Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Huhu hát ezzel az új patchel még durvább lett a game. Eddig sokkal stabilabbnak tûnik a kliens meg a graf megint nagyot változott. Nagyon jó lesz ez releasere <3 Na megyek is vissza ;>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

[HUN]Crassus
errõl beszéltem mindenki túlontúl magas mércével nézi a játékot.....
majd ha 80-on 1 hónapot játszott mindenki majd visszatérünk rá mi OP és mi nem.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Torzonborz
naja meg szerintem az elején egy jobb fegyver többet ér mint egy jó páncél. lagalábbis miután az assám beszervált 2 jó tört elég keményen tudott alázni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
lvl 13as szinten nem mindegy, hogy mi OP meg mi nem? jesszus :p

Mindenki cloth, light, legjobb esetbe medium armorba rohangál, 4 feat pontal. Ez aztán mérvadó tud lenni a késöbbiekre nézve :p

TDC Geronimo
Perception > stealth

TDC Geronimo
Nem talent, FEAT ;>

Torzonborz
"polishing the shader cache system" na ez az ami tényleg nem ártana mert nálam hogy észrevettem emiatt töltött be lassan sok mindent .
egyébként ez olyan mint anno swgben, minden peccs notesban benne volt:
improved client/server stability and performance.... 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

dr Kotász
Megkapod. Az early access és a mamut két külön dolog.
Mr Hyde
És ha nem regisztrálom, attól még megkapom majd a mamutot a játékban? Engem igazából az izgat, nem az early acces.

TDC Geronimo
Elöljáróban : "The version we have just patched out is mostly focused on improving performance and stability of the game. There should be a very noticeable reduction in client stalls, crashes, and memory leaks! You may also notice the improved light model and texture quality! Underwater Fog is now in so all of your underwater adventures will be even more realistic! Last, but not least, we have spent a great deal of effort on polishing the shader cache system. This, along with all the other fixes, should provide you with the smoothest AoC experience yet!"

TDC Geronimo
Tegnap jött a "performance" patch closedre. Sajna szerverek még nem mennek. Fél 6ra ígérik õket. Majd beszámoló késõbb ;>

NeBby
Az FPS zuhanást és az alacsony FPS gondot nekem teljesen megoldotta ez a driver!
Így már mindig megvan a stabil 60 fps , azelõtt örültem , ha 25 fölött van... <#vigyor3>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Magh
Valaki nem tud CE-t ami olcsóbb az itthoninál? 16k-ért hozzák Galaxisba, a simát szállítással meg lehet szerezni 8-9k körül (Galaxis: 12k), míg CE-t csak 18-21k körül találok.

BEAST
Ha minden igaz majus 10-en kapjuk meg az earyl acces keyeket toluk, ezzel 17-tol 27-ig tudsz majd jatszani, ha regisztralod a funcom oldalan es fizetsz nekik 5€-t. Szallitani majd csak a "megjelenes" napjan fogjak, ami majus 23, 2-4 nap alatt ideer, de early accessel nem is igazan gond ez.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mr Hyde
Megrendeltem a játékot a game.co.com-ról. MIvel elõrendelõi cuccos, adnak hozzá egy mammut kódot is.

Ezt szerintetek megkapom elailben? vagy korábban szállítják ki a játékot?

BEAST
betaba nem juthatsz be, mamut pack arra jo, ha kapsz egy early acces keyt akkor 6 nappal az eu start elott kezdhetsz majd jatszani

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
vegulis l2ben is megcsinaltak hogy a casterek kepesek osszeadni az erejuket egy sokkal nagyobb aoe nukeert cserebe, szoval nem lehetetlen, balancelgetni meg raernek meg lvl80ig, addig inkabb a bugokat javitsak meg optimalizaljanak egy kort 😊

Ez az "összekombinálás más kasztokkal, meg az összekombinálás más spellekkel" szerintem csak korai porhintés volt. Inkább itt arról lehet szó, hogy eldöntheted: tovább castolod a nagyobb sebzés vagy hosszabb dot idõ érdekében, vagy gyorsabban castolod kisebb sebzéssel. Mondjuk már ez is túlmutat a jelenlegi kínálaton más mmo-kban, de sovány vígasz a castereknek. Nem hiszek vhogy a két spell összekombinálásában, erõsen kiegyensúlyozatlan lenne.

