámadni a partyra. Ja, és partyban, raidben lévő csapattagok ugyanúgy itt sem sebzik egymást, sem instanceban, sem pvp-ben.
  • Chris
    Jótanács: ne játsz "jólmegmondó" embert ha halvány segédfogalmad sincs mit védsz vagy éppen támadsz.
    Ne az itteni embereknek regélj az mmo-król, a többségünk 6-7 éve már csak ilyen játékokra hajlandó szánni esetenként azt a minimális szabadidejét is ami van neki, de nem is ez a lényeg. Fogalmam sincs milyen lvl80-on a játék, de az égbekiáltó hibák és hiányosságok már a teljesen átlagos alsó szintjének mondható lvl40-en jönnek ki, ami még az én szűk szabadidőmmel is elérhető másfél hét alatt úgy, hogy hétvégén kb. 3-4 óra lehetőségem volt játszani.
    Én elhiszem, hogy a sok újszülöttnek minden vicc új és a grafika sokakat elkápráztat, de ma, amikor minden komolyabb és valamirevaló ámítástechnikai cég az mmo-k terén akarja megvetni a lábát, látván mekkora piaca lett az elmúlt 2-3 évben, az ilyen hiányosságok felérnek egy öngyilkossággal. Nagyon remélem, hogy kiadás óta nem aludtak a készítők és egy-másfél hónapon belül látjuk csak akár a szándékot a fejlesztésre meg a kitűzött haladási útvonalat, különben ez is az enyészeté lesz, mint az összes többi nem túl régi szintén korszakalkotónak szánt versenytárs.
  • Kipu1

Ha hullanak a fejek es frocsog a ver akkor igen :)
  • s0n1c

"multi nem válogat" :)
  • Tiger1111
    Engem egyelőre nem nagyon zavarnak a hibák ,ha 2-3 hónap alatt kijavítják akkor nem lesz gond.Az pedig hogy guildon belül is sebzik egymást az emberek ,nagyon rendben van.Nekem nem reális az hogy 20 harcos veri egymást ,egy caster meg közéjük nyom egy aoe skillt és csak az ellent sebzi,ha egy tűz esőt idéz föléjük akkor az miért ne sebeze a baráti egységeket is,talán mindenki immunis a tűzre?Igy legalább megondolják a casterek hogy mikor és holl használják az aoe skilljüket.Én rengeteg fantasy könyvet olvasok és ott sem dobálják a mágusok a fire ballt oda aholl a barátai is harcolnak.Nekem pont ez a realités fogot meg a játékban.És remélem a raidekben is más lesz mint a wow ,és nem azért lesz nehéz mert 5-en vagy 20-an ütünk egy mobot.Mert nekem ez elvette a kedvemet milyen kalandor vagyok ha minden mob erősebb mint én?Szerintem ott is az lenne a jó ha be megyünk 20-an és azért lesz nehéz mert ránk jön 100 ellen ,és mindenkinek vigyázni kell hogy mit csinál ,hová üt vagy castol egy aoe skillt mert ha ezt rosz helyre teszi akkor a csapat társa is belehalhat.Nekem ez az elképzelésem egy fantasy világról ,ez így reális és élvezetes.
  • Nethyrrea
    nekem valszeg amúgyis az lesz, addigra meglesz a gép upgrade-m is :D

meg eleve tartottam ettől hogy elején még ilyen lesz, ahogy haverom is mondta, ki akarták hamar hozmi még mielőtt megjelenik a wow új kiegje, mert ha utána hozzák ki akkor bajba lettek volna.

várok aoc-al kicsit, szerintem pár patch jót fog tenni neki.
  • Laza
    "szamtalanszor leirtak mar hogy 4 GIGA,8800,c2 3G - addig ne varj tul sokat."

Ha csinalok egy Pongot, es azt mondom hogy 4 magos proci kell hozza, meg a legujjabb videokartya, azt is megeszed? :)
    Es persze nem az en hibam, neked nincs megfelelo geped hozza :D
  • Laza
    Majd meglatjuk. Szerintem a csak PvP-re epito jatekok nem igazan lesznek sokaig keresettek a piacon. Idovel marad egy bejaratott guildbazis, aztan a tobbiek vagy lelepnek, vagy sem, de noni nem nagyon fog a letszam.

Majd ha 3 ev utan ez is szinte minden honapban az USA eladasi listak elen lesz, akkor visszaterhetunk ra kinek mi is kellett :)
  • 0Fritz0
    No emberek, megint temetjük a 8 napja megjelent játékot? :)
    Gondolhatnátok a peccsekre is.
    Legalább 2-3 hónapot várhatnátok a nyafogással és ha akkor is minden szar meg izé, akkor én leszek az első, aki helyeselni fogja a fikát. :)
  • Deadman
    Meg amikor BWL-ben meg a külső zónában kivágott a játék ha bizonyos helyekre mentél.
  • Kreeder44
    ha lesz valakinek trial kye a küldjön pls nagyon érdekel a game :) jöv hónapban meg is venném csak előtte ki szeretném próbálni