Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Nem sokat pvptem még conanba, de az a kevés is élvezetes volt még ilyen low lvlen is :o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
wowban sem? miert conanben nincs atgondolt pvp koncepcio? ^^

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Másik, hogy a wowban sem volt semmilyen komoly, átgondolt koncepció az elején a pvp-re, aztán mind látjuk mekkora rakás szar lett. Szóval mondjuk összehasonlítva a warhammerrel azért érezhetõ, hogy merre billen a pvp tervezettségénél a mérleg.

magus
hol lehet mostanság hozzájutni beta keyhez?

próbáltam morpg.com nyereményjátékon, nem vagyok fileplanet elõfizetõ, mi más vanmég? a honlapon nem sorsoltak ki

TDC Geronimo
miért nem frapsel csinálsz? Amúgy van egy eléggé egyértelmû screenshots könyvtár...legalábbis nálam :d

Mondjuk alapvetõen nem egy 3 éves kiforrott játékkal kellene összehasonlítani. Mondjuk egyvmitõl félek. Tényleg óriásit kellene manapság durrantani egy új mmoval, hogy egy stabil és szép számú elõfizetõi tábort magukhoz kössenek, mert rohadtul nem lesz meg a pénz a késõbbi fejlesztésekre. Most nem szabadna egyik új mmo-nak sem megengednie azt amit a wow még megengedhetett magának, hogy félkészen jöjjön ki.

Nekem az eddigiek alapjan az a velemenyem, akinek a harcrendszer bejon annak tetszeni fog. Nekem eddig szimpatikus, de igazabol majd a pvp fog donteni. Megveszem es majd kiderul.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Fikazni lehet, de ez mar olyan a szar is izetlen kategorianak tunik nekem.
De mindenkinek meg van a joga a sajat velemenyehez, pro es kontra.

[HUN]Crassus
hova rakja a screenshotokat?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BEAST
Nalatod ez van, ha szar lesz en sem fogok jatszani vele, de ha jo lesz,"amire boven megvan az esely" ,akkor maradok.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Torzonborz
ez van . nekem sem tetszik pár dolog de már nem megyek bele a részletekbe . megveszem aztán ha 1-2 hónappal az indulás után is szar lesz - amire bõven megvan az esély - akkor nem játszok vele .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Le is leszel osztva rendesen... :d

Nem csak a pozitív vélemény a vélemény. Ha neki nem tetszik ossza meg mindenki épülésére, nemcsak arra való a fórum, hogy vmit az egekig magasztaljunk.

Amúgy most kúszik fel nálam is a játék. Ha nem jön be jövök én is fikázni... ;D

BEAST
Az nem magyarazat arra hogy naponta egyszer leirja hogy szerinte mekkora szar a jatek ... utana persze megint megy jatszani. Ha valami nem megy nem kell eroltetni.

Torzonborz
mert gondolom mást várt és ki van akadva. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
omg, pont ugyanezt irtam enis 😮 ... csak kihagytam a wow es a picsaba reszt 😄😄

most komolyan, ha nemtetszik akkor miert nem huzol vissza a picsaba wowba?
;d

:nemerti:

anti hero

AnarchoiD
1. Folyosók/instance helyek
Ez baromság... semmivel sincs kisebb bejárható terület lvl 1-5-ig mint wowban lvl 1-5-ig.

Ebben tevedsz en jatszottam mind a 2-t es te ember nezd mar meg mirol beszelsz! 😉 AoC -ben 1-5 ig egy hengerben mesz ahol nemlehet leterni .. ez olyan mint a korai autoversenyek ahol az uton tudsz menni az ut szelen a lugas csak rajzolt ha hozzaersz visszapattansz .. bezzeg idovel keszultek olyan autoversenyek ahol jelentosen elterhettel az uttol, realisabba teve a dolgot ....

Csak wow-ben "kör" alakú területben nyilvanul meg, azaz mehetsz a szélrózsa minden irányába, AoC-ban pedig tol téged Totrage felé a játékmenet miatt, MIVEL VAN EGY TÖRTÉNET BENNE!!

