Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mellesleg wow sosem volt kis kedvencem, nem véletlen l2ztem helyette stb stb
๏̯͡๏﴿
az meg hogy még három év után nem birt senki kijönni konkurenciával, nem hinném, hogy a wow hibája lenne. ezért lehet dühöngeni, de felesleges szapulni a "régi kis kedvencet"
persze szidhatod is, szived joga...de én fentatrom, hogy ezzel magadat köpködöd szemen 😊
az meg hogy ez a szint kinek hol van az megint egy más kérdés. persze kérdés érdemes-e arról álmodozni, hogy 5s alatt lefutjuk a 100 métert, mikor a jelenlegi világrekord közelébe sincs....
ami 3 éve jó volt az most már simán szar
๏̯͡๏﴿
(aki ennyit wowozott az reroll munkahely+élet)
๏̯͡๏﴿
...ezzel nagyából saját magatokat hülyézitek le 😊
szomorú az, hogy outdoor pvp is azon a helyszínen mertült ki, máshol nem is lehetett találni kb, még halabba meg hellfiren se
๏̯͡๏﴿
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
wizards of war, interkarate 3 ...ennyi 😛
Mellékesen a talent rendszer a Dio2 skill rendszere, megspékelve egy resettel azt csocsi.
Amúgy meg AO-ban is van perk reset.. Ohh és az Funcom termék xD
van még 1 játék amivel játszottál 3.5 évet? 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
2 hete nincs patch, dögöljenek ezek meg(nem mintha már érintene -.-).
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
látszik, hogy túl sok viszonyítási alapod nincs, így tök értelmetlen a vita
pedig én is baromira várom már régóta, mert az a világ vmi iszonyatossan hangulatos
cuccaid fejlõdenk. nyilván. mint ahogy minden egyébb játékban ahol elérted a max szintet....ellnben ott van a talentezés rendszer, amivel bármikor megváltoztathatod a karaktered. elég nagy mértékben...ami megint nem sok játékban lehetséges maximum szint elérése után...
szval szidni lehet (én sem játszom már egy ideje, mert már unom kicsit de 3 év után untam meg, nem 2 hónap után mint minden más játékot) csak elöbb el kell gondolkodni rola mi tudta még ezt a játékélményt nyujtani ilyen hosszú idõn keresztül...semmi
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
btw a wowban nem a karaktered fejlõdik, hanem a cuccaid
Ne bántsd a pink gnóm fanokat, még nem érték el az mmo-evolúciójuk bizonyos fokát. 😄
mondj már akár egyetlen mmo-t is ami végsõ soron nem a farmolásról szól, szint, cuccok, pénz farmolás, hogy a karid egyre jobb legyen...
fanboi <#levele>#levele>
๏̯͡๏﴿
V9ykn8_TZL0
ez a repülõsdi kényelmes dolog volt bcben és nehéz tõle megválni, de ki kéne dobni a francba northrendrõl, vagy limitálni 20perces cdre, hogy lehessen jól gankelni és ne repüljenek el a csírák.
druida flight formot meg úgy ahogy van kiszedni.
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
V9ykn8_TZL0
mondjuk az hogy tudod fos, még nem jelenti azt, hogy nem vagy nyomorék wow függõ, szal maradjunk abban, te se vagy külünb..:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
sok embernek meghatározó az elsõ mmo, mert az igazi élmény mindig elsõ mmo-l van meg (ingyenes fosokat hagyjuk). Azt mindig nehéz felülmúlni és utána már csak útkeresés van és objektivitás hiány..😊
örülük, hogy jól elvagytok, de potbs-s halott télleg nekem..
pedig jókat játszottunk télleg, de a harcrendszer olyan problemákat vet fel (maga bent király) de a többi fos számomra..akkor ott jó volt..veletek..
u.i.: adjatok zsebkendõt..:-)(