12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • arcosharcos
    Lehet találni neten kieges béta gameplay videókat de olyan rossz minőségűek mintha kínai dzsunkán gyártott kamerával vették volna föl.

Jó lenne valami frankó minőségűvel is szembetalálkozni,így hosszú téli
    estén szűk sikátorban...
  • Aloe Vera
    Hali!

Nos azt hiszem én normális hangnemben kezdtem a "nem " vitát mert tényekről nincs mit vitázni. A számok szerencsére elég objektív dolgok elég régóta abban mérünk le dolgokat. Természetesen mindenkinek szíve joga védeni a játékot csak ezt ne úgy tegyük már , hogy mindenre annyit mondunk hogy nem, vagy ne olyan stílusban mint a Kuen kutya.

Én el is fogadom az aoc playerek véleményét mivel én is az voltam talán az utcsó pillanatig kedves Tom hát hogy itt ki flémel és ki nem nos döntsd el magad. Én benneteket sajnállak csak , hogy ennyire szarba sem néz titeket a failcom ennyire szarik a playerek véleményére bár ezt már a béta óta teszik.

Az hogy nem tudunk emelkedettebb stílusban beszélni erről az meg nem az én hibám hanem egy két nagyon okos nagyon erős emberé:)

Kuen fiam te meg jól teszed ha az odúdba visszakotródsz ez nem a 3 darabos legó fóruma úgyhogy megköszönjük ha elhúzol-mint már sok már helyről is- sokat emel ez a tény itt a beszélgetések színvonalán:)

szép napot mindenkinek. és most kacagok egy kicsit:)
  • Tababo
    Azért Torzi érdemes megnézni hogy ki/kik is kezdték a flame háborút.Nem akarok óvodás hangulatot de érdemes visszanézni.
    Már én sem játszok vele és szerintem is sok dolgot elkúrtak benne de akkor sem írom hogy...fos,szar,hányadék,stb...ez nem vélemény ez trollkodás.

Negatív véleményt is lehet normálisan leírni.Meg is tettem hivatalos fórumon.

Van egy pár roppant értelmes negatív vélemény.Betegre röhögtem magam de tényleg.Kb 14-15 éves szint.Gondolom telitalálat.

• Tomy Lee
    négy:)
  • Kuen
    Ó, és búcsúzóul a topictól, egy utolsó találós kérdés:

Kitől kaphattam az alábbi privát üzenetet ? :-)

" hülyegyerek megegyelek? "

:-DDDDD
  • Kuen
    Mindenki másnak:

"na téged Kuen kutya meg a helyeden kezellek le te olyan ostoba vagy gyerek hogy az már fáj nem veszed észre magad itt nincs kinek vonítsál kutyuska? olvass privit láma:DDD és rájössz:D idejöttél ugatni mert a ponthun már nincs senkiaki válaszol neked?:D dobok egy csontot nesze ezzel le vagy tudja te ostoba kutya:DD ja igen félhetek hogy megversz?:DDDDDDDD tudom kinos de viseld el plz. és vonulj félre ----conanozni:D"

Aki meg tudja számolni, hány helyesírási hiba van e szösszenetben, ingame tüzijátékot kap a Funcomtól! :-)

Nos, wing 3 -ban nem tanítanak helyesírást, úgy tűnik...
  • Tomy Lee
    Persze,hogy tuti lenne ha ilyen pénzért megveszed a klienst azt hajrá utána "no payment method".
    Főleg most,hogy 1k az ára lol:D
    Vagy lenne 5-9k-ig mind1
    Sokan bírnák biztos vagyok benne,többen is lennének;-)
  • Torzonborz
    nna azért lehetne ezt kicsit normálisabban is srácok .

nekem sem szívügyem az AoC mert szerintem is elég rendesen elbaltázták de azért ennyire nem kéne elvakultan támadni/védeni.
  • Tomy Lee
    Lehet véleményed,1 szóval nem is montam,hogy nem lehet se neked sem másnak szal. nem tudom mit sírsz itt ezért.
    De ha véleményt nyílvánítasz akkor fogadd el AoC Player-ektől a reakciókat és ne fulladj flame-be ez miatt.

• Kuen
    HA egyszer megtetszik egy lány - esetedben valszeg fiú - akkor kevés lesz a duma, akkor majd lépni kéne, kíváncsi vagyok, mire mész a szájtépéssel, kisgyerek.

