Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
ennyire unatkoznak ? elég szar.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

0Fritz0
Igen „vicces” az élet mostanság a Fury-n.
Pl. a Die Trying klán lvl 80-as tagjai egész nap (szó szerint, reggeltõl estig) azzal mulatják az idõt, hogy Conn. Valley-ben lóról ölik a lvl 20-asokat.
Az újoncoknak meg eszükbe sem jut instát váltani és úgy 2 óra masszív megaláztatás után törlik is az egészet a gecibe.

De átom más mapokon is ez a trend. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Running
Fury szerver, Ranger-rel jól lehet boldogulni szerintem.

Haverom elfelejtette kitörölni a kártyaadatokat, szal megint van 1 hónapom.😄 Tegnap este egész Field of Death-en a 80-asok öldösték a kicsitket. Az egyik meglepõdött mikor pofánlõttem és belehalt (44-es a karim, õ meg sérült volt).
Azért tegnap volt egy mulatságos sztori. Megérkezek a vanir-okhoz, látom hogy az egyik játékos mögött hide-ból megjelenik egy másik játékos és összecsapnak. Gondoltam ha már ott vagyok lelövöm a lopakódós makit. Kapott kettõt és megfeküdt. A másik megköszönte h segítettem, mondta h lesbõl támadott a másik. Majd odajön és megüt, szaladás hátra, bekapta a lassítást, elszaladtam hide. Erre látom megjelenik a feje fölött: jól van öljél meg akkor😛 Megkapta a két befejezõ kombót és elhasalt. Volt ideje felkészülni a halálra.😄

TDC Geronimo
Megvétel elõtt ajánlott lett volna utánanézni kicsit. Összes szerver kihalófélben van úgyhogy nem tudok mondani olyat, ahol lenne igazán élet. Telepítsd fel, nézd meg, ha már megvetted. Aztán eldöntöd te, hogy mit csinálsz vele az ingyenhónap után.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sziasztok!

Ma vetem meg a játékot mert azt hittem ez egy uj játék mivel még nem hallotam róla. A kinézete a wow után meg egyenesen zseniális a képek alapján. Csakhogy ahogy olvasgatom ezt a fórumot már nincs is kedvem föltelepiteni. Inkáb dobnám kukába. Csak azt olvasni h menyire szar a játék.
Akkor most mi a helyzet? Tényleg nem is érdemes vele játszani?
Itt is hasonló a helyzet a karakterekkel mint a wow-ban hogy meg van melyik kari amelyik (halhatatlan) a többivel meg nem is érdemes játszani? Wowban a palát szeretik nagyon mostanság.
Valaki irjon valami értelmeset legyen szives a játékrol. Milyen karit érdemes csinálni meg melyik szerveren érdemes játszani ahol van élet és magyarok is vannak.
köszi
Lazarus
Egy pillanatra azthittem hogy a warhammer topikban vagyunk ... a vér megfagyott az ereimben 😄
Ezért már ez jár:

<#vigyor2><#idiota>

Bízni én is bízom 😊 még, egy kicsit, valameddig 😊
Omlás
Akad 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
malav vagyok a középsõ nevem nc

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

TDC Geronimo
😞

TDC Geronimo
FC kb így patcheli a gamet. :dd

BEAST
De fogsz, mindenki tudja... kovetkezo mmo amit kinyirsz a warhammer lesz 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
WoWot is nézem mégse játszom -.-

BEAST
O meg mindig hisz, nap mint nap lesi mi valtozik :o

TDC Geronimo
ja hónap. Napot olvastam elõször <#idiota>

Hát igen akkor még volt reményem bennük :y

TDC Geronimo
Hol? <#fejvakaras>

Torzonborz
Te 3 hónappal ezelõtt

<#nyes>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
"The EU servers will come down at 13:30 GMT for an additional update (downtime scheduled to last 5 hours). This is to fix a technical issue. We are sorry for the short notice.

Thank you for your understanding."

najó😄DDDDDDD Õszintén kérdezem van még ember, aki bízik abban, hogy ez a játék jó lesz valamikor?

Omlás
Nem 😊 Cod 4-ben 1FoRiNt néven játszom. 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

TDC Geronimo
"Doesnt cease to amaze me the near ZERO amount of bugs you guyz manage to fix and even that you usually mess up.... no words." mai patch után, ami volt 3 soros kb egy "lelkes" hsz a sok közül :d

Running
Te a Cod4-es Omlas vagy, a bitfarmos szerverrõl?

Omlás
Dehogynem 😊 szépen elolvas minden infót és tisztában lesz mindennel 😄 és utána talán nem kérdez hülyeségeket ...<#zavart1>

Torzonborz
ezzel aztán sokat nem ér 😄

hány terrabájt a malyi 😛 pecs?
Omlás

Hülye.
long vehicle
honan lehet letölteni?