KHMM wowban ez a korbekorbe nemmehetsz szepen van megoldva ,nem egy lathatatlan korlat fog meg a kikotobol uszva .... eleg gazos

Tortenet / Lore ? 😊 lol minden kari hajotorott rabszolgakent kezd ? UGYANOTT ? 😊 ettol lenne eros a LORE AoC -ban ?😊 na ugyanmar! hadd ne peldalozzak hogy egy masik jatekban minden racenel kulon kezdohaly van ami valtozatos ROGTON az elejetol

2. Éjszaka és nappal.
Daily mode, night mode. Ismétlem: EZ EGY TÖRTÉNET RÉSZE ami Tortage-ben és környékén játszódik, amig "nagykorú" nem leszel.

Tehat kesobb lehet majd este kalandozni csapatban es nem csak nappal ? 😊 vagy ottis majd folytatodik a tortenet ? 😊

Itt már lehet partyizni is, de ahhoz, hogy classodat "megértsed" van egy single (night) rész. Mivel ez egy MMO így nem árt ha tudod mi is az amivel játszol.

Erdekesmas gammaban is van felvezetes ugyanigy ettol lenne AoC olyan paratlan ? 😊

3. akadások
Biztos vagyok benne, hogy ez el fog tünni. Nekem már gyakorlatilag elvétve van ilyen... 50-60 FPS-el átfutok egész Tortage-en. WoW-hoz pedig nincs értelme hasonlítani, mert grafikailag a 2 játék ég és föld, mivel 4 év van közöttük.

crysis fut nekem 50fps -el ez 5-el akad , megis crysis nez ki 1000-el szebben .. szal ez normalis szerinted ? 😊 vagy szerinted AoC felveheti a verseny a Cry engine-vel ? 😊

nem fikazom az AoC-t csak ramutatok arra hogy open beta alapjan ez harmatgyenge... hogy closed betaban jobb? Lehet de a nagy tomegek nem azt fogjak latni, ez Funcom Marketing benasag .. mellsleg ha ez mar regi verzio ,akkor a meghirdetett idopontban miert nem lehett kezdeni , es miert keltt rohamtempoban 1napon at patcholniuk ? 😊 az ember azt hinne hogy ha regebbi verzio akkor legalab stabble .. de hat nem.

Ha annakidejen AO -t megcsinaljak ilyenre , de megmarad a szabad zonazas akkor mindmaig AO -znek

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

pc guru beta kulcs jatek
En csak most talatam erre.
BEta keyhez hogyan lehet meg hozzajutni?

Jimi Hendrix

DarkSector
Magyarok vagyunk, mi mégis magunkat szivatjuk.
Ezen már meg sem lepõdök.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sáska
köszi, ez volt a gond.

Smithwarden
Allitsd at ablak modba, ne full screenbe legyen elso inditasnal.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Sáska
ugyanezt fogod látni, ha elmész az apple us és eu oldalára. a számok megegyeznek, csak éppen a valutajel más..

Ez azert tenyleg felhaborito!
Van ennek vmi kozolt indoka?

tobias88
de abba is gondolj bele, hogy gondolom nem biztos, hogy Magyarországon belül kell majd utalnod, hanem pl UK-ba, aminél a bank felszámít egy szép összeget
Torzonborz
arra akar utalni hogy usd-vel olcsóbb a fizetés mint euróval. a legjobb hogy FC EU cég nem amcsi mégis minket szivatnak 😄

DarkSector
Jó...
Nem mondom hogy olcsó, de ez már nem egy 6 éves játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sáska
ujrainstalaltam a windowst, ezzel együtt a játékot is.
Azota, amikor elinditom, csak a kurzort látom, meg a hangokat hallom.
Esetleg valami tipp, h mi lehet a baj? legfrissebb videokártya driver van fent. köszi

tobias88
én úgy gondoltam, hogy lesz egy megszabott ára, pl 25000 - 30000 forint, de hogy 20ezret félévente, az kicsit drága
tobias88
de ez az ár picit sokkk
DarkSector
Nem...
Sõtt a játékot is ingyen kapod, meg egy köszönõlevelet, hogy elkészíthették neked a játékot.