Ellenben elismerem, netes visszaugatásban és vartyogásban legyőzöl a rutinoddal, így Én valóban nem méltatlak tovább válaszra.

Kivételt képez, ha megembereled magad, helyet és időpontot írsz.

Ez kevéssé valószínű, úgyhogy kellemes netes trollkodást tovább !
  • Kuen
    Csak visszaugatott, nincs szerencsém.. :-(
  • Tababo
    Itt már nem vélemény írás megy hanem flame de mind1.
  • Aloe Vera
    Hali:)

először sorrendben

Arcos én nem akarlak meggyőzni félre ne értsd de azért néhány dolgot a helyén kell kezelni nekem se több se kevesebb pénzem nem lesz attól , hogy te játszol vagy sem.

Tommy életed végéig játsz a conannal ha szeretnél drukkolok neked de ez egy nyílt fórum szvsz mindenki véleményt ír szóval hallgattassék meg a másik fél is:) ha nem haragszol felneveltem vagy hány:) 80-as karit letudtam vagy pár wing3 raidet lehet , hogy lehet véleményem:)

na téged Kuen kutya meg a helyeden kezellek le te olyan ostoba vagy gyerek hogy az már fáj nem veszed észre magad itt nincs kinek vonítsál kutyuska? olvass privit láma:DDD és rájössz:D idejöttél ugatni mert a ponthun már nincs senkiaki válaszol neked?:D dobok egy csontot nesze ezzel le vagy tudja te ostoba kutya:DD ja igen félhetek hogy megversz?:DDDDDDDD tudom kinos de viseld el plz. és vonulj félre ----conanozni:D

• Tababo
    Leírnál pár normális mmo-t?
  • arcosharcos
    Árban a többi MMO alatt van jelenleg,game 990Ft,60n gamecard 3990
    ami azért nem utolsó szempont.Jan 18-ig tart ez az akció de én remélem
    hogy tovább is:)
    Tomy ha a free MMO-k között lessz annak én csak örülnék.A fejlesztésre
    mondjuk rányomná a bélyegét.A nem fizetős online RPG-nek még európában
    is népes táboruk van némelyiknek 7számjegyű,ázsiában meg van olyan nem
    fizetös MMO amit több mint 40,000.000 tolnak.Persze pénzért vehető
    ingame pontok vannak benne és többet keresnek még ezekkel is mint némelyik top MMO-nak kikiáltott gaméval.

• arcosharcos
    Aloa a fejlesztőknél nincs semmilyen második vonal.Volt leépítés ami
    két számjegyben fejezhető ki.Még jól megúszták,mert nagyon sok más játék fejlesztő megszűnt vagy beleolvadt másik cégbe.Egy új külsős céget bíztak meg AoC menedzsmentjével.Illetve áttették székhelyüket Európából Kanadába mert ott kedvezőbbek az adózási feltételek címszóval

A cégnek eszében sincs bármit abbahagyni és ezért minden elismerésem
    mert mikor 100000 felhasználó alá mentek nem húzták le a rolót.
    De még ha vége is lenne az sem mostanában lesz mert kieg min 1évet
    rátesz gaméra vagyis mostantól számítva az még min másfél év.
  • arcosharcos
    Nem mindenkinek bukás.Kezdjük mindjárt a Funcom-nál akik 2008-ban
    megnyerték a legtöbb példányszámban eladott MMO.Számszerint 1,300.000
    Az első 1-2 hónapban 700.000 regisztráció.Ezzel rendesen megszedték magukat kb annyira,hogy kiadnak egy kieget(remélem több is követi majd)
    és készülnek egy másik,kövi MMO kiadására talán jövőre érkezik.

