Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
kidobják a fejlesztõk elhamarkodottan játékaikat ez pont, hogy a wow hibája.

mellesleg wow sosem volt kis kedvencem, nem véletlen l2ztem helyette stb stb

๏̯͡๏﴿

1 játék, csak bizonyos kereteken belül tud változni és változott is...különben senki nem játszott volna vele 3 évet. ha visszagondolsz a 3 évvel ezelötti wow és a mai ég és föld.
az meg hogy még három év után nem birt senki kijönni konkurenciával, nem hinném, hogy a wow hibája lenne. ezért lehet dühöngeni, de felesleges szapulni a "régi kis kedvencet"
persze szidhatod is, szived joga...de én fentatrom, hogy ezzel magadat köpködöd szemen 😊

Lynx_TWL
vagy te még mindig a 9 éveskere buksz?:d keblemre!

๏̯͡๏﴿

hát pont ezt mondom én is. nincs konkurencia, mert mások nem képessek még csak hasonlo szintet sem megütni.
az meg hogy ez a szint kinek hol van az megint egy más kérdés. persze kérdés érdemes-e arról álmodozni, hogy 5s alatt lefutjuk a 100 métert, mikor a jelenlegi világrekord közelébe sincs....

Lynx_TWL
ez nem így van, 3 év eltelt 3 év alatt változik az ember is az igény is és a játéknak is változnia kéne de nem teszi.
ami 3 éve jó volt az most már simán szar

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
egyszerû a válasz is, nincs olyan játék amivel 3.5 évet játszottam volna
(aki ennyit wowozott az reroll munkahely+élet)

๏̯͡๏﴿

csak mert tök vicces, hogy mindneki össze visza szid 1 gamet amivel évekig jácott.
...ezzel nagyából saját magatokat hülyézitek le 😊

s0n1c
ez leginkább annak köszönhetõ, hogy fantasy vonalon nincs konkurencia (1-2 kivétellel) és ez nem kizárólagosan a blizzard érdeme, hanem a többi fejlesztõ igénytelensége és ötlettelensége vagy hozzá nemértése
Davidus
space invaders > all

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
hát ezaz amikor elemental plateaun mindenki farmolt és ha valakit szájoncsaptál akkor hülyének néztek (pvp serveren)
szomorú az, hogy outdoor pvp is azon a helyszínen mertült ki, máshol nem is lehetett találni kb, még halabba meg hellfiren se

๏̯͡๏﴿

Torzonborz
milyen jó hogy megint a foswowról megy a téma

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

azzal a szarral?...no comment

wizards of war, interkarate 3 ...ennyi 😛

Lynx_TWL
mekkora jó, hogy lehet talentezni pvpre meg pvere húúúú....

๏̯͡๏﴿

Dio2!!! xD

Mellékesen a talent rendszer a Dio2 skill rendszere, megspékelve egy resettel azt csocsi.
Amúgy meg AO-ban is van perk reset.. Ohh és az Funcom termék xD

s0n1c
donkey kong c64en
hát akkor egszerû a kérdés.
van még 1 játék amivel játszottál 3.5 évet? 😊

s0n1c
3 és fél éve*
BEAST
de postolni bezzeg nem lehet frozen accal :d <#nezze>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Újabb patch halasztás.
2 hete nincs patch, dögöljenek ezek meg(nem mintha már érintene -.-).

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

s0n1c
én meg 3.5 fél éve szal én nyertem...

látszik, hogy túl sok viszonyítási alapod nincs, így tök értelmetlen a vita
én tartok kicsit WHO-tol, az a baj tul rég óta készül és a grafikai motorja sztem elég elvault. elnézve a képeket, konkrétan ronda.

pedig én is baromira várom már régóta, mert az a világ vmi iszonyatossan hangulatos

nyilván akkor ne AVz. mindenki tudja, hogy az a legunalmasabb modja a honor farmolásnak...de nem kötelezõ csinálni.

cuccaid fejlõdenk. nyilván. mint ahogy minden egyébb játékban ahol elérted a max szintet....ellnben ott van a talentezés rendszer, amivel bármikor megváltoztathatod a karaktered. elég nagy mértékben...ami megint nem sok játékban lehetséges maximum szint elérése után...

szval szidni lehet (én sem játszom már egy ideje, mert már unom kicsit de 3 év után untam meg, nem 2 hónap után mint minden más játékot) csak elöbb el kell gondolkodni rola mi tudta még ezt a játékélményt nyujtani ilyen hosszú idõn keresztül...semmi

BEAST
Meg a torpeknel is ratyibbak kb ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Nem bántjuk, mert WARba is a kis goblinok a legpwnabb faj :d

BEAST
tevagy.

