Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
én magam nem vagyok a funcom reklám embere, érdekelt sem vagyok a nyereségben 😄 úgysem lenne nagy loot hehehe, lletve az sem érdekel hogy ki mivel játszik, hiszen mindenki ott találja meg az élményeket ahol szeretné - példul warhammert megvettem és egész fasza, szoktam nyomni, felváltva conan bácsival - de azért nem olyan rossz az alap állapot mint volt korábban... a túl sok lesújtó vélemény csak lehúzza azt, aki még számolna vele és esetleg megvenné 😉 érdeklõdés kérdése, akinek még bejön az úgyis nyomja 😊
persze mehetne wotlk-zni is, meg várni benne a mikulást decemberben meg a hógolyógépet 😉
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
hát mi lesz így?
jóvan csak vicceltem, nincs vész 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
"vessetek a mókusok közé" :)
anti hero
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Az idén májusban indult MMORPG szervereinek populációja több szerver esetében nem éri el az elõzõleg elvártakat, így a jobb játékélmény és "egészséges populáció" reményében már dolgozik a szerverek összevonásának tervén a Funcom.
Reményeik szerint az akció a játékosok és a guildek számára sem okoz fennakadást, a gárda a lehetõ legjobb megoldást igyekszik tetõ alá hozni. További részletek az elkövetkezendõ hetekben várhatók."
Forrás: Gamer365
Dübörög bizony<#hehe>#hehe>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
anti hero
anti hero
pssst 😄
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Dönts, akad még népes szerver is, ahol a pvp is beindult és elvannak vele... de ez egy hosszú történet. WHO-ról nem tom milyen lett, arra érdeklõdj who fórumon, ha még újdondásg kell néked. Habár ízlés dolga, sokan attól sem estek hasra. Tehát ha rám hallgastz, azt csinálsz, amit akarsz 😊))
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Nem érdemes beszerezni, de nekem van egy eladó belõle 😊
Tört szerverekrõl nem tudok. Nem hiszem, hogy lenne rá nagy igény.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Engem érdekelne 1-2 dolog 😊
Milyen játék?Mármint érdemes beszerezni?
Lehet,hogy hülyén fog hangzani a köv. kérdés,de ebbe a gamebe is vannak tört szerverek?mint pl. a wowba?
Elõre is Kösz mindent 😊