Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
próbáltam morpg.com nyereményjátékon, nem vagyok fileplanet elõfizetõ, mi más vanmég? a honlapon nem sorsoltak ki
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
De mindenkinek meg van a joga a sajat velemenyehez, pro es kontra.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Amúgy most kúszik fel nálam is a játék. Ha nem jön be jövök én is fikázni... ;D
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
;d
:nemerti:
anti hero
Ez baromság... semmivel sincs kisebb bejárható terület lvl 1-5-ig mint wowban lvl 1-5-ig.
Ebben tevedsz en jatszottam mind a 2-t es te ember nezd mar meg mirol beszelsz! 😉 AoC -ben 1-5 ig egy hengerben mesz ahol nemlehet leterni .. ez olyan mint a korai autoversenyek ahol az uton tudsz menni az ut szelen a lugas csak rajzolt ha hozzaersz visszapattansz .. bezzeg idovel keszultek olyan autoversenyek ahol jelentosen elterhettel az uttol, realisabba teve a dolgot ....
Csak wow-ben "kör" alakú területben nyilvanul meg, azaz mehetsz a szélrózsa minden irányába, AoC-ban pedig tol téged Totrage felé a játékmenet miatt, MIVEL VAN EGY TÖRTÉNET BENNE!!
KHMM wowban ez a korbekorbe nemmehetsz szepen van megoldva ,nem egy lathatatlan korlat fog meg a kikotobol uszva .... eleg gazos
Tortenet / Lore ? 😊 lol minden kari hajotorott rabszolgakent kezd ? UGYANOTT ? 😊 ettol lenne eros a LORE AoC -ban ?😊 na ugyanmar! hadd ne peldalozzak hogy egy masik jatekban minden racenel kulon kezdohaly van ami valtozatos ROGTON az elejetol
2. Éjszaka és nappal.
Daily mode, night mode. Ismétlem: EZ EGY TÖRTÉNET RÉSZE ami Tortage-ben és környékén játszódik, amig "nagykorú" nem leszel.
Tehat kesobb lehet majd este kalandozni csapatban es nem csak nappal ? 😊 vagy ottis majd folytatodik a tortenet ? 😊
Itt már lehet partyizni is, de ahhoz, hogy classodat "megértsed" van egy single (night) rész. Mivel ez egy MMO így nem árt ha tudod mi is az amivel játszol.
Erdekesmas gammaban is van felvezetes ugyanigy ettol lenne AoC olyan paratlan ? 😊
3. akadások
Biztos vagyok benne, hogy ez el fog tünni. Nekem már gyakorlatilag elvétve van ilyen... 50-60 FPS-el átfutok egész Tortage-en. WoW-hoz pedig nincs értelme hasonlítani, mert grafikailag a 2 játék ég és föld, mivel 4 év van közöttük.
crysis fut nekem 50fps -el ez 5-el akad , megis crysis nez ki 1000-el szebben .. szal ez normalis szerinted ? 😊 vagy szerinted AoC felveheti a verseny a Cry engine-vel ? 😊
nem fikazom az AoC-t csak ramutatok arra hogy open beta alapjan ez harmatgyenge... hogy closed betaban jobb? Lehet de a nagy tomegek nem azt fogjak latni, ez Funcom Marketing benasag .. mellsleg ha ez mar regi verzio ,akkor a meghirdetett idopontban miert nem lehett kezdeni , es miert keltt rohamtempoban 1napon at patcholniuk ? 😊 az ember azt hinne hogy ha regebbi verzio akkor legalab stabble .. de hat nem.
Ha annakidejen AO -t megcsinaljak ilyenre , de megmarad a szabad zonazas akkor mindmaig AO -znek
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Jimi Hendrix
Ezen már meg sem lepõdök.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Van ennek vmi kozolt indoka?
Nem mondom hogy olcsó, de ez már nem egy 6 éves játék.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Azota, amikor elinditom, csak a kurzort látom, meg a hangokat hallom.
Esetleg valami tipp, h mi lehet a baj? legfrissebb videokártya driver van fent. köszi
Sõtt a játékot is ingyen kapod, meg egy köszönõlevelet, hogy elkészíthették neked a játékot.
havi fizetõs lesz? ezt nem mondjátok komolyan...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
vissza is hoztak vele pár régit. A WoW nem azért tetszik pár embernek annyira mert jobb hanem mert már ismerik s megszokták minden kis hibáját.
Az meg hogy a beta ilyen meg olyan, könyörgöm ez egy MMO tehát folyamatosan fejlesztik,javítják, bõvítik. Majd ha ezt nem teszik akkor tessék leszólni/temetni a progit.
"vessetek a mókusok közé" :)
van akinek tetszik van akinek nem. ezt el kell tudni fogadni és nem egymást gyõzködni. nem lesz ez rossz játék de számomra közel sem hoz annyi újdonságot mint vártam ( gyk : sík egyszerû mint az asztallap és ez nálam nagy negatívum viszont sok elõfizetõt így lehet szerezni ).
Egy fontos dolog amig nem erzed a harcot nem fog tetszeni igazan, utanna ha rajottel nagyon jo csatazni benne. Mindenkinek azt mondom probáljátok meg megtanulni hasznalni a skileket , mert itt nincs autoattack , mident te csinalsz még a parryt is....