12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
WorldTorrent #7215 Akkor mi a gond a jatekkal mert lehet en is kiprobalnam ? -
TOKKEN #7214 Kösz az infót Jeffjohson!
már meg is rendeltem a gamecard-ot
azért így méis csak 1xűbb
thx
Tokken -
darkling #7213 Zavvi.co.uk:
Age of Conan
3 font + 1 font szállítás ~ 1.300,- Ft -
#7212 Steamen 20 eur -
#7211 Na most a nagy javítással mennyire lett jó? Van már benne rendes tartalom?
Most agyalok hogy kipróbáljam-e. Eddig főleg wow volt de már meguntam. -
#7210 BS, Barbár most erős. Guardiant kis szinten nem nagyon fogod élvezni. BS az healer ha főleg pve zel akkor azt jobban szeretik az emberek és könnyebben kapsz partyt viszont kicsivel lassabban fogsz vele fejlődni. BS Pvp ben is erős kis szinten talán a Barbár erősebb 80 on viszont ha jól játszol a BS el akkor szinte kinyírhatatlan 1v1 nagy királya de tömeges pvp ben az egyik első számú célpont. Barbár lopakodás miatt feelinges nem annyira pörgős mint az assa de igen komoly dmget tud tolni. Igazából tőled függ. :) -
#7209 Most fogom kezdeni a játékot és nem tudok dönteni a BS, barbár, guardian között... Szerintetek? Mivel most kezdem főleg egyedül fogok csámborogni.
PvE szerveren tervezem a játékot, de magasabb szinten majd pvp-t is kipróbálnám. -
#7208 most kezded a játékot? -
#7207 CD Galaxis
-
TOKKEN #7206 miért tudsz jobbat? -
#7205 miért külföldről akarsz rendelni? -
TOKKEN #7204 sziasztok!
tudja vki h a gamevive.com on ha rendelek akkor mennyibe kerül a szállítás??? mert egy szót sem említenek erről,
tudna nekem ebben segíteni vki??
előre is köszönöm
üdv
Tokken -
#7203 Ehm... talán mert ezt a két class-t cseszték el a legjobban 1.05-ben? :)
A többi class is át lesz alakítva, nem kell félni.
A bear shaman egy nagy rakás kaki lett ahoz képest mi volt 1.05 előtt, most nagyjából visszakapta azt a helyét ahol volt.
Sajnos a micromanagment le lett butítva, ergo egyszerűbb játszani vele.
De mint BS main, nekem tetszenek a változtatások, végre nem ölnek le 2 ütésből group pvp közbe >.< -
Tomy Lee #7202 Dark Templar-al semmit nem csináltak,Assassin-nak lett úgy 200 more dmg ha úgy van feat-elve-toxic-al pff:((
Barbarian+Bear Shaman kapott free reset-et új feat-eket mindent,NC:(
Lassan már csak ez a 2 class lesz a játékban,hihetetlen..
Itt a nagy új patch,lehet örülni -
#7201 Épp most zajlik. -
Tomy Lee #7200 Elhalasztották mai update-et:(
-
Tomy Lee #7199 Szerintem csak 60 napos van.Tudok 30 naposról de az csak új regisztrációhoz érvényes amit megtudsz venni dvd-k nélkül. -
TOKKEN #7198 Sziasztok!
egy kérdés
létezik 30 napos gamecard, ugyanis az egyik oldalon árulnak... vagy ez csak kamu?? -
Tomy Lee #7197 Van de már közben rájöttem,hogy meg kell kreálni majd "enter game"-nél kérdez rá:)
Még nem tudom melyik legyen de nagyon hajazok DT-re:Ss -
#7196 Ha van már egy lvl50+ karaktered :) -
Tomy Lee #7195 Mikor adja a lvl 50-es karaktert? -
Tomy Lee #7194 Hangulatos videó gyönyörű zenével.Nem bizonygatni akartam semmit csak gondoltam megérdemli ez a 10 perces összeállítás,hogy bekerüljön ide.
Na zúzok vissza gankereket szétvágni -
Tababo #7193 Nagyon szép de hát ezt mindig is tudtuk hogy az AOC-nak nem a grafikájával volt a baj....az hibátlan. -
Tomy Lee #7192
-
Tababo #7191 Szerintem nincsen köztes méret.3 méret van.Vagy pedig valami addon kell de én nem találtam. -
Jerol #7190 Sziasztok. AoC chat betűméret változtatása érdekelne. Mediumon nekem túl nagy, illetve small-ra állítva túl kicsi a betűméret. Nekem valami köztes betűméret kellene. Tud valaki valami addont vagy más megoldást erre? -
Tababo #7189 Nagyon szívesen.
