12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
nekem semmi zöld nincs :S amitn látod vagy én nézem rossz helyen v vmi komoly gond van :S -
Bandras DaSilva #7134 Linkre kattintasz, aztán belogolsz, ott majd látod, hogy vmi olyasmi lesz, hogy your account is frozen blabla..alatta meg zölddel az hogy, reactivate my account..ráklikkelsz, elvisz egy másik oldalra meg megkapod a your account has been reactivated üzenetet....vársz kb 5 percet és már be is léphetsz a játékba.
Én most csináltam ezt este..semmi gondom nem volt vele. -
#7133 rányomok a nagy piros gombra, bedob 1 login oldalra innen (A jobboldali képre kattintok v a bal felső sarokban lévő kulcsos reactivationra...)
Onnan átdob ide itt belogolok és átdob az original register.ageofconan.com os oldalra belogolva, ami még midnig azt irja h froozen... (ide, hogy pontos legyek...)
valaki aki megcsinálta emlékszik rá? h is volt? -
szabi34 #7132 Én meg nem reactiváltam szóval nem tudom mit hogy kell sajna... -
ezustszem #7131 Segítenék de én csak rányomtam a nagy piros gombra, a többire már nem emlékszem:)) -
#7130 komolyan senki nem vette igénybe ezt a szolgáltatást, vagy csak nekem nem akartok segíteni? :) -
#7129 én anno játszottam vele, hatalmas game, de kiváncsi vagyok mit hozott az 1.5, szóval ha valaki le tudná írni mit merre meddig, mert mint irtam a Reactivate here re klikkelve bedob 1 oldalra ott be kell logolnom, belogolok és bedob a sima register.ageofconan oldalra :S de nem activálta a gamet, szal jó lenne ha igy 4 körül vki benézne ebbe a topickba is -
exoterm #7128 Érdemes beruházni rá? Láttam, hogy le van árazva a 60 napos gamecard... -
#7127 Hello
Érdeklődnék erről a 14 napos reaktivációról, ráklikkelek a linkre, be is hozza az oldalt meg a New Since Launch ot..stb Ott van hogy Re activate my account Here -> rákattintok, bedob a register.ageofconan oldalra, logoljak be, belogolok és semmi sem történik, ki irja hogy lejárt a játék időm töltsem fel az accountot.
Valaki eltudná nekem magyarázni mit merre? Mit rontottam el, vagy hogyan tovább?
Elöre is köszönöm a segítséget
-
#7126 nem amint reaktiváltad el kezd ketyegni a 14 nap... -
TOKKEN #7125 de csak 22. ig kezdhetem meg
vagy akár augusztusban is kezdhetem a 14 napot aktivlás után
kösz
Tokken -
#7124 nem,22-ig aktiválhatod újra az kezdödhet 21.-én is... -
TOKKEN #7123 Szisztok!
egy kis segítséget szeretnék kérni, már 1 éve nem játszottam a játékkal és most kaptam egy levelet h visszametek 14 napra for free, de az ajánlat csak e hónap 22-ig érvényes, és azt is irja ha 14 nap csak akkor fog elindulni ha regisztrálom ezt a 14 napot és amint először bejelentkezek
a kérdésem a következő: ha mondjuk akitávlom az a 14 napot valamikor 22.-ig akkor ha mondjuk a következő hónap bármelyik napján belépek akkor fog kezdőni a 14 napom, vagy a 14 napnak bele kell férnie a megadott határidőbe is
remélem érthetően írtam le és tud vki adni választ
előre is köszönöm
üdv
Tokken -
#7122 jobban szaggatott a gépemen mint egy éve... -
RaSzTaH #7121 sajnos a patchelés vitte el a játékkal töltött időm 98%-t... ^^ -
#7120 gyors volt :D -
RaSzTaH #7119 tegnap felraktam felpatchelte magát, beléptem, körülnéztem, aztán delete :D -
#7118 Malavval kb negyed orat okorkodtunk bent es megint ment az uninstall :/ Amugy nem rossz jatek, csak mar nincs tul sok kedvunk visszarazodni az ilyesmibe :d -
RaSzTaH #7117 sajnos ugyanez... 14 reactive... -
#7116 acc re activate volt de nem győzött meg... -
Tababo #7115 Kedves playstation a játékot nem lehet végigjátszani ez mmo aminek soha nincs vége az már más dolog hogy rálehet unni.A chat-re rákattolsz és ott van egy lehetőség hogy megnyitod a Global ablakot.
