Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
jah. szerintem át lehetne nevezni általános mmo offtopiknak 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

0Fritz0
Az AION-ra tippeltem... 😊
Egyébként valóban szép gyûjtõtopic lett.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

wowhoz whohoz vagy l2hoz?😊 mas jatekrol itt nincs szo!

Lera,Dynn,Zulgron

0Fritz0
128 új pofázás.
Már azt hittem, hogy kijött a peccs. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Úgy tudod, hogy visszamenekülsz a keepedbe és imádkozol, hogy idõben megérkezzen az erõsítés a többi frontról. 😄

Keepben falon elég nehéz meghalni és jelentõsen lehet lassítani az ostromlók haladását a forró olajjal, ballistával, stb. Bár ahogy téged ismerlek, a keep csak a védõk által használható hátsó bejáratát pont neked találták ki, tehát még ki is lehet menni ledöfködni a leghátrébb lévõ ostromgépek üzemeltetõit. 😄

Lynx_TWL
igen a zergeléstõl tartok épp nem tudom, hogy lehet bonusokkal kibalanszolni a létszám elõnyt.

plusz egy jó játékban meg lehet ölni mindenkit 😄

๏̯͡๏﴿

súlyos ár 😄 ROFL

anti hero

Nem értem ezt az aggályt, hogy õszinte legyek.
Arra gondolsz, hogy az order és a destruction között borul a mérleg? Szerverenként ha az egyensúly elmozdul ilyen-olyan realm bónuszokkal fogják helyremozdítani. Vagy a battlefrontokon? A 3 fronton kialakul az egyensúly, mert gyorsan és könnyen lehet utazgatni köztük és a rendszernek köszönhetõen a world mapról látod azonnal, hogy melyik zónába tolódott a front tier4-ben, odautazva meg a zóna mapján figyelhetõ meg, a több kis vörös jel segítségével, hogy hol mennek kisebb-nagyobb csaták.

Seithennin
huha 12 ropi hatalmas píz😄 basszus ha üvegeket viszel vissza és ebbõl kuporgatod a pénzt akkor igazad van<#hehe>

Súlyos ára, lol.
Súlyos ára? Itt mindenki nagyfiú, tudja már eldönteni, hogy súlyos-e számára vagy nem ha ilyen luxuscikkbe fektet mint egy mmo... 😄

BEAST
Elmeletileg ugy hogy a vegen mar kozos teruleten folyik a harc, es mindket oldalnak megvannak a "huzo" fajai, ha az egyik oldal szambeli folenyben lenne akkor kulonbozo bonusokat adnak a masiknak, legalabbis igy emlekszem... bar nekem sem tetszik ez a kotott 2 oldalas dolog, de ha jo lesz a pvp akkor nem igazan szamit mar :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
20 doboz cigi?:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
szép-szép de akkor is csak két oldal lesz egymással szembe állítva. hogyan oldható így meg az, hogy egy népszerûbb faj ( csöcsösbögyös elfek ) amelyet több játékos részesít elõnyben ne tolja el az egyensúlyt pl outdoor pvpbe

s0n1c
nem az aoc volt az egyetlen mmo, ami befuccsolt, volt még vanguard, dark and light stb...
BEAST
Naja, ott harcolni kellett a varakert, nem elfutott egymas mellett a ket tabor npcket olni 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csak annyit mondhatok, legyen igazad, s tényleg olyan legyen a who, mint amilyennek itt mindenki megálmodta.
én maradok szkeptikus a dologgal kapcsolatban...egyszer már ráfáztam arra, hogy bedõltem a hype-nak, még 1x nem fogom elkövetni ezt a hibát.
elég súlyos ára volt -.-

Lynx_TWL
l2be is csak foglalni kellett a várakat még is jó volt

elég érdekes lesz a balance alapban is, warhammer világán a káosz sokkal erõsebb. arról nem is beszélve hogy azon belül is pl a skavenek meg a goblinok hozzá sem mérhetõek a káosz lovagokhoz...szval azért kiáncsi vagyok hogy oldják ezt meg.

