12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Glesthor
    előrendeltem a játék gyűjtői kiadására a cdgalaxisnál, de elég sok rossz kritikát hallottam a játékról. szeretném kipróbálni... végülis már régóta várok a játékra! :) ha esetleg valaki tudna küldeni nekem egy "meghívót" azt nagyon megköszönném!
  • MeoH #3214
    Belepesnel EAnel is volt gond. Akkor a GMek azt irtak, hogy ha lehet hanyagoljuk a passban a szamokat. Ill. ellenorizd, hogy tenyleg EU verzios kliensed van, mert ha US akkor nem jo helyre csatlakozik es azert nem fogadja el. Es aki nem jut be a Fury-ra, ajanlom neki az Aquilonia szervert, ami ugyanugy pvp szerver. Nem kell megijedni az RPtol, igazabol nem sok jelentosege van. Itt mar alakulgat 1 nagy magyar guild.
  • WiLDoR
    classeloszlás milyen a guild-ben?
  • Luise
    szasztok! van valakinek 1 ilyen vendégkártyája? szeretném megnézni a gémet, mielött megveszem. ha visszajelzel, adok émilcímet. köszi!
  • najó
    aquilonia
  • kisfigi
    kb. meddig lessz ennyire terhelt a fury? hogy mikor érdemes próbálkozni:)
    Meg ugye ez nem lessz olyan később is (mint pl. a silkroad) hogy tele van állandóan a server és nem lehet játszani... szóval hogy később ez beáll igy normálisra?
  • Rasti
    Van a fury.n kívül alternatív server ahova a kedves honfitársak mennek?
  • Rasti
    Beengedett.Lehetséges ,hogy kicsit túlterhelt a rendszer
  • Rasti
    faja
  • Bandeeka
    nekem is ez a gondom
  • Rasti
    Account manager oldalra simán be tudok lépni, ingame passwordot simán engedi váltani csak éppen a gameba nem enged be :(
  • sinner
    kb 700Mb-s a patch
  • Rasti
    Sziasztok van 1 kis problémám.
    FElinstaláltam a gamet, account oldalon regeltem (hasznaltam a cd keyt ami megvolt adva) és amikor beszeretnék logolni a játékba nem fogadja el a kodot amit beirtam. A köv üzenetet lehet olvasni:

Authentication Failure. please not that passwords are case sensitive.

Nah most a CD kulcsommal van a gond v mit nem csináltam/esetleg csináltam rosszul ?
  • Bhalage
    :DDDD
  • WiLDoR
    neszójjábe, megyek oszt alázlak :X
    omg, együtt játszhatok a nagy crassus-sal...ez more than legendary!!!
  • zole72
    Mekkora Patch jött le hány GB-t?
  • Skill
    500kval jött nekem
  • Mr_no_NaMe
    Patch letöltések, hogy mennek? Ugye azért nincsen 50-60 kilóbájtokra lelassulva? 10-20 giga pecset kemény lenne 50-el szedni :S
  • Mr_no_NaMe
    Eddig ki hova ment? Írjátok, hogy egyszerűbb legyen a magyartömörülés :)
  • Tombi
    PvE serveren Dagon-on szerintem sokan vagyunk :)
  • Mr. Perfect
    Jár a simához is, 7 napos guest pass...
  • Skill
    van , majd ha regeltél a honlapon. viszont azt irják még nem lehet aktiválni mert nem akarnak torlodást. vagy valami ilyesmit.
  • Mr_no_NaMe
    Nah emberek megvan a cuccos. Hol lesz a legtöbb magyar? Fury? :D
  • [HUN]Crassus
    sima verzióhoz jár próba kulcs? nemtaláltam erre utaló jelet a dobozban...igaz lehet én voltam béndzsó
  • [HUN]Crassus
    Fury-n csak az überpro-k játszhatnak:)
  • [HUN]Crassus
    kétbalkezesre bindeld pubi!:)
  • sinner
    én majdnem az ereimet téptem fel amikor láttam a boltban, hogy a srác mögötti tili-toli kocsin má csak 2 db coll.edit. van. Erre ahogy ellépek a pénztártol jön ki a fószer egy békát húzva tele szép nagy dobozokkal....

...de már tolom a gémet, E6750, 2giga memo, 8800gtx, izzasztja a vasat.
    1600x1200 16xanti, max látotáv = 25-30fps
  • Skill
    valaki inen játszik radeon 9800-as videokártyával?
  • s0n1c
    igaz, most csináltam karit furyra
  • WiLDoR
    namindegy, addig megtanulom altkarin a karakterkezelést, meg átbindelem a teljes billentyűzetet balkezesre -.-
  • TDC Geronimo
    Később lehet majd, ez volt early accesnél is. Sok kari van online akkor nem enged.
  • Laza
    Varhato volt.
  • s0n1c
    jah... ezt így eléggé elqrták a srácok...
  • WiLDoR
    bazzeg, nem lehet a fury-ra karit csinálni :(
  • TDC Geronimo
    nc...
  • Bhalage
    semmi csak ásítottam egyet :o)
    nem vettem meg végül a gamét, talán majd jövő héten, most le vagyok korlátozva nagyon :o(
  • Laza
    Nekem tegnap elott delutan adtak fel, nem reggel, mint a tobbieknek, es igy nekem sem jott meg.
  • Maksi
    X800Pro-esetén mit kell átírni, hogy elinduljon a játék?
  • Rage47
    nekem megoldották:o
  • OculusDei
    hurrá game.co.uk! nem voltak képesek megoldani hogy ma itt legyen nekem a game...
    trialhoz meg nincs kliens...
    vagy?