Bétában ha jól tévedek nem a mamut packkel jutsz be, az az "early access"-hez ad lehetõséget, 6 nappal elõbb kezded a játékot, mint a plebs.

Magh
Elnézegetve a különbözõ classok talentágait, a demot pl. a necroval összehasonlítva jól látható az eltérés, tényleg a demo a nuker; maga a pet nem gond, az elenyészõ petes talent alapján nagyon messze áll a class mondjuk egy WoW-os locktól. Egyébként maguk a talentek szerintem nagyon ígéretesek. A spellweawingrõl közben annyit találtam, hogy különbözõ spelleket lehet összekombinálni (akár több classét együtt is), hogy így erõsebb, komplexebb spelleket kapjunk, viszont sebzik a castert is. Olyat is írtak, hogy egy durvább kombináció akár meg is ölheti. Namost, hogy ezt elõre meg kell tenni, vagy dinamikus, arról fogalmam nincs, de a melee classok képességei alapján én valami félinteraktív rendszert képzelek el.

Egyébként ha megveszem a "mamut packet", még jut nekem hely a bétában?

Épp tegnap hullott a hajam emiatt, nem olvastál eléggé vissza. Amelyik területet egyszer már betöltötte korábban a játék ott nincsenek ilyen gondok, elfogadható idõn belül betölti újra. Az új területekre lépésekkor siralmas ami van, ilyenkorra kell idõzíteni a házimunkát, pisikakit, szexet, stb. Nekem is volt ilyen, hogy beáll néhány mp-re a kép, de ezt szintén csak az új területeken csinálja. A minipvp-ben való töltögetés, na az a katasztrófa.

1-2 oldalt visszaolvasva performance-al kapcsolatos siralmakat nem nagyon találok. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy a closed és az open béta kliens között van valami különbség ezen a téren?(mert nekem a closed bétában elég masszív töltési idõk vannak ill. néhány helyen megfordulok és megáll a játék 2-3-4mp-re és ezt egy elfogadható konfigon produkálja)

s0n1c
valami dev videoban láttam még rég magyarázták, hogy minden class tud, csak nyílván nem olyan effektíven, mint egy assa plusz neki nem kerül fatigue(?) pontba
mindegyik cast tud root/snarelni?

BEAST
Igen elmeletileg minden kaszt tud majd stealtelni, csak gondolom kesobb kapjak meg a hide skillt mint a rogue osztalyu kasztok

Itt a Demo a klasszikus nuker, a pet csak hab a tortán, van olyan is ami szintén távolsági spelleket használ csak. Amúgy azt pont nem néztem, hogy a casterek is tudnak stealthelni? Azt állították, hogy minden kaszt tud csak jobban, rosszabbul, tehát nincs olyan, hogy a warrior már távolról chargeol rád.

s0n1c
egyelõre még nincs berakva a spellweave, ha jól tudom, szal majd, ha live lesz lehet nyilatkozni, hogy dejó
Nethyrrea
az monnyuk nem annyira baj, mert akkor a mage nincs mindig másokra utalva, vagy arra kényszerülve hogy a legtoposabb cuccokat kelljen beszereznie ha szintezni akar. legtöbb vazsi ugye olyan hogy messzirõl halálos, de ha valaki megéri hogy közelharba kényszeríti és pofonlegyintik egyszer akkor megfekszik.

