Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
gondolom azt azért te is érzed, hogy ha bizonyított módon befizetted a zseton egy játékra júniusra és te nem játszol vele azért a cég abban a hónapban még nemkeresett kevesebbet rajtad:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
mondjuk ha ki akarsz ténylegesen baszni velük, akkor mehet egy feljelentés a hivatalos szerveknek, hogy márpedig te nem hiszed el ezeket a számokat és a befektetõk/részvényesek megtévesztését véled fefedezni, de ezt is bizonyítani kell, mert ugyebár nem indul minden bejelentésre eljárás...:-)
mondjuk amcsiknál pont nem vagyok annyira képben:-)

Torzonborz
mondjuk az más kérdés hogy a(z) ( elvileg ) 400k élõ account közel sem fedheti le a valóságot lásd a példámat. papíron jól fest aztán annyi.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
elég komoly büntetések vannak valótlan adat közlések esetén a cégeknél, más kérdés, hogy nem mindig buknak le.. :-)
szal én továbbra is kitartok a 400k körüli elõfizetõ számnál:-)

Jockey
ehh bazzeg lelõtted az uccsó adumat...:-)
pedig már kezdtem rávezetni õket..😊

Torzonborz
tudom hogy üzleti jelentés ergo ellenõrzés alá esik . egyszerûen csak kételkedésemnek mertem hangot adni és továbbra sem tudom elhinni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Így van a játék fejlõdését tekintve fontos hogy mennyi az elõfizetõ leginkább egy ilyen "nagyobb" project mint az aoc nem nagyon tud fejlõdni/vagy akár létezni) ha 50k elõfizetõje lesz.

Személy szerint én annak örülnék alegjobban ha olyan kis játékos mennyiség lenne mint uo/eq/daoc idején, de ez már manapság nem igazán lehetséges

Lourker

Na szétoszlatom ezeket a találgatásokat.
Az a pdf egy negyedéves üzleti jelentés, mivel tõzsdén jegyzett cégrõl beszélünk, kicsit gyerekes, kicsit komolytalan a sok képpel (körberöhögném azt aki ilyet a kezembe adna), de egy túl nagy túlkapásoktól mentes, alaposan leszabályozott, ellenõrzött dokumentum. Kéretik a benne foglalt tényszerû számokat komolyan venni. (a 2008 Q3 tervek más tészta, ott mindenki azt hazudik amivel a legkevésbé járatja le magát)

Édes kicsi angyalbögyöllõm, ezt a sziporkázó következtetést mibõl vontad le, hogy mindkettõnek "mmorgp" a besorolása?

BEAST
A jatek maga nem lesz jobb, az elofizetok szamanak valtozasa csak "figyelmeztetes" hogy valamit nagyon rosszul, esetleg jol csinalnak... es mivel az elofizetok szamatol fugg a bevetel. A jatek jovoje is nagyban ezen mulik, es nem mindegy hogy milyen lelkesen, mekkora csapat dolgozik a szebb, jobb, szagosabb projecten.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Áruljátok már el, nektek miért jobb ha mondjuk 1.000.000 elõfizetõ van és nem 100.000??
Nem az a lényeg, hogy a szerveren legyenek? Szerver összevonással pedig 100.000 elõfizetõvel is lehet játszani normálisan.
s0n1c
na ez viszont már a másik véglet szerintem, nem nagyon lehet eldönteni másfél óra után, hogy ez most jó lesz e
Torzonborz
nézd meg a pdf-et. totális öntömjénezés az egész . minek/miért ha ilyen jól állnak ? meg Geronimo is írja : annyit ferdítettek már...

bocs ha ilyen negatív vagyok de tényleg képtelenségnek tûnik számomra az a 400k. vagy ahogy mondtam ebben benne vannak a már cancelezett accountok is amik még nem jártak le.

Jockey
ok, közelítünk a 400hoz...😊

edios
Én pl Júli 14-én vettem meg, és olyan másfél-két óra játék után döntöttem el, hogy letörlöm és egy életre elfelejtem.

Kíváncsi vagyok, hogy hány hozzám hasonló "customer" van.<#vigyor2>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

TDC Geronimo
Annyi mindenben ferdítettek, hogy nem lennék meglepve, ha ebbe is azt tennék :p

400k persze...200 még reális talán.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jockey
akkor is 400k most, ha nem hiszed bizonyítsd be. Minden állítás a cáfolatig áll...😊

Torzonborz
100k körülre tippelek de ha 10 akkor annyi 😄

Torzonborz
inkább októberre lennék kíváncsi hogy WAR után mennyien lesznek még .az inkább mérvadó lesz.

