12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
arcosharcos #7455 Érzékelem a "Jól néz ki" és a "szép" közötti különbséget.Silkepil
szőrtelenítőt reggeliztél csak,mert ez már szőrszálhasogatás,de legalább
valami pozitívumot is írtál.A grafika lehet hogy nem minden de nekem
számít,ennyi erővel még mindig a Super Mario-t tolhatnánk.
100K előfizető? mi vagy te,tőzsdés?:)
Jah és ugyan má mér ne lehetne jó szót szólni gaméról? Van akinek teccik
pl nekem.
-
Aloe Vera #7454 hali!
Arcosharcos én egy fél óra alatt keresztben átmegyek neked az egész conan világon ha hiszed ha nem:)
bárhogy is szépítjük Foxxinak igaza van a játékot illetően és most egy okot mondjatok amiért azt hihetnénk , hogy a kieg majd jó lesz és kész lesz:D
ha arra gondolok, hogy az utolsó nagyobb patch mit okozott .....3 másikkal javították azt amit elkúrtak az elsővel hihetetlen komolyan beszart az ah és még egy fél órát lehetne sorolni , hogy mi nem működött 1 évet zuhant vissza a játék az időben ,ment az anyázás minden nyelven .. hát amit akkor kaptak a failcom fiuk az nem semmi volt.
És ezek alapján kéne azt hinni , hogy a kieg az bugmentes lesz és 100% kész ? sztem ezen kacagok még egyet.
A röhej az , hogy még mindig vannak olyanok akiknek az a véleménye , hogy a játék virágzik::DD elég Peterbiol hsz-ét elolvasni a conan funsiteon és az ember elképed , de értük legalább még van miért dolgozni a funcom második vonalbeli fejlesztőinek:) -
kakimakika #7453 Neked ugyanaz mint amit Leenek írtam,először próbáld meg értelmezni az olvasott mondatot ne csak átsuhanj rajta,hihetetlen komolyan h senki nemtud olvasni... -
kakimakika #7452 Olvasd el mégegyszer mit írtam!!Azt írtam hogy AoC PvP rendszere annyira szar,hogy még a hihetetlenül elbaszott Cabalé is jobb tőle,pedig az is rendesen el van kurva!!Istenem hogy nemtudsz olvasni és röhögsz a hülyeségeden pff:D -
#7451 jah nekem is CE van. ott porosodik a polcon a többi között . de tényleg jól mutat. már csak a térképet kéne bekereteztetni aztán kitenném a falra. :D -
#7450 collectorsos doboz szép. Még mai napig is díszíti a szobám. Azért megérte :d -
foxxi #7449 Ezt a "über a grafikája".. húú.. hozzáállást feledjétek már el. Pont az aoc után jöttek rá az emberek hogy a grafika rohadtul nem minden. Persze, jól néz ki( nem szép ), de a játékról ennyit lehet csak elmondani ami a pozitívumait illeti.
Talán a kieggel valamit fakítanak ( túl sokat biztos nem a mostani 100k előfiztő alatti statisztikájukkal ). Meglátjuk. -
foxxi #7448 mi vagy te, tőzsdés? Amugy ez a játék egyáltalán nem érdemli meg hogy bárki is egy jó szót mondjon róla. A funcom meg egy nagy rakás ratyi cég, hogy folyamatosan HAZUDIK a FIZETŐ "társadalmának". A játékuk egy nagy kula, 0 tartalommal, semmi kihivással és viccé teszi az MMORPG nevet. Ennyire pont elég ragozni. -
arcosharcos #7447 Igen,ez nekem is mosolyt csalt az arcomra,már a grafikai részére tett
kijelentés:)Több MMO-t is toltam,tolok,láttam stb,de az AoC grafikában
nagyon szép szerintem teljesen topon van.Így most hirtelen nem is tudok
olyan MMO-t mondani ami veri ebben. -
arcosharcos #7446 Ne erőlködj,félóra alatt nem lehet bejárni a területet:)Nem tom milyen
cucc,skill vagy hátassal vagy képes ilyenre de ha van ilyen akkor én is ilyet akarok.Azt hogy gyalog azt meg hagyjuk max egy zónát,esetleg.
