Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kis segitséget kérnék: megvettem a játékot (amiben elvileg ugye van 30 nap játék), regisztrálnám az acc-ot, de mindenképpen vagy bankkártya infot vagy prepaid kártyaszámot kér. Ezt nem lehet kikerülni?

vear
Ez nem kimondottan az a fajta amibõl õk szívesen fogyasztanak. 😊

Jockey
a távolkeletiekkel csevegj errõl szvsz nyugodtan..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Torzonborz
kutyából nem lesz szalonna <#zavart1>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

nem tudom jerekek, most is jött 300 mega peccs, egy-két ilyen és már azért merõben más a helyzet, mint volt, de errõl már csak az nyilatkozzon, aki még tolja 😉 mert aki abbahagyta régen, az nem sokat tapasztal, tehát "szidni" sem érdemes
én magam nem vagyok a funcom reklám embere, érdekelt sem vagyok a nyereségben 😄 úgysem lenne nagy loot hehehe, lletve az sem érdekel hogy ki mivel játszik, hiszen mindenki ott találja meg az élményeket ahol szeretné - példul warhammert megvettem és egész fasza, szoktam nyomni, felváltva conan bácsival - de azért nem olyan rossz az alap állapot mint volt korábban... a túl sok lesújtó vélemény csak lehúzza azt, aki még számolna vele és esetleg megvenné 😉 érdeklõdés kérdése, akinek még bejön az úgyis nyomja 😊

persze mehetne wotlk-zni is, meg várni benne a mikulást decemberben meg a hógolyógépet 😉

Nethyrrea
az lesz ami a játékkal. leül.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Torzonborz
ammi ? oO

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

JohnnySmith
WotLK 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

nem pergetitek a topikot emberek 😛

hát mi lesz így?
mosmár aztán nem báncsaaaaa 😛
s0n1c
GRAMMARPOLICE! nénónénónénó
ez az, mondd meg a kutyáknak, hogy tuggyák mi a szitu 😛 😄<#eplus2><#beka2><#nyes>

jóvan csak vicceltem, nincs vész 😊
vear
Ez egy full T3 guild city és nem battlekeep. A T3 battlekeephez nem kell sok anyag. A T3 guild city esetén viszont épületenként kb 50 ezer bazalt kell. Mondjuk semmi értelme felhúzni a full T3 guild cityt, hanem csak azokat az épületeket amik bonuszt is adnak. Jó sok grind lehetett, mondjuk legalább lefoglalták magukat valamivel.

BEAST
Mert mar akkor voltak t3 varak Furyn amikor mi elkezdtuk epiteni a t2t... bar lehet ez az US "world" first 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
World first az mitõl van lemaradva?
Torzonborz
ööö és ? ez most mi ? még csak most húzták fel t3 cityt ? hehe le vannak maradva csöppet. 😄

0Fritz0
Addig is tudsz gyakorolni a nagy eseményre: <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
alap <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Botond
Botond
Szintén. 😄
;d

anti hero

BEAST
Malav lesz az elso aki kimegy satorozni valamelyik jatekbolt ele amikor megjelenik a kieg 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

életben kell tartani a topixot hátha eyszer még jó játék lesz és malav visszajön : )

anti hero

Én még fenthagytam , frissítgetem is. A reményhal meg utoljára 😊.

"vessetek a mókusok közé" :)

BEAST
Ti csak masszatok vissza szepen a who topicba, nincs itt semmi latnivalo 😄

Torzonborz
énisénis 😄

töröltem a gépemrõl :o

anti hero

tolja még magyar a Dagonon? 😊 Ha esetleg ezt a fórumot is olvasgatja és egyedül mászkál, akkor a Last Legion guildbe jöhet, elég sok poszt üresedett meg 😄 😄 legalább összejönnénk egy páran és lehet együtt tolni, amíg bírja a kitartás és casualkodás.
hát remélem nem felejtik el... de ez nem a gamereken múlik. sokszor azon bánkódom, hogy miért kellett megmutatni egy jobb és ötletesebb harcendszert, mert ezek után egy nyomi grafikás auto attackos játékba visszatérni már gázos... e tekintetben mindenképp. úgyhogy csak hozzák fel, amíg bírják. ha meg nem sikerül, akkor szopi valóban.
Nem tartott sokáig. Jövõre már el is felejti mindenki.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

edios
"Európában és Amerikában szerverösszevonásokat tervez az Age of Conan mögött álló Funcom, olvasható a játék hivatalos fórumában.

