Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
majd ha 80-on 1 hónapot játszott mindenki majd visszatérünk rá mi OP és mi nem.....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Mindenki cloth, light, legjobb esetbe medium armorba rohangál, 4 feat pontal. Ez aztán mérvadó tud lenni a késöbbiekre nézve :p
egyébként ez olyan mint anno swgben, minden peccs notesban benne volt:
improved client/server stability and performance.... 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Így már mindig megvan a stabil 60 fps , azelõtt örültem , ha 25 fölött van... <#vigyor3>#vigyor3>
Starcraft2 e-mail: [email protected]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ezt szerintetek megkapom elailben? vagy korábban szállítják ki a játékot?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Bétában ha jól tévedek nem a mamut packkel jutsz be, az az "early access"-hez ad lehetõséget, 6 nappal elõbb kezded a játékot, mint a plebs.
Egyébként ha megveszem a "mamut packet", még jut nekem hely a bétában?
csatamágus ftw. 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
A probléma inkább az, hogy ha megölnek még akkor is töltõképernyõ van, ha 2 méterrel odébb respawnolsz.
Hogy õszinte legyek, mióta követem az AoC fejlesztését, nem igazán nyûgözött le (mûanyag grafika, Conan világ, harcrendszer), de a WAR is egyre gyengébbnek tûnik, ráadásul a 2008-as release egyáltalán nem biztos, WoW-ot meg WotLK elõtt nem veszem elõ újra. Megnézegettem pár Demo videót, és tetszik (wizard-mage típusú karakteren kívül más nálam 15 éve nem jöhet szóba), mennyire életképes jelenleg a class (persze alacsony szinten ez lényegtelen, de mégis).
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
amúgy assák valóban elég kemények momentán....,de lvl 13 ugye nem igazán mérvadó
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
én mindenesetre ma átvettem a cdgalaxisban a mamut preorder kódomat xD
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
A töltés halál után tényleg nem a legjobb, de vmit csak kitalálnak rá, nem is értem amikor alapbol betölt egy területre és ott meghalsz miért ilyen bonyolul 10 méterrel odébb lábraállitani a karit.
Melyik amugy a leginkabb overpowered? Ranger vagy assassin?
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
- baromi idegesítõ, hogy minden halál után töltõképernyõt kell bámulni azután, hogy már a földön fekve csodálhattam a karimat vagy 10mp-ig, ami mellesleg igen sokszor megtörténik, merthogy a kibebaszott kurva assasinok 1-2 hitelik a barbáromat
- a másodiknak lehelletnyi köze van csak az elõzõhöz: az assasinok kibebaszott kurva op-ok egyelõre és már az 5. perc után majdnem az asztallapot törtem ketté olyan szórakoztató volt a pvp
Ez utóbbi még nem lenne akkora baj, hiszen már most hallom a nerfbat vijjogását a távoli horizonton, de ha május 20-ig az elõzõvel nem kezdenek vmit és a megoldást nem írják ki fél oldalt betöltõ cirádás aranyveretes gyöngybetûkkel a játék fõoldalára, akkor ennek a játéknak reszeltek. Legyen inkább elõre meghatározott várakozási idõ, de ne ilyen random ideig tartó ablakmegjelenés meg töltõképernyõ.
Meg akartam rendelni a jatekot a game.co.uk-rol, de a bank kartya informacioknal olyat kerdez hogy "Friendly name", fogalmam sincs hogy ez mi lehet, es raadasul *-os a mezo, tehat kotelezo megadni. Tudja valaki hogy ez micsoda?
A masik meg hogy ha volt mar kozuletek olyan aki a game.co.uk-rol rendelt, mennyi ido alatt jott meg neki a jatek?
Nem tudom hogy van e itt olyan aki a Funcom oldaláról rendelte meg a játékot, ha mégis lenne ilyen tag, akkor lenne pár kérdésem.
Szóval amint a Funcom Shop-ból elküldtem a megrendelést, kaptam egy mailt, melyhez volt egy kód, amivel az "Early Acces"-es oldalon tudtam regelni és accountot csinálni. Igen ám, de a preoredes petrõl semmit sem írtak ellenben aki a CD Galaxisnál vette meg csak a mammutos kódót, az is tudott accountot kreálni és õket egy olyan üzenet fogadta, mely szerint a mammutot kapják meg petnek. A Funcomnál ezek szerint nincsen ilyen lehetõség?
A másik kérdésem, hogy -még egy fillért sem vontak le tõlem- a Funcom Shop-ból rendelt játékot le lehet e mondani, mert ilyen opciót nem találtam sehol...
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
Még van remény.