Jockey
k, akkor összesen 10k élõ account van mert ennyi van szted és akkor ezt is le is zárhatjuk szvsz:-)

hát azért ez bárhonnan nézve durva bukás. 1 honap alatt elveszíteni az elõfiztõk több mint 60%át. a nyitás nyilván nem mérvadó sokan várták, megvették látatlanban az utána jövõ pár honap ami megmutatja menyit ér 1 játék ( sõt inkább fél év)
400K elõfizetõ pedig világviszonylatban nem nagy puki, fõleg még egy ilyen uj játéknál, sokan késve probálták csak ki, az lesz érdekes decemberben lesz-e még vki aki játsza 😊

Torzonborz
lol medium serverek. aha. csak úgy megsúgom hogy az mindíg mindentõl függetlenül mediumot mutat. tudod mint anno PotBS-nál.

Jockey
én el tudom hinni, miért ne hinném?
van 800 szerver, medium telitettséggel..
gyarkolatilag leírták ezzel, jól kezdtünk de negyedév alatt elbuktuk a felét..azt már kevésbé hinném, el ha azt mondták volna 600k+account él..
persze hinni lehet bármiben, akár abban is hogy jó lesz még a gamma, de ha azt nézem, hogy pl a halott imperiál fury klánba is folyamatosan érkeznek új emberek, akkor én hiszek ennek az írásnak..

Jobban jártak volna ha a garfikán és a harcrendszeren kívül. Minden egyebet lenyúlnak másoktól!
Biztos megy még évekig majd 100-200k játékossl, de komoly sikert a starton kívül nem fog már elérni az szinte 100%
A wow árnyékéban minden mmo örülhetne ha 1 milla elõfizetõt tartósan tudna magáénak! Akkor már sikerrõl beszélhetnénk!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Szerintem ez elég általános MMO életpálya:
1.beigérnek mindent
2. Megjelenik, rengetegen elkezdik
3. Kiderül, hogy a fele igéret sincs benne
4. Jó sokan kilépnek.
5. A játék eléldegél, fejlesztik, eltellik egy év és már egész király
stb.
WAR-ral sem lesz másképp. De nem is baj, ez van.
Torzonborz
miért Te mindezek után képes vagy elhinni hogy 400k elõfizetõ van ? én nem nagyon nem. ha igen akkor Beast kérdése a helyes : mégis hol ?

Jockey
ezért osztottam el a 400k-t 2-el, és írtam be, hogy wotlk-ig WHO-ig még jókm lehetnek, de hagy ne ismételjem magam sokadjára..

Jockey
úgy látom nem jött átt még mindig amire felhívtam a figyelmet..
nem azt mondtam, hogy ez így jó ahogy van, csak jópára itt már azt írták korábban jó ha van 70k elõfizetõ stb..

BEAST
Ha tovabbra is csak igergetnek es a patchek is "Egy lepest elore, kettot hatra" stilusban jonnek, akkor eleg bizonytalan a jatek jovoje.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Torzonborz
számomra halott a játék. ez van. hiába van 400k vagy 200k elõfizetõ - bár õszintén még az utóbbit is kétlem - ha egyszerûen nem hozza azt amit vártam tõle. lehet hogy valamikor jó lesz, lehet hogy valamikor visszanézek. de ez csak feltételes mód sajna.

BEAST
Nem igazan ertek az ilyesmihez 😄 nekem ez kinai <#idiota>

Jockey
a játék temetését, ha nem derült volna ki az írásomból...
400k elõfizetõ ha lefelezõdik, még akkor is bõven eltartja sztem õket:-)

Torzonborz
mit érdemes átgondolni ?

Jockey
az rendben is van amit írsz, csak a temetõi hangulatot árasztó emberkéknek érdemes átgondolni a dolgot, legalább is rövidtávon (mondjuk who-g, wotl-ig)
persze a játék ettõl nem jobb..

BEAST
Valoban, viszont kivancsi lennek ebbol a 400 ezerbol mennyi az elso honapos vagy "feleletreelorebefizettem" jatekos... Eveben sincsenek tobben mint 100 ezer, es boldogan elvannak. Nem ketseges hogy az AoC is elboldogul majd, de ettol meg nem lett jobb a jatek. Majd talan egyszer az lesz, csak ember legyen a talpan aki azt kivarja :o

7 millás veszteség a negyedévre nem kevés júni végéig, tekintve, hogy a megjelenés miatti árbevétel ugrás ebben a negyedévben volt. 😄
Elfogyott a továbbhordozott befizetett adótöbbletük is...

A vicc már csak ez, ismerve a történelmet, meg a mostani elõfizetõi számot (megjelenés negyedévében 13 milla volt az árbevétel):

Guidance, Q3 2008

Revenues in Q3 2008 are expected to be between TUSD 16.000 and TUSD 20.000.

Will depend on the key success factors; customer acquisition and retention rate.

Váháháhá, melyik befektetõ veszi ezt be?

Jockey
meg az is benne van, hogy 400k emberrel bõven el van egy mmo szvsz:-)
mondhatni legendás még mindig ha a koreá-t nem vesszük alapúl..