Az idén májusban indult MMORPG szervereinek populációja több szerver esetében nem éri el az elõzõleg elvártakat, így a jobb játékélmény és "egészséges populáció" reményében már dolgozik a szerverek összevonásának tervén a Funcom.

Reményeik szerint az akció a játékosok és a guildek számára sem okoz fennakadást, a gárda a lehetõ legjobb megoldást igyekszik tetõ alá hozni. További részletek az elkövetkezendõ hetekben várhatók."

Forrás: Gamer365

Dübörög bizony<#hehe>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Nethyrrea
dübörög mint kicsiny gazdaságunk kb 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Botond
Nem is játszok. Mostmár megvárom a márciusi releaset, és akkor nevelgetem az én kis karakterem. :o
BEAST
Nem Botondnak valo jatek 😄

warban is van ado : ) minden mob utan latom a kiirast hogy bedobok 5 coppert 😄 a kozos kalapba ;d

anti hero

képt 😊

Botond
Azóta már áll a guildadóból épített T3 keep. 😄
dehogy halt, eza játék dübörög 😄

anti hero

behalt a játék, behalt a topik 😄

pssst 😄

ezzel azért nem értek egyet, szerintem indulásból kell két acc, mer<#eplus2><#beka3>t abba se mtudja majd hagyni
Nosztredamus
oké 😊

edios
Kerüld el olyan messzire, amennyire csak tudod. De tényleg.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Nosztredamus
na akk inkább hagyom 😛 ennyi rossz vélemény után a game se lehet vmi jó 😊

jaja fikamika 😊 akkoris fikázás lesz, amikor már jobb - i hope - lesz, de aki nem tolja az még akkor is szidja majd, mikor nem tud már a fejleményekrõl semmit 😄 természetessen van igazság abban, amit mondanak, kétségtelen, mindeki aki aoc-t tolta/-ja az szembesült a komoly gondokkal.
Dönts, akad még népes szerver is, ahol a pvp is beindult és elvannak vele... de ez egy hosszú történet. WHO-ról nem tom milyen lett, arra érdeklõdj who fórumon, ha még újdondásg kell néked. Habár ízlés dolga, sokan attól sem estek hasra. Tehát ha rám hallgastz, azt csinálsz, amit akarsz 😊))
Rossz helyen vagy, ez itt a fikazo forum.
ha esetleg azon gondolkodtál, hogy "megyek és megveszem", akkor inkább azonnal menj le a helyi kocsmába és szólj be a legkeményebb figuráknak. a verés majd emlékeztetni fog arra, hogy nem szabad megvenni!!!!<#violent>

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Szép játék és ezzel el is mondtam majdnem minden pozitív dolgot róla.
Nem érdemes beszerezni, de nekem van egy eladó belõle 😊
Tört szerverekrõl nem tudok. Nem hiszem, hogy lenne rá nagy igény.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Nosztredamus
hi all!

Engem érdekelne 1-2 dolog 😊

Milyen játék?Mármint érdemes beszerezni?
Lehet,hogy hülyén fog hangzani a köv. kérdés,de ebbe a gamebe is vannak tört szerverek?mint pl. a wowba?

Elõre is Kösz mindent 😊

Running
A cseten sok sok király lett az új peccs kiírást láttam, kíváncsi leszek meddig tart a lelkesedés.

Running
Én tegnap belenéztem milyen lett, de nem volt idõm sokat nézelõdni. Láttam pár új küldit és kb ennyi. De többen voltak a szerveren, mint eddig, ez egybõl lejött.