Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Egyébként valóban szép gyûjtõtopic lett.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Lera,Dynn,Zulgron
Már azt hittem, hogy kijött a peccs. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Keepben falon elég nehéz meghalni és jelentõsen lehet lassítani az ostromlók haladását a forró olajjal, ballistával, stb. Bár ahogy téged ismerlek, a keep csak a védõk által használható hátsó bejáratát pont neked találták ki, tehát még ki is lehet menni ledöfködni a leghátrébb lévõ ostromgépek üzemeltetõit. 😄
plusz egy jó játékban meg lehet ölni mindenkit 😄
๏̯͡๏﴿
anti hero
Arra gondolsz, hogy az order és a destruction között borul a mérleg? Szerverenként ha az egyensúly elmozdul ilyen-olyan realm bónuszokkal fogják helyremozdítani. Vagy a battlefrontokon? A 3 fronton kialakul az egyensúly, mert gyorsan és könnyen lehet utazgatni köztük és a rendszernek köszönhetõen a world mapról látod azonnal, hogy melyik zónába tolódott a front tier4-ben, odautazva meg a zóna mapján figyelhetõ meg, a több kis vörös jel segítségével, hogy hol mennek kisebb-nagyobb csaták.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
๏̯͡๏﴿
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
én maradok szkeptikus a dologgal kapcsolatban...egyszer már ráfáztam arra, hogy bedõltem a hype-nak, még 1x nem fogom elkövetni ezt a hibát.
elég súlyos ára volt -.-
Hogy ennek a wow-ban hódolhass a 4 db bg vmelyikébe kell menned:
AV: a játékosok 80%-a csak az ai ellen harcol az õrtornyokban, ellenfél bázisán, a maradék 20% pedig lezergelõdik az ellenfél 80%-a által
EOTS: túl komplex a mechanikája az átlag wowosnak, ezen felül még a szabályait sem ismerik, ami azt eredményezi, hogy mindenki a zászlónál tömörül, amelyik oldalra meg beszabadul 4-5 értelmesebb, az a tornyok elvételével megnyeri a meccset. Unalmas, hosszadalmas, lutri ki nyer, a boldoguláshoz szükséges honorfarmra alkalmatlan av mellett.
AB: szervezettség kell ide is, egyébként mindenki birkanyájként rohangál körbe, ha az átlag játékos piros nevet lát az felülír mindent, megy utánna, lutri ki nyer, baromi hosszú tud lenni, a boldoguláshoz szükséges honorfarmra alkalmatlan av mellett.
WSG: általában a bg célja le van szarva, középen üldözi mindenki a piros neveket, az az oldal nyer ahol több a druida és/vagy a rugó, a boldoguláshoz szükséges honorfarmra alkalmatlan av mellett.
És ennyi, ezt az utat hetekig, hónapokig kell járni, hogy egyáltalán 1500 fölé juthass a pvp csúcsának kikiáltott arénában, amitõl gyorsan el is megy a kedved a kis létszám miatt mégjobban kijövõ kaszt egyensúlytalanságokon. Hacsak nem vagy druida vagy rugó, mert ha nem, gyorsan rájössz, hogy rerollolni kell egyre. Ez a wow pvp.
Warban hogy is van ez? A fent említett instanced dolgokból van kb. 4-szer ennyi, nameg az egész világ, ami mind az rvr köré épült. És nem csak a saját teljesítményed van honorálva... hanem a grp-é, warband-é, battlefront-é, frakció-é... Hogy is van ez? 😄
És pont az lesz a jó WHOban hogy playert grindolsz majd nem mobokat😄
Jo persze lesz bõven PvE is de jóval kisebb lesz rajta a hangsúly.
