12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Tababo #7415 alex:Ha megveszed a játékot 1 hónap játék időt kapsz hozzá.A manual hátulján van a kód.Azzal tudod aktiválni.
A játék csak a cd galaxisban és a tescoban ilyen olcsó.Gondolom náluk azért ilyen olcsó mert felhalmoztak belőle rengeteget és most rajtuk maradt.Meg is tudod rendelni tőlük de akkor 990 ft a szállítási költség tehát kb 2000 ft-ra jön ki.
alblink:Én azt hallottam nem szereti az atit de ezt csak hallottam szerintem vele is jól fut.Kutakodj hivatalos oldalon ott írnak róla. -
Bandras DaSilva #7414 Ha megveszed a játékot azzal jár egy hónap játékidő is.
Ez automatikus. Az elején a beállításoknál lehet, hogy rögtön adnod kell egy számlaszámot is... amiről aztán az egy hónap letelte után fizeted a havidíjat.
Be lehet állítani azt is, hogy mivel, milyen időközönként akarsz fizetni. Általában 1-3-6-12 hónapos lehetőségek vannak. Ha egyszerre hosszabb időre fizetsz be általában kapsz vmi árengedményt.
Javasolnám először a havi fizetést beállítani.
A másik kérdésedre a válasz az, hogy hívd föl a boltot és kérdezd meg tőlük. Ők majd megmondják, hogy mennyi.
Ha meg tényleg 12k-ért árulják, akkor meg rendeld meg máshonnan. Futár kiviszi elég hamar és igazából nem kerül sokkal többe.
-
alex88 #7413 üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha megvásárlom a játékot, akkor van-e a csomagban valamennyi ingyen játszható nap?ha van, akkor elösször be kell-e fizetni 1 hónapra hogy hozzáadódjon vagy nem kel hozzá elösször befizetni és simán ki lehet próbálni.
a másik, hogy nem-e vásárolta meg valaki mostanában 576 boltban, a honlapon 12 ezer körül volt a játék, míg a cd galaxisnál 990. érdekelne, hogy most akkor mennyi az 576-nál, mert az van itt ahol lakom, így már rögtön le is tudnék menni megvenni:D
üdv! -
Alblink #7412 Radeon 4800 valamilyen kartyaval jatszik valaki?hogy megy vele a jatek? -
Tababo #7411 Hahaha Baalbaa,szívemből szóltál ugyanezt írtam volna én is.
Ha már a pro gamerek hanyagolják a játékot már csak szar lehet.Hűűűű...ez komoly érvelés.
-
Alblink #7410 Hehe,ez nagyon jo.
-
Dizson #7409 Remélem lesz vmi jobb fajta quest helper is. Csak hogy akik nem tudnak annyira angolul azok is fejlődhessenek. -
arcosharcos #7408 Ez jópofa,ezt még elkotyogom.A tigris meg farkas petekhez akár kölyök-
koruktól is hozzájuthatunk.Lehet tréningezni,fejleszteni és amolyan
harcostársként küzd veled aki hátasként is funkcionálhat majd.
-
arcosharcos #7407 Megújul a quest rendszer kiegben.Választhatunk frakciók között,hogy melyik
oldalán akarunk harcolni,a választott frakciótól fogjuk a küldiket kapni és a cuccokat,rewardokat is.Ez már csak az én feltételezésem de ahol
frakciók vannak ott háború is van,lehet ez álltal akarják átgyúrni a PvP
rendszert. -
baalbaalbaal #7406 Kedves Aloe Vera!
Kire gondolsz mint pro gamer, te nyeretlen kétéves? Olyan kis tizenéves lökött gyerekekre akik a számítógép elött élik le az életüket?
Ezzel a játékkal is sokan játszanak, de hobbiból, szórakozásból, ami nem azt jelenti, hogy reggeltől estig a gép elött ülnek!
A Fekete Seregben is sokan vannak, csak ritkán játszanak, mert főleg idősebbek játszanak és olyanok, akiknek van ezenkívül is életük!
Menj és keress olyan játékot, amiben hozzád hasonló retardált pro gamerek vannak, sok szerencsét hozzá! -
Alblink #7405 Egesz igeretesnek hangzik.A kieg terulet nagysagaraol valaki tud infot? -
arcosharcos #7404 Májusra ígérik kieget.Van hivatalos oldala is www.riseofthegodslayer.com
Elmondásuk szerint lessz új kaszt:Khitai,új hátasok:tigris meg farkas,új
kombók,fegyók,armor set-ek,unique cuccok,2-3órás insták... A game manage-
lését egy új cég vette át kíváncsi vók mit hoznak ki belőle.
-
Dizson #7403 A kiegészítő mikorra is várható? -
arcosharcos #7402 A game azért 990 Ft,mert most egy éves és a fejlesztők mindenféle akciókat
tartanak,pl örökös triál ami folytatható,60napos gamecard felárban,bank-
kártyás elöfizetésnél ajándék ring,helm,hátas.Mindez csak dec 31-ig érvényes.Az AoC népessége valóban nem nagy de én azért megvárom a kieget,
pusztán kíváncsiságból is. -
Alblink #7401 En itt vagyok,szerintem jobb pvp-szerveren jatszani,a guild tagok meg segitenek ha pvp segitseg kell... RP-PvP Aquilonia Enlasve -
Alblink #7400 Nekem tetcik nagyon igy masodjara is elkezdve,de teny hogy a tartalmat kene boviteni rendesen...de lesz kieg is...aki most kezdi,es nagyon tetcik neki,az nem hiszem hogy egyhamar megunja. -
Aloe Vera #7399 Gorkonka te magyarokkal akarsz raidelni?::DDDD
tehát ez a játék nem azért kerül 990 ft ba mert jó hanem azért mert egy kalap szar. egy tartalom nélküli fos. A fekete sereg meg egy 3 fős klán::DD jelenleg átlag napi 1 ember játszik minden pro gamer hanyagolja már a gammát:DDDD -
Alblink #7398 9 gigat,az nem semmi,en most rakom ujra gamet,mert valami fajl megserult,es a javitas nem segitett...
