12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Tababo #7175 Fury Szerver: Viledj, Kiscsillag, Kicsialrog, Blazzy, Vingador, Puncis, Punciska, Picipuncis, Picipunciska, Kronosz -
#7174 Rákerestem a guildre játékon belül és ott azt írta, hogy nincs most senki olyan aki a felvétellel foglalkozna. -
#7173 guild re ha rákeresel a bal felső sarokban megtalálja a Death Wish-t és a recruitingnál no van írva magyarnán nincs felvétel de egyszerübb lenne ha írnátok néhány karinevet akik online vannak és náluk tudnának jelentkezni -
szabi34 #7172 Lol mért ne lenne felvétel Death Wish-be?? -
Tababo #7171 Nem létezik hogy a Death Wish-be nincs felvétel.Hol nézted? -
Aranion #7170 Akkor haverral megnézzük ezt az Enslave-t :)
Köszi. -
#7169 Death Wish-be nincsen felvétel, kb 20 perce néztem. -
Tababo #7168 Fury:Death Wish Guild.Aquilonia:Enslave Guild.Crom:Fekete Sereg Guild. -
Aranion #7167 Ja igen, még kérdés: Magyar klánok listája van? Mert ugyan van az ageofconan.hu-n egy lista, csak fene sem tudja, melyik aktív még. -
#7166 Nah rerollorok (szép magyar szó) a Dragon szerverre, úgy láttam ott van több magyar guild. -
Aranion #7165 Ahh, értem, köszi! -
#7164 Szia!
A trial csak addig van lezárva amíg a 2 hetes visszatérő akció van. :)
Dev post volt a hivatalos fórumon. ;) -
Aranion #7163 Sziasztok!
Esetleg volna valakinek 2 fölös trial kulcsa? Sajna le van zárva, és az az érzésem, nem is nagyon küzdenek az új játékosokért... -
#7162 mert esetleg akik oda járnak AOC ügyben azok nem biztos hogy itt is megfordulnak ? -
Tababo #7161 Csak szívességből megadtam a magyar hivatalos oldal címét hogy ha valaki esetleg nem ismeri.Ha itt esetleg valaki nem kap választ akkor ott is felteheti a kérdést de én kérek elnézést.
-
Tomy Lee #7160 Bankkártya szám nélkül is lehet regisztrálni ha a " MY PAY BY CASH " opciót választod. -
Tomy Lee #7159 Miért kéne már ott érdeklődni?
Itt is lehet,csak nyugodtan! -
#7158 A sin egy ellenfél ellen erősebb, group pvp-ben a barbár jobb. Már csak a cloth vs light armor miatt is... -
#7157 A kérdésedre a választ nem tudom mert bár nekem van barbárom, de nem maximális szintű és közel 1 éve játszottam vele utoljára, nincs is viszonyítási alapon az orgyilkoshoz. -
#7156 ez mind szép és jó, tudok angolul is, szimplán elirtam, viszont még nem kaptam választ :p :)
-
#7155 Hát én haverokkal tolom és én shaman vagyok. Kicsit lemaradtam tőlük, de már tervezünk várost is :). -
#7154 Nem rouge hanem rogue.
Rouge az rúzs. Rogue zsivány. -
#7153 rouge kasztok közül melyiket éri meg csinálni? ugy értem assa és barbár közül? melyik szivosabb nagy szinten? melyik jobb nagy szintü pvp ben? -
Lonni #7152 Szia Banderas, emlékszel még DF-ben együtt kezdtük, de hamar kihulottam.
Én is Cromon csináltam egy Conquerer-t de még alacsony színten vagyok.
11 körül logolok majd Jucika néven megtalálsz engem, de én is kereslek majd. -
Bandras DaSilva #7151 Én csináltam a Crom szerveren egy HoX-ot...még tortageban vagyok...vmi lvl 17 per pillanat..olyan este 8 körültől vagyok...nyomj rám egy tellt ha vagy aztán max megcsinálunk pár questet meg ilyenek...ign: Bandras -
Tababo #7150 Fury,Crom,Aquilonia...ezek a preferált szerverek.Fury:Death Wish Guild.Aquilonia:Enslave Guild.Crom:Fekete Sereg Guild.