Másik nagy erõssége valószínûleg a PQ lesz, amiknek egy rásze amolyan "casual raid" hez hasonlít majd, a többi meg az RvR része.
aocnál meg ált. az emberek a kinézetet istenítették, meg az új harcrendszert, mindkettõ jó is és nem is ezek miatt tart ott ahol
#5980: HA az lesz. mitõl vagy benne ilyen biztos, hogy az lesz?
bár nem is tudom, aoc start elött is volt ilyen hype, hogy hû-ez-ilyen-olyan-király-lesz-és-akkor-aztán...jah, azóta is várja a nép hozzá a patch-et -.-
a különbség ott van, hogy a farmolásban megtalálod-e azt, ami elszórakoztat.
farm és farm között is van különbség.
av-zni, pl. imádok, rugóval, lock-kal, warrior-ral és druiddal is. nincs is jobb pl., mint 20 seccel leégés elött visszatekerni egy bunkert vagy egy tornyot, s ezzel a saját oldaladnak megnyerni a meccset.
de ugyanakkor meg attól a fajta farmtól, hogy ölj meg 20000 mobot 500 primal akármif*szomhülyeségért, na attól viszont hányni tudnék, s 10 perc után masszivan be is alszom tõle a gép elött. (instafarm detto ugyanaz, ezért is nem vagyok egy nagy hc raider)
kérdés csak az, hogy ezt a sokak által rühellt(?) farm dolgot, majd a who-ban hogy fogják kiküszöbölni...
erre azért ne vegyél mérget 😊
majd ha 150. alkalommal kell elfoglalnod ugyanazt az erõdöt, hogy az új 8-as pepix set-bõl kiválthass 1 db-ot, akkor meg fog majd változni a véleményed.
azt hiszed másképp lesz?
ugyan, ne álmodj 😊
Wildor: az osszes mmo farmolasrol fog szolni sztem ne is told egyiket se!😊
Lera,Dynn,Zulgron
ugyanaz lesz ott is, mint ami a wow-ban van.
csak ott mondjuk nem av-nek fogják hivni, hanem praag-nak.
Igazabol meglepo hogy en x karakter es ev utan ha vissza is mennek wow kiegre, tudom hogy max 1-2 honap szorakozast nyujtana, te viszont 10x annyi karakter utan is lelkesen varod 😊 Jo jatek a wow, de megfelelo tarsasag nelkul biztos hogy nem maradtam volna tobb mint 3 even at ;p
fenét lesz más.
lesz 2-3 hónapig a hûha-ez-milyen-új-már feeling, aztán majd amikor elkezdik bepakolni az új content-et és ott lesz, hogy na akkor foglald el 50x az X ellenséges pontot, meg 75x foglald el az Y ellenséges pontot és akkor majd jól kiválthatod az új imba pepix-et, akkor itt is jön majd, hogy hû-de-gáz-war-is-csak-a-farmról-szól.
már pedig igy lesz, különben nem fogják hosszú-hosszú hónapokra a monitor elé szegezni az elõfizetõket -.-
szal' ideologizálni lehet, csak tök felesleges.
war is a farmról fog szólni egy idõ után, épp úgy mint a wow, vagy mint ahogy az aoc is arról szólt volna, ha normálisan befejezve adták volna ki.
még épp psychedelic irta itt ~1-2 hónapja, hogy X guild már napi szinten farmolja X boss-t, s mekkora jó pepixek esnek belõle, mert az imbah, s az király.
bár az is farm volt.
tehát a szar wow farm mellett aoc is a farmról szólt, meg nyugodjatok meg, war is arról fog szólni.
ez van, ezt kell szeretni -.-
vagy nem szeretni, kinek hogy...
anti hero
de a szolgáltatás nem müködik hibával visszadobja
neked akkor sikerült? mert ez volt a kérdés
<dxdiag kell...>
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
a te elmondásod szerint viszont nem létezik olyan játék ami számodra megüti a szintet...sztem nem is fog soha
javítás
Az, hogy mi az igény, meg mi a kínált, az nem feltétlenül egyezik. És ez igaz abban az aspektusban is, hogy ha van 2 szar és más ami télleg fasza lenne, akkor mivel szeretek mmo-ni, így a 2 szar közül fogok játszani valamelyikkel és várom a jobbat. Nálam ez így van, és nem azért játszottam egyes mmo-kal sokat, mert az volt a legjobb. Ezért volt az, hogy egyszerre volt wow, l2, coh és eq2 élõ accom, ugyanis egyik sem kötött le annyira egy idõ után (a hiányosságai miatt), hogy mellette maradjak:p
szal ez a 3év játszottal és akkor te is szar vagy nem teljesen úgy néz ki mint ahogy gondolod..