3giga ramom van most,megeri 4-re boviteni,lesz valami minimalis gyorsulas? -
Dizson #7397 Érdekes, akkor meg se kell venni a játékot? Bár szerintem úgy van hogy lvl 20 felett kezdi el számlálni a 7 v. 14 napot. (Nem tudom pontosan h. mennyi volt.) -
arcosharcos #7396 Jah tovább lehet,most vagyok lvl24 a triál verzióban:) -
baalbaalbaal #7395 Apropó nekem ma (2009.12.22) elkezdett letölteni 8,78 giga anyagot,másnál nem tölt? Elég szar, hogy végre itthon vagyok tudnék játszani, meg is beszéltünk este 8-ra egy kis összejövetelt és itt baszom a rezet még vagy éjfélig, mire letölti ezt a fost, amirőél sehol semmi infó! -
Dizson #7394 Na én is kipróbálom a trialt. Tényleg tovább lehet fejlődni lvl 20-nál? -
baalbaalbaal #7393 Igen a Crom szerveren keresd: A Fekete Sereget!!! -
Gorgonka #7392 Hello
Megrendeltem én is a játékot, mert most mindössze 1000 Huf-ért lehet hozzájutni. Ennyiért még a polcon is eláll, ha esetleg mégsem jön majd be az end game tartalom. Crom szerveren játszanak még magyarok, akikkel lehet majd együtt raidelni? -
arcosharcos #7391 Eleinte nem értettem ezt a tizennyolc+ alsó limitet de már az első
összecsapásnál rájöttem,hogy fröcsög benne a "paradicsomlé" rendesen.
Jah és itt a félmeztelen kari tényleg félmeztelen,így mindjárt szívesebben
indítok csaj karit:) Kezdek kíváncsi lenni a game kiegjére. -
arcosharcos #7390 Letöltöttem a trial verziót,tolom ezerrel.Van benne sok jó ötlet amiket
szívesen látnék több más MMO-ban is.Kezdve a kari generálásnál ahol végre
a magasságot,karcsúságot,vállszélességet,lábvastagságot,orr,fül,áll stb
méreteket de még a szimmetriáját is megadhatjuk.A trialban nem csak lvl 20
a max szint és most vagyok lvl23 csak tolni kell a questeket és simán 20 fölé lehet tornázni szintet. -
Alblink #7389 Koszi a segitseget.Nagyon bejon ez a kaszt eddig. -
Tomy Lee #7388 Lilákból meg hamar felöltözöl majd mert igencsak jó a drop DT-nek a wing-es questek meg megadják max szintre a fegyvereket.
Talizmán,na az ritka.Azt tegyél félre mindet amit csak találsz mert abból epic ami DT azt hogyis írjam,"idő";-)) -
Tomy Lee #7387 Szerintem kezd el a Depravity-t a mana-stamina-health tap-okkal,Soul Barrier maxra+infusion!!
General:recovery+I.Skin-t tápold meg ott és ugyanott general-ba maxold a defensive stance-ot,protection rádbízva kell e..
1 handled+shield az elején.
End game-ben mikor már kitapasztaltad melyik kombót érdemesebb erősíteni stb,akkor hybrid így lehet jó pvp build-ed is.Ilyenkor már lehetsz talizmánnal ill shield-el de úgy is kell majd akkor feat-elned.
Legyen 1 über tankod jó kis dps-el akire ha rámásznak pvp-ben akár ketten is akkor se legyen esélyük legyőzni)GL:)
-
Alblink #7386 Inditottam egy DT-at,a skill pontokat mire erdemes rakni?
Ezek a feat agak kozul melyiket erdemes valaszatni?
link -
Bandras DaSilva #7385 Hát ha megbeszéltek egy adott helyet és egy instában vagytok akkor igen:) -
#7384 Ha haverral ketten egy szerverre csatlakozunk akkor fogunk találkozni??
(Még nagyon a trial elején vagyunk!) -
darkling #7383 Igen, folytatható. -
#7382 Ez a trialos letöltés folytatható?? Age of Conan Update Manageren belül tölti de mocskos mod lassan és mire este megyek melóba sajnos nem ér le! -
Tomy Lee #7381 Aquilonia(rp-pvp),Fury(pvp),Crom(pve)
Ezek közül érdemes kinézned 1-et.Persze ez nem azt jelenti,hogy nem húzhatsz karaktert másikon is;-) -
Tomy Lee #7380 Bízzunk benne:D -
hunbalee #7379 hali
amugy meik szerveren toljátok?? -
ricsa008 #7378 azt nem ismerem -
#7377 jah lehet olyan lesz mint Anarchy online. -
Kraptor #7376 Hát ez is lement a Wc-n, pedig nagyon ígéretes volt és voltak benne CSÖCSÖK!