s0n1c
ha élvezhetõ contentbe burkolva "nem venném észre", hogy farmolok akkor nem szólnék egy szót sem, de ha neked élvezetes a 25 ezredik av, aminek az a lényege, hogy a két ellentétes frakció elfut egymás mellett, mert nem érdekük leállni harcolni, akkor én kérek elnézést 😊 ahogy te is mondod egy bizonyos szintig elkerülhetetlen a farm egy mmoban, de úgy érzem, hogy a blizzard igencsak át esett a ló túloldalára

btw a wowban nem a karaktered fejlõdik, hanem a cuccaid
TDC Geronimo
nubok

Na azé'...
Ne bántsd a pink gnóm fanokat, még nem érték el az mmo-evolúciójuk bizonyos fokát. 😄

BEAST
Mar hogy lennek az ... irtam hogy warrior priest, vagy chosen, es mivel eleg valoszinu a Destruction oldal, ezert chosen -.-

Davidus
hát ha alli lennék akkor alap lenne a pink gnóm dk

V9ykn8_TZL0

Mondd, hogy nem az leszel...

Ne említsük a kettõt egy mondatban, ég és föld a különbség.

BEAST
Ez alap, viszont ennyi erovel te meg pink haju gnome dk gyrocopter pilota >_<

Davidus
te meg törpe vasutas leszel😄

V9ykn8_TZL0

hát én elképzelni nem tudod mit vársz egy számítógépes játéktól.
mondj már akár egyetlen mmo-t is ami végsõ soron nem a farmolásról szól, szint, cuccok, pénz farmolás, hogy a karid egyre jobb legyen...

BEAST
Csak tudnam mi bajod van ezzel... mintha wowban, vagy akar aocban ne ilyesmik lennenek.

fanboi <#levele>

Lynx_TWL
who is annyira érdekel mint aoc (itt figyel aoc asztalomon full ingyér szereztem ezt is de installálni sincs kedvem 😄 )

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
igy is van, amennyire megkonnyitette az utazast, legalabb annyira szarta el a maradek outdoor pvp lehetosegeket (gank)<#levele>

Davidus
neked mindegy mert te mész whozni. hobgobling ámokfutóval pörgeted a parittyát a hátsó sorban

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
on

ez a repülõsdi kényelmes dolog volt bcben és nehéz tõle megválni, de ki kéne dobni a francba northrendrõl, vagy limitálni 20perces cdre, hogy lehessen jól gankelni és ne repüljenek el a csírák.

druida flight formot meg úgy ahogy van kiszedni.

Lynx_TWL
felviszed druidát meg warrit is 80ra aztán törlöd õket és visszakéred bsen a huntered aztán azt is törlöd visszakéred a druidát és rájössz, hogy ugyanolyan maradt a játék mint amilyen volt (a legnagyobb újítás benne ami nekem alap need lenne az kb a barber shop 😄 fashion > all)

Davidus
amíg élvezem az új tartalmat addig az nem farmolás. mire megunnám addigra meg jön az SC2😄

V9ykn8_TZL0

s0n1c
sajnos az endgame farmoláson nem változtatnak, pedig tényleg jó irányba haladnak pvp terén, szép lassan eltûnnek az rngk, ha nem is megszûnik de drasztikusan lecsökkentik a los jelentõségét arenaba, jók az új talentek, az új bg, wintergrasphoz bár nem fûzök sok reményt (epl és halaa miatt legfõképp), de megnézném, a repülõ mount combat és a harcigépek meg egyenesen zseniális, kár hogy mindezekhez hányásig kell magad farmolni, hogy élvezhetõ szinten tudd mûvelni 😮
Davidus
alap. mióta kijött wow northrendet várom😛

V9ykn8_TZL0

BEAST
Akkora wow fuggo vagy hogy mas szoba sem johet, csak a wow kieg ;p

Davidus
akkora wow függõ vagyok hogy fé éve(?) nem is játszottam

V9ykn8_TZL0

Jockey
nagy átlagról beszéltem..
mondjuk az hogy tudod fos, még nem jelenti azt, hogy nem vagy nyomorék wow függõ, szal maradjunk abban, te se vagy külünb..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Davidus
nekem is L2 volt az elsõ mégis tudom hogy egy fos😄

V9ykn8_TZL0

Jockey
jah sajnos, behúztuk és ott ragadt egy fossal, amit aztán ha jol tom el is adott...
sok embernek meghatározó az elsõ mmo, mert az igazi élmény mindig elsõ mmo-l van meg (ingyenes fosokat hagyjuk). Azt mindig nehéz felülmúlni és utána már csak útkeresés van és objektivitás hiány..😊

Jockey
2hónapos lelkesedés? vagy a következõ balfasz pecsig tart?
örülük, hogy jól elvagytok, de potbs-s halott télleg nekem..
pedig jókat játszottunk télleg, de a harcrendszer olyan problemákat vet fel (maga bent király) de a többi fos számomra..akkor ott jó volt..veletek..

u.i.: adjatok zsebkendõt..:-)(