12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
ricsa008 #7375 akkor talán lassan ingyenes lesz:D -
Alblink #7374 Ja oké,akkor telleg felésleges,koszi az infot. -
Tomy Lee #7373 Én úgy olvastam lehet de minek küzdesz azzal a két héttel?Úgyis csak lvl20-ig mehetsz és Tortage-ot nem hagyhatod el.Namost mit csinálnál ott két hétig mikor 2 nap alatt megvan a lvl20?+a korlátozások trial-ra,hagyd azt a 2 hetet sz.tem.. -
Alblink #7372 Ha veszek egy dobozos gamet,es elkezdem a trialt 20-as szintig,akkor azt lehet folytatni a megvett jatekod kodjaval? -
Tomy Lee #7371 Küldetéseket végre tudod hajtani minimális Angol tudással is mivel minimap-on mindent jelöl quest journal pedig átláltható.Ellenben a kiegészítővel,ott majd állítólag fontos szerepe lesz a párbeszédnek,oda kell Angol tudás majd a "maximalistáknak:)"
Továbbiakban viszont ha tervezel Nemzetközi Guild-ekkel Raid-eket,massive pvp-t akkor ventrilo kötelező és ott Angolul mindent:)
Ha hosszú távra tervezed a játékot és akarsz eredményes lenni akár érvényesülni akkor Angol bizony kell hozzá.Vagy legyen szerencséd és kerülj be 1 Magyar guild-be ahol csak ti Hunok zuztok le minden raid-et,instance-ot akár nekiugrotok más guild-nek pvp-ben és akkor No Angol csak ezzel az a baj,hogy ilyen nincs itt AoC-ban lol:D -
#7370 Ebben mennyire kell angol tudással rendelkezni vagy egyértelműek a küldetések?
Mert lehet kipróbálnám a trialt! -
darkling #7369 És forever trial -
#7368 Karacsony van a cdgalaxisnal:))
Age of Conan (online, havidíjas) - 5990 Ft helyett, 83% kedvezménnyel: 990 Ft -
Alblink #7367 Oké koszi,elkezdem a trialba a karim,ha megse menne,megvan az eredeti akkor majd azt aktivalom. -
Tomy Lee #7366 Ja,hogy gamecard.Sry nem figyeltem.
Hát lehet azzal nem tudod aktiválni.Próbáld meg majd,ha nem engedi meg kell vedd és azzal tuti engedni fogja.1000ft-ért meg lehet venni a játékot.. -
Alblink #7365 Koszi a segitseget,akkor DT-et fogok kezdeni eloszor.
Akkor ha lejart a trial,nem kell megvennem a gamet,csak aktivalom a 60 napos gamecardom es megy? -
Tomy Lee #7364 Trial,tudod folytatni.
Soldier,DT vagy Guard tök mind1,tanknak mindegyik jó pvp-ben is egy szinten vannak.
Conqueror legjobb pvp-re a soldier-ek közül de nem tank.Offtank esetleg.Legjobb "leveling" soldier kaszt.Erős pve-ben(ha soldier).
Mage,DPS-ben mind3 nagyon jó.
HoX,inkább pvp,nagy dps kevés védelem.
Necro,pve-pvp mindegyikben nagyon jó.Mindenhova kell!
Demo,van CC,nagy dps,pet,elég jó a védelme sok az életereje.Mindezek mellett a legunalmasabb Mage class;-)
Ha soldier akkor DT sz.tem ha Mage akkor Necro.Ezek inkább azok a karakterek akiknek hasznát veheted mindenhol.
-
Alblink #7363 Hi,en 8 honappal ezelott jatszotam vele,egy kb 60as guardian karim volt enslave guild-ben.Most folytatnam,de lehet uj karit kezdek,ha a trial-ba elkezdem,akkor gamecardal is lehet majd folytatni?
Ha uj karit kezdek,melyik erdemes,soldier,és mage kasztokbol?