A terület nagysága szerintem közel sem kicsi ráadásul jön a kieg mégtöbb
új területekkel,amiről annyit érdmes tudni,hogy nem full LvL 80-as zónák
lesznek hanem lvl 20-tól 80-ig mindenfélék és határosak lesznek a jelenlegi területekkel.
-
arcosharcos #7445 Ne essünk át a ló másik oldalára,egyik MMO sem "szenny" vagy "hulladék".
Mindegyikbe nagyon komoly összegeket ölnek bele amiket forintba még
nehéz is lenne kifejezni.Én eddig minden MMO-ban láttam valamit,valamilyen
megoldást amit szívesen láttam volna az éppen aktuális kedvenc gamémban.
-
#7444 sokak szemében az AoC is egy szenny hulladék mmo.
amiben sajnos van is valami.
nna de remélem a kiegészítő tényleg jó lesz és sikerül valamennyire helyre rakni a játékot. -
foxxi #7443 Akkor ezt miért írtad? -
Tababo #7442 "a pvp 0 a graf se nagy dobás"
hát ez a megaLOL...XDXDXD...
"cabal is jobb"
tényleg nem tudok mit írni erre...
-
Tomy Lee #7441 Cabal jobb azt állítod lol:))
Jól van,menj csak cabalozni
Továbbiakban meg ne térjünk már ki itt ebben a topic-ban más szenny mmo-ra kösz,bye -
Tomy Lee #7440 A kiegészítő meg már az 1 hónappal ezelötti liveshow-on is jól szerepelt számomra.. -
kakimakika #7439 Én is kipróbáltam,de nálam a PvP ami mérvadó egy ilyen gameban,és nemtudom neked milyenek a viszonyítási alapjaid hogy erre aztmondod profi,de AoCnak egyszerűen 0!Maga a graf sem egy nagydobás,de azzal még ellehetne lenni ha a PvP tuti lenne,de iszonyat...Ha nincsen viszonyítási alapod ajánlom próbálj ki pár mmot,ennél a Cabal is jobb,pedig az sem egyszerű ahogy elkurták..XD -
Tomy Lee #7438 PvP része nagyon prof
PvE pedig tényleg fail!!
Mondjuk én lexarom pve részét és nincs is már onnan semmi ami kellene(lehet jól jönne persze még miegymás de én nem küzdök már ebben a lagwar-ban meg elcseszett dungeon-okban),persze résztvettem rengeteg megmozduláson nagyobb guild-ek külön pm-be kértek fel,hogy segítsem ki őket ha nem volt meg a létszám van több max lvl karakterem így nem volt akadálya olyannal menjek ami kellett nekik DE sohasem élveztem az instance-okat,raid-eket mert úgy xar ahogy van az egész.
(régebben leirogattam ide miért)
Viszont a pvp nagyon komoly.Állat jó gear-ek,pvp leveling,playerek által létrehozott duel helyek+GvG Explorable területeken,szabályok,gankgankgank
BUÉK!
-
Aloe Vera #7437 Boldog Újévet mindenkinek:)
A conan egy igen jó játék egyetlen baja van csak , hogy a failcom összekeverte a single játékot és az mmo-t. Sokáig talán az utolsó pillanatig hitten benne , hogy végre észhez térnek és a játékosok igénye szerint elkezdik fejleszteni de látnunk kell , hogy ez nem igaz.
Mert mit is nyújt jelenleg a játék? elcsépelt ezerszer végigjárt unalmas területek , hihetetlen elbaltázott tárgyak ugyanaz a kard ugyanaz a pajzs mindenütt, értelmetlen craftrendszer a nyersanyag többe kerül mint a kész tárgy, értelmetlen ah, több órás könyörgés egy main systemért , dögunalmas T1 raidek még unalmasabb T2 raidek, minden egyes javítás után szerverleállás mert azt is elkúrták mint Feri a javításra megint javítás majd arra egy újabb javítás .