csatamágus ftw. 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
Cserebe viszont a a casterek tobb es erosebb aoe spellt kapnak es a spellwave rendszert amivel ok is bonyolithatjak az alap spelleket hogy erosebbek legyenek vagy tovabb tartson a hatasuk 😊

s0n1c
ez egy elég melee orientált világ imo így nem csoda, hogy arra van kihegyezve inkább, ez az egyik ok amiért nekem se tetszik 😊
Magh
Tehát a castereknek is lesz egyedi rendszere (mittomén, megfelelõ idõben megfelelõ gombot lenyomva nagyobb crit/DoT/akármi esély), nem csak lövöldözgetek, mint a többi MMO-ban. Sajnos, ahogy elnézem, nincs valódi wizard, csak félhibridek (melee képesség, pet etc.), gyakorlatilag a Lich és Demonologist közül választhatok, a másik kettõ teljesen hidegen hagy. Valamit csak mondtak már a fejlesztõk az endgame arányairól. Sok helyen olvastam, hogy igen nagy részben az nyeri a csatát, aki elõbb támad (de legalább nincs kõ-papír-olló rendszer), vagy pl. hogy az assasinok mindnekit levágnak, remélem ez csak a low level jellemzõje.

omg, critheal is back, phewphewphew 😄

Csak castolgatsz, nem használsz kombókat, új harcrendszert, ami a játék legnagyobb érdekessége. Vmint a sebezhetõséget nem a közkedvelt papír meg üveg metafórákkal írnám le, hanem inkább a kártyavárat használnám. Teljesben jön a spellweave, amit azért nem értek, mert bétába kipróbálásra nem rakták bele, meghagyták zsákbamacskának, de csak ezzel lehetnének játszhatóak pvp-ben a caster karik. Ranged-melee viszonyáról nem lehet nyilatkozni, mert még rengeteg hangolásnak kell, hogy elébe nézzen a következõ hónapokban a játék.

Épp ezért írtam, hogy ez még nem lenne baj, de azért szögezzük le, hogy erõsen illene az egyensúlyra törekedni a köztes szinteken is.
A probléma inkább az, hogy ha megölnek még akkor is töltõképernyõ van, ha 2 méterrel odébb respawnolsz.

Magh
Demo esetében is megvannak a "külön" harci mozdulatok, mint a melee classoknál, vagy ezek a szokásos castolgatással mûködnek? Mit tudni maximum szinten a RDPS-MDPS viszonyáról, HP/damage és damage/heal arányokról?
Hogy õszinte legyek, mióta követem az AoC fejlesztését, nem igazán nyûgözött le (mûanyag grafika, Conan világ, harcrendszer), de a WAR is egyre gyengébbnek tûnik, ráadásul a 2008-as release egyáltalán nem biztos, WoW-ot meg WotLK elõtt nem veszem elõ újra. Megnézegettem pár Demo videót, és tetszik (wizard-mage típusú karakteren kívül más nálam 15 éve nem jöhet szóba), mennyire életképes jelenleg a class (persze alacsony szinten ez lényegtelen, de mégis).

BEAST
nem, majus 17-en kezdodik az early acces, es 10 napig jatszhatsz majd, utana a dobozban talalhato cd keyt megadva kell upgradelni az accountot early accesrol fullra

Ha jol gondolom akkor ezekkel az early access key-ekkel 23.atol 27.eig lehet majd jaccani? Ha igen akkor ezekszerint megiscsak le kell toltenem ezt a nem kicsit gamet vhonnan😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Mr_no_NaMe
Nah már a fileok 25-30%nál tartanak 😊
Sztem holnap este már jövök játszani skacok 😄
[HUN]Crassus
nekem 667 hp-m van engem nem one shotolnak viszont nemkicsit baszom szét õket😊 Guardian FTW😊
amúgy assák valóban elég kemények momentán....,de lvl 13 ugye nem igazán mérvadó

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BEAST
ooo nem 😊 arban jobban jossz ki ha game.ukrol rendszelsz, es ha 10-en rendesen megerkezdnek az early acces keyek onnan is, akkor a 3-5 nap szallitasi idovel sem csuszol le a kezdesrol, mert majus 27ig jatszhatsz majd 😊

Nethyrrea
nemvagyok teljesen biztos benne, de mintha a game.co.uk-ról kivételesen rosszabbul járna az ember árban mint itthon.