Izlés dolga...én raideltem mindkettõben, de a Conan raidek messze alulmúlták a wow raideket!
Mondjuk healer szempontból nem tudok állást foglalni!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

vear

A nyári szünet után a Prophecy-ben megint elkezdtünk raidelni, habár a létszám igencsak megcsappant.

A WoW-ban (ha healerrel játszol) nem is látod a harcot, csak a gridet bámulod. AoC-ban csak heal-over-time van, és nem kell targetelni. Mivel a healt nem lehet a cuccal növelni, nyugodtan lehet DPS-re gearelni healerként is. Szerintem az AoC raidelés sokkal élvezetesebb, minden bug ellenére.

azért majd kövesd a jövõben is néha, a remény hal meg uccsónak, még temetni nem kell, csak havégképp nem találnak magukra a srácok a fejlesztésben. Én még remélek 😊 majd feltöltöm az accot 1-2 hónap múlva, már muszáj volna vmi tapinthatót alkotni.
az ageofconan.hu meg igen optimista, hírek ezerrel stb., tuképp szimpi 😊
nagyon vártam ezt a játékot. szerencsére éppen nem volt rá pénzem és csak fórumon tudtam követni a fejleményeket. örülök, hogy végül közbejött az a kis "balszerencse".

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Jó lenne ez egyszer a Conan mintájára is még pár patch után. "Visszanéztem conanezni, kicsit szokatlan - mert megjavult 😄 - és legalább játszák."
Émen
<#eplus2>

anti hero

0Fritz0
Most kezdtem el altozni egy íjásszal, de ezt nem fejlesztem mint az ökör, hanem kimegyek White sand(?) szigetre és a „kemény” 20-as szintû játékosokkal pvp-zünk.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Running
Hát az, visszanéztem L2-zni, de nagyon szokatlan már Conan után. De azt legalább játszák.

BEAST
Eleg szomoru hogy igy alakult, jo kis jatek lehetne ebbol <#rolleyes>

Running
Tegnap felnéztem Conanozni, Fury szerver. Field of Death-en 1 óra alatt 5 játékossal találkoztam, abból 3 átutazó volt. Most már biztos h offolom a játékot. Ha nõ a játékos bázis, majd visszanézek, ez így halott nekem.

edios
Sztem addigra már sandbox üzemmód lesz a default a szervereken<#kuss>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

hát talán az, amit már az alap age of bugs után, követõen, patchként stb. kiadnak, nem lesz eredendõen maga is bughalom... majd kiderül.
Még bízom egy frozen accal 😊 majd "felolvasztom" 2-3 hónap múlva mint John Spartant és reméljük nem egy buzi világba csöppenek.
TDC Geronimo
Persze. Ez így videóból megint faszán néz ki meg hûdejó csak mi már ismerjük õket az a baj 😊

Torzonborz
ez mind szép és jó csak már rég be kellett volna tenni :/

TDC Geronimo
GCs videó. Új content, új armorok, dx10, (még több bug és még több whine) <#idiota>

Torzonborz
márpedig aki benne volt a bétában régóta az ezt sejthette ( nem azt mondom hogy 100%-ra elõre látta ). vissza lehet olvasni hogy mit írtam annó és Geronimo mit reagált rá. FC már ott sem remekelt.

Nem a kezdeti bughalommal volt a baj, mert érdekes módon közülünk mindenki tolta elég rendesen (napi szinten). Az, hogy mérgelõdtünk ilyen-olyan bugok miatt egy dolog. Ez minden új és régi MMOban megvan és meglesz... A fõ probléma ami miatt elhagytuk ezt a játékot az a rossz fejlesztési és hibajavítási irány. Lényegtelen dolgokat tettek bele, miközben azt is elrontották ami eddig jó volt. Ez a mai MMO versenyben elfogadhatatlan... Ne okoskodjon már mindenki itt, hogy ez elõre látható volt, meghogy én megmondtam ez a játék egy kalap fos lesz.

Seithennin
ezt nemtom😊 engem biztosan, kivéve ha WHO annyira leköt hogy beleszeretek xD

Torzonborz
szerintem ezt senki sem vitatja . mármint hogy késõbb jó lesz. a kérdés csak az hogy akkor érdekelni fog minket annyira hogy visszanézzünk ?

Seithennin
lol látom te sem az éretelem fára jársz kajolni xD olvasd vissza a hsz eket szia

Botond
Pont ugyanezt írtam én is anno, hogy nagy potenciál van a gémben, de atm egy bughalom. Én akkor hülye voltam ezért szerinted, szóval ideje önkritikát gyakorolnod, és beismerni hogy te vagy a hülye. 😊 Bár fölösleges, úgyis tudja már mindenki. 😄