Azt már meg sem merem említeni, hogy a who topikban a fajok körül lezavart eszmefuttatás és a világtérkép nézegetése után erõsen belémhasított a gondolat, hogy a kitalált warhammer fajok felét sem rakták be a játékba, amellett, hogy a világ kb. 1%-át öleli fel a játék. Nem kell profi fejlesztõnek lenni ahhoz, hogy megsejthesd hova fejlõdhet még a játék.

Na úgy érzem közeledünk a megvilágosodás felé. 😄
Hogy ennek a wow-ban hódolhass a 4 db bg vmelyikébe kell menned:

AV: a játékosok 80%-a csak az ai ellen harcol az õrtornyokban, ellenfél bázisán, a maradék 20% pedig lezergelõdik az ellenfél 80%-a által

EOTS: túl komplex a mechanikája az átlag wowosnak, ezen felül még a szabályait sem ismerik, ami azt eredményezi, hogy mindenki a zászlónál tömörül, amelyik oldalra meg beszabadul 4-5 értelmesebb, az a tornyok elvételével megnyeri a meccset. Unalmas, hosszadalmas, lutri ki nyer, a boldoguláshoz szükséges honorfarmra alkalmatlan av mellett.

AB: szervezettség kell ide is, egyébként mindenki birkanyájként rohangál körbe, ha az átlag játékos piros nevet lát az felülír mindent, megy utánna, lutri ki nyer, baromi hosszú tud lenni, a boldoguláshoz szükséges honorfarmra alkalmatlan av mellett.

WSG: általában a bg célja le van szarva, középen üldözi mindenki a piros neveket, az az oldal nyer ahol több a druida és/vagy a rugó, a boldoguláshoz szükséges honorfarmra alkalmatlan av mellett.

És ennyi, ezt az utat hetekig, hónapokig kell járni, hogy egyáltalán 1500 fölé juthass a pvp csúcsának kikiáltott arénában, amitõl gyorsan el is megy a kedved a kis létszám miatt mégjobban kijövõ kaszt egyensúlytalanságokon. Hacsak nem vagy druida vagy rugó, mert ha nem, gyorsan rájössz, hogy rerollolni kell egyre. Ez a wow pvp.

Warban hogy is van ez? A fent említett instanced dolgokból van kb. 4-szer ennyi, nameg az egész világ, ami mind az rvr köré épült. És nem csak a saját teljesítményed van honorálva... hanem a grp-é, warband-é, battlefront-é, frakció-é... Hogy is van ez? 😄

Igen!😊

És pont az lesz a jó WHOban hogy playert grindolsz majd nem mobokat😄

Jo persze lesz bõven PvE is de jóval kisebb lesz rajta a hangsúly.

Másik nagy erõssége valószínûleg a PQ lesz, amiknek egy rásze amolyan "casual raid" hez hasonlít majd, a többi meg az RvR része.

s0n1c
régóta bétázom, ezért vagyok benne biztos, plusz mythic mögött ott egy daoc pvp rendszer, persze ez sem garancia, de azért mérvadó

aocnál meg ált. az emberek a kinézetet istenítették, meg az új harcrendszert, mindkettõ jó is és nem is ezek miatt tart ott ahol
ha ilyen szemszögböl nézzük, akkor igen. bár szerintem az fps 1 tök más kategória.

