Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Poroghetnek az ertekelesek minden patchrol hatha jo lesz 1x a game 😛

Lera,Dynn,Zulgron

na nem kell már a pikírtség, akit érdekel az örüljön, akit meg nem, az guildwars wow lotro warhammer lineage stb. avagy sámli.
csucsu
vear
Gondolom most abban reménykednek, hogy esélyesebb körülmények között folyhat a gankelés PvP szervereken. Csak az a kérdés, mik lettek a "mellékhatások", mi az ami elromlott?

Torzonborz
húúúúdejóóóó..... és ? 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

máris indulok!

anti hero

halottnak a csók...

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Running
Kijött a PvP peccs, hellyeah...

edios
Gondolom már a fél sg privikkel bombáz téged<#gonosz1>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Majd 200 év múlva fog érni valamit egy múzeumnak!
Dísznek viszont egész mutatós a collectorsom 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Hallo. Van elado egy AOC-om jelentkezni priviben lehet.

Egészségedre 😉

"vessetek a mókusok közé" :)

a lesz az 1 sz 😛
sry de nem bírtam 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Magam elég sokáig maradtam az AoC ban de már frozen acc. Figyelem a WoW ból hogy hátha történik valami csoda AoC fronton és érdemes lessz visszatérni hangulatos világába. Csupán attól tartok hogy lessz e játékos még ha a csoda meg is történik, mert az emberek bizalmát tisztességesen eljátszották.

"vessetek a mókusok közé" :)

AnarchoiD
nalatod , ha wowoznal, eleg lett volna 50k-t koltened 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

BEAST
Nagyon szep az a resz <#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Gondolom tanultál belõle <#hehe>

Nethyrrea
mindenesetre a zenéje tetszik 😄 az a norvég csaj nagyon tud énekelni 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Én direkt a Conan miatt vettem új gépet, brutto 160 volt, ami nekem hosszu évek ota az átlagos új gép vásárlási ár (gondolom másnak is) szóval
ez sem lehet probléma ha valaki nagyon akar játszani vele. Igy egy pont
maradt : BUGHALMAZ . Nem tudok fél óránál többet játszani vele mert vagy kivág, vagy nekem kell kilépnem valami faszság miatt, hátha az uj log-in megoldja. És nem ez a legbosszantóbb, hanem hogy ilyen állapotok mellett a kiegészítõrõl beszélnek, és közben lassan 3 hete nem jött le uj patch.
Van némi rálátásom erre a szakmára így nyugodtan kijelenthetem: ezek lehúzhatják magukat a klotyón. De még akkor is felhúzok egy karit 80-ig mert csípem ahogy a fejek gurulnak......FuckoM
Alapvetõen igaz amit írsz egy kivételével: igenis volt tapasztalatuk, hiszen õk csinálták az Anarchy Online-t, ami nem kis név.
De ez csak szomorúbbá teszi a dolgot.
Nethyrrea
1. qrvaerõs gép kell neki ha nem pixelháborút akarsz

2. bughalmaz, általában még azt is elrontották benne a fejlesztõk ami az elején még oké volt

3. látszik rajtuk hogy nemigazán van még mmo fejlesztésben rutinjuk, bár volt a játékban pár jó és érdekes ötlet, amitõl jó lehetett volna.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

l3alF1aKe
naez kifingott, pedig milyen jól indult 😞

That\'s All Folk\'s

Torzonborz
lesz vmi frozen/suspend/cancel acc. már a franc se emlékszik mire böktem de sikerült az volt a lényeg 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hello! van egy nagy problémám szünetletetni akarom a befizetést, azt hol kell kiválsztanom, mert csak payment törlést látok! De nem akarok újra mnden adatot beírkálni?
vear
A Prophecy visszaszerezte a battlekeepjét.

vear
Ha azért veszed meg a játékot, hogy level 80-ig felvidd a karaktert, akkor annak még van értelme.

PvE Raid: bugos/evadelõ trash-mobok, ha wipe van, akkor a 24-bõl biztosan néhánynak crashel a kliense zónázásnál, akiket meg kell várni, amitõl elhúzódik a raid. A bosszokat két hónap után helyretették, persze addigra sokan már leléptek.

