12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Tomy Lee

Enviroment montage
  • Tomy Lee
    Attribute-oknál azon belül a skill pontokat is tudod nullázni alt+b.klikk-el de ez is kerül valamibe.

Am.most jön 1 patch a napokban és lesz egy free untrain-ed meg húzva lesz Conq elég szépen:)
  • Tomy Lee
    Van untrain a Trainer npc-nél.Mindig kerül valamennyibe ez tehát okosan az untrain-el mert elég jól megy fel az ára(1g a max azon felül nem megy).
    Az oldal amit nézel nem jó,régi.
    Itt ez új: http://aoc.yg.com/feat-planner
  • Alwares
    Ebben is van a képességekre Reroll mint a wow-ban? Vagy végleges a választás? Mert most Conquer-el megyek és itt: link találtam jó buildeket.
  • TOKKEN
    thx megvan :)
  • Tomy Lee
    Upgrade Subscription
  • TOKKEN
    Sziasztok!

egy kis segítség kellene

le tudná írni, h kell használni a gamecardot, nem találok olyan payment option t ami illene a gamecardra

kérem segítsen vki

köszönettel

Tokken
  • Alwares
    Nos az ajánlat él, ha komolyan érdekel keress meg priviben.
  • Alwares
    3500-ért (6 darab 60 napos) tudok darabját, de lehet lesz párszáz forinttal olcsóbban, majd megnézem a bankom lehet olcsóbb árfolyamon vált át.
  • Tomy Lee
    Ez az 50-es karakter indítás amúgy jó pve-re de pvp-re bezuhanni egy ilyennel háát nagyon necces:)
    Blow-death arány,hogy jó lesz mire eléri a Player a pvp1-et azt el lehet felejteni szó szerint..
  • Tomy Lee
    1 évre valóra vevő vagyok ha 4k alatt adod mind1 mennyivel!!
  • Alwares
    Láttam. Ma jól beleástam magam. Gamecard/kódokat fogok venni én is, sőt lehet árulni is fogom, mert elég olcsón tudok szerezni.
    4k két hónap ha boltba veszem, vagy rendelem, akkor is teljesen megéri. Az Eve volt egy kicsivel olcsóbb annak idején, de mára már az is változott. Királyos, alig várom, hogy kipróbálhassam.
  • Stigmata
    Gamecard-ot érdemes venni, ugyanis 4000Ft két hónap.
    Kártyáról is lehet fizetni, akkor viszont 3500 körül van havonta ha jól tudom.
  • Alwares
    Faja akkor nem késlekedem a Ram vásárlással mert én még egy win7-tel is terhelem szegénykét. Királyos, ha bejön a trial biztos megveszem. :) Ennyiért meg pláne. Amúgy mennyi a havidíj, itt sem drágább? 3-4k havonta?
  • Stigmata
    Persze, ha megveszed akkor jár hozzá az ingyen hónap. :)

Szerintem simán menne a gépeden, habár nekem 2GB ram-nál nem futott valami szépen, de mióta beszereztem még 2GB-ot, azóta megy max grafikán, hasonló konfiggal mint a tiéd. :)
  • Alwares
    Ebben is benne van az első hónapos játék? Mert ma vagy valamelyik nap szeretném feltenni a triált és nekem nagyon megtetszett már az előzetesek alapján a játék. De megjelenéskor nem mertem volna beszállni a bugok miatt, no meg az akkori gépemen se futott volna rendesen.
    Most ilyen gépem van: C2D E7400~3,2Ghz, 2 GB ram, Ati 4850 512 Mb. Elfutna rendesen szép grafikán? Még ramot venni fogok.
    Kéne valami MMORPG míg ki nem jön az Old Republic elvégre részben ezek miatt újítottam gépet.
  • Tomy Lee
    Game Director:
    Next week we will be planing to deploy a small interim 1.05.5 update to resolve the issue that has been affecting siege gameplay recently. It is our priority to get this out. If we are happy with the status of the Dark Templar changes then we will include them in this update. If we think they need some more testing or work then we will hold them back to the following update.

Then we have another smaller 1.05.6 update to include the Dark Templar changes (if they didn't make the cut for the previous update) and a series of changes for the Conqueror. This should follow relatively quickly from the previous update.

Then the following update will be slightly more significant and include the Iron Tower and some other miscellaneous changes, fixes and updates. In the scenario described here this would then be the 1.05.7 update.