BEAST
De ha ugy vesszuk hogy meg mindig kozel 400 ezer ember jatszik, akkor is ott van a teny hogy a kozel 1 millios start ota az emberek fele augusztusig sem birta :/

Torzonborz
hmm bár ebben még az enyém is benne van mert 26.-ig él bár már 2 hete be se léptem és cancelezve is van. hehe

BEAST
jo kerdes, nekem is eszembe jutott hogy vajon hol lehet ez a sok ember :/

Torzonborz
415000 elõfizetõ lenne most ha jól értem ? vajh miért nem tudom ezt elhinni ? vagy talán ebben benne vannak a tiral accountok is ? <#eplus2>

BEAST
Egy ket erdekes resz a Funcom jelentesebol (majusi starttol egeszen augusztus 14-ig).

Launch status
- The largest MMO launch since WOW
- One of the largest PC launches in this decade
- Accumulated sell-in of over 1.2 million copies
- On top of sales charts in all major markets for several weeks/months.
- Over 800.000 copies sold through to customers.
- 415.000 customers per August 14

Product focus since launch
- Improvements in Customer Service
- Additions of new content
- Ongoing UpgradesNew content and enhancements
- Technical improvements

Short term focus
- PVP
- New content Ymirs Pass, House of Crom, Thunder river etc
- New armor and items, raid gear
- Group and guild game play additions
- Etc

Longer term focus
- PVP enhancements
- Expand high-end content
- Focus on items and importance of items
- DX10
- Performance improvements

! Ha valakinek az AoC nem lenne eleg, mar keszul a kovetkezo Funcom termek:

’The Secret World’ Funcoms next large scale MMO

- Funcom created brand
- Explore a secret world within our world where every mystery, myth, conspiracy theory and urban legend is true
- MMO gaming combined with Alternate Reality Gaming and social networking
- Funcom’s proprietary DreamWorld tech
- PC and Xbox 360 platforms
- 40 people team and growing, experience from Dreamfall, Anarchy Online, Age of Conan, Everquest 2, The Longest Journey and other games

forras

Mamut kód + 16-os táska eladó 6k-ért.
ageofconan kukac indamail pont hu

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

nekem meg pont az a bajom, nem tudodm magamat beleélni 1 játékba ahol kockaemberek futkosnak. Egyébként sztem a l2 garfikája konkrétan fos, akármit mondanak rá. külön külön leht jól néznek ki a figurák, de maga ajáték kb olyan hangulatú, mint a régi filmeken, mikor beültek az autoba azt ott ugráltak benne, miközben a hátérbe ment vmi video a városról. 😊

Nekem személy szerint soha nem számított a grafika, a lényeg a tartalom, hangulat, szórakozás, stb, stb.
Anno amikor megjelent a wow temették. Volt n+1 sokkal szebbnek kikiáltott játék, pl. L2, amik mellett állítólag labdába sem rúghatott... a többi már történelem. Hogy miért is volt így? Hát az akkori kínálat mellett a belbecs többszörösét tudta felmutatni a gyengécske külcsín mellett, ami szerintem szintén csak az elõnyét szolgálta, mert a színes, vidám, meseszerûen elnagyolt, könnyen befogadható világ sokkal jobban eladható, mint a "dárkosabbak".
A war most hasonló cipõben jár, a wow szórakoztató tartalmának (pvp) a tízszeresét tartalmazza, szerintem szép és élvezhetõ grafika mellett.

Seithennin
ja most olvasom ha félreérthetõ lennék én veled értek 1 et csak érdekel a véleményed... amúgy nem csípem a wowot xD

Seithennin
csak 1 kérdés fõleg Christõl mert te tapasztalt vagy😛 szerinted ha a wownak szar a grafja és a who nak szerintem legalábbis nem szarabb, és mindenki azt mondja hogy a wow a legjobb akkor nem kurvára mind1 hogy milyen a graf? <#hehe> lásd conan...

Az elemzések már egy ideje mennek a war topicban. Annak ott a helye.

Egyet értek, beszéljünk arról ami jó, vagy jó lehet. Chris elemzése tökéletes a WoW pvp-rõl, mielött abba hagytam hónapokig azt csináltam, bg-bõl bg-be, ami éppen kellett aztán AV. Mindezt azért hogy meg legyen a
cucc arénába, had ne mondjam az elsõ élményeimet 1500-on, 3 hét után cancel acc. Ha a WHO pvp ilyen jó lesz ahogy igérkezik biztos vagyok benne
hogy be fog szippantani minden igazi pvp fant. Hiába fos a grafika meg bénák az animok. Láttam többen bétáztok akik postolnak ide is, itt lehet majd elemezni meg hasonlítgatni, Addig a noobok (én is) el Conanozgatunk 😊
edios
Még mindig jobb, mintha egy halott mmo emlékét gyalázná mindenki<#nevetes1>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!