-
Ákos90 #7362 én igazából 1 dologtól félek ! hogy nehogy úgy kezdjék el mint az alap játékot hogy mintha valami bétás lenne :S -
Tomy Lee #7361 Ez ilyen formában amit most láttunk egyértelmű a jelző a kieg.-re:"igényes"
Ha az alap játékkal nem is viszont ezzel sok időt el fogok kockulni úgy látomXD -
Tomy Lee #7360 Sokat.Magyarokat lehet nem sokat de lehet szánalmasan hangzik viszont nem is érdekel.Legyen 1 kis Magyar közösség egy Nemzetközi guild-ben és jó is az adott szerveren.Én biztos nem fogok megkukulni 1 újjabb Magyar guild-ben ahol vannak 10-en lol:D
Irány valami nagy Guild azt élvezni 2 naponta a siege-eket,raid-eket. -
Ákos90 #7359 hát így ránézésre nagyon szép a kieg mobok is igényesen vannak meg csinálva és végre a színvilág is csodálatos. az sima conanál a színvilág kissé szürkére sikeredet szerintem de ezzel kárpótolnak mindent:) -
Tomy Lee #7358 Vége nemár:(( -
Dizson #7357 Kíváncsi vagyok mennyi embert fog vissza vonzani. -
Tomy Lee #7356 Minden szép,az épületek is nagyon kidolgozottak és bejárhatók. -
Tomy Lee #7355 Főszereplőnk nem akar v.mi armor félét felvenni -
Dizson #7354 Ez a nagy zöld terület elég szépen néz ki. :) -
Tomy Lee #7353 Ez így igencsak korrektnek látszik
Az a ToS armor és a Ranger lol de komoly -
Ákos90 #7352 vagy 10 -
Ákos90 #7351 21:15 óta megy a stream :) -
Dizson #7350 Na megy. -
Dizson #7349 Nem megy. -
Tomy Lee #7348 Nézem majd:)köszi az infot!! -
Dizson #7347 Ma Rise of the Godslayer live stream (Itt), ha jól tudom 9 órától. -
Tomy Lee #7346 De durva,tényleg 1 ezer ft lol:)
Hát annyiért nagyon megéri az újaknak,kérdés fizetik e tovább:S
Eltünt a nép mmo-k világából,mindegyikből de AoC-al siralmasan kevés emberke játszik már.Még az év elején és addig csak-csak de mostanában omg
Kell a kiegészítő ide!!!
-
Dizson #7345 Kicsit vissza olvastam és hát elég siralmas hogy ilyen kevesen játszanak és hogy még mindig akadnak elég nagy problémák. Remélem a kieg. hoz valami változást.
Még az Aion-ba reménykedek. (most is adtak egy kis XP boostot a magasabb szintűeknek.)
WoW-ozni meg már tuti nem megyek vissza, unom már teljesen. -
Dizson #7344 Hoppá CD galaxison 990 FT az Age of Conan. :o Hihetetlen ár.
Amúgy mennyien játszanak még vele? Olvastam hogy eléggé megcsappant a létszám. Ez igaz ? Vagy csak elakarják hitetni a károgók akik 1 hónap után abbahagyták ? -
#7343 Valódiak, viszont ebből egy csomó PVP set :) Amiket beraktál abból csak a ranger T3 ^^ -
Tomy Lee #7342 Állítólag ilyenek lehetnek elérhetőek nemsokára(aki még nem látta volna):
Dark Templar
Herald of Xotli
Demonologist
Guardian
Bear Shaman
Ranger
-
Tomy Lee #7341 Kiegészítővel ott az esély,hogy várják a sok embert de ez a mostani szerverük,előre szólok nem fogja bírni!Kell net kódot javítaniuk nem keveset.Remélem mindent kijavítanak és azt tartják szem elött,hogy az emberkék előfizessenek és ne azt,hogy eladunk majd a kieg-ből x példányt azt hú de van bevétel..Lesz nekik,tuti rengetegen megveszik majd de ha az a kieg bug-os ill.a szerver lag-os lesz akkor bye-bye conan világa,csukhatnak be,nem lesz több esélyük.