However, there is one possible change. If we see that the larger update progresses well, we might roll the Conqueror (and possibly Dark Templar if they were held over) changes into that and deploy it all in one go with a larger 1.05.6. Right now I don't think this will be the case as we would rather get the smaller class updates out and on the live servers in advance of adding Iron Tower.This will be decided over the next couple of weeks and we will keep you update as to the schedule.

So that is the current status on the updates and we look forward to getting to meet some of you at Gamescom next week, and seeing what everyone thinks about the expansion plans as they are released.
  • Tomy Lee
    Sz.tem pénzért megoldanák neked^^
    Ismerősnek még azért is pénzt kértek,hogy Fury-ról áttegyék Aqual.-ra:))
    Mondjuk ehez annyit,hogy 1 ottlévő 80-as pvp2-es karimat én biztos át nem helyeztetném semelyik másik szerverre..
  • Jeffjohnson
    Kb. olyan a questelés mint 2hónapja respad meg kisebb questleadó helyek körül vigyázni kell igazábol régen sem értettem ,hogy miért sírtak az emberek aki akarja el tudja kerülni aki meg legrövidebb úton akar A ból B be menni az sír. Pl: tegnap 3an toltuk jött egy kisebb csapat harcoltunk velük lenyomtak minket gratuláltam nekik mivel szintben kisebbek voltak megköszönték és arrébb álltak pedig ezek a ganker guildekböl való emberek voltak.
    Nem azt mondom ,hogy ez az átlag de ilyen is van. Én elötte L2,Wow,Eve,Warhammer el toltam hozzászoktam ,hogy a hátam mögé nézzek viszont pve szerveren soha sem tudnék játszani.
    Szerintem nincs semmi gond a Fury-val.
  • Tababo
    Lehet én fogalmaztam hülyén de pont azt akartam írni hogy vannak elegen de nincs tömegnyomor.Most jelenleg nem tudom mennyien vannak.

Mellesleg a guildem nem ventrizett hanem külön ts szobánk volt amit pár jó fej srác bérelt..Napi 10-20 játékos online.

Amikor még játszottam nagyon jó Guild volt a legjobb magyar guild.
    A Furyn viszont káosz volt és meglehet kérdezni másokat is hogy milyen nehéz volt a questelés.Most nem tudom milyen.
  • Jeffjohnson
    A free-t néztem de szerintem nincs különbség mert a support írta volna. Ezért is gondolom azt ,hogy a Fury a legnépesebb mivel csak oda nincs transfer és a support meg azt mondta azért mert olyan sokan vannak ott.
  • Tomy Lee
    Nem fizetős karakter transfer-t intéznél?Vagy úgyse teszik át ha kifizetsz 20eurot?
  • Jeffjohnson
    én nem mondtam 1 szóval sem ,hogy "nubok" vagytok de ha te mondod elhiszem...
  • Tomy Lee
    Nubok vagyunk nem ventrizünk csetelünk:))
    Arra nem gondolsz esetleg,hogy sokunknak megvannak az okai miért nem megyünk fel ventrire?
  • Jeffjohnson
    Ahhoz képest ,hogy a Crom a legnépesebb mégis tudok oda karaktert transferelni és a Fury az egyetlen ahová nem lehet.
  • Jeffjohnson
    Tömegnyomor na ez azért viccnek is rossz a területek telítettsége meg sem közelíti ezt. Questelés közben ritán van olyan problémám ,hogy a questmobok meg vannak ölve anno wowban ez sokkal rosszabb volt de ott sem mondtam ,hogy tömegnyomor van sött minél népesebb a szerver annál jobb ezért is rossz ,hogy Fury-ra nincs transfer supportot kérdeztem miért a válasz az volt: Due to the fact that Fury has a high server population, you cannot
    transfer an characters to that server.
    Másik:
    Nekem nincs problémám a fejlődéssel tudom ,hogyan lehet elkerülni a problémás helyeket ha meg 1x-2x legankelnek nem rohanok egyből sírni mondjuk "érdekes" lehet egy alapvetően pvp játékban pve szerveren játszani nem sok endgame tartalommal de kinek ez kinek az.

Viszont az nagyobb probléma ,hogy a magyarok még véletlenül sem tudnak összetartani az a kevés aki maradt. Én még akár abban is benne lennék ,hogy egy másik szerveren új karaktert kezdjek ha más is megteszi nekem sem lenne nagy gond vagy transfer...de ahogy látom ez rajtam kívül senkit sem zavar biztos a nagy Enslave is látott szebb napokat mert jelen pillanatban nincs senki sem az Enslave ventrin ami siralmas de ha fent van 5 ember akkor az már "tömegnyomor"...
  • Tababo
    Ha jól tudom a Crom (pve) szerón vannak a legtöbben a Fury csak a harmadik.Az Aquilonia meg eléggé hátul kullog.

Azt meg nem mondanám hogy kevesen vannak.Amikor a legeldugottabb helyeken is ganker csapatok portyáznak...hát nem tudom...valaki a tömegnyomort szereti?
  • Tomy Lee
    Ámen:D
    Jeffjohnson megmondta a frankót,a nagy Magyar mentalistaXD
  • Lonni
    pvp szerón nagy gankfestek mennyire mindennapi?
  • Jeffjohnson
    az "anyanyelvi" szervereket meg nem fogják sohasem összevonni
  • Jeffjohnson
    te miröl beszélsz? 15 szerver? 6db szerver van Eu ban össz-vissz!
  • Jeffjohnson
    naja annyira "kevesen" vannak ,hogy nem engedték a karimat Fury-ra transzferelni mert túl sokan vannak. Jelenleg ez a legnépesebb szerver (Fury).
    Más:
    Igaz a jó magyar közösség 3 vagy mégtöbb különböző szerveren van szétforgácsolva és amikor fel lett dobva ,hogy kellene egyesülni akkor persze mindenkinek megvolt a maga mondvacsinált indoka. Tehát battlekeepel rendelkező nagy komoly magyar guild továbbra sincs és nem is valószínü ,hogy lesz ismerve a """jó"""" magyar mentalitást...
  • Tomy Lee
    Ezek amúgy minimum adatok voltak és igen sokszor ott a 20-30 ember is.Ha ez nem elég és ezmiatt nem játszik valaki azt nagyon sajnálom!!
  • Tomy Lee
    bazz nekem nem,sokaknak igen.A lényeg,hogy vannak még azért,ennyi manapság az mmo társadalom,mindenhol ez van..
  • Torzonborz
    bazz amikor megjelent a játék a guildemben ( Prophecy) több mint 100 aktív tag volt ! esténként 40-50 ember minimum online volt .na akkor ehhez képest az a 8-10 szerinted nem kevés ? :(
  • Tomy Lee
    Guild-be ahol vagyok napi minimum 8-10 ember aktív,kos illetve ally guildek-be szintén.Minigame-ek ezen a szerveren megfelelő időközönként vannak.Naponta sok-sok pvpxp-t össze tudok szedni.Ezzel a túl kevéssel nem értek egyet.

Amit mondjuk nem értek,hogy miért nem vonják össze a szervereket.Minek ennyi?
    Össze kéne toborozni a népet,most van vagy 15 szerver és ez persze,hogy sok..
  • Zsoltika 007
    Az hogy nincs elég játékos. Az elején elbaszták nagyon hogy túl hamar jöttek ki és sok embernek eljátszották a bizalmát. Most már szállingóznak vissza az emberkék, de így is túl kevesen vannak.
  • Tomy Lee
    Elég más stílust foglal magába GW mint AoC:)
    A komolyabb mmo-kért bizony fizetni kell mint ugye ezért is!

World Torrent:free trial,kipróbál és hibákat keres ha akar:)
    Számomra nincsenek hibák.Én aztmondom ezért a pénzért igencsak jó játékélményt nyújt és nálam itt van a legkisebb lag sőt szinte alig van az összes mmo közül..
    Annyi talán,hogy nem játszák rengetegen AoC-t és nem találsz mindig party-t tehát szintezésnél sokszor bele kell a magányba mélyülnöd de instákra,fontosabb quest-ekre mindig fogsz global-ba party-t találni és ha pve szervert preferálod akkor válassz pve-pvp szervert és mehet bármikor akár quest-elés közben is a harc más Player-ekkel amivel húzhatod a pvp szintedet is.
    Trade pörög mindig és jó is.Aquilonia servert ajánlom..
  • saxicola
    Guild Wars!!!
  • WorldTorrent
    Ah.. ez is fizetos? nem talalok olyan mmo-t ami ingyenes es jo:S ami jonak nez ki mind fizetos