Az ember egy single játékban érzi magát mert egyszerűen nincs szabadság érzése az egész játékteret gyalog bejárom 30 perc alatt ...akkor ezen most röhögjek? az Oblivionba kétszer nagyobb a terület kétszer több a quest és a felfedezés öröme::DD a Gothicról már ne is beszéljünk.
Ez a játék zseniális egyben pedig a legszarabb mmo ami valaha készült ezért hagyta ott már mindenki aki tehette. Több hónapig küzdöttem a végtelen unalom ellen de egyszerűen nem bírtam tovább::DD
arról már ne is beszéljünk , hogy milyen garancia arra , hogy a kiegészítő nem 20%-os készültségben jön ki mint a játék? talán a Failcom név -
arcosharcos #7436 Valami ide vágót is írjak AoC kiegében lessz valami 10 vagy 12 frakció
akiknél tornázhatjuk följebb magunkat a ranglétrán de lesz kettő
akik közül választhatunk is és tagjai lehetünk.Amennyiben egyiket
kiválasztjuk kizárjuk a másikat.A questelésnél a válasz lehetőségnél
akár el is árulhatjuk frakciónkat ha úgy éri meg nekünk.Persze ez nem
jelent frakcióváltást.Jah és a max szint kiegben továbbra is LVL 80 marad.
Viszont megerősítették,hogy pontokat majd osztogathatunk új skillekre vagy
akár a régieket tovább erősítve. -
arcosharcos #7435 Hihetetlen mennyi MMO érkezik idén.Lassan Dunát lehet rekeszteni az
online RPG-el.Csak egy töredéke amiket már beharangoztak:startrek,
starwars old republic,warhammer40K,world of darkness,need for speed world,
wow kieg,AoC kieg...stb Az AoC fejlesztő csapata kövi MMO-ja is érkezik de
az majd csak jövőre a secret world.A Conan-ból kiindulva a grafikájára
biztos nem lesz panasz.Én tuti kipróbálom,még a need for speed world lessz a másik amire rámegyek.Többi online gamé-ra valahogy nem gerjedek,
asszem 3 elég lesz:) -
Aloe Vera #7434 Kuen::DDD
2009,12,31 napon 23:44 kor itt senyvedsz te toprongy a fórumon?
és van hörcsögöd is? :DD
ez mindent elmond rólad::DDDD
de "semmibaj" (c) Dar::DD
az hogy a játékhoz nem értesz az egy dolog de legalább titkold lama:) -
Lonni #7433 1.azzal játszol ami tetszik.
2. Tank vagy Healer -
Kuen #7432 Aloe Vera :
"pro gamerek hanyagolják a gammát"
Ez a mondat elárulja, milyen szellemi színvonalon senyvedsz. A hörcsögöm elcsodálkozna, milyen egyszerű vagy...
-
#7431 Sziasztok!
Ma kezdtem el a játékot. Arra lennék kiváncsi melyik classt érdemes választani. Mert assassinnal kezdtem el, de ha túl sok van belőlük és ezért senki nem fog velem partizni, akkor inkább váltok. Melyik kaszt az amelyikkel partiznak az emberek és kevés van belőle? -
Gorgonka #7430 Igen, magyarokkal szeretnék raidelni. Mi ebben olyan vicces? Nagyban megkönnyíti a kommunikációt. -
Tomy Lee #7429 De talán maradjon csak meg azok a veterán pontok a leendő Godslayer hátasokra,IMO;-) -
Tomy Lee #7428 Mamut egyértelmüen xar:S
Rhino azért megy úgy mint egy horse sprint nélkül(az azért nem lassú)) és van +400 Knockback Resistance.