A Conan Fanoknak sem feltétlenül bukás,mert a Conan több mint egy játék,akárcsak a StarWars egy kultusz vagyis nem merül ki egy játékban hanem egy világ,képregény,film(remélem jön a 3része),rajzfilm stb és
    nekem tök8,hogy hányan tolják ha én az egyik kedvenc világomba rohangálhatok.
    Miért kell kieg?? Hát hülye kérdésre nem lehet értelmesen válaszolni

• arcosharcos
    Olvasgatva más AoC fórumokat is úgy látom,hogy jelen pillanatban ez a game váltja ki a legtöbb ellentétet,vitás kérdéseket és szerintem itt található a legjobban megosztott MMO társadalom.Nagyon sokan gondolják úgy,hogy nem azt kapták amit vártak és van a másik tábor akik Conan Fan-ok.
    Egyre több MMO jelenik egyre magasabbak az elvárások és egyre gyakrabban
    olvasom akármelyik MMO megjelenése előtt,hogy:"na ez mit tud amit még
    nem láttunk vagy nem lehet megtenni másik MMO-ban is".
  • kakimakika
    Nem küzdök és nem is fáj,mindenkinek szíve joga mivel tolja,csak mivel akik játszanak vele az ti is szidjátok,ezért nemértem miért vártok arra hátha lesz belőle vmi...amúgy ennyi
  • Tomy Lee
    Sokunknak ez normális mmo.Elvagyunk és kiegészítővel mégjobban elleszünk!Ne fájjon már ez neked ps..
    Akit a Conan vagy ehez hasonló világ érdekel az ezzel játszik.
    Persze tolhatod ide a véleményed de én már nem kommentálom tovább talán feleslegesen is küzdesz itt.
  • Kuen
    Remélem, tényleg nem ugatsz vissza többet.
  • Kuen
    Aloe Ira222, te szerencsétlen:

Egyszer mondtam, találkozzunk, és megbeszéljük, kinek milyen a szintje, de te továbbra is a szájkarate mellett döntöttél, most meg ez se megy már?

Nyaf-nyaf...
  • kakimakika
    Igazából az itt a baj hogy ilyen kiegekkel megy el az idő,"jaajj megvárjuk hátha lesz vmi fasza újdonság benne..."!Kérdem én mi a fasznak egy bukott szarnak a kiegjére várni,amikor van normális mmo is?:D Na mind1 csak érdekes...
  • Aloe Vera
    Na kieunt letudva:D

Foxxy valóban jól irta a 100.000 alatti előfizető számot a baj csak az , hogy az 2009 februárban volt jelenleg ennek jó ha a fele van.

felesleges vitázni arról , hogy a conan jó e vagy sem erre a válasz megvan ha csak azt nézzük, hogy pve pvp szerveren összesen van 50 magyar akkor ez mindent elmond. Medal of honort 10szer ennyien játszanak pedig az már 5 éve lefutott fps játék volt.

Mindenkinek joga van ellenvéleményre csak ne dugjuk már a fejünket a homokba ez a játék megbukott és ezt nem én nem más hanem maguk a készítők mondták el és pont. innentől kezdve vitázhatunk.

a kieget meg várjuk meg bár a funoknak sztem addig kell még egy két hónapot tolni::DDDDDD

ha a jövő év mmoi kijönnek a conant el lehet majd temetni a kieggel együtt..

és persze mindenkinek szíve joga szeretni amit é tiszteletben is tartok.
  • Aloe Vera
    Hali!

Kedves drága Kuen úgy látom mindenki el tud itt értekezni normál emberi stílusban te vagy itt a kivétel. Te úgy látszik medium is vagy mert mindent kitalálsz egy hsz-ből:DD

Kedvesem gondolom ez sem az első tévedésed életedben.

Egyébként meglep , hogy szilveszterkor is kell élő tesztalany a kocsi töréstesztekhez hsz-eid alapján kb. ennyi kultúra és inteligencia szorult beléd.

Én nem minősítelek mert ezt megteszed nekem. látod itt senki nem beszél veled rajtam kívül de nem süllyedek és sem többször le a te szintedre úgyhogy kellemes hörcsög etetést és jó conanozást kívánok neked 2010re

és most kacagtam egy nagyot:)
  • Tomy Lee
    Háát,utolsó esélyük lesz a kiegXD
    Ha nem hozzák az elvárt szintet akkor szerver leáll vagy köszönthetjük a free mmo-k között:P
    Persze jó sokáig kieg.kiadása után marad minden a szokásos fizetős rendszerben bárhogy is sikerül megcsinálniuk..
  • foxxi
    Szivesen

A kiegre én is kíváncsi leszek mint írottam. Remélem a drága funcom észbe kap végre és nem csak üres dumával próbálja visszacsábítani a megtört playereket!
  • Tomy Lee
    foxxi-nak nagyon köszönöm a 2 hónapos GC-t mindezek felett nagyon sajnálom,hogy ő nem játszik AoC-al mert hiányzik ilyen rendes és mmo játékhoz hozzáértő Player!
    Remélem Godslayer-ben majd összefutunk és remélem jól összehozzák a kieget.
  • foxxi
    De hogy meghagyjuk e fórum tisztaságát, folytathatjuk itt is: AOC
  • foxxi
    Egy szóval sem mondtam vagy említettem hogy én tökéletes mmo-t tolok, de messze jobb még igy is mint ez a *****, gyöngyszem.