#5980: HA az lesz. mitõl vagy benne ilyen biztos, hogy az lesz?
bár nem is tudom, aoc start elött is volt ilyen hype, hogy hû-ez-ilyen-olyan-király-lesz-és-akkor-aztán...jah, azóta is várja a nép hozzá a patch-et -.-

Akkor ezekszerint pl. a máig baromi népszerû Counter-strike is egy farm-grind játék, hiszen ugyanazon a néhány területen monoton módon halomra kell ölni az ellenséget? 😄

s0n1c
nem fogják kiküszöbölni, nem is nagyon lehet, érdekesebb/élvezetesebb lesz a pvp ezért nem arra fogsz figyelni
BEAST
Azert remelem tovabb is olvastad, hogy megertsd mire gondoltam... nem pedig mondatreszenkent fogsz kotekedni.

én jól tudom, hogy arról szól, s nincs is vele bajom.
a különbség ott van, hogy a farmolásban megtalálod-e azt, ami elszórakoztat.

farm és farm között is van különbség.
av-zni, pl. imádok, rugóval, lock-kal, warrior-ral és druiddal is. nincs is jobb pl., mint 20 seccel leégés elött visszatekerni egy bunkert vagy egy tornyot, s ezzel a saját oldaladnak megnyerni a meccset.

de ugyanakkor meg attól a fajta farmtól, hogy ölj meg 20000 mobot 500 primal akármif*szomhülyeségért, na attól viszont hányni tudnék, s 10 perc után masszivan be is alszom tõle a gép elött. (instafarm detto ugyanaz, ezért is nem vagyok egy nagy hc raider)

kérdés csak az, hogy ezt a sokak által rühellt(?) farm dolgot, majd a who-ban hogy fogják kiküszöbölni...

én már lefutottam ezket a köröket. ugysem hiszik el 😊

"Az hogy "Foglald el 100x X erodot", inkabb lekotne engem"

erre azért ne vegyél mérget 😊
majd ha 150. alkalommal kell elfoglalnod ugyanazt az erõdöt, hogy az új 8-as pepix set-bõl kiválthass 1 db-ot, akkor meg fog majd változni a véleményed.
azt hiszed másképp lesz?
ugyan, ne álmodj 😊

Akik tort szervert keresnek miert mindig szerónak hivjak?

Wildor: az osszes mmo farmolasrol fog szolni sztem ne is told egyiket se!😊

Lera,Dynn,Zulgron

jah, jogos, de ne hidd, hogy a who-ban más fog majd várni.
ugyanaz lesz ott is, mint ami a wow-ban van.
csak ott mondjuk nem av-nek fogják hivni, hanem praag-nak.

BEAST
Senki sem allitotta hogy nem a grindelesrol fog szolni, csak van egy apro kulonbseg a ket dolog kozott. Nem mindegy hogy tobb mint 3 evnyi grind es farmolas utan toljak a kepedbe ugyanazt mas neven - "Na meg 10 fekvotamasz!" - vagy egy teljesen uj jatek, mas alapokon. Az hogy "Foglald el 100x X erodot", inkabb lekotne engem mint a "Verd meg 100x az ai-t". Pontosan ezert vartam az AoCot is, es pont ezert varom a WHO-t is. Lehet masoknak szep meg jo amit ujit a WotLK, de nekem ennyi ev utan nem eleg egy uj kaszt (ami meg ha tetszik is, csak ujabb balance problemakat szul majd), egy uj foldresz (Amin feltunoen probalnak mindent elnagyolni aka "hudenagytemplom" "hudenagyvar" ilyet meg sehol sem lathattal!), es egy achievement rendszer, ami erdekes szinfoltja lehet a jateknak, de semmikepp sem lesz erv a login mellett.

Igazabol meglepo hogy en x karakter es ev utan ha vissza is mennek wow kiegre, tudom hogy max 1-2 honap szorakozast nyujtana, te viszont 10x annyi karakter utan is lelkesen varod 😊 Jo jatek a wow, de megfelelo tarsasag nelkul biztos hogy nem maradtam volna tobb mint 3 even at ;p

Lemaradtál, Sonic kollega úr az #5930-ban velõsen megfogalmazta a lényeget.