De a best akkor is a swift hátasami veteránból simán vehető sok Player-nek -
#7427 Mamut meg Rhino nem célszerű ugyanis mindkettő lassú, nehezen irányítható és városokba nem használható :)
Az alap ló nem annyira drága, questelésből simán lehet annyi pénzt szerezni 40es szintre :) Vagy esetleg veterán pontokból is lehet, amit minden előfizetett hónap után kapsz ^^ -
Tomy Lee #7426 Rhino az jó azaz hasznos de a mamutot én személyszerint csak akkor mount-olom mikor már Siege vége felé vagyunk és ugye nyerésre állunk.Vagy vesztésre:D -
Tomy Lee #7425 Ebay-en lehet szerezni még mindig kb.800 ft-ért olyan war mamutot és Rhino-t amit még a játék kiadásakor árult verziókhoz adtak.
-
arcosharcos #7424 Hát akkor ezt nevezem igazságosságnak,mindenki kap:) Mondjuk ez nekem az
újdonság erejével hat de hát ők tudják. -
Tomy Lee #7423 Nem lesz mostanában megint kis Godslayer live show"livestream" valahol?
V.ki tud infót az ossza meg ps -
Tomy Lee #7422 Ez nem akció,ezeket régóta mindenki megkapja amióta AoC létezik;-)
-
arcosharcos #7421 Ezt most megpróbálom körbeírni.Azok akik most folytatják triál verziót
ajándékot kapnak.Gaméban chat ablakba írjátok,hogy /claim és inventoriba
kell kapnotok egy mamutot,tüzijátékot,+100% Exp potit(24H cd) és egy
16 slotos tatyót.Mamutnak tudtam örülni,mert hátasok nem olcsók.Mamut
hátas felöklelés és földbe taposás támadása aranyos.Hogy még kiknek van
ez az akció azt nem tom,triált folytatóknak biztos,személyes tapasztalat. -
arcosharcos #7420 Még egy kis segítség azoknak akik az ingyenesen letölthető triál verziót
tolják de szeretnék folytatni.Megvehetik a gamét a triálosok is és
akár ezzel is folytathatják triál accountjukat.Letörlik triált,föltelepítik full verziót és a már meglévő triálos accounjukba
belépve game füzet hátoldalán található úgynevezett: activation key ad
30 nap game időt az account oldalon a megfelelő helyre beírkálva. -
arcosharcos #7419 Én kérek elnézést,benéztem,igazad van és valóban megadja a 30 nap game
időt amit a játék megvételével kapunk.Mindenféle gamecard vagy banki feltöltés nélkül lehet 30 napig tolni pusztán azzal,hogy megvesszük és
a game füzet hátoldalán található számot beirkáljuk account oldalon.
Itt közben már többen is jelezték nekem,hogy a 30nap alapból jár az
AoC-ban.Remélem még időben korrigáltam ezt az infót.Én izomból nekifu-
totam nem figyeltem ezt a "my pay by cash" opciót és reflexből már
töltöttem is föl kártyával.De valóban nem szügséges.
-
Tomy Lee #7418 Pedig megadja alapból és nem kell bankkártyás módszer sem csak a "My pay by cash" opció és folytathatja GC-al.. -
arcosharcos #7417 A game tartalmaz 30 nap game időt de csak akkor aktíválódik ha gamecard
vagy X hónap bank kártyás előfizetést eszközölsz.Legalábbis nekem alapból
nem adta meg a 30 napot hanem a cd kulcs beírása után fölkínálta a
lehetőségeket hogy gamecard vagy bank kártyás fizetés.Meg sem lepődtem,
annó WoW-nál is igy volt csak akkor kaptam meg alap game időt ha még rátöltöttem,de hát ezek ilyenek.Nem szólnak másról mint az üzletről:)
A warhammeronline mondjuk kivétel volt,mert ott megadta alapból a 30napot
mindenféle variálás nélkül de rajtuk ez sem segített:) de ez már egy
másik mese... -
alex88 #7416 köszönöm!
és ha steamről veszem meg, akkor is benne van a 30 nap ingyen?