Vannak magyarok és magyar Guildek mind a három szerveren.Azt ne várd hogy rengeteg magyarral fogsz találkozni.
Mindenkinek írom akiknek kérdései vannak hogy van hivatalos magyar oldal.Ott tessék érdeklődni.
http://www.ageofconan.hu/ -
playstation9 #7149 ez a TRIAL nem oylan megnyerö.... egy.. de télleg egyetlen egy magyarral nem találkoztam eddig.. FURY\CROM szeron.. vagy az első városban nincs egy magyar se? vagy az abaj hogy lvl6-os avgyok vagy nem tom de.... -
Jerol #7148 Két hete vettem meg a játékot és a recurringet választva nem kért bankkártyát és úgy tudtam regisztrálni, az egy hónap ingyen játékot is megkaptam. Szóval nem kell (lehet régebben kellett) bankkártya a regisztráláshoz és az ingyen hónaphoz. -
Ákos90 #7147 én így halottam de ha nem így van akkor sorry nem szoltam :D -
Ákos90 #7146 szia regisztrálásnál kell egy bankkártya szám minden féle kép akkor kapsz 1 hónap ingyen játék időt miután már megy az accountod nyugodtan törölheted a bankkártya számot és gc-vel töltheted fel a játékot
-
Jerol #7145 Szia, tudsz regisztrálni és játszani is bankkártya nélkül. -
playstation9 #7144 Hali! lenne egy kérdésem hogy ha elöfizetek a gamera de nicns sajnaos bankártyám csak GC-t tok venni akkor tok játszani\regisztrálni? bankari hiányában?
THX -
szabi34 #7143 Nekem Demonologist tetszik a legjobban, bár még kicsi de már most is majdnem mindenkit megölök aki velem egy szintű, talán a barbarian nagy ellenfél(még) -
#7142 Én barbárral játszottam, szerintem az az egyik leglátványosabb: egykezes és kétkezes fegyvereknek is nagyon sok kivégző mozdulata van ami még változik abban is, hogy szúró, vágó vagy ütő fegyver van a kezedben. -
Lonni #7141 Hilol, nekem sikerült gond nélkül aktiválnom.
Kezdtem is egy POM-mal de PVP-re alkalmatlan.
Olyan kasztot szeretnék játszani, ami
1. Nem döglik meg, ha csak rámnéznek.
2. Sok fatality opciója van. (POM-nál eddig csak 1 volt)
3. Változatos.
Mit ajánlotok? -
#7140 tényleg gond volt...
support tudta csak felvenni a frozent... -
#7139 nálam tényleg valami nagy bibi van mert semmi aktiváló opciot nem ad ki, beszéltem jeffyvel elvileg mailban is kéne kapnom valamit, de én azt se kaptam :S -
#7138 Bekukkantottam én is javulás van az észrevehető bár a leg idegesítőbb szitu még mindíg fennál nem igazán szereti a game az ATI tulajokat ami még mindíg elszomorító. Gank még mindíg van volt lesz is szerintem :) ami viszont meglepett, hogy nem konganak a szerverek elég sok online playerrel találkoztam örülök, hogy életben maradt a game mert jópár óra kellemes szorakozás van a hátam mögött de egyenlőre a visszatérést nem tervezem valahogy még mindíg kevésnek és "üresnek" érzem a 40+ - 50+ os zónákat. -
#7137 Nah én is visszanézek erre a 2 hétre, ott hagytam egy elég magas szintű barbár nénit :) -
#7136 E-mailben van egy link a szöveg végén "Before logging back into the game you need to re-activate your Age of Conan account"
re-activate szóra kattintva átvisz egy oldalra ahol asszem be kell logolni ezután lesz egy kis zöl cucc alul amire az van ráírva ,hogy reactivate for free vagy valami ilyesmi rákattintasz és kb. ennyi... 2 perc sincs az egész...