PvP raid: a BK kapuja olyan mintha ott se lenne, túl könnyû kidönteni. Az NPC õrök nemcsak a támadókat támadják, hanem a védõket is. Ha külsõs guild segít be a védésben, akkor az nem tud a BK-n belül éledni, viszont a támadók éledõpontján igen. Szövetséges, de másik guildben lévõk pirosnak látják egymást, aki figyelmetlen az a szövetségesét meg is öli, meg persze szövetségest nem tudsz healelni se, ha másik guildbõl való. Az egész csata laggos. A siege-instából kidobálós dolgok, amik ugyan nem bugok, de nincsenek dokumentálva sehol, hogy így mûködik. Az egyik guild architektjének GM-et kellett hívnia, mert nem lehetett a BK-t megjavítani.

PvP minigame: már régóta nincs annyi random játékos a szerveren, hogy 10-en összejöjjenek egy meccshez. Ha elõre van szervezve guild szinten, akkor meg lehet ejteni ilyet, de ha csak egymagadban jelentkezel, kizárt hogy valaha is indul meccs.

Ja, a híres-neves group-bug múlt héten még megvolt, nem hiszem hogy azóta javították. Az egyik legrosszabb bug, mivel vagy fél óráig nem látod a group-ot, és relog se segít. Ez a bug megvan a kezdetektõl, és valószínûleg soha nem is javítják ki. A bear-shaman untamed regeneration buffját minden egyes patchben "megjavítják", most éppen nem esik le zónázásnál, de random leeshet bármikor. Meg még sorolhatnál a sok apró, idegesítõ, játszhatóságot kisebb-nagyobb mértékben befolyásoló bugot.

Ha 80-ra érsz, akkor jelenleg két értelmes dolgot tehetsz, indítasz egy új karaktert, vagy otthagyod a játékot. Minden van, de semmi nem úgy mûködik, ahogy kéne.

Nem kell mindent elhinni ám amit itt írnak😊

A baj az, hogy kb 50es szintig vannak meg normálisan a questek. Utána már nem annyira jól kidolgozott a játék...pár quest van csak..azok sem az igaziak...ezeket elvileg majd egyszer bepakolják.

A pvp része a játéknak egyelõre értelmetlen..nincs gain/loss.

A raidekkel is van baki ha jól tudom..bugok.

Szal ezek a bajok.

amúgy 50ig élvezetes a dolg..igazán addig grindolni sem kell és gyönyörû a játék.

utána viszont gáz. Én azért hagytam abba.

Lehet várnod kéne még egy picit, hátha lesz trial version..és akkor bele tudsz nézni..vagy ha esetleg tud vki buddy keyt adni azzal.
Hali!

Én épp mostanság gondolkodom,h kipróbálom a játékot. Mi a baj vele?Miért ne vegye senki illetve hagyja abba?
köszi
cikasz
az is jó ha azt törlöd mivel nincs adat, hogy honnan huzzák le igy nem is fogják!
Én is igy csináltam 😊

http://www.akciofigura.hu

Nethyrrea
gondolom külön a subscriptionnél is van egy cancel. ugyanígy jártam wowwal, ottis néztem hogy köv hónapban is jött az sms hogy "köszi, levontunk 13 eurónyi lóvét tõled"

Udv! Hogy lehet subscriptiont megszuntetni? Bankkartyamrol vonjak havonta, de nem szeretnem tovabb. Delete all payment options? Ha nem az akkor hol?

vear
Nos, aki arra adja a fejét, hogy siege PvP-ben besegítsen egy keepet védõ guild-nek, jó ha tudja, hogy a groupban amiben van, kell legyen egy olyan játékos aki abból a guildbõl való, akié a keep. Ha nincs, akkor ki lesz vágva a siege területrõl. Jó ha egyetlen raid van, mivel csak 46-50 játékost enged egyszerre be, a többit szintén kivágja. De, legeslegjobb ha meg se veszed a játékot, vagy menekülsz belõle amilyen gyorsan csak lehet.