én mindenesetre ma átvettem a cdgalaxisban a mamut preorder kódomat xD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Végülis minden jatekban meghatározó, hogy milyen lvl 10-en a pvp 2 db skill-el. Pláne hogy a Dark Templarom is light armorban futkos. 😊

A töltés halál után tényleg nem a legjobb, de vmit csak kitalálnak rá, nem is értem amikor alapbol betölt egy területre és ott meghalsz miért ilyen bonyolul 10 méterrel odébb lábraállitani a karit.
BEAST
Ilyen sorrendben :d ... mondjuk rangert mar nerfeltek egyszer, assassint majd most fogjak, mert van vagy volt egy bugos skillje amitol kb instant halt barki 😊

Na megrendeltem game.co.uk-rol, zset meg nem vettek le, gondolom majd 23.an.
Melyik amugy a leginkabb overpowered? Ranger vagy assassin?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Na mentem jópár kör pvp-t a 13-as max openbeta szinten, a megvehetõ/található legjobb gearben, pár tapasztalat:

- baromi idegesítõ, hogy minden halál után töltõképernyõt kell bámulni azután, hogy már a földön fekve csodálhattam a karimat vagy 10mp-ig, ami mellesleg igen sokszor megtörténik, merthogy a kibebaszott kurva assasinok 1-2 hitelik a barbáromat
- a másodiknak lehelletnyi köze van csak az elõzõhöz: az assasinok kibebaszott kurva op-ok egyelõre és már az 5. perc után majdnem az asztallapot törtem ketté olyan szórakoztató volt a pvp

Ez utóbbi még nem lenne akkora baj, hiszen már most hallom a nerfbat vijjogását a távoli horizonton, de ha május 20-ig az elõzõvel nem kezdenek vmit és a megoldást nem írják ki fél oldalt betöltõ cirádás aranyveretes gyöngybetûkkel a játék fõoldalára, akkor ennek a játéknak reszeltek. Legyen inkább elõre meghatározott várakozási idõ, de ne ilyen random ideig tartó ablakmegjelenés meg töltõképernyõ.

BEAST
Igen, enis meglepodtem amikor rendletem, ez azoknak jon elo akik regeles utan nem allitottak be kartya adatokat a profiljukban, ilyenkor ha rendelsz, megadsz egy nevet amin elmenti az adott kartya adatait hogy legkozelebb csak egy legordulo menubol valogathass a kartyaid kozott (ha tobb van) ... csak irj be egy nevet amin elmentheti 😄

Hali!

Meg akartam rendelni a jatekot a game.co.uk-rol, de a bank kartya informacioknal olyat kerdez hogy "Friendly name", fogalmam sincs hogy ez mi lehet, es raadasul *-os a mezo, tehat kotelezo megadni. Tudja valaki hogy ez micsoda?

A masik meg hogy ha volt mar kozuletek olyan aki a game.co.uk-rol rendelt, mennyi ido alatt jott meg neki a jatek?

Sziasztok!

Nem tudom hogy van e itt olyan aki a Funcom oldaláról rendelte meg a játékot, ha mégis lenne ilyen tag, akkor lenne pár kérdésem.
Szóval amint a Funcom Shop-ból elküldtem a megrendelést, kaptam egy mailt, melyhez volt egy kód, amivel az "Early Acces"-es oldalon tudtam regelni és accountot csinálni. Igen ám, de a preoredes petrõl semmit sem írtak ellenben aki a CD Galaxisnál vette meg csak a mammutos kódót, az is tudott accountot kreálni és õket egy olyan üzenet fogadta, mely szerint a mammutot kapják meg petnek. A Funcomnál ezek szerint nincsen ilyen lehetõség?

A másik kérdésem, hogy -még egy fillért sem vontak le tõlem- a Funcom Shop-ból rendelt játékot le lehet e mondani, mert ilyen opciót nem találtam sehol...

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Arnoux
Havernak oan gépe van mint nekem csak ati vid karija, nekem megy majdnem full highban lag nélkül fut havernak csak lowon..

LotRO-ban is indulás elõtt 1 héttel jött a megváltó peccs. Utána semmi szakadás, akadás, crash.

Még van remény.

TDC Geronimo
Mindenkinek más a véleménye. Szedd le azt majd meglátod 😊