Valaki nem tudja van e valami tört szeró conanra?

azt hiszi itt most mindenki, hogy war majd más lesz, mint a wotlk.
fenét lesz más.
lesz 2-3 hónapig a hûha-ez-milyen-új-már feeling, aztán majd amikor elkezdik bepakolni az új content-et és ott lesz, hogy na akkor foglald el 50x az X ellenséges pontot, meg 75x foglald el az Y ellenséges pontot és akkor majd jól kiválthatod az új imba pepix-et, akkor itt is jön majd, hogy hû-de-gáz-war-is-csak-a-farmról-szól.

már pedig igy lesz, különben nem fogják hosszú-hosszú hónapokra a monitor elé szegezni az elõfizetõket -.-
szal' ideologizálni lehet, csak tök felesleges.
war is a farmról fog szólni egy idõ után, épp úgy mint a wow, vagy mint ahogy az aoc is arról szólt volna, ha normálisan befejezve adták volna ki.
még épp psychedelic irta itt ~1-2 hónapja, hogy X guild már napi szinten farmolja X boss-t, s mekkora jó pepixek esnek belõle, mert az imbah, s az király.
bár az is farm volt.
tehát a szar wow farm mellett aoc is a farmról szólt, meg nyugodjatok meg, war is arról fog szólni.

ez van, ezt kell szeretni -.-
vagy nem szeretni, kinek hogy...

az ment csont nélkül...

anti hero

tudom mi kell. azt küldtem, csak nem emlékeztem most a pontos nevére
de a szolgáltatás nem müködik hibával visszadobja

neked akkor sikerült? mert ez volt a kérdés

Fog majd még a véleményed, ízlésed sokat változni idõvel, mi sem tanusítja ezt jobban, mint a wow-vakság meg ez az aion dolog.

johogy nem fogad el divx txt-t xD
<dxdiag kell...>

*WHO

tényleg sikerült vkinek jelentkezni WOH bétára? mert nekem az istennek nem jön össze. pár napja nem fogadta el a divx txt-t ma meg már az oldal sem megy 😄

az a baj a nagy reménységek mostanában mindig megbuknak. tartok tõle a WOH is ilyen lesz. én még az Aionban reménykedek.

Lynx_TWL
hát igen ahhoz, jó játékot kéne csinálni😄

hát a vitának pont ez a lényege, hogy ütköztetjük a véleményeket. ezen mondjuk kár felidegesíteni magad 😊

Jockey
egy hasára kötözött teroristával beszélsz én megválogatnám a szavaimat helyedbe. Amúgy kb azon a szinten van minden szempontból😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

s0n1c
idegesítõ vagy, de kurvára, és nem azért, mert más a véleményed, hanem mert a másét nem tudod vagy nem akarod megérteni... úgyhogy részemrõl itt én abba is hagytam
én miért? én azért játszottam vele mert tetszik. és még most is tetszik. ha most kezdeném, valószinû ujra sokat játszanék vele.
a te elmondásod szerint viszont nem létezik olyan játék ami számodra megüti a szintet...sztem nem is fog soha

Jockey
"hogy ha van 2 szar és nincs más ami télleg fasza.."
javítás

Jockey
már leírtam máshova, de leírom ide is.
Az, hogy mi az igény, meg mi a kínált, az nem feltétlenül egyezik. És ez igaz abban az aspektusban is, hogy ha van 2 szar és más ami télleg fasza lenne, akkor mivel szeretek mmo-ni, így a 2 szar közül fogok játszani valamelyikkel és várom a jobbat. Nálam ez így van, és nem azért játszottam egyes mmo-kal sokat, mert az volt a legjobb. Ezért volt az, hogy egyszerre volt wow, l2, coh és eq2 élõ accom, ugyanis egyik sem kötött le annyira egy idõ után (a hiányosságai miatt), hogy mellette maradjak:p
szal ez a 3év játszottal és akkor te is szar vagy nem teljesen úgy néz ki mint ahogy gondolod..