Demister
megoldódott, csak várnom kellett volna egy kicsit 😄, azért köszönöm

MeoH
Hat addig orulj 😛
Na de komolyan: megeshet, hogy EU-USA kliens problema van, ertem ez alatt, hogy EU szerverre vagy reggelve, es a kliensed US, es igy USA szerverre probal belepni, vagy forditva.

fuck mmo's..i.,

Demister
Sziasztok, most vettem meg a játékot, regisztráltam magam, de nem tudok be loggolni a játékba. Nem tetszik neki a jelszavam vagy a felhasználó nevem. Pedig ahol regisztrálni kellet oda betudok lépni. Nem tudjátok mi lehet a baj ??

BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
naná, nem láttak benne perspektívát... nadekérem, hát az egész klánjuk már béta alatt topos szintû volt.... mondjuk nitro egymaga elbotozgatja a fél klánját az otthoni gépparkjával..... (aki látta a képeket tudja)

vear

Ha arra célzol, hogy nem éri meg a móka, mert a játék szar, és nem lehet benne semmit csinálni, hát most lehet csatázni. Nem egyedül megyünk, lesznek szövetségesek is. Hétfõn már le lettek egyszer dózerolva, most itt az alkalom visszafoglalni a placcot.

BEAST
Nem, az elsok kozt leptek le 😊 meg is lepodtem mert a masodik klan volt ami felepitette a t2 varost, utana hirtelen eltuntek mind 😄

Nethyrrea
furyn létezik még a knights of shadow klán? kíváncsi vagyok

Szélmalomharc

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

hah miféle üzér vagy te öcsém 😄 mellesleg jó tudni vazz, lotroban igen gáz a gc hiány, örülök ennek az infónak.
remélem most már mindeki velem örül
Ahhoz nincs gamecard <#hehe> Megveszed oszt játszol vele (neten is..)

Torzonborz
sok sikert. én már nem tudok menni .

vear
A Prophecy (Dagon PvE) csütörtökön 21:00-kor megkísérli visszaszerezni a battlekeepjét. Aki már nem játssza a játékot, de még aktív az accountja, annak a segítségét is várjuk a csatában.

Running
Ilyen van Cod4-hez is?

Nálam kapható, állandóan és korlátlanul:
Lord of the Rings Online 60 napos
Age of Conan 60 napos
Tabula Rasa 60 napos
gamecardok, mindegyik 7400/db

Fizetés: Készpénzzel egy OTP fiókban a számlámra!
Szállítás: Még aznap küldöm emailben az aktiváló kódot

WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok

Running
Egyébként nem is értem mit gondoltak, amikor kiadták a pvp nélkül a játékot. Az emberek ostoba barmok, nyilván az az elsõ h alázzák azokat akik nem tudják megvédeni magukat, vagy kapásból 5x annyian vannak. Sajnos azt csinál amit akar, ha nincs büntetés érte. Élõben egyszerûbb, pofánbaszod aki köcsögösködik és akkor nyugalom van. Egyébként is teljesen jellemzõ az, hogy akiknek a legnagyobb pofája van neten, az kussban van találkozókon, vagy el sem jön inkább.

Running
Die Trying: igen õk voltak azok, hárman lovon kergették a népeket az egész térképen és nagyon sokáig. Emiatt megy el az ember kedve az egésztõl, idióta fejlesztõk meg csak halasztják azt a szar pvp peccset.

Szerintem holnap elkezdek 1et az aquloniain
Remélem öszeakadok pár magfyarral :-)
Objektiv infokért nézelõdj itt: http://www.ageofconan.hu/
bár Torzborz oda is postol 😊
Én azt mondom ha saját magad ugy döntöttél hogy megveszed, ne dobd ki
a csalodott fórumozók véleménye alapján, - legyen saját véleményed 😊
Én tegnap kezdtem ujra ( új géppel ) az Aquilonia szerveren, vannak
magyarok és a kezdõhely meglepõen népes volt este 11-kor. Respawnra
kellett várnom, ezt se gondoltam volna pl a forumok olvasgatása után.