WOW az idők folyamán egyre csak jobb lett,pozitívum mindenre,kieg-ekre stb(igaz nem az én mmo-m legalábbis csak a grafikus motor nem tetszik de talán minden más ezt kompenzálja) Funcom-nak meg sikerült tönkretenni eme remek conan világot amit készítettek.Simán végig quest-elsz 1 hétvégét úgy,hogy nem találkozol senkivel,lol
Na jó lehet ez kis túlzás,mondom akkor azt,hogy ganker-en kívül nem találkozol mással:DD
Vagy esetleg nézzük a ganker oldalról?Ez utóbbi még rosszabbXD
Jönnek a T3-as göncök,fegyverek,nah,hogy legyen már jó hír is itt;-)
Concept képek ha valódiak akkor -
#7340 Sziasztok!
Szóval a Conan is haldoklik.Tiszta vicc hogy ha hosszú távra tervezel egy mmo-t csak a wow jöhet számításba.
Warhammer:haldoklik /persze lvl 10-ig nagy az élet a trial idő korlátjának megszüntetésének köszönhetően/
Aion:lvl 30-ig szórakotató de utána grind parti az egész.Ki fog 60k xp-ért questelni mikor egy mob-ért kap 10k-t.
Lotro:Nagyon szép és hangulatos de bár nem vagyok őrült pvp rajongó azért ez a játék már túl békés:)/Ez csak a saját véleményem/
Vissza térve a Conan-hoz.Remélem a kiegészítő újra feltámasztja ezt a nagyszerű világot és remélem egyre több olyan játékossal fogok találkozni akik nem csak egy virtuális ringnek tekintik Hyboria csodás tájait hanem Conanhoz méltóan becsülettel élnek és játszanak ebben a világban.
Bocsi a kifakadásért!
-
#7339 kösz az infót. -
Tomy Lee #7338 Nézd meg trial-al esetleg Fury szervert ott azért(talán) többen vannak de minden más amit leírtam oda is vonatkozik.
Vagy be is lehet fizetni ha az embernek van fölös 5K pénze de így ez a játék továbbra is állítom játszhatatlan.
Mondom,még ha nem lenne ilyen über lag és nem lenne ilyen mocskos sok cheater akkor hajrá oda se neki a kisebb bug-oknak lehetne vitézkedni de hát na,rá charge-olok valakire és kövi kép,hogy fekszek holtan ez nevetséges.Következő:vasárnapi Raid,BRC W2 azt játékosok 20%-át be sem engedi mert vagy 5×crash-el mindenkinek a kliens és tervezett 20h helyett elkezdjük 1 órára rá.Hozzáteszem ha játszol 5 órát abból 1-et számolj arra,hogy lag ill.crash lesz,ha pvp-zel sok %-al esélytelen leszel mert cheater lesz az ellen,Minigame-ben ne is álmodj random ellen-el hanem synch-es majmok vannak mindig ott pvp4-5-ös szettben.
Nemértem Funcom-ot,hogy miért nem szakítja meg a cheat használatát ingame.
Speed hack-elnek,map-oznak,teleportálnak ez LOL mostanában ez a trendi amúgy,hogy teleportál ide oda a majom.
Ennyi befejeztem most már tényleg csak írom,hogy azért tisztában legyenek vele akár az újoncok is.
Pve részt meg írtam már,ott simán bukik a team raid boss ellen ha bejön a lag,nem kellemes érzés főleg a bugos lesz az egész és kirak az instábol és nem enged vissza vagy 1 órát(nem egyszer fordult elő) aztán trash-elj újra,élvezetes jah lehet v.kinek de számomra ez bohóckodás sokszor az egész játék:DD -
#7337 Pedig én most akartam visszanézni. De hát akkor nem éri meg. -
Tomy Lee #7336 A Guild-be meg ahol voltam Magyarország egyik "legnagyobb" guild-e csak pár ppl van aktív.
Szóval nincs már pozitívum és nagyon sajnálom ezt a játékot de közeljövőben remélem lesz valami ehez hasonló mmo vagy éppen a kieggel fog visszatérni a játék szal ha kieg lesz akkor visszanézek majd rá"talán"..