DarkSector
Dobtok néhány képet???

TDC Geronimo
MMO szerinted milyen legyen...?

tobias88
"Ha úgy döntünk, mi bizony havonta, kisebb adagokban tudjuk csak fizetni a vérengzõs barbáros internetes szerepjáték díját, megtehetjük: a tengerentúlon egy hónap 15 dollárba fog kerülni (2350 forint körül), az Unió tagállamaiban ugyanez 15 euró (3650 forint). A negyedéves elõfizetés dollárban 42-t kóstál (kb. 6600 forint), euróban is ugyanennyit - csak éppen ezért mi már 10.200 forintnak megfelelõ összeget fogunk majd kifizetni. Végül ott van a féléves - hat hónapos - elõfizetés, amely dollárban 78-at tesz ki (körülbelül 12.000 forint), euróban "csak" 76-ot: ezért mi 18.500 forintot perkálhatunk majd."

havi fizetõs lesz? ezt nem mondjátok komolyan...
Forditva, en nyultam Jocktol a kulcsot.😊

TDC Geronimo

asszem az Open a frissebb, legutóbbb is a Closed-re rakták fel késõbb az Open hotfixét
raziel.
te meg moss fogat

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

TDC Geronimo
Hmm utánaolvastam...elvileg frissebb verziószámú, mint ami closeden van <#fejvakaras>

TDC Geronimo
Azt kapjátok meg szerintem, amit mi tegnap kaptunk

TDC Geronimo
ezt a fos logódat cseréld már le :d

raziel.
n1 matek !

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Torzonborz
mondom oda vissza vaze .

[HUN]Crassus
jáj új client verzsön van....ez még nem is lenne gáz,de elkezdi letölteni megint a régebbi cucokat is! minek???? grrrr

TDC Geronimo
Te szerinted pr duma, szerintem meg szubjektív vélemény. Azt az egyszerû, mint az asztallap dolgot kifejthetnéd bõvebben.

Egyetértek Gatyóval meg Mnorbival , több mint 3év WoW után kicsit unalmas már a kijelölöm és nyomkodom a skilleket rendszer. Fõképp az új harcrendszer miatt várom az AoC-t. Arról meg minden régi wowos tudna mesélni hogy menyire megoldottak 1-1 patchel pár új hibát de ugyanekkor
vissza is hoztak vele pár régit. A WoW nem azért tetszik pár embernek annyira mert jobb hanem mert már ismerik s megszokták minden kis hibáját.
Az meg hogy a beta ilyen meg olyan, könyörgöm ez egy MMO tehát folyamatosan fejlesztik,javítják, bõvítik. Majd ha ezt nem teszik akkor tessék leszólni/temetni a progit.

"vessetek a mókusok közé" :)

[HUN]Crassus
<#eljen>

Torzonborz
blablabla ezt a pr dumát amit oda vissza levágtok 😄

van akinek tetszik van akinek nem. ezt el kell tudni fogadni és nem egymást gyõzködni. nem lesz ez rossz játék de számomra közel sem hoz annyi újdonságot mint vártam ( gyk : sík egyszerû mint az asztallap és ez nálam nagy negatívum viszont sok elõfizetõt így lehet szerezni ).

ami még kimaradt hogy nincs hagulata ... sz összes quest adó külön hangon elmondja a questeeket , és pont ugy jár amit mondanak... eszméletlen, az összes karakternek külön hangja van nem pedig egy text jelenik meg hogy hozz 5 diszno belet...

Egy fontos dolog amig nem erzed a harcot nem fog tetszeni igazan, utanna ha rajottel nagyon jo csatazni benne. Mindenkinek azt mondom probáljátok meg megtanulni hasznalni a skileket , mert itt nincs autoattack , mident te csinalsz még a parryt is....
TDC Geronimo
<#eljen>