Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PrisonMan
Mi a baj a játékkal? Általában az MMORPG-k jól szoktak sikerülni, és milliók játszanak vele. Igaz én errõl a játékról csak képeket láttam, és híreket olvastam a gamekapocson. Miért ábrándultatok ki?

Torzonborz
s van olyan amikor a fikázók fikázása teljesen jogos. elég régóta vártam ezt a játékot , mondhatni nagy fan voltam de aztán teljesen kiábrándultam ebbõl az izébõl. kevés ilyen balfasz fejlesztõ céget láttam mint "fun"com.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

na igen ez jelemzõen igy szokott lenni, álltalában a fikázók a leghangosabbak minden fórumon.
ezért is szeretném saját magam megnézni a gamet, de igy hogy nem lehet trial acchoz jutni, elég esélytelen azért, hogy 11K-t kifizetek blindre.

Solid Snake
Fury szerver a karaly, gyertek népek Conanra fel! <#nezze><#eljen>
Tombi
én még nem mondtam hogy szar, csak nem üti azt a szintet, hogy fizessek érte, igy jó ? 😛

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

teddymac
Értem..

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Seithennin
<#hehe>

Sáska
ennyire nem lett szar, csak akiknek tetszik, azok jatszanak vele s nem igazan irnak ide, akiknek meg nem tetszik, az cca 10 ember meg mar ugyanazokat a koroket rojjak itt a forumon hetek ota, ti. h mekkora szar a jatek <#duma><#unalmas>

nagyot mondtál öblitsél
teddymac
Esetleg ha megoldható és valaki segitene elérni egy trial kulcsot ,megköszönném.

MeoH
Szted?😛
Maradjunk annyiban, hogy "a legjobb startot vett es 2 honap alatt a legtobb elofizetot veszto" mmo.

fuck mmo's..i.,

teddymac
Ennyire fos lett a játék mert igen csak rosszakat irtok ?

BEAST
ennyi 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus

V9ykn8_TZL0

Tombi
jobbat mondok, a trial kiküldése után a haveromnak frozen accountja lett, és nem tudta kiprobálni, azóta megszünt ez a "funkció". müködött itt már valakinél a buddy kod? elöre is köszi

az a baj, hogy a trial key kiküldéséhez aktiv(!) account kell, az meg itt leginkább senkinek sincs már 😄

Üdv,

kiprobálnám ezt az AoC dolgot. láttam kapott ott már hideget meleget, de én azért megnézném magamnak. van vkinek tryal acca ( már ha egyeltalén van ilyen, mert még most sem tudom a sok forumozás után 😊 ), estleg lejárt ami nem kell neki ( nem érdekelnek rajta lévõ karakterek, ugyis ujat iditok 😊 )
köszi

Eladó MAMUT KÓD 16-os táskával!
http://teszvesz.hu/item414402887_war_mammoth_kod_16slot_os_taska_age_of_conanhoz.html

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Solid Snake
LOOOOL <#law><#banplz>
tegla
Egyébként meg a pvp nem abból áll,hogy gankeljük a questezõket vagy páran összeállnak és csapnak egy kis kanbulit néhány szerncsétlenen 😄
A WHO-ban határozott célok,questek vannak és ez inkább RvR(ralm vesrsus realm)mint anno a DAoC-ban(Dark Age of Camelot).

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

edios
Én inkább veszek belõle annyi alkoholt, hogy azt is elfelejtem majd, hogy egyáltalán megvettem<#pias>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

TDC Geronimo
Nincs olyan hogy pve tartalom nélkül. Van a WARba is ugyanúgy pve csak a pvpre nagyobb hangsúlyt fektetnek. Amúgy meg ez még mindig az AoC topic 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tombi
ezért nem tetszik nekem a who pve tartalom nélkül felejtös..

Seithennin
hát a who alapja pvp minden mennyiségben😊

l3alF1aKe
gondolom nem vagyok ezzel egydül, de én várok kicsit who megjelenés után. Aoc ból kiindulva, jobban teszem. Aocot is befizettem véletlenül hónap elején, nem tiltottam le még lustaságból az accot, ugyhogy most 1 full hónap megy kárba 😊 Szóval sztem warhammerrel várok 1 hónapot szerintem, vagy ha csak/túlnyomórészt pvp izû, akor meg sem veszem.