Tatyla én nem értem hogy fogsz játszani torrent kliensel.Nem tudsz majd accot csinálni.A játék nem drága szerintem jobban jársz ha megveszed.Vagy ha kiakarod próbálni ott a trial.
Magh:3 szerver ami aktív és angol.Crom(pve)Fury(pvp)Aquilonia(rppvp)
-
#7114 mégse total commanderrel kinyitotta rendesen... -
#7113 fileplanet-röl leszedem a klienst ami 13 giga csomagolnám ki erre azt írja hogy hiányos... -
#7112 valaki tud adni a klienshez egy gyors linket akár torrentet? -
Keihun #7111 De ha már megvan az accja akkor biztos hogy megadta a bankkártya számot: Szerintem a game card-ot akarja beírni csak nem találja hova kell. -
#7110 Lehet GC-vel fizetni, de akkor is meg kell adni egy élő bankkártya számot, különben nem fogja aktiválni az accod. :) -
Keihun #7109 van ott egy baszot nagy piros felirat valami Attention néven meg kivan írva hogy Reactivated nem emlékszem biztosan de ott kell. -
#7108 Hogyan lehet újra aktiválni az accot mert frozenek írja és sehogyan sem vált át. -
#7107 Csak az acc még mindig frozen. -
Keihun #7106 Van GC-s megoldás is.Miután reaktiválva lett megjelenik egy ujabb opció ahol maga a kártya számát kell aktiválni...szóval nem kell semmit változtatni a fizetési opción belül. remélem segítettem valamit :) -
#7105 1 kérdés az accon csak bank számlás fizetés van nincs game card opcio?
Mert a fizetést be kéne állítani de csak kártyás van. -
#7104 Ne fel oldoták a bant az accomról .Azért kapott bant mert fozen után 1 idő elteltével ez van . -
Keihun #7103 igen halott! leszámítva azt a több ezer emberkét akik nap mint nap megpróbálnak bőrkabátot csinálni belőlem vagy a guild társaimból :D:D
Fury-n van a Death Wish magyar Guild! -
#7102 És pl. a Fekete Sereg mivel tölti az idejét? Felraktam megint a játékos a trial idejére, asszem Fury-n vagyok, akkor az már egy halott szerver? -
#7101 Még tegnap írta nekik és viaaza jött 1 sablonos bla blab üzenet. -
playstation9 #7100 Az előzö kérdésem még él.. de lenne egy másik..Végig lehet vinni a gamet ? meg hogy lehet-e mint a WOWBAN World Chatbe belépni:D../join world... vagy ilyesmi? -
playstation9 #7099 De keresni hogy kell a gameban? mert a nevet én beirom de az össze játékost kidobja:D -
Redmarlboro #7098 Xenhai vedd fel a kapcsolatot a Funcom-al!
Az account-od jelen pillanatban bann-olva van. Amennyiben lejár, froozen-nak kell lennie. Semmiféleképpen sem bann-nak. -
Redmarlboro #7097 A Fury szerveren kevesen?
Nem mondhatnám.
Ám igaz, hogy a Crom-on vannak a legtöbben.
Rengeteg szép táj van a játékban. Állatokból is van rengeteg, gondolok itt a mamutokon át a nyulakon keresztül egészen a vadászgörényekig.
A mutánsok is szépen ki vannak dolgozva, például zombik lógó béllel.
Elég sokat kéne írnom, ha mindet fel szeretném sorolni.
Lényegében mindent megtalálsz amire szükséged van!
Hagy tetőzzem az imént elhangzott mondatomat! Guild city-ben még örömlány is található!
Lehet kisállatokat vásárolni. (kígyó, cica, farkas, bernáthegyi, stb...)
Rengeteg armor szett van. -
#7096 Banned
Playable Not playable
Banned date 2008-07-10 19:26:51
ez mi az isten.Ekkor már én nem is gameltem vele..