12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Glesthor #3215 előrendeltem a játék gyűjtői kiadására a cdgalaxisnál, de elég sok rossz kritikát hallottam a játékról. szeretném kipróbálni... végülis már régóta várok a játékra! :) ha esetleg valaki tudna küldeni nekem egy "meghívót" azt nagyon megköszönném! -
#3214 Belepesnel EAnel is volt gond. Akkor a GMek azt irtak, hogy ha lehet hanyagoljuk a passban a szamokat. Ill. ellenorizd, hogy tenyleg EU verzios kliensed van, mert ha US akkor nem jo helyre csatlakozik es azert nem fogadja el. Es aki nem jut be a Fury-ra, ajanlom neki az Aquilonia szervert, ami ugyanugy pvp szerver. Nem kell megijedni az RPtol, igazabol nem sok jelentosege van. Itt mar alakulgat 1 nagy magyar guild. -
WiLDoR #3213 classeloszlás milyen a guild-ben? -
#3212 szasztok! van valakinek 1 ilyen vendégkártyája? szeretném megnézni a gémet, mielött megveszem. ha visszajelzel, adok émilcímet. köszi! -
najó #3211 aquilonia -
#3210 kb. meddig lessz ennyire terhelt a fury? hogy mikor érdemes próbálkozni:)
Meg ugye ez nem lessz olyan később is (mint pl. a silkroad) hogy tele van állandóan a server és nem lehet játszani... szóval hogy később ez beáll igy normálisra? -
Rasti #3209 Van a fury.n kívül alternatív server ahova a kedves honfitársak mennek?
-
Rasti #3208 Beengedett.Lehetséges ,hogy kicsit túlterhelt a rendszer -
Rasti #3207 faja -
Bandeeka #3206 nekem is ez a gondom -
Rasti #3205 Account manager oldalra simán be tudok lépni, ingame passwordot simán engedi váltani csak éppen a gameba nem enged be :( -
sinner #3204 kb 700Mb-s a patch -
Rasti #3203 Sziasztok van 1 kis problémám.
FElinstaláltam a gamet, account oldalon regeltem (hasznaltam a cd keyt ami megvolt adva) és amikor beszeretnék logolni a játékba nem fogadja el a kodot amit beirtam. A köv üzenetet lehet olvasni:
Authentication Failure. please not that passwords are case sensitive.
Nah most a CD kulcsommal van a gond v mit nem csináltam/esetleg csináltam rosszul ?
-
Bhalage #3202 :DDDD -
WiLDoR #3201 neszójjábe, megyek oszt alázlak :X
omg, együtt játszhatok a nagy crassus-sal...ez more than legendary!!! -
zole72 #3200 Mekkora Patch jött le hány GB-t? -
Skill #3199 500kval jött nekem -
#3198 Patch letöltések, hogy mennek? Ugye azért nincsen 50-60 kilóbájtokra lelassulva? 10-20 giga pecset kemény lenne 50-el szedni :S -
#3197 Eddig ki hova ment? Írjátok, hogy egyszerűbb legyen a magyartömörülés :) -
#3196 PvE serveren Dagon-on szerintem sokan vagyunk :) -
Mr. Perfect #3195 Jár a simához is, 7 napos guest pass... -
Skill #3194 van , majd ha regeltél a honlapon. viszont azt irják még nem lehet aktiválni mert nem akarnak torlodást. vagy valami ilyesmit. -
#3193 Nah emberek megvan a cuccos. Hol lesz a legtöbb magyar? Fury? :D -
#3192 sima verzióhoz jár próba kulcs? nemtaláltam erre utaló jelet a dobozban...igaz lehet én voltam béndzsó -
#3191 Fury-n csak az überpro-k játszhatnak:) -
#3190 kétbalkezesre bindeld pubi!:) -
sinner #3189 én majdnem az ereimet téptem fel amikor láttam a boltban, hogy a srác mögötti tili-toli kocsin má csak 2 db coll.edit. van. Erre ahogy ellépek a pénztártol jön ki a fószer egy békát húzva tele szép nagy dobozokkal....
...de már tolom a gémet, E6750, 2giga memo, 8800gtx, izzasztja a vasat.
1600x1200 16xanti, max látotáv = 25-30fps
-
Skill #3188 valaki inen játszik radeon 9800-as videokártyával? -
#3187 igaz, most csináltam karit furyra -
WiLDoR #3186 namindegy, addig megtanulom altkarin a karakterkezelést, meg átbindelem a teljes billentyűzetet balkezesre -.- -
#3185 Később lehet majd, ez volt early accesnél is. Sok kari van online akkor nem enged. -
#3184 Varhato volt. -
#3183 jah... ezt így eléggé elqrták a srácok... -
WiLDoR #3182 bazzeg, nem lehet a fury-ra karit csinálni :( -
#3181 nc... -
Bhalage #3180 semmi csak ásítottam egyet :o)
nem vettem meg végül a gamét, talán majd jövő héten, most le vagyok korlátozva nagyon :o( -
#3179 Nekem tegnap elott delutan adtak fel, nem reggel, mint a tobbieknek, es igy nekem sem jott meg. -
Maksi #3178 X800Pro-esetén mit kell átírni, hogy elinduljon a játék? -
#3177 nekem megoldották:o -
OculusDei #3176 hurrá game.co.uk! nem voltak képesek megoldani hogy ma itt legyen nekem a game...
trialhoz meg nincs kliens...
vagy?