That\'s All Folk\'s

AnarchoiD
Tudod van egy mondas, "nem az szamit hogy mit mondanak, hanem hogy ki mondja" meg olyan is hogy "bolod lyukbol bolond szel fuj" szoval ezekutan szamit valamit amit irsz ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

dehát nem teszik ugye 😞)
betennék végre a pvp-t nem lenne itt semmi gond
TDC Geronimo
Jó látni, hogy vannak akik még hisznek benne :c

Seithennin
hát zárni szerintem nem kell, várjuk meg azt a pár hónapot, lehet hogy végül csak jó lesz a dolog... én reménykedek, jó igaz ha kijön akkor WHO lesz nekem, elõrendeltem már, de ha ez jó lesz tuti visszajövök mert a világ megfogott

BEAST
Meg kicsit korai lenne szerintem... ne feledd, 2009 elejen kiegeszito! :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
hamarosan lehet szerintem zárni a topicot <#idiota>

Seithennin
amúgy kedvenc filmem😛

Seithennin
tudom de az se sok😄DDDD

Davidus
az egy link😄

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
rohatt :😞

GH:aerosmith tolom es GECIJÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

-.- : AoCot felpatcheltem, de nem fizettem be

anti hero

TDC Geronimo
Köszi dav, ebbõl értek mindent :d

Seithennin
hát ez nem sok xD

Davidus

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
Na mi újság AoC fronton? Elmúlt hét kiesett szal valaki összefoglalhatná, annak megköszönném ;>

Seithennin
ez igaz, de mytic nem funcom

MeoH
Ez mind szep es jo. Csak AoC utan kicsit ovatosabb vagyok a vasarlassal...

fuck mmo's..i.,

Seithennin
Nyilvánosságra hozták a Warhammer Online megjelenési dátumát. A hírek szerint 2008 szeptember 18-tól lehet 12,99 Eurós havidíj ellenében a játékba belépni.

Három havi elõfizetés esetén 35,97 Euro és hat havi elõfizetés esetén 65,94 Euro az összeg. A 60 napos Game Card ára 29,99 Euro.

A Standard Editiont augusztus 28-tól lehet elõrendelni, s a doboz ára 49,99 Euro.
nah szertintem meg ez a lényeg juhhééééééé<#nyes><#taps>

Torzonborz
blablabla . a baj csak az hogy itt még mindíg nincs pvp system . spec pont ezért nem is mentem pvp serverre.
na mindegy úgyis megdeglendett vala az az izé.

Warbar bazz gyere vissza PotBs-ba , többiekkel ott vagyunk .
Aztán késõbb mejetünk át WARba 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

csak a jóra érdemes emlékezni aki sií minden szaré az ne mmo-zzon tökéletes mmo nincs nem is lesz mindig lesznek hibák.Ha szerinted a wow értelmes mmo akkor nemértem hogy várod hogy komolyan vegyük amit beirtál
AMD X2 4400 ,2-4G ddr2 ,8800GT (vagy egyéb 512rammal ellátott hasonló képességû) ). A többi mindegy 😊. Azért írtam AMD-t mert kicsit olcsóbb mint az Intel de a lényeg hogy valami 2 magos legyen s ne a legolcsóbb intel.

"vessetek a mókusok közé" :)

Nondjon nekem valaki egy elérhetõ pc configot amivel elfut a játék nagyobb tömegben is. A jelenlegi 5-6fps-el nem vagyok nagyon megelégedve😊
De jó lenne ha nem a wow-ról és a gankelésrõl szólna csak ez a topic.

Mint azt már nagyon sok bölcs ember elmondta minden mmo topicban 100-szor ha nem akarsz playerek ellen harcolni fejlõdés közben menj pve szerverre és NE SÍRJ ITT A FÓRUMON, MERT MEGÖLTEK NÉHA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Különben is ha magadba nézel te is tudod hogy azért mentél pvp serverre, mert igen te is arra vágysz, hogy megtámadhass más playereket. Akár azonos szintüeket fair playben akár kicsiket gankelve mert beteg a lelked és ez okoz neked örömet(egyébként akik a legjobban sírnak a gankelésért zömébe õk is ezt csinálják....)

Aki azt állítja, hogy pvp serveren még nem támadt meg senkit fejlõdés közben az hazudik!!!!

Én nem is mennék soha más serverre csak pvp-re. Pont ez adja meg a játék egyik alap hangulatát. El kell fogadni, hogy relatíve egy veszéjes világban kalandozol ahol bármikor lehet számítani, hogy megpróbálnak hátbaszúrni. A dolog jó része az hogy feltámadsz és mész tovább. IRL ez nehéz lenne...

Én ismerek egy jó mmo-t és még ingyenes is😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer