Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyitott szemek és fülek kellenek.
pontosítok, nem is kell, van aki jól érzi így magát, ámmen:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
jelenleg (már ne haragudj) neked bármilyen mmo fog kijönni esélytelen lesz szvsz, annyira wow addict vagy még ennyi idõ után is, wotlk szépen le gof kötni téged ugyanis hidd el, az a te játékod. Nem szívodásból mondom, de neked gumimaci kell és ilyenek, who sem lesz a te játékod:-)
aztán majd egyszer eljutsz arra a szintre (ami semmimképp nem magasabb, csak más..), hogy már wow sem lsz elég..no majd akkor találkozunk valahol ingame huzamosabb ideig..:-)
ezek a költözgetések tipikus vanguard feelinget ad, és sztem hülyeség is volt, fõleg ha flippekkel csinálnak valamit. Balance sehol nincs, van akit túrboznak (pl pirate) többit leszarják, gyakorlatilag a fejlesztõket még funcom-l is lentebb rangsorolnám..
1 hónap-t elbohóckodom addig xbox-l..
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
én PotBS-ot nyomom megint de WHo-t is megnézem majd azért.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
ugyan nem 100%-ig erre vonatkoztattál, de én meg pont emiatt nem fogom elõrendelni és megvenni a war-t.
várok szépen 2-3 hónapot, aztán azalatt kiderül majd, hogy megéri-e pénzt kiadni rá, vagy hasonló sorsra jut, mint az aoc (remélem, hogy nem)
amúgy azért bizonytalan ideig, mert a pvp pecst meg fogom nézni az biztos..ha lesz..
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
de amúgy nem tévedtél sokat, van 70-es druidám is x)
vannak olyan setupok arenaban, ahol minimális tudással igen jó ratingeket lehet elérni, és vannak olyan setupok, hogy hiába vagy jó, ha vért hugyozol se leszel eredményes és ebben nagyban közre játszik pl. az rng és az oszlopos los baszakodások plusz a hihetetlen jó class balance
us beta óta játszom, semmi bajom a wowal sõt minden elismerésem a Blizzardé, de azért ilyet ne hazudjunk már be, hogy a legjobb pvp rendszere a wownak van
Druidra rerolloltál. 😄
ami most mondjuk 30% resist esélyt ad fear ellen az wotlkban 30%al csökkenti a fear idõtartamát.
V9ykn8_TZL0
pedig az lehet mert változtatni fognak rajta. dalaran aréna pl alapból los mentes lesz és néha elõjön egy vízfal ami oszlopként üzemel😊
V9ykn8_TZL0
mondjuk "random szarságok" alatt nem tudom mire gondolt
kergetõzés: hát ez ilyen aki el tud futni az eltud, azért elég sok képességgel meg lehet ezt akadályozni és nyilván a jó PVPsek kihasználnak minden lehtõséget (én sosem tartoztam közéjük, de elismerem ha vki jo vmiben és nem a játékrendszert szidom 😊 )
sok spec nem használható arénában: igen. és? sok meg másra nem jo. nem hiszem, hogy mindenkinek egyformán jonak kéne lenni mindenben, akkor valóban semmi értelme nem lenne a kasztoknak.
én se vagyok egy túl nagy pro pvp-s, 1,900 fölé még nemigen sikerült mennem, de ennek ellenére elégedett vagyok ezzel a pvp rendszerrel.
az egyetlen dolog ami nem szimpi az a honorgrind a pvp kiegészítõkért (na meg altot felgearelni pvp-re, az kész rémálom).
ha ezzel kezdenének valamit, akkor lennék igazán happy.
az arénában lévõ oszlop körüli kergetõzést pedig én sose éreztem akkora nyûgnek, mint ahogy itt páran lefestik.
ok, ok, nem egyszerû elkapni a másikat, de igazából csak a druida az, amelyik gondot okozhat (de ott is csak az ügyesebbje), a többi fogócskázót simán meg lehet szorongatni.
nameg ugye a másik nézõpontból nézve az is egyfajta skill, hogy sikeresen elkerüld healerként a dps-t, aki kinyúvasztana, mint a szart, ha el tudna kapni.
menekülni is tudni kell o.O
Lera,Dynn,Zulgron
1. túl sok RNG(random number generator = random szarságok)
2. oszlop körül kergetõzés
3. egy rakás spec használhatatlan arénában
a különbség az hogy a Blizzardban megvan a szándék hogy változtassanak és a pénzük is megvan hozzá😛
V9ykn8_TZL0
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
nincs elég quest, nincs balansz, nincsenek raid insták. Ezek tipikusan
not yet ready problémák. Tehát amit elbasztak az a kiadás idõpontja illetve a fejlesztés üteme. Magyarul kiadták mielött ezek a dolgok készen lettek volna. Kik sírnak most? Akiknek volt elég idejük gyorsan végig játszani a játékot (biztos baromira unták azt az egy-két hetet) és most nem tudnak mit csinálni, és a többség már el is hagyta a játékot. Ezt a nem kész állapotban kiadást a WoW után büntetlenül már nem teheti meg egyetlen MMO sem. Ennyi. Akinek bejön a játék az most is talál benne örömet, vagy szünetelteti hiszen nyár van, a többiek meg várják a WAR-t hogy aztán ott is megtapasztalják milyen egy frissen kiadott MMO (mintha nem tudnák)és majd azt fikázzák.
ha jol értem aoc-ban azért nem szeretik a PVPt, mert nagyából abból áll, hogy unatkozo 80asok öldöklik a kvesztelõket...ez nem PVP ez szar.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Picit szánalmas volt, de mi jót mulattunk rajta. <#bohoc>#bohoc>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
itt mindenki azt mondja, hogy gáz a pvp, mert az emberek céltalanul ölik egymást, nincs reward, nincs semmi, céltalan az egész, blablabla...
wow-ban azt mondják gáz a pvp, mert mindenki csak a cuccok miatt csinálja, nincs benne semmi fun, csak meló, farm, csak cuccokért megy, uncsi, blablabla...
mégis a wow-osok nagy része még a bg-k elötti tarren mill + southshore közötti random adok-kapok pvp-t sírja vissza, pedig ott se volt se reward, se semmi.
Amúgy nemtom mit rinyálnak sokan, lehet hogy gyengébb gépen játszanak, vagy nemtom, de az aoc egy erõs gépen eszméletlen. Nekem eddig ez a legjobb mmo. Akinek meg nem tetszik hogy csak ember lehet, az menjen vissza elf hunterezni, vagy ork harcosozni. 😄