Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lera,Dynn,Zulgron
csucsu
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
anti hero
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Dísznek viszont egész mutatós a collectorsom 😛
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
"vessetek a mókusok közé" :)
sry de nem bírtam 😊
Lera,Dynn,Zulgron
"vessetek a mókusok közé" :)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
ez sem lehet probléma ha valaki nagyon akar játszani vele. Igy egy pont
maradt : BUGHALMAZ . Nem tudok fél óránál többet játszani vele mert vagy kivág, vagy nekem kell kilépnem valami faszság miatt, hátha az uj log-in megoldja. És nem ez a legbosszantóbb, hanem hogy ilyen állapotok mellett a kiegészítõrõl beszélnek, és közben lassan 3 hete nem jött le uj patch.
Van némi rálátásom erre a szakmára így nyugodtan kijelenthetem: ezek lehúzhatják magukat a klotyón. De még akkor is felhúzok egy karit 80-ig mert csípem ahogy a fejek gurulnak......FuckoM
De ez csak szomorúbbá teszi a dolgot.
2. bughalmaz, általában még azt is elrontották benne a fejlesztõk ami az elején még oké volt
3. látszik rajtuk hogy nemigazán van még mmo fejlesztésben rutinjuk, bár volt a játékban pár jó és érdekes ötlet, amitõl jó lehetett volna.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
PvE Raid: bugos/evadelõ trash-mobok, ha wipe van, akkor a 24-bõl biztosan néhánynak crashel a kliense zónázásnál, akiket meg kell várni, amitõl elhúzódik a raid. A bosszokat két hónap után helyretették, persze addigra sokan már leléptek.
PvP raid: a BK kapuja olyan mintha ott se lenne, túl könnyû kidönteni. Az NPC õrök nemcsak a támadókat támadják, hanem a védõket is. Ha külsõs guild segít be a védésben, akkor az nem tud a BK-n belül éledni, viszont a támadók éledõpontján igen. Szövetséges, de másik guildben lévõk pirosnak látják egymást, aki figyelmetlen az a szövetségesét meg is öli, meg persze szövetségest nem tudsz healelni se, ha másik guildbõl való. Az egész csata laggos. A siege-instából kidobálós dolgok, amik ugyan nem bugok, de nincsenek dokumentálva sehol, hogy így mûködik. Az egyik guild architektjének GM-et kellett hívnia, mert nem lehetett a BK-t megjavítani.
PvP minigame: már régóta nincs annyi random játékos a szerveren, hogy 10-en összejöjjenek egy meccshez. Ha elõre van szervezve guild szinten, akkor meg lehet ejteni ilyet, de ha csak egymagadban jelentkezel, kizárt hogy valaha is indul meccs.
Ja, a híres-neves group-bug múlt héten még megvolt, nem hiszem hogy azóta javították. Az egyik legrosszabb bug, mivel vagy fél óráig nem látod a group-ot, és relog se segít. Ez a bug megvan a kezdetektõl, és valószínûleg soha nem is javítják ki. A bear-shaman untamed regeneration buffját minden egyes patchben "megjavítják", most éppen nem esik le zónázásnál, de random leeshet bármikor. Meg még sorolhatnál a sok apró, idegesítõ, játszhatóságot kisebb-nagyobb mértékben befolyásoló bugot.
Ha 80-ra érsz, akkor jelenleg két értelmes dolgot tehetsz, indítasz egy új karaktert, vagy otthagyod a játékot. Minden van, de semmi nem úgy mûködik, ahogy kéne.
A baj az, hogy kb 50es szintig vannak meg normálisan a questek. Utána már nem annyira jól kidolgozott a játék...pár quest van csak..azok sem az igaziak...ezeket elvileg majd egyszer bepakolják.
A pvp része a játéknak egyelõre értelmetlen..nincs gain/loss.
A raidekkel is van baki ha jól tudom..bugok.
Szal ezek a bajok.
amúgy 50ig élvezetes a dolg..igazán addig grindolni sem kell és gyönyörû a játék.
utána viszont gáz. Én azért hagytam abba.
Lehet várnod kéne még egy picit, hátha lesz trial version..és akkor bele tudsz nézni..vagy ha esetleg tud vki buddy keyt adni azzal.
Én épp mostanság gondolkodom,h kipróbálom a játékot. Mi a baj vele?Miért ne vegye senki illetve hagyja abba?
köszi
Én is igy csináltam 😊
http://www.akciofigura.hu
Na de komolyan: megeshet, hogy EU-USA kliens problema van, ertem ez alatt, hogy EU szerverre vagy reggelve, es a kliensed US, es igy USA szerverre probal belepni, vagy forditva.
fuck mmo's..i.,
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha arra célzol, hogy nem éri meg a móka, mert a játék szar, és nem lehet benne semmit csinálni, hát most lehet csatázni. Nem egyedül megyünk, lesznek szövetségesek is. Hétfõn már le lettek egyszer dózerolva, most itt az alkalom visszafoglalni a placcot.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
remélem most már mindeki velem örül
Lord of the Rings Online 60 napos
Age of Conan 60 napos
Tabula Rasa 60 napos
gamecardok, mindegyik 7400/db
Fizetés: Készpénzzel egy OTP fiókban a számlámra!
Szállítás: Még aznap küldöm emailben az aktiváló kódot
WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok
Remélem öszeakadok pár magfyarral :-)
bár Torzborz oda is postol 😊
Én azt mondom ha saját magad ugy döntöttél hogy megveszed, ne dobd ki
a csalodott fórumozók véleménye alapján, - legyen saját véleményed 😊
Én tegnap kezdtem ujra ( új géppel ) az Aquilonia szerveren, vannak
magyarok és a kezdõhely meglepõen népes volt este 11-kor. Respawnra
kellett várnom, ezt se gondoltam volna pl a forumok olvasgatása után.