Kérdezz bármit szerintem itt tudnak segíteni. -
Tomy Lee #7188 Kösz srácok,megvan-megoldva minden:-)
Armor+weapon gem-el tuningolva az összes és weapon+gemcutter szakma megtartva.
yg.com legjobb AoC site de AoCwiki se olyan rossz bár fejleszthetnék még bőven.
A mai dungeon ugyanúgy fail lett a végén mint tegnap annyi különbséggel,hogy ma csak 3 órát voltunk lennt tegnap 4-et XD
Talán következőre sikerülne de inkább nem próbálom ki hanem majd visszatérek és lefarmolom az egészet 80-on alone:)) -
Tababo #7187 Én Weap+Gem-et favorizálom, szerintem a legjobb kombó de a Guildet is érdemes megkérdezni miből van hiány.A többit Stigmata leírta.
Itt van egy nagyon jó Aoc-os database ezt nézd át.Itt majdnem minden infót megtalálsz.
Database
Visszatérve a betűkre.Lehet kombinálni is a betűk vagy szavak színét.
Így:<font color=red> Magyar Kalandorok Guild <font color=white>Jelentkezz most!! <font color=green> Segítünk Mindenben!
Ez piros,fehér,zöld kombináció de lehet minden betűt más színűre csinálni. -
#7186 Ha engem kérdezel inkább az armorsmith-t dobod le mert nagyon macerás felhúzni, plusz semmit nem ér ha nincsenek jó recepjeid. (amik ugye ritkán esnek :/)
Az npc-t pedig Lacheis plains / Poitain / Purple lotus swamp városkába találod, ahol megtanultad őket. :) -
Tomy Lee #7185 Nagyon profi!Már ki is próbáltam feketével,hogy "LFG Black Castle":))
Erre felfigyelnek nagyon.Köszi szépen!
Am.ha még itt vagy egyet kérdeznék gyorsan:Profession reset,most ugye van 2 szakmám(armor+weap.smith) de weapon s.-t cserélném gem-re.Láttam még régebben 1 npc-t akinek valami prof changer állt a neve felett de hol van azt már nem tudom.Létezik ilyen?Lehet cserélni szakmát?
-
Tababo #7184 Van egy script nevezetű mappa.Abban létrehozol egy txt fájlt,elnevezed valahogy...célszerű egy betűs nevet adni.Pölö a red színnek r legyen a neve.Megnyitod és beírod pölö ezt...<font color=red>Magyar Guild tagokat keres.Aztán elmented.Belépsz a játékba és a chat ablakba beírod hogy /r.txt és láss csodát Piros színnel kiírja hogy "Magyar Guild tagokat keres"
Vagy még 1 példa.Létrehozol egy txt fájlt elnevezed p-nek.
Belépsz a fájlba és beírod hogy <font color=purple> YOU WILL DIE!!!!!!!
Elmented majd a játékba beírod global chatbe vagy akármilyenbe hogy /p.txt és a YOU WILL DIE!!!!!!! szöveg fog megjelenni lilában.
Remélem segítettem és remélem jól írtam le. -
Tomy Lee #7183 Hogyan lehet chat ablakban a betük szinét változtatni?
Ha lehet persze.. -
Tomy Lee #7182 Már rég megtaláltam bár kicsivel több mint 2mp lol... -
#7181 kb. 2 másodperc megtalálni a hivatalos fórumon.......
LINK -
Tomy Lee #7180 Hol az 1.5-ös patch notes?AoCwiki-n nincs+hivataloson se találom.
Gondoltam végigolvasgatom míg itt update-el vagy 1-2 órát -
Tomy Lee #7179 Na rányomtam 4 hónapot.Kezdek 1 Assa-t:)
Hogyan is tudok karakterek között holmikat cserélni?
Azthiszem van pár assa-nak valóm azokat lehet átküldeném..
-
weky #7178 Aranion, megnézed a AOC-t? Mi lett a LOTRO-val? Vagy kettővel játszol egyszerre? -
Tababo #7177 Ne nekem írd.Inkább írd le akkor kinél lehet jelentkezni.Vagy szólj Viledjnek hogy másszon fel és segítsen a kezdőknek. -
Keihun #7176 Ezek közül csak Kiscsillag tud bevenni. Általában Templomos-al tolja mostanság.