Írtam; lehet védeni, elszántan is hogy ez milyen jó, de akkor sem lesz az. És ez nem csak a magánvéleményem. Amugyan pedig vitatkozhatunk valóban napestig ( amit van amikor szeretek is ) de jelen esetben valóban nincs értelme. E játék kapcsán sajnos csak két véglet van, köztes lehetőség nincs. Vagy "fanatikusan" tetszik valakinek... vagy "gyűlöli". Azért az a mai napig pofátlanság hogy teljes áron tolják a havidíját. Talán ha lenne annyi eszük hogy mérsékeljék (ugy ahogy a felhalmozott kópiákkal tették) a havidíj árát, több ember elgonolkozna hogy befizessen. Főleg a kieg előtt.

A livestream rendszeren (vagy xfire) volt a kieg prezentációja ami annyira nem tünt rossznak. A terület szépen kidolgozott volt ( NEM SZÉP!! mert az nem szemtopnt), a világ élt. Szal lehet esélye. (bár nem nálam)

+ még 1 apróság. Minenki értelmes emberhez mérten kezelje már a hozzászólásokat és vegye figyelembe hogy mindenki a magánvéleményét írja le, mivel a fórum értelme is valahol itt kezdődik. Természetesen vannak a vérpistik akik a trágár hozzáállásukkal próbálják nagyobbá tenni magukat, de ezzel csak szénné égetik azt a minimális elismerést is amit esetleg egy értelmes hozzászólás után gondolnának az emberek.
  • Kuen
    Aloe Vera, Toprongy:

Szilveszter éjjel fórumoztam, mert a Munkahelymen voltam ügyeletben. Ez elmondja, hogy dolgozom, nem oviba járok, mint pl. te.

Hörcsögöm van, imádom az állatokat, te kivételt képezel.

Amúgy ha abbahagytad a játékot hónapokkal ezelőtt, fasznak téped itt a szádat ? Hányni otthon kell apucinak, vegyen új játékot kicsi fiának, amit fikázhat később.
  • arcosharcos
    Cáfolhatlak én napestig ha gondolod de mi értelme van? Ha már az értelmes
    dolgok szóba jöttek azt írtad hogy úgy végígviszed lvl80-ig,hogy nincs semmi késztetés a partyzásra.(??)Én már lvl27-28 szinten összetaliztam olyan party questekkel amiket még 10-12 szintel meghaladva sem lehet egyedül megcsinálni.Már ezen a szinten nagy szügségét éreztem a partyzásnak.Több minden is partyra van kitalálva nem csak a questek.
    Ez a csak te maradsz a serveren duma meg jópofa de már olvastam én
    hasonlókat más MMO forumokon is pl annó 1-2 éve DAoC meg LoTRo-ban is
    többek között,hogy fuuu mostmár vége lessz ahhoz képest még mindig
    nincs vége és köszönik jól vannak.Tudod mért van ez így?Egy már
    meglévő progit mindíg könnyebb eladni és fejleszteni vagy szinten tartani mindenfélékkel mint egy teljesen újba kezdeni,jobban megéri nekik a szó minden értelmében.A balance,pvp,pve rész meg összes MMO-ban
    vita tárgyát képezheti vagy,hogy aza több 100 vagy 1000 cucc mér nem egyedi és néz ki jobban szintén valamennyi MMO-ra igaz lehetne.A bug meg
    lag amiket még írtál megint csak szinte valamenyi MMO-ra igaz lehet
    úgyhogy kíváncsi lennék,hogy létezik olyan MMO ami ezektől mentes?
    Ilyen kritikák,fikázások után kíváncsi lennék,hogy te melyik MMO-t
    tolod már ha létezik aza tökéletes game.
  • Alblink
    Hello,szerintem nagyon jo jatek lett,a hibai ellenere is.
    Grafika valoban nem fontos,ha jo a hangulata a jateknak,ami a tartalomtol kezdve sokminden lehet.
    Csak remeljuk hogy komolyabban veszik majd iden a tartlaombovitest,es feldobjak jo par dologgal a jatekot.
    A Kieget midnekepp tolom majd.
  • foxxi
    Zárásként egy kis értékelés:

Age of Conan was an overly hyped up game developed last Thursday where it's bullshit developers told a lot of lies about how amazing and next-gen it was going to be. Pretty graphics and a new combat system does not equal a good game. Funcom obviously hasn't learned their lesson from AO. Even Vanguard has been made into a better game. Age of Conan is also for those who want to jerk off to cyber boobs. The official forums are constantly being trolled by people who have canceled their accounts who know the truth. You can also spread the truth by trolling their forums.
  • foxxi
    Ha már semmi értelmeset nem tudtál kipréselni magadból kár volt írni.

Amugyis égő ez a taktika: " Legjobb védekezés a támadás" Csak ne ezt fényeznéd...

na leléptem, me itt csak a kőkockák maradtak akik még hisznek a csodában.
  • arcosharcos
    Nem kell ez a látványos szenvedés,hogy ez nem jó meg az nem jó,ráadásul
    olyan dologról beszélünk ami nem kötelező.

• foxxi
    Nem azt mondtam hogy csak az számít, de egy közösségi játék alapja nem is a grafika.

Én a felsoroltakat mondom mint hiányzó; vagy ha van meglévő is, de nem müködő funkciók azok amik "mechanikusan" meghatározhatnak egy játékot. És ezt értsd "akkor" amikor a játék még 1x ezer huf volt. Nem volt átverés egy évig alfázni? ( szándékos a "nem béta" )

A játékot ha akkor is 990HUF-ért adták voln, ma is isteníteném.
  • Tomy Lee
    Nekem jöhetne GC
  • Tababo
    Nekem a tartalom mellett a grafika is számít.Tőlem lehet akármilyen content ha a reggeli budim tartalma is szebb a játéknál...

Ne érts félre szerintem is elcsesztek sok mindent (mondjuk én teljesen más okokat sorolnék fel) és én sem játszok már a játékkal kb fél éve de azért azt mondani hogy csak a tartalom számít az hazugság.
  • foxxi
    Akkor játszál sokat, és imátkozz hogy ne csak te maradj a szerveren.

Az igazi mmo-nak meg pont a grafika az ami nem számít. Jó ha valami szép, de közel sem olyan fontos mint ha már mmo-knál maradunk:

1) játékmenet
    2) content ( ha nem értenéd: TARTALOM )
    3) mivel mmo az első és legfontosabbnak kellene lennie a csapat alapú partyzásnak mivel a hangulatot és az ilyen játékok sava-borsát ez adja.

( megjegyzem nem csak beleugatok, mit ahogy agytérfogatoddal ezt próbálod karcolgatni hanem játszottam is vele.. nem keveset - ott az xfire profilom.. )

És én ezt a sz*rrakást messze nem tartom még mmo-nak sem. Nem tudom melyik mmo lényege az hogy lvl 80ig EGYEDÜL!!! végigviszem ugy hogy az ég világon semmi késztetés nincs a partyzásra.

4)tárgyak, miegymás... na itt kijön mennyire szép ez a játék! Minden tárgy ugyan ugy néz ki, a statok még viccnek is gyengék stb.

5)A kasztok még mindig bugosak. ( nem kell bizonygatni hogy nem igyvan, mert az nem lenne igaz. Aki meg lusta utána járni ne szóljon be. Van hivatalos fórum ahogy a postok 30% fikázás és nyafogás a balance miatt)

6)mi bajod van a 100k előfizetővel? Jah! az 2 hónapja volt! lehet még kevesebben vannak.

Természetesen megértelek. Neked tetszik és bejön. Amivel semmi baj. DE azt ne szajkózza már senki hogy mekkora jó ez a játék, mert annak ehhez semmi köze.

Jah, hogy mennyire nem érdekel, ingyen van egy bontatlan 60napos gc-om. Ha kell valakinek viheti.